• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Selaammm.koli yapmaya devam gunlukcugumm..sabah kalktigim andan beri hiccc oturmadan aksam ediyorum yaa ..kendime sasiyorumm:(
Istahim acik son zamanlarda cok fazla da yemiyorum ama bi siskinlik var aclik hissetmiyorum hic..

Sabah..2 tane krep.peynir .form cay. 4 zeytin.2 ck recel.2ck nutella.domates.salatalik

Ara..yapmadim sabah gec yiyince..bi de bol yiyince

Oglen..1 dilim karpuz.3 k barbunya 3 kasik sehriye pilavi

Ara...10-15 kiraz

Aksam..3k bamya 4k.bulgur pilavi.3k yogurt.1 kare dilim biskuvili pasta

sonraa..1 saat spora gittim..gelince dayanamadim cayin yaninda 1 kucuk dilim daha biskuvili pasta yedim:(

Pek iyi gecmedi gibi sanki bugun..neyse bugunun yarini var dengelerim insallah:)

Ugradim tatlim gunlugunle konusmana bayiliyorum
Nasil gecti bakalim ramazanin ilk gunu?
Ben acikmadim ama susadim biraz sonlara dogru.bu aksam patates ve kofte kizarttim salata ve mercinek corbasi vardi menude.hepsinden yedim azar azar ekmegi yani pideyi az tuttum
1saat sonra 3kurukayisi 2b. Cay sekersiz
1saat sonra 1avuc kiraz ve yine 1saat sonrada 1yeslelma.
Sahurada allah kerim
Hedefledigim 1miliyu verenedim
Benim burda bi komsum var hamile evde kahvalti felan yapamiyor bulanip kusuyor diye kahvaltiya felan caguruyorum e haliyle bende yiyorum.neyse ramazanda veremessem bayramdan sonra asilcam ins.

Baharcimmm ramazandan sonraya birakma bayrama kadar verirsin bence..zaten oruc ta yenmiyo.biraz hareket ekleyebilirsen super olurr..zaten menun guzel olmus araliklarla az yemissin..bu is olur derimm:))

Ben henuz ramazani yasayamiyorum..reglim bitsin baslicam insallah..
Bugun arkadas geldi birer kahve ictik.biskuvili pastayla.bem iki catal aldim bu kez.kizima yedirdim kalanini.sonra camasir astim ev topladim cocuklari doyurdum..bulasik m.bosalacak beni bekliyo.henuz hic koli yapmadim canim istemedi bugun.nete takildim..yemegimde dunden kalinca rahat ettim bugun..biraz uyumak istiyorum.kizim uyanmazsa..menumu yazayimm..

Sabah..1 cb sut.2 hurma
Ara..2 catal tatli 2 lokma kek 1 f kahve
Oglen..yarim kase eristeli corba
Ara..1 d.karpuz 5 kiraz
Ara...1 kucuk sade pohaca

Canim cook haklisin ama benimde reglim yaklasiyo ve her sene aynisi oluyo.tam ramazanin ilk gunlerini atlattim alistim diyorum pat diye reglim cikip geliyo :))
Siskinlik kilo verememe arti her aksam ramazan dolayisiyla yemek yiyorum gec vakitte.yemesem esime saygisizlik oluyo.
Bakalim hayirlisi.
Nezaman tasinacaksiniz ins.
??
Soylemeden edemiycem imi cocukla super gidiyosun her anlamda harikasin masalkah.

Bu aksamki menumde 2kepce mercimek corbasi 1tabak kurufasulye pilav yedim ve salata
Pideninde 8de birini yedim.
Birazdanda cigkofte yiycem ins.
Ve heralde sahur yapmam cigkofte biraz fazla ama lavas yemicem.

Anladimm baharcimm reglide olsan dikkatli yiyince durumu kurtarirsin en azindan veremesekte almayalim kilo insallah ramazanda. Her seyden once saglikk..bunu bi kez daha anladim..dun kucuk kuzum agzina parkta spor aleti carpti.ve alt dudaginin ic kismi yarildi.disleri kesmis sanirim..dondum kaldim bi an yetisemedim..yerden kaldirdim baya kan akmaya basladi:( ordan gecen bi bayan kostu sagolsun.yanimizda hastane var Allah tan oraya kosturduk durumu gorunce..esim de is cikisiydi tam yetisti Allah tan..3 dikis atildi.ic kisma.cok cok kotu oldum bende buyuk kizi eve yolladim komsuya gitti oda.Allah beterinden saklasin butun yavrulari..su an alt dudak siskin..emzik ve biberon alamiyo yavrum..gece de biraz agladi..icim parcalanuyo gordukce.yemek yerken zorlaniyo:( bir anlik bi kaza oldu.cabucak gecer insallah..kendimede kizginim..dikkatsizligime:( ne care ..zamana ihtiyac var sadece..bir an once bir hafta gecsin ustunden istiyorum..bir haftaya toparlar insallah:( aksam iftar vakti esimle yedim bende biraz.biraz tatli yedim gitti.can sikintisiyla..bu gunde yine dikkat etmeye calisiyorum..tek tek yazamicam ..ev berbat bi yandan koli yapiyoruz esimle..o biraz uzandi bende kafam dagilsin diye kizi uyutunca nete bakayim biraz dedim..baharcimm yaklasik 10 gun sonra biz burdan ayrilicaz annemlere ankaraya gecicez annemde burda olacak haftaya hep beraber donucez..esyalarin tasinmasi.evden cikmadi 1,5 ayi bulur daha.esim askeriyede oldugundan isler karisik bizim..ev durumu belli olunca tasincak..iste boyle icimi doktum biraz iyi geldi..gorusmek uzere...

Elmascim rabbim tez zamanda sifa versin ins. Yavruna.benimde oglumun basina geldi iki defa ama biri alnindan biri basindan yarildi dikis atilmisti tabii anne yuregi dayanmiyor.acil sifalar yavruna.1hafta surmeden atlatir bence ins. Sikma canini nereden bilecektin ayrica bilseydin eminim gozunun onunden ayirmazdin.olacagi varmis..
Oo baya mesakkatli olacak bu tasinma isiniz.allah kolaylik versin.bosver ya zaten stres basinda bide rejimle bunaltma kendini ana tabiiki dikkat et ve dedigin gibi almayalim o bile biseydir. Regl olursam cook dikkat etmem gerek almamam icin eger istahim acik olursa.buarada esin tam olarak hangi meslekte?

Anladimm baharcimm reglide olsan dikkatli yiyince durumu kurtarirsin en azindan veremesekte almayalim kilo insallah ramazanda. Her seyden once saglikk..bunu bi kez daha anladim..dun kucuk kuzum agzina parkta spor aleti carpti.ve alt dudaginin ic kismi yarildi.disleri kesmis sanirim..dondum kaldim bi an yetisemedim..yerden kaldirdim baya kan akmaya basladi:KK43: ordan gecen bi bayan kostu sagolsun.yanimizda hastane var Allah tan oraya kosturduk durumu gorunce..esim de is cikisiydi tam yetisti Allah tan..3 dikis atildi.ic kisma.cok cok kotu oldum bende buyuk kizi eve yolladim komsuya gitti oda.Allah beterinden saklasin butun yavrulari..su an alt dudak siskin..emzik ve biberon alamiyo yavrum..gece de biraz agladi..icim parcalanuyo gordukce.yemek yerken zorlaniyo:KK43: bir anlik bi kaza oldu.cabucak gecer insallah..kendimede kizginim..dikkatsizligime:KK43: ne care ..zamana ihtiyac var sadece..bir an once bir hafta gecsin ustunden istiyorum..bir haftaya toparlar insallah:KK43: aksam iftar vakti esimle yedim bende biraz.biraz tatli yedim gitti.can sikintisiyla..bu gunde yine dikkat etmeye calisiyorum..tek tek yazamicam ..ev berbat bi yandan koli yapiyoruz esimle..o biraz uzandi bende kafam dagilsin diye kizi uyutunca nete bakayim biraz dedim..baharcimm yaklasik 10 gun sonra biz burdan ayrilicaz annemlere ankaraya gecicez annemde burda olacak haftaya hep beraber donucez..esyalarin tasinmasi.evden cikmadi 1,5 ayi bulur daha.esim askeriyede oldugundan isler karisik bizim..ev durumu belli olunca tasincak..iste boyle icimi doktum biraz iyi geldi..gorusmek uzere...
elmaskalp çok geçmiş olsun. küçüğün nasıl oldu daha iyi mi canım?

Cok sagolun kizlar..daha iyi cok sukur.bugun pansumana gittik.yemesi icmeside daha iyi kuzumun.sisligide azaldi cok sukur:) Bende yemege iki gun cok dikkat edemedim .biraz fazla kacirdim hatta.bugun oruca baslayabildim sonunda.az once bi bombos mideyle tartildim.54 ciktimm..sevindimm..umarim gercekci bi rakamdir.gece sahurada kalkamadim uyumusum mide baya bos.ama cok rahat ediyo insan bos mideyle.aksam yemekten sonra 55 olur yine buyuk ihtimal.bi akrabaya davetliyiz iftara..cok kasmadan cok da abartmadan yicem insallah:)) toplanma isinde baya yol aldik.yorganlar yastiklar kaldi.bide mutfak..annem carsamba geliyo kalan isleride beraber bitircez insallah.evi tamamen toplayip sarip evden cikacagimiz gunu dort gozle bekliyorum artik..cok zor oluyo cocuklarla heryer koli toplanmis bi evde yasamak.halilarda yok ..eski kilimlerden attim bi iki yere.tasinmak zor is.bide yemek yap camasir as bulasik derken zoooorrr:)Baharcim esim assubay bu arada.hayirlisiyla yeni evime gidip yerlesmek nasip olur insallah bir an once..ama daha zamani var;)

Iyi geceler gunlukcugumm..ugrayamaz oldum yoginluktan..tasinma telasi ve ramazan girince boyle oldu..kuzucugumda her gecen gun iyilesiyo.yarin annem geliyo..isleride azalttik epey..sahurda da iftardada abartmamaya calisiyorum..yine gunduz tartildim emin olmak icin 54 um:)
Hedef 52 artik:) en azindan almayip bunu korursam yine iyidir:) memleketlere gidince ipin ucu kacabiliyo ama..tartimi yanimda goturup kontrollu gitmeye calisicam..spor da bitti bu arada ramazanin girisiyle tam ayarlamistim tarihi..artik gitmiyorum..iftar sonrasi yuruyus yaparsam cok iyi olacak..son isleride bitirip gitmek istiyorum artik.boyle ev darmadaginikken zor oluyo:((az kaldi..8 gun sonra gidicemm insallah..Ankara bekle benii:)

Sizler neler yapiyosunuz kizlarr..baharcimm mavimli nasil gidiyor ramazan kilo durumlari:)) ugrayin arada hatunlar..beklerimmm:)

Selaamm..gunlukkk..ramazan gel ama kilolar gelmesin..yazarak kontrollu olmaya calisicam yine..

Iftar.. 2 hurma .yarim kase domates corbasi.biraz semizotlu salata.2 kasik kuru fasulye.1 tabak kofte patates kizartma.bi parca pide.1 bardak limonata.

Ara..2-3 bardak cay ( az seker attim)

Ara..iki top dondurma

Sahur...az sonra 1 dilim karpu belki iki lokma ekmek azcik peynirle 2 zeytinle yiyip yaticam..

Bu gunluk bu kadar..Allah oruclarimizi kabul eder insallah..aminn

Bu arada annemde geldi..benim kuzucuklar pek sevindiler tabiki bende..artik isler daha kolaylasti benim icin..Anneler iyiki var..eksik olmasinlar basimizdan:) ayrica cok zayiflamisim daha verme dedi..mutlu oldumm..bana gore 2-3 kilo daha var tabiki:)onlarda gidecek insallah..iyi gecelerr...

Sizler neler yapiyosunuz kizlarr..baharcimm mavimli nasil gidiyor ramazan kilo durumlari:)) ugrayin arada hatunlar..beklerimmm:)
nolsun canım ne alıyorum ne veriyorum ben bu sıralar. biraz işlerim yoğun kafam dolu onunda etkisi var. ama şimdi yeniden ciddileşip vereceğim kalan sekiz kiloyu da. sen nasılsın hazır mı koliler falan? kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz?

Kizlaar mujdeyi veriyorum sonunda oglum sunnet olduu.cook sukur elhamdulillah atlattik bunuda beee:))
4gun oldu simdi daha iyi oglusum gun gectikce iyilesiyo cok sukur.
Elmascim kizinin iyilesmesinede sevindim ahh onlar aci cektikce biz kahroluyoruz.
Valla seni kutluyirum 54ude gordun sonunda aferin kiz.biran oncede tasibmayi hayirlisiyla nasip etsin rabbim.ankarada kalirken tayin cikan yerden kim ev bakacak size?
Bende regl olamadim daha 3gun gecti adetim anlamadim busefer ya normalde 1 2gun oynardi olurdum.onun siskinligi var fenaa.dikkat etmeye calisiyorum hernekadarda arada kacirsamda

Canlarimmm..ugrayamadim bi turlu ..sizleri sayfami ihmal ettimmm..malum yogunluktan..ozledim amaa disiplinli yemeyi ve buraya yazmayi..1 kilo kadar geri aldim sanki..ramazandan umutluydum aslinda ama..anlamadim.butun gun oruc tutuyorum ve aksama kadar ayakta esya topluyorum..daha veririm diye dusunmustum.vucudum tutuyo sanirim..metabolizmada yavasladi tabi..bide tok mideyle yatinca boyle oldu heralde..neyse cozum yolu belli kilo alsakta.ramazan sonrasi aynen devam edicem insallah..iftarda insani gozu donuyo sanki..tum gun actim yiyeyim mantigi:)

Isleri epey azalttik..hersey toplandi neredeyse.bi tek mobilyalarin sarilmasi kaldi..annem iyiki gelmis valla cok yardimi oluyo.3 gun sonra evime istanbula veda edicem:( yeni bi hayata baslicaz insallah..once annemlerde sonra kaynanamlarda dinlenicem bi guzel insallah..iki gunde denize gidebilirsek super olacak..esimde tasinma durumundan dolayi izinli olacak.sonra o önden gidip ise baslicak ev durumunu ayarlicak.biz kaynanamgilde beklicez o ara.ev tutuluncada esyalar kamyona yuklenicek burdan bi ark anahtar birakicaz o ilgilenecek sagolsun..derken yeni yuvamizda yeni hayatimiza yeni umutlarla baslicaz insallah:)

Bu arada mavimli hep birlikte istedigimiz kilolara gelene kadar devam insallah..arada bosvermislik yapsakta:) esyalarimizin tasinmasina daha yaklasik bir ay var ama biz 3 gun sonra gidicez.buzdolabini ayarla camasiri ayarla valiz derken gidis hazirligida yapiyorum bi yandan.cok zor tasinmak cocuklarlaa..her yer toz kir:(halilar felanda olmayinca ..her yer koli..kotu yani:)

baharcimmm cok sevindimm sunnet olayi da bitmis .kafan rahatlamistir..cok gecmis olsunn..hayirli olsun sunnetiniz..damatligina gorursunuz insallah:) sende cok sagol cnm.kizim iyi sükür.dikisi alincak sanirim bugun .tamamen iyi olacak insallah..rabbim tum evlatlari korusun..biraz uzanicam simdi kizim uyumusken..gorusuruuzzzz...:)..

Tabii yaa anne gibisi varmii bende cok ozledim annemii..negzl yardim ediyordur annen sana.anne olunca anliyor insan anneligi.
Buarada cok saol elmas aynen canim kafam rahatladi ve hatirlarsan benim ikinci cocuk icin planim vardi. Oyuzden o olmadan bu sunnet ciksin aradan dedimm vede rabbime cook sukurler olsun olduda bitti masallah :)
Annende nekadar kalacaksin. Kaynananda nekadar?
Eveet yepyeni bir hayat sizi bekliyor ay istanbulu ozluyceksiniz ama yaa hayirlisii i s. Hicbirseyi aratmadan mutlu eder rabbim sizi.

Baharcim sagol guzel dileklerin icin..seni burda tanidim ama yakindan tanirmis gibi samimi duygulari olan bi insan oldugunu hissediyorum:) oglusun erkek adam olmus canim:) bakalim kardesi kiz mi erkek mi olacak..Rabbim seninde gonlune gore versin..esimin 20 gun kadar izni var 10 gunu annemlerde gecer.bayram gelmeden kaynanamlara geceriz sanirim.10 gunde orda esimle kalicax.sonra o gitcek.biz biraz daha kalicaz..iste orasi belirsiz ne kadar olur.umarim uzamaz.sikiliyorum bi yerde cok kalinca cunku.1hafta kadar olur heralde belki daha cok.insan bir an once gidip duzen kurmak istiyo:) bu arada
Iftarda yemekleri fazla kaciriyorum yaa..karnim sisiyo sonrada.zaten sahura kadar ayaktayiz esyalarla ugrastik yine.5 e geliyodu yattigimiz..insallah yakiyorumdur:(.acikmadan sahur yapiyoz bide..umarim geri kilolari almam.duz yarim saat yurudum firsatini bulup iyi geldu.yuruyusu artirmaliyim..ufaklik yatti biz biraz dinlenmecee:)

Canlarım sizi hala takip ediyorum
Bir ara çok yazdım kk ye
Bir süre ara vermek istedim

4 kilo fazlam var sormuştu elmas
Kızının başına geleni okurken yüreğimden bir şey aktı gitti
Geçmişler olsun..

Back