- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Afiyet olsun canım güzel15 Eylül
Sabah 1simit -çay
Öğle yok
18.00
1 kase Rus salatası-yeşil mercimek yemeği
21.00
1 dilim baklava (arkadaşa gitmiştik ) 2 litre su-7bin adım
@Cagrihilal1
Afiyet olsun canım güzel menü15 Eylül Çarşamba
12.15-13.15
1 kase ezogelin çorbası
2 yumurtalı kıyma
1 kase mevsim salata
1 dilim ekşi maya ekmek
1 elma
4 züber lokma
su:2,5 LT
Dolma yanında ekmeğe gerek yokmuş sanki canım Afiyet olsun15 Eylül Çarşamba
Sabah
Ögle
- 2 dilim tam buğday ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- Yeşil çay
Akşam
- Kahve
- 1 tane lifalif yulaf bar
- Browni intense
2,5 lt su
- 2 küçük patlıcan dolma
- 1 dilim kepek ekmeği
denizbenimadim
Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menü15 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates Salatalık
Ara 1
1 küçük salkım üzüm
Öğle
150 gr kadar fırında tavuk
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
Salata
Ara
1 dilim kavun
Akşam
6kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Salata
1 kepçe çorba
Ara 1 su bardağı süt
Su 4 lt
Spor 2 mil leslie
Akşam harikasın yazacaktım yazmamissin yaaCan kızlar 9500 adım oldu ara verdim 2 mil leslie de tamam
Devam edicem
Tabiki bizden ala fıstık mı olur"Aynadaki fıstık "bayıldım
Açlık da yorgunluk da çoktu cnm işler de anca bittiHelal sana ortim, aynen devam
İnşallah kuzum teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. ❤
Çok teşekkür ederim canım ❤
Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize❤
Emeğine sağlık canım ❤
Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısın❤
Aferin bana
Cnm bi de sporu tamamlamak için 4 buçukta yattımAkşam harikasın yazacaktım yazmamissin yaa
Tabiki bizden ala fıstık mı olur
Canım bence 1-2 gün daha kendine müsaade edip sonrasında silkelen ve eski düzenine geri dönBen gercekten yemekle mesgulum biturlu duzene sokamadim. Bu takimlarn kapanmasi duzenimi bozdu kolay yolu sectim bende hemen
Canim kesin biseyler yapılmalı nerede bu milletBen bu mesajı kaçırmışım aaa.
Kırmızılara bak .
Hafta sonunda herkesin eksik menüsüne göre spor cezası mi versek . Bişey yapmak lazım sankiAzimliiii
Belki gözleri korkar da yazarlar menüleri
Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti gününz dün geceniz ?Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
amin kuzum :)Helal sana ortim, aynen devam
İnşallah kuzum teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. ❤
Çok teşekkür ederim canım ❤
Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize❤
Emeğine sağlık canım ❤
Emeğine sağlık canım. Pazartesi çok yürüdüm ama ölçmediğim için yazamadım. Bundan sonra adımsayarla yürürüm artık ❤
Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤
Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısın❤
Günaydın canım. Kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu. İnşallah bugün çözülür❤
Kahvemi içmedim dahaaa. Yapıyom şimdi❤
sağol canımmAfiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Dolma yanında ekmeğe gerek yokmuş sanki canım Afiyet olsun
yok balımm ya açlıktan değil, dün yine akşam 11e kadar çalıştımCanım tek öğün beslenmiş süpersin ama aç olunca spor yapamadin dimii?
Sultanımız gelmişşşGünaydın kızlar
Allah kolaylık versin canımamin kuzum :)
canımm Allah sağlık versin zaten bu günler geçecek, gün gelecek çocuklar tek başına takılırken biz de rahat rahat kimseye muhtaç olmadan keyfmize bakabileceğiz
sağol canımm
yok balımm ya açlıktan değil, dün yine akşam 11e kadar çalıştım
önümüzdeki 1 hafta 10 gün epey bi yoğunluğum var haftasonu dahil çalışmam gerekecek sonrasında başlayabileceğim spora
Saka yapıyorsun degilmi.Açlık da yorgunluk da çoktu cnm işler de anca bittiyoksa uyurdum da
tabi kiii
Cnm bi de sporu tamamlamak için 4 buçukta yattım
Yoktu gerçekten canım ama yeme isteği duydum.Afiyet olsun canım güzel
Dolma yanında ekmeğe gerek yokmuş sanki canım Afiyet olsun
Bugün daha iyiyiz şükür. Dün hiç hali yoktu. Gece de hep sayıkladı. Antibiyotik çabuk toparladı. Sen nasılsın kuzum. Emre alıştı değil mi artık okula.Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti gününz dün geceniz ?
Sultanımız gelmişşş
Emeğine sağlık balımKİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 Azimliiii 4.000 6.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 @Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 eliya 10 Fit mutlu anne 7.460 11 @Goklerce 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak 12.000 13.028 14 @hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 kardelelen321 18 K Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 4.976 21 @nnurc 22 @pacman 12.800 6.442 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 6.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 26 @yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660
Kizlar bugünün menulerine bakmadım daha. Bugünün menülerini de tamamlayıp yarı öğlen gibi paylaşırım.
Antibiyotik vermek istemiyoruz ama bazen olmayınca olmuyor işte anca sürünüyor yada ilerleyor hastalık bundan sonra günbegün iyi olur inşallah kuzumYoktu gerçekten canım ama yeme isteği duydum.
Bugün daha iyiyiz şükür. Dün hiç hali yoktu. Gece de hep sayıkladı. Antibiyotik çabuk toparladı. Sen nasılsın kuzum. Emre alıştı değil mi artık okula.
İnşaAllah kuzumamin kuzum :)
canımm Allah sağlık versin zaten bu günler geçecek, gün gelecek çocuklar tek başına takılırken biz de rahat rahat kimseye muhtaç olmadan keyfmize bakabileceğiz
sağol canımm
yok balımm ya açlıktan değil, dün yine akşam 11e kadar çalıştım
önümüzdeki 1 hafta 10 gün epey bi yoğunluğum var haftasonu dahil çalışmam gerekecek sonrasında başlayabileceğim spora
Canım yaaa yerim onun yanaklarınıAntibiyotik vermek istemiyoruz ama bazen olmayınca olmuyor işte anca sürünüyor yada ilerleyor hastalık bundan sonra günbegün iyi olur inşallah kuzum
Emre iyialıştı şükür hâlâ giderken pazarlık yapıyor gerçi erken al diye sonra yarım saat erken alıncada tüh tamda oyun oynıycKtık diyor aklı kalıyor sınıfta
Eline sağlık kaptanımSelam kızlar
Menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar izinde mi tatilde mi yemekle mi meşguller acaba ?Ucmelekannesi
Eki Görüntüle 2916952
Bu eşlerin çenesi hep yoruyor sanırım.Eşim de aynı.Ellerine sağlık Kuzucum
Dahiliyeye gittim canım ama memnun kalmadım çok ilgilenmeden hemen ilaç verdi
Gastroya gitmem gerekiyor da şu işimin yoğunluğu azalsın randevu alacağım
İşin aslı canım sıkılıyor çünkü millet de en kötü senaryoyu kafana sokup duruyor
Gayet güzel canım afiyet olsun
Ellerine sağlık balımm
Aynısını ben de yaptım canım aman eşimin çenesini çekeceğime evde otururum dedim ama işte olmuyor enerjim tükendi sinirlerim altüst oldu bu sefer sürekli huzursuz bi ortamım olmaya başladı, eşim de dışarıda boya işim oldu mesela aradı beni diyelim eee hadi bu çocuk durmuyor ne zaman bitecek işin dediğinde eeee ne yapayım hayatım daha kafamda boya var diyorum ve sonra da niye böyle yapıyor diye düşünmemeye çalışıyorum böyle böyle eşimi de alıştırdım kendimi de
Haaa dediğim gibi sürekli yapsam eşim cozlar da arada sırada yapmak da zarar yok
Sen de eşini değil kendini düşün çık boyanı yaptır bi yarım günü kendine ayır yaa lütfen bak bu haftasonu senden bi hamle bekliyorum hatta öncesi sonrası foto bekliyorum bakalım nasıl olacak yeni saçların
Eline sağlık kaptanımKİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 Azimliiii 4.000 6.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 @Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 eliya 10 Fit mutlu anne 7.460 11 @Goklerce 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak 12.000 13.028 14 @hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 kardelelen321 18 K Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 4.976 21 @nnurc 22 @pacman 12.800 6.442 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 6.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 26 @yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660
Kizlar bugünün menulerine bakmadım daha. Bugünün menülerini de tamamlayıp yarı öğlen gibi paylaşırım.