Kisir yapacak sanirim yarim porsiyon yersem sorun olmaz diye dusunuyorumAfiyet olsun.
Kolay gelsin canim. 1 taneden birşey olmaz. Ama arkadaşın da ikramlık yaptıysa orda kaçırmamaya çalış canim
Canim benim kulagimin birinde 3 digerinde 2 delik var. Deldirdigimde cok sıkıntı cektim surekli akti yara oldu ve kullanmayi biraktim inatla da kapanmadilar. Hala arada heves edip kupe takiyorum ama 1 saat sonra kasinmaya ve sismeye basliyor yara olmasin diye cikariyorum mecbur. Cocuklukta deldirilen tek deliklerle idare ediyorumGünaydın herkeseee
Ya ben kulağıma piercing yaptırdım 2.5 hafta oldu hala akıyor daha önc eyaptıranınız varsa be yaptınız bu süreçte
Geçen gün benim de markette elim gitti ama eşim sağ olsun engel olduDedim beni konuşturmayın dedim
Ben de 3 yerden deldirmiştim. Çok sıkıntı yaşadım. Bıraktım kapandılar. Bu biraz yapısal sanırımGünaydın herkeseee
Ya ben kulağıma piercing yaptırdım 2.5 hafta oldu hala akıyor daha önc eyaptıranınız varsa be yaptınız bu süreçte
dün yazdım ya gülüm ama avatar resmini değişmişsin diye
A aaa patatesi yağda kızartma yapacağın at fırına yanına yumurta. Reçel de yersin neden yiyemeyesinki haftada 1 gün yada 2 gün. 1 kase değil 1 tatlı kaşığı yersin yani. Tereyağlı sur ekmeğe yer.Kuzum "şöyle güzel bir kahvaltı " deyince aklıma patates kızartması börek reçeller vb geliyor şöyle güzel bir kahvaltı demeşöyle güzelce şekersiz bir çay iç miss gibi yunurtanı haşla vb.de ki sanki güzel birşey yiyoruz hissi olsun valla diyete başlayınca yediğim içtiğim hiç birşeyden zevk almıyorum bu yüzden 365 günün 65 günü zevkü sefa 300 günü diyetle geçiyor
Oyy ozlemezmi. Gözün aydın ablamdün yazdım ya gülüm ama avatar resmini değişmişsin diye
benim oğlan geldi dün sabah ananesinin yanında memleketteydi yaz boyu da pek göremedim o hep annem de ben genel de kv deydim , 20 gündür de hiç görüşmedik , benim yemekleri de özlemiş sıpa çene ye iç derken gün bitti:))
İyi bari boşverBen bir ara burnumu deldirmiştim hem de kapanma problemi yaşadığım için 3 kereSonunda vazgeçtim bir tanecik deliğim var kulaklarımda onunla mutlu mesut yaşıyorum
Amaanneyyyy iyi ki bir şey olmamış he Allah korumuşHiç fikrim yok canım benim niye akar ben çocukluk işte kulağıma ikinci deliği evde kendim delmiştim annemlerden habersiz şükür bişey olmamıştı şimdi asla yapamam o zmn deli cesareti varmış
Ay ben çok seviyorum küpe tek taktığım takı küpe olabilir onun için de bir sürü deldiresim varKisir yapacak sanirim yarim porsiyon yersem sorun olmaz diye dusunuyorum
Canim benim kulagimin birinde 3 digerinde 2 delik var. Deldirdigimde cok sıkıntı cektim surekli akti yara oldu ve kullanmayi biraktim inatla da kapanmadilar. Hala arada heves edip kupe takiyorum ama 1 saat sonra kasinmaya ve sismeye basliyor yara olmasin diye cikariyorum mecbur. Cocuklukta deldirilen tek deliklerle idare ediyorumben sonradan deldirdiklerimden bir hayir gormedim insallah sen gorursun
hoş geldin gülüm bebişini allah analı babalı büyütmeyi , size hayırlı evlat olmayı nasip etsinTamam kızlar bugünden itibaren söz veriyorum başlıyorum. Bu arada emziren bir anneyim. 3 aylık bebeğim var. Süt olsun diye yedigim şeylerin bana kilo olarak dönmesi de ayrı drajedi. Listeye yardimci olursanız çok sevinirim. Başlangıç kilosu 70 hedefim 60. Günde yarım saat spor yapabilirim mekik vs. Belediyelerin aletleri de yakınımda. Onlara da biniyorum. Düzenli gidebilirim. Şimdi ne yapacağım sabah kalktığımda. Bu arada 3litre suyumu iciyorum
sağ ol allah razı olsun gülüm , annemin yemeklerini yiyemediği zaman dışardan yemiş yaz başıyla şimdi ki kilosu arasın da yarım dünya boyutu göbeği olmuş , hep evde otur, yat ye iç yapınca çocuk şişmiş yaaa:))Oyy ozlemezmi. Gözün aydın ablam
Ben 2.de çok sıkıntı çektim şişti davul oldu çok acıdı ama bunda sadece akıntı var acı sızı yok şükür daha önceden deldirecektim ama kötü olur diye deldirmemiştim korkarak deldirdim sağ olsun ilk geceden üstüne bile yatmışım bir şey olmadıBen de 3 yerden deldirmiştim. Çok sıkıntı yaşadım. Bıraktım kapandılar. Bu biraz yapısal sanırım
Genç o abla. İns biraz dikkat etse verir hemen.sağ ol allah razı olsun gülüm , annemin yemeklerini yiyemediği zaman dışardan yemiş yaz başıyla şimdi ki kilosu arasın da yarım dünya boyutu göbeği olmuş , hep evde otur, yat ye iç yapınca çocuk şişmiş yaaa:))
o ısırdıkça sen ayy diyorsun bağırıyorsun ya gülüyor sıpa değil mii vallaha gözüm de canlandı çok tatlı yaaaaİyi geceler kızlar
Gün içinde pek ugrayamiyorum sayfalar birikiyor okuyorum yarı anlıyor yarı anlamıyorum gibi bişey toplu okuyunca sabah kahvaltı okul hazırlığı saç baş derken servise bindiriyorum kızı sonra oğlanın uyku vakti onu uyutunca bulaşık çamaşır derken oğlan uyanıyor kız olmayınca bana sarıyor hep oyun oynayalım yanında durayım istiyor yemek derdi okul dönüşü valla gün yetmiyor akşam da aynı tantana meme bağımlısı oldu iyice vala üstümü başımı yırtacam ısırıyor bı denasıl yorgunum uykum var anlatamam menümde feci yazayım birazdan yarın yeni gün yeni başlangıç diyorum hadi insAllah
Ay asla cesaret edemezdim herhaldeİyi bari bir şey olmamış canım ama çocukluk ya akıl mantık yok
Kolay gelsin canım
Aynen vala şu an kullanıyorum hala hatta diğer kulağımı da ikinciyi deldirip üçüncüyü de üstten deldiresim var da hep düşüncede kalıyorAmaanneyyyy iyi ki bir şey olmamış he Allah korumuş
Bmyle hiç hesapta yokken olacak işlerAynen vala şu an kullanıyorum hala hatta diğer kulağımı da ikinciyi deldirip üçüncüyü de üstten deldiresim var da hep düşüncede kalıyor
Canım alıntıları bu sayfada yazıyoruz menü sayfasına yazmıyoruz karışıklık olmasın diyeOoo gayet güzel tatlım
Aynen birden olur bu işler dediğin gibi bklm benim olacak mıBmyle hiç hesapta yokken olacak işlerşahsen ben arkadaşımla dolaşmaya çıkmıştım deldirelim dedim gittik deldirdik
halinden memnun değil gülüm , az evin etrafa bakınsın yerleri öğrensin bisiklet sürmeye çıkar o zaman eritir göbüşü babası izin verse yakın da spor salonu var oraya da gider de işte babasının izin vereceğini sanmıyorum evde ağırlık çalışsın, şınav mekik çeksin dışarda yürüsün der yineGenç o abla. İns biraz dikkat etse verir hemen.
Tabi vermek istiyorsa . Halinden memnunsa hiç sıkıntı değil zaten
Anaaa ortim değişmişORTAKLAR
( 10-17 Eylül )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
aktif olan kızları yazmaya çalıştım aktif olup unuttuğm var ise dönsün lütfen kızlar
Ay abla seslenmeyim oyun zannetmesin dedim yok daha fazla ısırıyor kızıyorum bu seferde canı yanan o sanki ağlıyor unutsa iyi olacako ısırdıkça sen ayy diyorsun bağırıyorsun ya gülüyor sıpa değil mii vallaha gözüm de canlandı çok tatlı yaaaa
sana acı verici bunaltıcı ama sonradan aslın da en rahat dönemiymiş bu çocukların diyip gülerek anlatacaksın :)