İnsan verdikçe daha aZimli ve sabırlı oluyor..3 kilo gitmişken onu geriye çekmek değil ilerletmek istiyorum inşallah ..Ramazan'a kadar hedef 56 ı görmek. İnşallah ..Ramazan'da tüm gün açlığın üzerine çok yemeden yürüyüş yaparsam güzel olur 2 kiloda öyle versem..süper 54 ü görürüm umarımKolay gelsin bakalım bana
Akşam...yemedim bunların üstüne ...birde 7500 adım attım bebek arabası sürerek gidip geldim ..en azından çekirdek erimiştir..daha kontrolü ele aldığımı hissediyorum..
Dün misafirim geldi kayınvalidemler..ve de yemek konusunda saldım kendimi bir günlük serbest olayım dedim ekmek yemedim ..biraz pilav yedim ve de daha kötüsü 3 dilim revani yedim ..çok güzel olmuştuuubide özlemiş damak tadım..neyse dün dündür bugün bugündür ..diyerek yola devam edicem ..dünkü tek iyi yaptığım spora gitmek oldu..birazdan tekrar gidicem...dahada dikkatli olucam tabiki ..işin kötüsü bugünde gün var komşularla ama çok dikkatli olucam
Sevgili günlüğüm cuma cumartesi ve pazar malesef kalorili geçtiMisafirlerimle birlikte yedik içtik..yatılı misafirin yanında dikkat etmek çok zordu ama yapmalıydım beceremedimTartıda eksilmede göremedim yarım kilo bile Emekler çöpe..60 ta takılı kaldım..eskisi gibi düzenli veremiyorum ..ama yapıcam başarıcam..pazar günü tartılıcam ve 59 u görücem
Günaydıınnn günlükçüğümçookk mutlu oldum az önce...dayanamadım wc den sonra tartıldım...veee 59 u gördümmm..demekki geçen gün şişlik vardı bende ya da bağırsaklarım tam boşalmamıştı..belkide 500 gr verdim göstermedi tartı..dijital olmayınca ..sonuç olarak 59 ummm...4 kilo gittiii