Kilolar Firarda 😎

Akışta gördüm geldim :KK55: Hayırlı uğurlu olsun bol eksili olsun
Gördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi 🤭🤭🤭
Bencede ve yapmasında hiçbir sorun olmayan tek kişi de oydu🤣🤣🤣
O kadar masum değilim bu aralar :KK75: bende sizdenim yani kardelelen321 kardelelen321
Hayirli olsun kaptanım :KK68: :KK68:
Sağol canım kaptanım 💕💕 ayyy biz artık kaptan değülükkk :-):-)
Ben de geldimmm 💃🏼🥳🥳🥳

ama haftasonum berbat geçti, yine mideme çöplük muamelesi çektim 🙈🙄

neyse şu dk itibariyle baştan başlıyorum, yeni sayfa açtık di mi ama 💃🏼
Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım 😍

Gördün veee ahhhhaaaa bu bizimm isim dedin değil mi 🤭🤭🤭

O kadar masum değilim bu aralar :KK75: bende sizdenim yani kardelelen321 kardelelen321

Sağol canım kaptanım 💕💕 ayyy biz artık kaptan değülükkk :-):-)

Hafta sonu bir çoğumuzun öyle geçti bu haftayı en az hasarla atlatıp sonra yolumuza tam gaz devam edelim canım 😍
Menüleri buraya mı yazacağız kaptanım

Rabbim uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin kuzucuğuna 😍 pasta falan abartayım deme sakın bak yemek yemeye yer arıyoruz😊 doğum günleri bunun için en güzel zaman
Aminnn sağol canım benim.
Sorma cumadan beri fazla bozdum zaten
Düzene giremedim bir türlü.İştahımı sevmiyorum🤐

Şaka bir yana güzel böyle..
devam edin.

Kilolarınızdan bir daha karşılaşmamak üzere kurtulun hepiniz. :nazar:
Yok bizim kilolar kedi gibi nereye bıraksak evi bulup geri geliyorlar. Misal 7-8 i beni 1 senede bulup göbeğime oturdular tekrar. Şimdi biraz daha uzağa bırakıcam inşallah 😂

Kurallarımızı oluşturalım mı 😍

***Fotoğraflı bildirimlere devam edilsin mi ? Bence evet 🤭
ama nick tarih olmasın sizce ??

**Alt -üst / free liste olmasın tek bir listemiz olsun 👀 ?? Yoksa olsun deneme süressi vs işletelim mi dersiniz ?

**2 hafta üst üste bildirim yapmayanı bir daha listemize almayalım ( geçerli bir mazereti olmadıkça)

**Cuma listesini kendi içimizde döndürelim her hafta biri yapsın ? O hafta müsait olmazsa başka bir arkadaşına devretsin.

**Menü -ortaklar - hedef kilo - spor listelerine devam edecek miyiz? Edeceksek takım kalabalık yük tek bir kişiye binmesin derim 4 5 kişi seçip dönüşümlü mü yapılsa ?

X