• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Sabah....geç kalktım tost ekmeğiyle karışık tost ( az kaşar ve 3 dilim ince sucukla)
Yeşil çay
2 zeytin
Ara....yarım yeşil elma

Öğlen saat 3 gibi (geç oldu ama)4 kaşık kuru fasulye -5 kaşık pilav 1 küçük kase cacık

Ara...yarım sütlü neskafe azcık kuruyemiş çay tabağı kadar

Akşam..yarım kıymalı pide yarım bardak ayran..aralarda gün boyu bol su

İki bardak şekersiz çay 3bisküvi azcık çekirdek(1çay tabağı kadar)
Hep eşimin yüzünden Canım çekirdek istedi o yiyince buns şükür abartmadım☺️Bugünlük bu kadar..sevgili günlüğüm daha az kalorili menülerde buluşmak üzere✋

Günaydın günlükçüğüm
Malum pazar kahvaltısı olunca ipin ucu kaçtı biraz:KK43:neyseki akşama kadar toparlama şansım var:)

Sabah( geç kalkıldı tabi ) bi parça ekmek
2 barsak şekersiz çay,4 zeytin,5 çatal peynir,biraz patates kızartma ,3 -4 dilim sucuk.1çay k bal,domates salatalık

Şimdilik böyle ..sakız çiğneyip midemi boşaltmaya çalışıyorum

Ara...1 soda

Ara...5 tulumba tatlısı :(

Sanki kilo almaya çalışıyorum:(

Akşam..1tabak spagetti ve ton balıklı salata

1 kupa yeşil çay

Üzerine 40 dk kadar evde spor yaptım..aslında spora yazıldım geçen haftadan beri ama bugün salon kapalıydı evde yaptım bu yüzden..durmak yok yola devam..haftada 3 gün gitmeye çalışıyorum..gidemediğim günlerdede evde yapmaya çalışıcam

Güzel olacak inşallah herşey

Selaaammm ...çok verimli bir gün olmadı
Sabah..domates, salatalık ,maydonoz ,biraz beyaz peynir 4zeytin yeşil çay 1 dilim kepek ekmek

Ara...çeyrek muz
Ara...2 diyet bisküvi
Ara ...3 tulumba tatlı ve yarım kase şehriye çorbası

Akşam 5 dilim ıspanaklı börek
2 bardak tek şekerli çay 3 zeytin

Ama tüm gün temizlik yaptım çok yoruldum çok acıktım böreğe saldırdım resmen...daha da bişey yemedim sonrasında bide bolca su içtim gün içinde

Bu günü telafi etmeliyim yarın lütfen lütfen bana bol sabır ve azimmm...Cuma tartıda eksi görmeliyim ..yarın spora gitmeye çalışıcam birde inşallah ..iyi geceler günlükçüüüm:KK43:

Sabah ...1bardak süt içine 3 kaşık yulaf 1 kaşık tarçın atıp yedim

Ara yapmadım
İki saate yakın spor yapıldı

Öğlen ...1 tabak bakla yemeği.1d kepek ekmeği yoğurt

Ara..bitki çayı

Akşam..1kase kısır

Bolcada su...eksiyi göreceğim inşallah tartıdaCuma günü

Sabah...1 kupa yeşil çay,1kk peynir ,1yumurtadan omlet,domates salatalık ,5 zeytin ,1d kepek ekmeği,maydonoz

Ara...yarım yeşil elma

Spor 1 saat fitnes

Öğlen..3-4 kaşık yoğurtlu bakla,4-5 parça
ceviz

Ara..4 yaprak sarma (komşu getirdi:(..)

Akşam...5 köfte 5 patates,salata ,brokoli

Genel olarak verimli geçti yaprak sarma olmasa daha iyiydi ama neyse..akşam daha fazla yemediğime şükür yorgunluk ve açlıkla ..çünkü spordan gelince hiç dinlenemeden cam sildim perde yıkadın derken biraz daha kalori yaktım..gitsin kilolarÇok mis motive oldumm..bi bayan var 4o kilo verdi onu takipteyim videolarını izlemek iyi geliyor ☺️İyi geceler ...yarın da çok dikkatli olmalıyım ..Cuma tartı günü unutma✋

Sabah...1d k ekmeği,1bardak yeşil çay,5zeytin.donates ,salatalık.kk kadar peynir,1adet salam

1saat spor yapıldı yaklaşık

Öğlen..1keprkli grisini,1adet salatalık turşusu,3kaşık yoğurt

Ara...1elma. 1büyük dilim armut

Akşam...5-6 kaşık erişte ,5-6 kaşık tavuklu mantar sote,salata ,brokoli

2 bardak çay 1 bisküvi

2,5 litre kadar su içildi tüm gün

Ve de temizliğe devam edildi kapılar ve camlar silindi evdeki kalan perdeler yıkandı oda artı kalori demekFena değildim bugün de bakalım yarın tartı günü gitsin kilolar..mutlu olurum umarım yarın

Tartıldımmm...yarım kilo gitmiş 62,5 tum..62 oldumm...aslında 1 kilo gittiğinden çok umutluydum ama neyse..pes etmicem devamm

Selaaammm günlükçüğüm..yarım kilo vermiş olmak canımı sıktı bende yedim bu akşam daha dikkatli daha temkinli bir hafta geçireceğim inşallah önümüzdeki cumaya 1kilo vermiş olacağım inşallah

Sabah...1biber,domates ,maydonoz .1d k ekmeği,3 zeytin 2kk kadar peynir,1lokma fıstık ezme

Ara...15-20 sarı leblebi,sütlü kahve şekersiz

Öğle...3 kaşık mantar sote tavuklu,3 kaşık yoğurt,3 lokma ekmek

Ara....yarım elma

Akşam..koca 1 tabak yaprak sarma 1 biber dolma ve 1 kase cacık

2bardak çay biraz çekirdek 4-5 gofret

Modum düştü böyle oldumAma toparlıcam düzelticem bu durumuGidicek o kilolar

Sabah...domates,salatalık ,5 zeytin bira peynir,5-6 çatal patatesli omlet ,yeşil çay

Ara..yarım bardak neskafe 5-6 fındık-3 kare bitter

Öğlen ...4 yaprak sarma-1 küçük biber dolma

Ara...1elma-1avuç patlamış mısır -4 küçük gofret(kızlarımla evde sinema keyfi yapınca)

Akşam ..ekmeksiz 1 kase tarhana ve 1 kase puding

Üstüne 1,5 saate yakın spora gittim bu çok iyi oldu en azından pudingi erittim Zaten oda çok kalorili değilmiş baktımda☺️Ekmeksiz durabildim bugün ilk kez ...BAŞARACAĞIM

Haftasonları hafif geçemiyor bir türlü☹️

Sabah...5-6 dilim sucuk,3-4 çatal menemen,2bardak çay.1parça ekmek,5zeytin.3-4 çatal peynir

Aralarda bol su ve 1 küçük muz

Ara...3-4 kaşık makarna

Akşam...Arkadaş davetindeydik mangal partisi yapıldı 3-5 parça tavuk 1 dilim ekmek 1 bardak kola.salata,biraz pilav..üstüne bi dilim revani:((

Kötü geçti haftasonu:(hafta içi çok iyi telafi yapacağım inşallah ve cumaya 1 kilo eksilmiş olacağım İyi geceler günlükçüğüm✋

Cuma günü 61 i görmem lazım hatta keşke 60 ı görsem çok iyi olacak 5 günde 2 kilo biraz zor gibi ama bakalım

Aa ne guzel denk geldi burasi bana.
Ben hep zayiftim 50 kilonun uzerine hic cikamadim.hamile kalinca 47 kilo aldim.dogumdan 6 sonra yine 50 kiloydum.boyum 170.sonra ben bi 10 kilo alsam iyi olur dedim. Kilo aldirma programina yazildim 10 kilo aldim.
Dogumdan sonra eski kiloma donsemde hep yanlarim simit bolgem hafif vardi ve girmiyordu. 2 ay once onlari aldirdim.
Simdi 60 kiloyum 5 yildir ama yine 50 olmaya karar verdim yada 55.yarin bi diyete baslayip bir haftada 5 kilomu verecegim umudundayim.motive olurum okudukca.

Freyahel her zaman beklerim ama çok ta ihtiyacın yokmuş gibi geldi bana kilo vermeye..1.70 boya 60 kilo çok iyi değil mi ...tabiki karar sizin yinede:)) birde naçizane fikrim bir haftada 5 kilo vermek çok doğru olmaz haftada 1 kilo verseniz daha iyi olur yavaş verilen kilo daha kalıcı olur ☺️Görüşmek üzere✋

Freyahel her zaman beklerim ama çok ta ihtiyacın yokmuş gibi geldi bana kilo vermeye..1.70 boya 60 kilo çok iyi değil mi ...tabiki karar sizin yinede:)) birde naçizane fikrim bir haftada 5 kilo vermek çok doğru olmaz haftada 1 kilo verseniz daha iyi olur yavaş verilen kilo daha kalıcı olur ☺️Görüşmek üzere✋
Yanaklarim tombik : )
Az az yiyeyimde haftada 1 gitsin diyince olmuyor.yemek yemeyi cok seviyorum.bir 5 kilo aniden giderse motive olurumda tatli krizlerime dikkat ederim.
Tabi diyet hakkinda bilgim yok kas mi gider yag mi gider haklisiniz aslinda.bu hurma yogurt olayina basladim bakalim gerci 1.gunumde cok aciktim azcik yoresel otlardan bir yemek yedim : )

Dün çok iyi geçti günlüğüm hemen yazayım...ılık limonlu suyla başladım her zamanki gibi

Sabah..domates salatalık.4 zeytin.1kk kadar peynir,1çay k reçel,10 tane patates kızartma.1d kepek ekmeği

Ara..1 portakal

Öğle yarım kase çorba 2 Çatal helva

Ara...15 tane leblebi ve 5 i bir arada bitki çayı

Akşam..1 küçük tabak( 5-6 kaşık kadar)kıymalı patates yemeği,biraz yoğurt ve bol salata.2 lokma ekmek

Birde 3 litreye yakın su içtim dün çok iyiydim kendimce. Birdeee tüm gün temizlik yaptım çok yoruldum ama değdi bahar temizliğim bitti sayılır:))

Bol eksili ve misss kokulu günler banaa

Evetttt dün yazmadım yediklerimi hemen yazayım şimdi..ılık limonlu suyla başladım tabiki

Sabah..1tost ekmeğiyle karışık tost..4 zeytin ,yeşil çay

Ara...1fincan sütlü Türk kahvesi 3kare bitter

1saat spora gittim

Ara..komşuya gitmiştim 1küçük dilim kek 2lokma ıspanaklı börek,3 lahana sarma(bu kadarla bıraktığım için gururluyum)

Akşam..17.30 gibi erken yedim 5 kavak mücver ,yoğurt,salata,3lokma ekmek

1 dilim ayva,1dilim elma....fena değildim mücver 3 tane olsa daha iyi olurdu ama neyse

Sabah ...domates -salatalık ,4 zeytin ,yeşil çay ,bir parça tulum peynir.1yumurta,1tam buğday ekmeği

Ara..2 -3 çatal helva

Öğlen --yarım kase mercimek çorba-yarım kıymalı pide

Spora gittim 1 saat

Ara...1 incecik dilim kek-6-7 adet çilek
Ara...2 kuru kayısı -bitki çayı

Akşam 18.00 gibi 1 tabak mantı

Pide ve mantı aynı gün olmamalıydı hatamın farkındayım ...düzelticem inşallah..iyi geceler

Back