Kilolar Firarda 😎

25 kişiyiz burada kalsak mı acaba yani yeni gelen arkadaşlara grup çok dolu desek olmaz mı ?🤔5 ve 9.takımdan gelenler hariç .yani liste hazırlarken takip ederken çok zor oluyordur eminim ayrıca mesajlar çok karışıyor

Son düzenleme:
Açık havada takmıyorlardır belki bence açık havada gerek yok bu sefer akciğerleri hasta ediyoruz
Hayır canım bildiğin işyerleri ,kapalı mekan.Her is yerinde bilmem kaç kişi.Çocuklara çalışma sandalyesi alacağız.İmalat yeri olduğu için uygun fiyata alırız diye geldik.kaç yere girdik hiç birinde yok maske.çoğunluğu bodrum katlarda penceresi bile yok.

Bugün menüm
Saat 09.00 telvesiyle sade türk kahvesi
Saat 13.30 -17.30 arası
2 protein bar , 500 ml portakal suyu, pretzel kraker ,fındık kuru üzüm kuru vişne ,siyah çay 2 küçük bardak
1 kase mercimek çorbası ,1 porsiyondan az kıymalı sarımsaklı yoğurtlu tereyağlı tirit,salata

Sonra sade türk kahvesi,limonlu yeşil çay
Whey protein smoothie

2.5 lt su

9927 adım, 3 mil leslie, 15 dk bölgesel
Adımı zorladım ama saat 12 oldu :KK70:
@Fit mutlu anne
Azimliiii Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi
G Goklerce cnm yine beğenmiceksin ama idare et uzun yolculuk oldu yine iyi dayandım kız 😂😂😚😚Eki Görüntüle 2916992
Yola gore guzel menü ama mesele benim beğenip beğenmemem mi bilemedim,burda menülerimizdeki fazlalıkları soylememiz gerekli diye düşünmüştüm
Hic olmadi gercekten yeme duzenini oturtamadim bir türlü regl oncesi istahim cok acik oluyor tam o zamandayim bi ogun tuttursam obur ogun kaçıyor bu haftayi bi atlatsam sag salim kendime gelecegim 🙈🙈
Regl öncesi ben de öyle oluyorum ya şu araoyle kötüyüm ki, kabızlık sorunu var bunu kafaya taktikca stres oluyorum daha beter oluyor , böyle olunca tartıda ekşi goremeyince motive olamıyorum
Helal sana ortim, aynen devam 👍😘

İnşallah kuzum teşekkür ederim 😘😍

Çok geçmiş olsun canım. ❤

Çok teşekkür ederim canım ❤

Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize 😍😘

Emeğine sağlık canım ❤

Emeğine sağlık canım. Pazartesi çok yürüdüm ama ölçmediğim için yazamadım. Bundan sonra adımsayarla yürürüm artık ❤

Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤

Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısın 😊

Günaydın canım. Kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu. İnşallah bugün çözülür❤

Kahvemi içmedim dahaaa. Yapıyom şimdi❤
Canım iki gündür deniyorum ama etki etmedi, önceki diyet dönemimde de olmuştu, probiyotik kullanmıştım inşallah şimdi gerek kalmaz

Yola gore guzel menü ama mesele benim beğenip beğenmemem mi bilemedim,burda menülerimizdeki fazlalıkları soylememiz gerekli diye düşünmüştüm

Regl öncesi ben de öyle oluyorum ya şu araoyle kötüyüm ki, kabızlık sorunu var bunu kafaya taktikca stres oluyorum daha beter oluyor , böyle olunca tartıda ekşi goremeyince motive olamıyorum

Canım iki gündür deniyorum ama etki etmedi, önceki diyet dönemimde de olmuştu, probiyotik kullanmıştım inşallah şimdi gerek kalmaz
E beğenmedin işte 😂
Cnm çok denedim şekeri bırakayım beyaz unu trans yağı vs ama öyle de yaşanmıyor kendimce böyle dengeliyorum kuzum 😘
Plana da hep uyulmuyor hele yolda :KK43:
Bugün daha dengeli olacak ama cnm :KK66:

Güne tarçınlı türk kahveyle başladım 💜

20210916_110450.jpg

E beğenmedin işte 😂
Cnm çok denedim şekeri bırakayım beyaz unu trans yağı vs ama öyle de yaşanmıyor kendimce böyle dengeliyorum kuzum 😘
Plana da hep uyulmuyor hele yolda :KK43:
Bugün daha dengeli olacak ama cnm :KK66:
Kız yoldaki menünu beğendim 🤣 öncekine yazmıştım, evet haklısın ben de tamamen çıkaramıyorum , sanırım sen Total kalori hesapliyorsun, o şekilde yapıyorsan güzel aslında ama ben kalori hesaplayamiyorum :KK43: bir de sen spor yapıyorsun ya çok iyi oluyor, bekarken spor salonuna falan giderdim ne güzel günlerdi şimdi eskisi gibi olmuyor akşam 11 olunca bayılıyorum uykudan :KK43: ya bu ara acaba 2 öğün değil de 3 öğün mu yapsam dedim kabızlık sorunu için bilemedim

25 kişiyiz burada kalsak mı acaba yani yeni gelen arkadaşlara grup çok dolu desek olmaz mı ?🤔5 ve 9.takımdan gelenler hariç .yani liste hazırlarken takip ederken çok zor oluyordur eminim ayrıca mesajlar çok karışıyor
Katılıyorum canım sohbet çok karışıyor belli bir bağ kurulamıyor henüz biz bile tam birbirimizi tanımıyorken destek olamayız
Yani biraz özelde tanımak gerekiyor ki atıyorum sağlık sorunu olan insana spor yap demek
Yada çok yoğun çalışan insana neden az giriyorsun dmek olmuyor ama tanırsak birbirimizi ona göre yorum yapar daha sağlıklı ilerleriz ✌️

O yüzden yeni gelen kızlar olursa grubun çok kalabalık olduğunu diğer gruplara göz atmalarını kibarca söylemekte fayda var ☺️

1. sende canim.🥰🥰🥰
Bugün arayı kapatirsin sennn. Dün niye yurumedin. Az çok deme ne kadar adım varsa paylaş 1 adım önemli😂😂😂
Yürüdüm de az oldu 6bin küsür
Dün temizlik alışveriş yaptım akşam nasıl oldu anlamadım çok yorulmuşum birde 2 gündür Ankara yağmurlu bakalım bugün yağmura denk gelmezsem yürüyeceğim yine

X