Selamss ..iyi geceler..Ankara gunleri hareketli geciyor..iftar davetleri gezmeler derken:) evde dinlenmeyi ozledimm:)
Baharcim mesaja hic dikkat etmedim.kk yi etkili kullanmiyorum pek.vakit bulamadigimdan karistirmiyorum pek sagi solu.nasil gidiyor hamislik rahat geciyor mu:)
Eskisehir esiminde benimde merak ettigimiz bi yerdi.Ankara yada hizli trenle 1,5 saat olunca .cocuklari birakip gitmek firsat oldu:) size de nice 10 yillar dilerim.mutluluklar tum evlilere olsun:)
Bende tartilamiyorum 1-2 kilo aldim sankidikkat edemiyorum.yiyorum iftarda bolca toparlanmam lazim.Ankaram havasi suyu guzel memleketimm firsat bulursaniz gezin:) bugunluk bu kadar iyi geceler
Naptin canim iyimisin yerlestinmi?Selaaammm gunlugummm...ne habersinnn..ozledim sayfami..baharim senden naber..ugrayamadim yaa ne zamandur..memlekette gezmeler akraba ziyaretleri derkenn..yorucu kosturmacali gecti.adana gunleri de bitti nihayet.kocisle erzincana geldik.henuz evimize yerlesemedik ama.misafirhnede kaliyoruz.1 hafta sonra yaklasik esyalarim gelecek insallah.ev bakiyoruz bi yandan
Esimle gelmem cok iyi oldu bi yandanda cok sikiliyoruz cocuklarla beklemekten.az kaldi ama sabir sabirr diyorum.burda yediklerime dikkat edemiyorum malesef.arti cok hareketsizim( evime yerlesirken yakarim artik ins.fazlaliklari.yeniden duzene sokarim umarimm..simdilik bu kadar iyi gecelerr
Çok geçmiş olsun canımNaptin canim iyimisin yerlestinmi?
Ben bebegimi kaybettim 9.haftada kalbi durdu aldilar.hayirlisi boyleymis nasip degilmis. 12gun oldu bile.yeniden istiyorum ama busefer biraz atayim fazlalimlarimi diyorum ama istahimda cok acik halaa 60kg dayim
Sende gelsende bana motivasyon olsan yaa.sevdinmi erzincani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?