- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Kilosunu 1bucuktan aldık canim. Orda ne kadar kilosuValla domates sosa ben de bayılırım ama 25 kilo baya çokmuş domates de ucuzlasa da bol bol yapsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilosunu 1bucuktan aldık canim. Orda ne kadar kilosuValla domates sosa ben de bayılırım ama 25 kilo baya çokmuş domates de ucuzlasa da bol bol yapsak
Gördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil miAkışta gördüm geldim Hayırlı uğurlu olsun bol eksili olsun
O kadar masum değilim bu aralar bende sizdenim yani kardelelen321Bencede ve yapmasında hiçbir sorun olmayan tek kişi de oydu
Sağol canım kaptanım ayyy biz artık kaptan değülükkkHayirli olsun kaptanım
Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canımBen de geldimmm
ama haftasonum berbat geçti, yine mideme çöplük muamelesi çektim
neyse şu dk itibariyle baştan başlıyorum, yeni sayfa açtık di mi ama
İnşallah tatlımmmYeni sayfa hayirli olsun insallah enerjisi hep boyle yuksek olur kilo vermeye devam ederiz
Yaa aliskanlik sanırımSağol canım kaptanım ayyy biz artık kaptan değülükkk
Menüleri buraya mı yazacağız kaptanımGördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi
O kadar masum değilim bu aralar bende sizdenim yani kardelelen321
Sağol canım kaptanım ayyy biz artık kaptan değülükkk
Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım
Tamda üstte onu sormuştumMenüleri buraya mı yazacağız kaptanım
Sorumla aynı anda geldi mesajKızlar menü ve sporu yine ayrı mı yazalım sohbette kaynamasın ?
Thread 'KİLOLAR FİRARDA Menü ve Spor Listeleri' KİLOLAR FİRARDA Menü ve Spor Listeleri
Yarın küçük oğlumun doğum günüİnşallah kuzum şimdi internetten önümüzdeki hafta İçin menü planlaması araştırıyorum
yapalım kuzum ama neden salı?
Yarın başlamayalım mı?
Rabbim uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin kuzucuğuna pasta falan abartayım deme sakın bak yemek yemeye yer arıyoruz doğum günleri bunun için en güzel zamanYarın küçük oğlumun doğum günü
Aminnn sağol canım benim.Rabbim uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin kuzucuğuna pasta falan abartayım deme sakın bak yemek yemeye yer arıyoruz doğum günleri bunun için en güzel zaman
Ekledim kuzucumEl_Em kaptancım 5.takım ilk postuna da buranın linkini ekle istersen
eline sağlııkEkledim kuzucum
Benim deYarın küçük oğlumun doğum günü
Ölenle ölünmüyür kaptanım
vay arkadaş!
Şaka bir yana güzel böyle..Ölenle ölünmüyür kaptanım
Yok bizim kilolar kedi gibi nereye bıraksak evi bulup geri geliyorlar. Misal 7-8 i beni 1 senede bulup göbeğime oturdular tekrar. Şimdi biraz daha uzağa bırakıcam inşallahŞaka bir yana güzel böyle..
devam edin.
Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz.