Kilolar Firarda 😎

Kızlar gerek yok deyince Leslie yaparken takmadım kaptanım Okuldaki adımlarım işte o kadar aslında daha çok olurdu ama bugün tembellik ettim hep asansörü kullandım Bu ara genel olarak çokça tembelim hayat enerjimin hepsi emilmiş sanki

Selam canım Suanlik listeye girmesem yani en azından yarın bir daha deneme yapayım ikindi vakti yemeegimi yedikten sonra akşamı az yersem tamamdır öyle gider bende . Yemeğimi erken yapmayı seviyorum sorun olmuyor. Yarın mesela biber dolması yapmayı düşünüyorum tarhana corbasiyla. O biber dolmasindan kaç tane yemem gerekiyor sizce ikindide yoğurtla yesem. Akşamda çorba ve salatayla kapatirim

eee beğendin miiii

aaa ekmek 5 gr fazla ne olacak halin böyle pacocuuuum
Ayyy çok beğendim
Ama kalorisine hiç bakmadım içeriğine de

Ahhh keşkeee ama spor sanırım hayal bana bu hafta

4-5 saatlik uyku haricinde bi de kısa molalar harici sürekli çalıştım dün, ve sanırım önümüzdeki 1 hafta 10 gün bu şekilde olacağım

Aa mantıklı aslında tarçınlı süte de bayılırım. Tamamdır. Bir gun tarçınlı süt bir gün yoğurt içine kuru kayısı kuru üzüm atabiliyormuyum kalorisi yüksek olurmu
diğer kızlar ne der bilmem ama bana göre bazı faydalı şeylere sırf kalori gözüyle bakmamak lazım bence kuru kayısı da üzüm de gerçekten beden için sağlıklı dozunda sık yemek sorun değil fayda sağlar , ben diyet yapmıyorum ama sağlıklı seçimlerle beslenmeye çalışıyorum gülüm haberin olsun :)

diğer sayfada paylaştım buraya da ekleyeyim günün bilgi paylaşımı olsun :)))

*NÖROPEPTİT*
Düşünceler beyinde nöropeptit üretimini tetikler. Neşeli insan ile kederli insanın nöropeptitleri birbirinden farklıdır.
İyi şeyler düşünürsen iyi nöropeptitler üretirsin..
Bunlar kan yoluyla tüm vücuda yayılıp bağışıklık hücrelerini çalıştırır.. Bir tür enerji parçacığı gibi.
Hastalarıma neşeli insanlarla buluşmalarını, neşeli kitaplar okuyup komedi filmleri izlemelerini öneriyorum.
Norman Kazan’ın bir kitabı vardır; orada ‘kanseri hergün dört kere Şarlo filmi izleyerek yendim’ der..
Durduk yere kahkaha atarak da bilinçaltı kandırılabilir..
Hasta eğer mutsuzsa yine de neşeli filmler işe yarar mı?
Aslına bakarsanız sebepsiz de gülünebilir. Günde yirmi kere ‘Hahahahah’ diye gülebilir hasta durduk yere. Ama bunu şimdi kime anlatacaksın, bizim millet inanmaz böyle şeylere, şüphecidir. Halbuki beyin onu gerçek sanıyor. Şuur altı kanar. Ne dersen ona inanır..
Kahkaha atıp iyiyim de; iyiymişiz der.. Kötüyüm de; kötüymüşüz der..
İnsan vücudu bir gemi gibidir. Emirleri kaptan verir, makine dairesi emirleri yerine getirir. Bizde de kaptan beyindir. Bilinçaltı da makine dairesi..
Telkin çok önemli. Oturup günde on kere bugün çok iyiyim şükür de; karaciğerin, dalağın, akciğerin ona göre çalışır. Kaptan iyiyiz derse beyin iyi endorfin salgılar..

alıntı yaptım yazı bana ait değil :)

Cnm 46 kalori tanesi ama şekersiz glutensiz ve bol lifli

Unutmiycam bugun söz ooo Allah kolaylık versin canım, okuması zor çalışması ayrı zor bir bölüm inşallah sinavlarin güzel geçer yok kız uyumamisti, ben uyumuşum o hala uyumamış, dedeye bıraktım ama kız beni bırakmıyor, geliyor uyandırıyor beni anne acıktım, anne tuvaletim var en son kızdım yat bakiyım dedim
Akşam az yemem icin ikindi vakti ne yapmam gerekir sizce
Canım günü dengelemeye çalış, arkadaşlar demiş zaten sütlü kahve veya tarçınlı süt iyi gelebilir,bir de çok kasma kendini yavaş yavas alışacak miden , ilk baslarda biz de çok yiyorduk
Canım bence akşama hem dolma hem de tarhana yapma, çünkü ikisi de karbonhidrat içeriyor,kendin için ayrı protein ağırlıklı öğün hazırla ya da fırın sebze falan yap ,bol salata ve yoğurt tuket ,

Günaydın zayıflamaya ant içmiş kızlar

Bir kahve içip Leslie ye merhaba diyeceğim
günaydın ortak

ben de şimdi kahve içiyorum, sonra da telvesini yiyeceğim

Cnm 46 kalori tanesi ama şekersiz glutensiz ve bol lifli
hmmm lifli olmasına sevindimm

şekeri hurmasından mı geliyor yoksa stevia gfalan mı içinde peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…