kilolara savas actim:)

Cerulean sen napiyosun kiz ramazanla aran nasil? Kilo almasan bile yeter.
Elmascim saol canim guzel dusunculerin icin bende gercekten ayni duygulari sana karsi dusunuyordum.evet oglum erkek adam oldu ve hamd ve sukur olsunki ikincide yolda alkah sagsalim kucagima almayi nasip etsin ins.
Halaa 59dayim ramazanda gec yiyorum esimle kendim oruc tutmuyorum hamilelik nedeniyle.ama ramazandan sonra aksamlari erken yemeyi ve yuruyuse baslamayi planliyorum planimda 2kg vermek var ins.

Selaaaammmmm kizlarrrr...gunlukcugummm ben geldimmm..ugrayamadim ne zamandirrr..bomba gibiyim cookk sukurr..evde isleri bitirdik kapattik geldik ankaraya..esyalarimla erzincanda bulusacagim insallah:) yorgunlugumuz iki gunde anca cikti.geldigimiz gun uyuduk bol bol.sonra kpss ye girdim umudum yok tabiki calismamistim.hos cok calistigim zamanda olmadi.kuzenler geldi bizi gormeye..guzel geciyo ankara gunleri:) en guzelide esimmle eskisehir kacamagimiz.10. Evlilik yildonumumuz icin eskisehire gezmeye getirdi beni.cocuklari anneme biraktik..bas basa bir gun gecirdik.bi gece kaldik.oglen tektar yuksek hizli trenle donuyoruz:)) cook iyi geldi kuzulari ozlesekte.ikinci balayi olduu kisa surelide olsa:)) aslinda daha 1 hafta var yildonumumuze ama kaynanamlara gecince firsat olmaz bi daha dedik erken kutlama oldu:) kesinlikle iyi geldi yorgun gecen gunlerden sonra..bu ara eskisehiri cok begendik guzel sehir.yolunuz duserse ugrayip gezin:)

Cerulean cok sagol cnm bebegimin dudagi iyilesti cok sukur iz bile kalmadi.sik sik ugra bekliyoruzz..

Baharcimmmm...cookk sevindimmm..bebis geliyoo demekkk..reglim gecikti deyince icimden gecmisti hamile oldugun..saglicakla kucagina alirsin insallah..dikkat et bundan sonra yorma kendini.siki diyet yapma.yagli tuzlu yeme ..saglikli seyler ye..bende kaynana gibi oldumm hee:))Rabbim isteyen herkese versin:)

Bemim kilo olayima gelince..kasmiyorum geldim geleli fazla bile yiyorum.sonum hayir olsun( tartimi getiremedimm..Baharcim dogru tahmin oda kolilendi:)) bi sahur bi iftar derken kendimi cok tutmuyorum yaa tum gun yemiyorum nasilsa diye..iftar sonrasi da yuruyus yapiyoruz hafif tempoda esimle..sipir sipir ter icinde spor yapmayi ozledim ama..yapabilsem iyi olacak..ramazandan sonra dikkat edicem insallah..simdikik cikiyorum gorusmek uzeee opuldunuz..

Oncelikle ozel mesajda yazmistim kiz sana hamileyim diye ondan sonra da ulu orta yazdim gunluge ama demekki sen ya okumadin yada ben gonderemedim.suanki tepkin cok hosuma gitti ilk defa duyma tepkisiydi :))
Ayy oyle guzel etmissinizki bu balayi isini.caktirma bende balayi dedim:))
Kutlarim buarada masallah 10yil.nice nice 10yillara ins.
Aaaa bak yemin ederim sen demesen unutnustum evlilik yildonumumuzun 2hafta sonra oldugunu.saniyorumki cok daha var halbuki bu ayin 24u.
Bizimde 4.yilimiz bitiyo insallah.
Eskusehirin gzl oldugunu duymustum hic gitmedim sizin nerden geldi akliniza??
Canim ramazanda gec tedigim aksam yemekleri beni mahfediyo.ins.ramazandan sonra az tuzlu az yagli yemeye baslicam.ve yuruyus.bi programda doktorun biri kadindoktoru demistiki hamilelikletimde ilk 3ay kilo veriyorum cunku bebek hersekilde sen yemesende besleniyomus. Surekli kusan bayanlari goz onune alirsak hakli gibi..
Demek ankaradasin haa oralar yaz cok sicak kisinda cok soguk oluyodu dimi?
Bendenbugunluk bukadar optum sizii

Selamss ..iyi geceler..Ankara gunleri hareketli geciyor..iftar davetleri gezmeler derken:) evde dinlenmeyi ozledimm:)
Baharcim mesaja hic dikkat etmedim.kk yi etkili kullanmiyorum pek.vakit bulamadigimdan karistirmiyorum pek sagi solu.nasil gidiyor hamislik rahat geciyor mu:)
Eskisehir esiminde benimde merak ettigimiz bi yerdi.Ankara yada hizli trenle 1,5 saat olunca .cocuklari birakip gitmek firsat oldu:) size de nice 10 yillar dilerim.mutluluklar tum evlilere olsun:)
Bende tartilamiyorum 1-2 kilo aldim sankidikkat edemiyorum.yiyorum iftarda bolca toparlanmam lazim.Ankaram havasi suyu guzel memleketimm firsat bulursaniz gezin:) bugunluk bu kadar iyi geceler

İyi geceler... Eskişehir'i beğenmişsindir umarım, sevimli bi yer bence: )

Kilo aldığını hissediyorsan, ve tartılamıyorsan, bütün tatlılardan ve ekmeklerden, hamurlardan uzak dur, hemen tedbirini al bence canım sonra insan çok üzülüyor:)

Lalipop beğendik Eskişehir. küçük şirin derli toplu bi yer sevimli bencede:)
kesinlikle iftarlar da ölçüyu kaciriyorumm tüm gün açım zaten diye.herseye rağmen bugün tartildim almamisim kilo sevindim.tabi tartıdan tartışma fark olabiliyor. en azından kendimi takip edebilirim burda.dikkat edicem ama yine ramazanda bitmek üzere zaten.aynen disiplinli gitmek istiyorum inşallah. elden geldiğince. Adana ya geldik dün gece.burda diyet yapmak çoook zor ama bakalım napıcamm. Zira kaynanam acayip süper yemekler yapıyor. bide kebapti piknikti derken eltimlerle. .sonumuz hayrolsun:)) özellikle spora dikkat etmeye çalışıcam inşallah bunca şeye rağmen

baharcimm senden ne var ne yok..Adana günleri bitince evime kavusacagim inşallah. .yaklaşık bir ay var ama.simdiden sabirsizlaniyorumm..güzel ve çabuk geçer inşallah. .iyi geceler günlük. .

Canim kusura bakma ya bi varim bi yokum :)) bende sIk giremiyorum iste.
Hamislik bu aralar bulantiyla geciyo yanii yeni basladi diyebilirim 8.haftadayim. bakalim ayaktayim simdilik .allah yataklara dusenlerin yardimcisi olsun benide korusunn ins.
1ay da olsa evine kavusma umidin var buda cok gzl.hergun nasil bi evde kalicaz diye hayal kurarsin.sagsalim olsunda yavas olsun.bende kilomu muhafiza ediyorum simdilik .
Buarada guzel dileklerin icin tsk ederim canim rabbim cumlemize nice yillar nasip etsin esimizle ins.(amin)
Toplu dua gibi oldu :))
Esin adanali sen ankaralimisin?
Kayinvalidenin eli lezzetli heralde:)
Ay aklima ne geldi annen istanbula geldi sonra beraber ankaraya dondunuz orda kaldinizya peki ayrilirken cok zor olmadimi ya kesin uzulmussundur (
Bendende bugun bukadar optumm

Gunaydinnnn gunlukcugumm..Adana nin sicaginda kavruluyoruz..oructa bayramda gecti gitti..yeniden kavusuruz ramazana ins.gecmis bayramini kutluyorum herkesin..baharcim ins cabuk gecer bulantilarin .ilk 3 ay oluyo sonra rahatlarsin ins.senin hamislikin benim tasinma telasim derken giremez olduk nete..duzene gireriz yeniden ins.esim 1 hafta sonra gidecek.birlikte gitme durumu da var.ki insallah oyle olur..kalmak istemiyorum cunku zor oluyo cocuklarla biyerde fazladan kalmak.bakalim isler rast gider ins.eltimlerde burdaydi zevkli gecti onlarla bayram.mersine döndüler.bizde bugun gidicez mersine .bir haftayi orda gecircez.denize giriceeemmmm:)evet baharcim bu arada ben ankara esim adana.annelerden ayrilmak her zaman uzucu oluyo tabiki.ama gurbete alistik..epey bi suredirde beraberdik.ist ank derken.erzincana da ev yerlestirmeye gelcek yardima.bunu bilmek guzel:)

Yediklerime cookk dikkat edemiyorum bu arada..ama coookk da abartmiyorum..kendi duzenime kavusana kadar cok bisey yapamicam burda sanirim gorusuruz gunlukcugum

Iyi yolculuklar canim daha dogrusu ins gzl gecmistir yol.bende bu bulzntilari bi atlatayimda ins annemlerle aydina gidicez orda ins yuzcemmm :)
Busradada iyi tatiller canim.
Evet ya ugrayaniyorumda ama arada bi baktim yazmismisin diye.annenle tekrar kavusacak olman guzel valla.
Duzenini oturt oyle basla siki diyete bence.
Sizlerinde gecmis bayrami kutlu olsun optumm

Selaaammm gunlugummm...ne habersinnn..ozledim sayfami..baharim senden naber..ugrayamadim yaa ne zamandur..memlekette gezmeler akraba ziyaretleri derkenn..yorucu kosturmacali gecti.adana gunleri de bitti nihayet.kocisle erzincana geldik.henuz evimize yerlesemedik ama.misafirhnede kaliyoruz.1 hafta sonra yaklasik esyalarim gelecek insallah.ev bakiyoruz bi yandan
Esimle gelmem cok iyi oldu bi yandanda cok sikiliyoruz cocuklarla beklemekten.az kaldi ama sabir sabirr diyorum.burda yediklerime dikkat edemiyorum malesef.arti cok hareketsizim( evime yerlesirken yakarim artik ins.fazlaliklari.yeniden duzene sokarim umarimm..simdilik bu kadar iyi gecelerr

Naptin canim iyimisin yerlestinmi?
Ben bebegimi kaybettim 9.haftada kalbi durdu aldilar.hayirlisi boyleymis nasip degilmis. 12gun oldu bile.yeniden istiyorum ama busefer biraz atayim fazlalimlarimi diyorum ama istahimda cok acik halaa 60kg dayim
Sende gelsende bana motivasyon olsan yaa.sevdinmi erzincani

Çok geçmiş olsun canım
Çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun inşallah
Sevgiler

Selaaaaamm. ..benim canım günlüğüm yine kürkçü dükkanıma döndüm...yineeee 62,5 gördüm yine mart nisan geldi yineee zayıflama telaşııııbaşaracağım inşallah iki ay süre verdim kendime bu kez 52 olmak istiyorum ideal kilomda ..10 kilo vereceğim azimle sabırla inşallahhhh..burası bana hep iyi geldi yine gelecek inşallahhh..3 gün oldu diyet ve spora başladım hadi hayırlısı ..ramazana kadar iki ay vaktim var 10 kilo için yeterli olur diye düşünüyorum..sonrada oruçla yeni bi tempoya girerim zaten..herkese kolay gelsiiinnnn

Cerulean ilk sayfada belirtmişim zaten 7kilo vererek galip ben odummm...şimdi geri almış olsamda aynı yoldan devammmm

Sabah 3 sunta bisküvi
2 zeytin

Ara yapmadım günümüz var diye sabahta çok az yedim

Öğlen 1 dilim börek , 1 dilim kadayıflı muhallebi şekersiz 3 çay

Akşam 2 tavuk baget,4-5 kaşık pilav, 2 kaşık kuru fasulye
Üstüne 1 çikolata((

1 elma , yarım portakal.

Gün menüsünün üstüne pilav ve çikolata olmadı tabiki ama telafi edeceğim inşallah....aralardada suyumu içtim ayrıca

Bu arada bahacım çok geçmiş olsun yeniden bebeğin olur inşallah üzülme..bende yaşadım bu durumu benimde 9 haftalıktı kalp atışı durmuştu alındı..yine oldu şükür :)buralardaysan yeniden uğrarsın inşallah sayfama birlikte devam ederiz yine

Bugün geçmiş sayfalarıma bir göz attım arada kaçamaklarım bolca olduğu halde kilo verebilmişim..pes etmemişim kendimi tebrik ediyorum valla ..motive oldum okuyunca ..yine başarıcam inşallah:)Cuma günleri tartılıcam yine eskisi gibi önümüzdeki cuma hedef..61 i görmek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…