Kızlar gerek yok deyince Leslie yaparken takmadım kaptanımafiyet olsun adımlarda gayet iyi
afiyet olsun canım cardio harika
güzel menü ve adımlar canımm
afiyet olsun canım adımlarıda bekliyoruzz :)))
leslie yaparken bileklik takılı değil miydi3400 ne yahu onu ben sabah 10 da yapmış oluyorum
1 dido 200 kalori
menün ve sporların çok iyi canım
afiyet olsun canım sporlar içinde haftada 3 4 gün buldun mu tamamdır
harika canım afiyet olsun
afiyet olsn burcum güzel menü ve spor
ahh sizi zübercilerHedef60kgolmak yarimuhendis size uymuş kız ama sporlarda falanda uysaydı yeme kısmında uymuş
yarın diyetisyen menüsü olmasada full kaçamaklı bir menü görmeyelim inş :))
güzel menü canım afiyet olsun
bu adım sana ne kiii pacommm :) menü güzel afiyet olsun
ya evet sen kaloriyi gün içinde gitgide arttırmışsın halbuki tam tersi olması lazım canım
öğlenle akşam yer değiştirirse ve 21.30 helva hiç olmasa menünün gideri var :))
hadi hadii bırakalımm bunları artıkkkk yarın kaçamaksızz menüler gelsiinnnn
Selam canımselamm canımm yaa ben seni ara ara gördüm selam veremedim yazılanlara etiketlere cevap verdim anca
hoşgeldinnn seni de alıyoruz muuu listelerimize :) menüde yazmışsın gördümm
akşam az yemen için akşam menünü komple ikindiye taşı :) ben öyle yapıyorum tabi eğer yemeğin falan o saate hazır oluyor ise.. bugün öyle yaptım ikindi kuru fasulye yoğurt yedim. akşam sadece corba sonrada bi az sütlü kahve içtim.
Ayyy çok beğendimeee beğendin miiii
aaa ekmek 5 gr fazla ne olacak halin böyle pacocuuuum
Ahhh keşkeee ama spor sanırım hayal bana bu haftaafiyet olsun adımlarda gayet iyi
afiyet olsun canım cardio harika
güzel menü ve adımlar canımm
afiyet olsun canım adımlarıda bekliyoruzz :)))
leslie yaparken bileklik takılı değil miydi3400 ne yahu onu ben sabah 10 da yapmış oluyorum
1 dido 200 kalori
menün ve sporların çok iyi canım
afiyet olsun canım sporlar içinde haftada 3 4 gün buldun mu tamamdır
harika canım afiyet olsun
afiyet olsn burcum güzel menü ve spor
ahh sizi zübercilerHedef60kgolmak yarimuhendis size uymuş kız ama sporlarda falanda uysaydı yeme kısmında uymuş
yarın diyetisyen menüsü olmasada full kaçamaklı bir menü görmeyelim inş :))
güzel menü canım afiyet olsun
bu adım sana ne kiii pacommm :) menü güzel afiyet olsun
ya evet sen kaloriyi gün içinde gitgide arttırmışsın halbuki tam tersi olması lazım canım
öğlenle akşam yer değiştirirse ve 21.30 helva hiç olmasa menünün gideri var :))
hadi hadii bırakalımm bunları artıkkkk yarın kaçamaksızz menüler gelsiinnnn
diğer kızlar ne der bilmem ama bana göre bazı faydalı şeylere sırf kalori gözüyle bakmamak lazım bence kuru kayısı da üzüm de gerçekten beden için sağlıklı dozunda sık yemek sorun değil fayda sağlar , ben diyet yapmıyorum ama sağlıklı seçimlerle beslenmeye çalışıyorum gülüm haberin olsun :)Aa mantıklı aslında tarçınlı süte de bayılırım. Tamamdır. Bir gun tarçınlı süt bir gün yoğurt içine kuru kayısı kuru üzüm atabiliyormuyum kalorisi yüksek olurmu
Cnm 46 kalori tanesi ama şekersiz glutensiz ve bol lifliAyyy çok beğendim
Ama kalorisine hiç bakmadım içeriğine de
Ahhh keşkeee ama spor sanırım hayal bana bu hafta
4-5 saatlik uyku haricinde bi de kısa molalar harici sürekli çalıştım dün, ve sanırım önümüzdeki 1 hafta 10 gün bu şekilde olacağım
Unutmiycam bugun sözNe mahcubiyeti yahuBi daha unutma ama yine de hahahahaha
Tam da yukarıda dert yandığın şeye çalışıyorum bebiş.Tıp fakültesinde okuyorum ben. Bu yıl sınavların arası çok kısa da. O yüzden sürekli bi okul, bi hastane, bi ders diye diye 2 günde kafayı yedim.
Ayy şimdi uyumuştur da biraz rahat etmişsindir inşallah.Birilerine bıraksan da uyuduğu anlardaki gibi rahat olamazsın gibi geldi her halükarda.
Canım günü dengelemeye çalış, arkadaşlar demiş zaten sütlü kahve veya tarçınlı süt iyi gelebilir,bir de çok kasma kendini yavaş yavas alışacak miden , ilk baslarda biz de çok yiyordukAkşam az yemem icin ikindi vakti ne yapmam gerekir sizce
Canım bence akşama hem dolma hem de tarhana yapma, çünkü ikisi de karbonhidrat içeriyor,kendin için ayrı protein ağırlıklı öğün hazırla ya da fırın sebze falan yap ,bol salata ve yoğurt tuket ,Selam canımSuanlik listeye girmesem yani en azından yarın bir daha deneme yapayım ikindi vakti yemeegimi yedikten sonra akşamı az yersem tamamdır öyle gider bende . Yemeğimi erken yapmayı seviyorum sorun olmuyor. Yarın mesela biber dolması yapmayı düşünüyorum tarhana corbasiyla. O biber dolmasindan kaç tane yemem gerekiyor sizce ikindide yoğurtla yesem. Akşamda çorba ve salatayla kapatirim
günaydın ortakGünaydın zayıflamaya ant içmiş kızlar
Bir kahve içip Leslie ye merhaba diyeceğim️
hmmm lifli olmasına sevindimmCnm 46 kalori tanesi ama şekersiz glutensiz ve bol lifli
Aaaaaa sende mi trabzondasınGünaydın canlaryağmurlu bir Trabzon sabahından herkese bol bol ekşili bir gün dilerim.