elmaskalp çok geçmiş olsun. küçüğün nasıl oldu daha iyi mi canım?Anladimm baharcimm reglide olsan dikkatli yiyince durumu kurtarirsin en azindan veremesekte almayalim kilo insallah ramazanda. Her seyden once saglikk..bunu bi kez daha anladim..dun kucuk kuzum agzina parkta spor aleti carpti.ve alt dudaginin ic kismi yarildi.disleri kesmis sanirim..dondum kaldim bi an yetisemedim..yerden kaldirdim baya kan akmaya basladiordan gecen bi bayan kostu sagolsun.yanimizda hastane var Allah tan oraya kosturduk durumu gorunce..esim de is cikisiydi tam yetisti Allah tan..3 dikis atildi.ic kisma.cok cok kotu oldum bende buyuk kizi eve yolladim komsuya gitti oda.Allah beterinden saklasin butun yavrulari..su an alt dudak siskin..emzik ve biberon alamiyo yavrum..gece de biraz agladi..icim parcalanuyo gordukce.yemek yerken zorlaniyo bir anlik bi kaza oldu.cabucak gecer insallah..kendimede kizginim..dikkatsizligime ne care ..zamana ihtiyac var sadece..bir an once bir hafta gecsin ustunden istiyorum..bir haftaya toparlar insallah aksam iftar vakti esimle yedim bende biraz.biraz tatli yedim gitti.can sikintisiyla..bu gunde yine dikkat etmeye calisiyorum..tek tek yazamicam ..ev berbat bi yandan koli yapiyoruz esimle..o biraz uzandi bende kafam dagilsin diye kizi uyutunca nete bakayim biraz dedim..baharcimm yaklasik 10 gun sonra biz burdan ayrilicaz annemlere ankaraya gecicez annemde burda olacak haftaya hep beraber donucez..esyalarin tasinmasi.evden cikmadi 1,5 ayi bulur daha.esim askeriyede oldugundan isler karisik bizim..ev durumu belli olunca tasincak..iste boyle icimi doktum biraz iyi geldi..gorusmek uzere...
nolsun canım ne alıyorum ne veriyorum ben bu sıralar. biraz işlerim yoğun kafam dolu onunda etkisi var. ama şimdi yeniden ciddileşip vereceğim kalan sekiz kiloyu da. sen nasılsın hazır mı koliler falan? kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz?Sizler neler yapiyosunuz kizlarr..baharcimm mavimli nasil gidiyor ramazan kilo durumlari:)) ugrayin arada hatunlar..beklerimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?