- 31 Aralık 2010
- 5.225
- 22.498
Neredeyse aynı boyda ve kilodayız haydi pes etmek yokAyy benim motivasyon yerlerde oldu bugun artiyi gorunce
Fighting
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredeyse aynı boyda ve kilodayız haydi pes etmek yokAyy benim motivasyon yerlerde oldu bugun artiyi gorunce
hahahaha tam sıpa yaaa yerim ben onu kızınca da ağlıyor vay uyanık , her dönemi ayrı yorucu da kendi başlarına tuvalete gidip banyolarını yapabildiklerin de bir rahatlama oluyor o zamanları da gelecek allahın izniyle , hem çocukla ilgilen hem evin işi yemeği tam olsun diye kendimizi paralıyoruz iş varsın biraz da kalsın desek dünyanın sonu gelmez ama çocuklarla ve kendimizle daha çok ilgilenecek zamanımız olur da işte duramıyoruz ki :)Ay abla seslenmeyim oyun zannetmesin dedim yok daha fazla ısırıyor kızıyorum bu seferde canı yanan o sanki ağlıyor unutsa iyi olacak öyle tabi her evresi farklı bebekligini düşününce ne kolaymış diyorum zaten Rabb'im sağlık versin
ooo hatun nasılsın ne yapan senin kız ne yapıyor kilo işini halletti miNeredeyse aynı boyda ve kilodayız haydi pes etmek yok
Fighting
Canım benim iyiyim çok şükür... Kaygılar zaman zaman gelen panik ataklar ile yuvarlanıp gidiyor hayat. Ama eskiye nazaran çoook daha iyiyim. Sen nasılsın çocuk üniv girdi mi?ooo hatun nasılsın ne yapan senin kız ne yapıyor kilo işini halletti mi
çok geçmiş olsun canım acil durumlarda(işte ya da dışarıda olmak zorundayken) ishali hızlıca kesmek için yarım çay bardağı içme suyuna 1 tatlı kaşığı kadar pirinç unu koyup karıştırıp içiliyor ben de bu yaz kızkardeşimin eşinden öğrendim ablam çok kötü oldu ona yaptık yaptık bir kaç kez içirdik işe yaradı çok şükürHellööğğğ kızlar
Dün ishal gibiydim... işten hızlıca eve gelip, ilaç, makarna ,patates haşlaması ve yoğurt teptim..
Şimdi de hiç halim yok ve midem bulanıyor karnım gurulduyor.... Hasta olmaktan korkuyorum ya hepten hasta oluyorum.
Öğlene kadar evde dinlenip halim olursa işe gitmeyi düşünüyorum
Hmm tamam canımCanım alıntıları bu sayfada yazıyoruz menü sayfasına yazmıyoruz karışıklık olmasın diyeteşekkür ederim bu hafya ortiyiz ondan seni etiketledim
Sagolasın canım aklımda bulunsun. Çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun canım acil durumlarda(işte ya da dışarıda olmak zorundayken) ishali hızlıca kesmek için yarım çay bardağı içme suyuna 1 tatlı kaşığı kadar pirinç unu koyup karıştırıp içiliyor ben de bu yaz kızkardeşimin eşinden öğrendim ablam çok kötü oldu ona yaptık yaptık bir kaç kez içirdik işe yaradı çok şükür
Geçmiş olsun canımHellööğğğ kızlar
Dün ishal gibiydim... işten hızlıca eve gelip, ilaç, makarna ,patates haşlaması ve yoğurt teptim..
Şimdi de hiç halim yok ve midem bulanıyor karnım gurulduyor.... Hasta olmaktan korkuyorumya hepten hasta oluyorum.
eskiye göre iyi olmana çok sevindim , sana da demiş miydim ameatis taşı kullan diye kaygıya panik atağa iyi geliyor ben de avuç içi kadar direk işlem görmemiş taşı 2 kolye ucu var stresi de alıyorCanım benim iyiyim çok şükür... Kaygılar zaman zaman gelen panik ataklar ile yuvarlanıp gidiyor hayat. Ama eskiye nazaran çoook daha iyiyim. Sen nasılsın çocuk üniv girdi mi?
Benim kıza da diş teli taktırdık. Onun hayrına yiyemiyor 3-4 kilo verdi Eve tatlı matlı aburcubur almıyorum belki zamanla biraz daha verir. Okula da başladı malum o da hareket sayılır inşallah. Böylece belki hiç olmazsa kilo almaz.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
İnşallah canım ...nerede bulurum ametist işlem görmemişeskiye göre iyi olmana çok sevindim , sana da demiş miydim ameatis taşı kullan diye kaygıya panik atağa iyi geliyor ben de avuç içi kadar direk işlem görmemiş taşı 2 kolye ucu var stresi de alıyor
ayyy ne zorlanır şimdi diş teli zor valla benim oğlan 1 hafta çenesini açıp katamamıştı, senin kızın ki çabuk geçer inşallah , okula gidip gelme kesin işe yarar aralarda bisküvi v.s. fazla atıştırmazsa hızlıca zayıflar bu dönem
Gecmis olsun canim ya bu ara salgin var artik korkmaya basladim diyorum 2. Virüs salgini midir nedir herkes hasta oluyor cevremde.Hellööğğğ kızlar
Şimdi de hiç halim yok ve midem bulanıyor karnım gurulduyor.... Hasta olmaktan korkuyorumya hepten hasta oluyorum.
Geçmiş olsun canım ay o meret ne kötü dermanım yoktu ishal ve kusmadan inşallah çabucak toparlanırsınHellööğğğ kızlar
işlem görmemiş dediğim kaya parçası gibiydi takı için kesiyorlar hafif şekilli olsun diye , takıcılarda, bujiteriler de olabilir pahalı bir şey de değil etrafı gümüş altın değilse , zaten ona gerek yok 10-15 tl ye kolye ucu alsan aynı işi görürİnşallah canım ...nerede bulurum ametist işlem görmemiş
Aynen öyle vala abla hep yüzeysel temizlik yapıyorum ev acayip gözüme batıyor temizlik lazım da ne zmn yaparım bilmiyorum çoğu zamanım cocujlarla geçiyor şimdilikhahahaha tam sıpa yaaa yerim ben onu kızınca da ağlıyor vay uyanık , her dönemi ayrı yorucu da kendi başlarına tuvalete gidip banyolarını yapabildiklerin de bir rahatlama oluyor o zamanları da gelecek allahın izniyle , hem çocukla ilgilen hem evin işi yemeği tam olsun diye kendimizi paralıyoruz iş varsın biraz da kalsın desek dünyanın sonu gelmez ama çocuklarla ve kendimizle daha çok ilgilenecek zamanımız olur da işte duramıyoruz ki :)
Hellööğğğ kızlar
yüzeysel olsun boş veeerrrrr sonra çocuk büyür benim gibi pişman olursun evin içine mi ediyorlardı o kadar temizlik giden gelene ikram etmekle uğraştım da çocuğumla daha çok oynayacak enerjim kalmadı dersinAynen öyle vala abla hep yüzeysel temizlik yapıyorum ev acayip gözüme batıyor temizlik lazım da ne zmn yaparım bilmiyorum çoğu zamanım cocujlarla geçiyor şimdilik
Ay abla pandemi dolayısıyla misafir olayını unuttuk evet seviyorum misafiri ama öncesi temizlik hazırlık sonrası temizlik hizmet derken çocuklar da yıpranıyor küçükken annem de kendini paralardi özellikle düğün dernekte herkes çocuğunu yanına alır yedirir giydirirdi annem iş yapacam diye ne başımıza oturur biz yemek yerdik ne de hazırlanabilecek herkes süslenip püslenip salona gider ya da otururdu biz sersefil gezerdk anneme şimdi güleriz niye öyle yapıyordun ki diye ne bilim cahillik işte diyor üzülüyoryüzeysel olsun boş veeerrrrr sonra çocuk büyür benim gibi pişman olursun evin içine mi ediyorlardı o kadar temizlik giden gelene ikram etmekle uğraştım da çocuğumla daha çok oynayacak enerjim kalmadı dersin
aman o eskileri deme hiç gülüm benim annem kendi çocuklarını bastırır ezerdi millete hizmet eder yedir içirir bizi de dönderirdi fır fır , daha küçükken de etraf dağılmasın diye mum tuttururdu küçük kız kardeşim de travmalar oluşmuş, ben evlendikten sonra annemin onu çok ezmesi yüzünden annem şimdi öyle pişman ki bazen ağlıyor kadıncağız onu doğru sanıyorlarmış bildikleri oymuş o zamanlarAy abla pandemi dolayısıyla misafir olayını unuttuk evet seviyorum misafiri ama öncesi temizlik hazırlık sonrası temizlik hizmet derken çocuklar da yıpranıyor küçükken annem de kendini paralardi özellikle düğün dernekte herkes çocuğunu yanına alır yedirir giydirirdi annem iş yapacam diye ne başımıza oturur biz yemek yerdik ne de hazırlanabilecek herkes süslenip püslenip salona gider ya da otururdu biz sersefil gezerdk anneme şimdi güleriz niye öyle yapıyordun ki diye ne bilim cahillik işte diyor üzülüyor
Aynen öyle malesefaman o eskileri deme hiç gülüm benim annem kendi çocuklarını bastırır ezerdi millete hizmet eder yedir içirir bizi de dönderirdi fır fır , daha küçükken de etraf dağılmasın diye mum tuttururdu küçük kız kardeşim de travmalar oluşmuş, ben evlendikten sonra annemin onu çok ezmesi yüzünden annem şimdi öyle pişman ki bazen ağlıyor kadıncağız onu doğru sanıyorlarmış bildikleri oymuş o zamanlar