Kilolar Firarda 😎

Afiyet olsun.
Kolay gelsin canim. 1 taneden birşey olmaz. Ama arkadaşın da ikramlık yaptıysa orda kaçırmamaya çalış canim
Kisir yapacak sanirim yarim porsiyon yersem sorun olmaz diye dusunuyorum
Günaydın herkeseee

Ya ben kulağıma piercing yaptırdım 2.5 hafta oldu hala akıyor daha önc eyaptıranınız varsa be yaptınız bu süreçte
Canim benim kulagimin birinde 3 digerinde 2 delik var. Deldirdigimde cok sıkıntı cektim surekli akti yara oldu ve kullanmayi biraktim inatla da kapanmadilar. Hala arada heves edip kupe takiyorum ama 1 saat sonra kasinmaya ve sismeye basliyor yara olmasin diye cikariyorum mecbur. Cocuklukta deldirilen tek deliklerle idare ediyorum ben sonradan deldirdiklerimden bir hayir gormedim insallah sen gorursun

Günaydın herkeseee

Ya ben kulağıma piercing yaptırdım 2.5 hafta oldu hala akıyor daha önc eyaptıranınız varsa be yaptınız bu süreçte
Ben de 3 yerden deldirmiştim. Çok sıkıntı yaşadım. Bıraktım kapandılar. Bu biraz yapısal sanırım

ekim2009 ay gerçekten yazmaz oldun fotomu değiştirince
dün yazdım ya gülüm ama avatar resmini değişmişsin diye
benim oğlan geldi dün sabah ananesinin yanında memleketteydi yaz boyu da pek göremedim o hep annem de ben genel de kv deydim , 20 gündür de hiç görüşmedik , benim yemekleri de özlemiş sıpa çene ye iç derken gün bitti:))

A aaa patatesi yağda kızartma yapacağın at fırına yanına yumurta. Reçel de yersin neden yiyemeyesinki haftada 1 gün yada 2 gün. 1 kase değil 1 tatlı kaşığı yersin yani. Tereyağlı sur ekmeğe yer.
Kız kahvaltı benimde en sevdiğim cayimla keyif yaptığım ogundur. Güzelce diyimki sevke geliyim

Oyy ozlemezmi. Gözün aydın ablam

Ben bir ara burnumu deldirmiştim hem de kapanma problemi yaşadığım için 3 kere Sonunda vazgeçtim bir tanecik deliğim var kulaklarımda onunla mutlu mesut yaşıyorum
İyi bari boşverbenim arkadaşım burnuna iki delik deldirmişti yan yana
Hiç fikrim yok canım benim niye akar ben çocukluk işte kulağıma ikinci deliği evde kendim delmiştim annemlerden habersiz şükür bişey olmamıştı şimdi asla yapamam o zmn deli cesareti varmış
Amaanneyyyy iyi ki bir şey olmamış he Allah korumuş
Ay ben çok seviyorum küpe tek taktığım takı küpe olabilir onun için de bir sürü deldiresim var

hoş geldin gülüm bebişini allah analı babalı büyütmeyi , size hayırlı evlat olmayı nasip etsin

Oyy ozlemezmi. Gözün aydın ablam
sağ ol allah razı olsun gülüm , annemin yemeklerini yiyemediği zaman dışardan yemiş yaz başıyla şimdi ki kilosu arasın da yarım dünya boyutu göbeği olmuş , hep evde otur, yat ye iç yapınca çocuk şişmiş yaaa:))

Ben de 3 yerden deldirmiştim. Çok sıkıntı yaşadım. Bıraktım kapandılar. Bu biraz yapısal sanırım
Ben 2.de çok sıkıntı çektim şişti davul oldu çok acıdı ama bunda sadece akıntı var acı sızı yok şükür daha önceden deldirecektim ama kötü olur diye deldirmemiştim korkarak deldirdim sağ olsun ilk geceden üstüne bile yatmışım bir şey olmadı

Genç o abla. İns biraz dikkat etse verir hemen.
Tabi vermek istiyorsa . Halinden memnunsa hiç sıkıntı değil zaten

o ısırdıkça sen ayy diyorsun bağırıyorsun ya gülüyor sıpa değil mii vallaha gözüm de canlandı çok tatlı yaaaa
sana acı verici bunaltıcı ama sonradan aslın da en rahat dönemiymiş bu çocukların diyip gülerek anlatacaksın :)

Ay asla cesaret edemezdim herhalde İyi bari bir şey olmamış canım ama çocukluk ya akıl mantık yok

Kolay gelsin canım
Amaanneyyyy iyi ki bir şey olmamış he Allah korumuş
Aynen vala şu an kullanıyorum hala hatta diğer kulağımı da ikinciyi deldirip üçüncüyü de üstten deldiresim var da hep düşüncede kalıyor

Aynen vala şu an kullanıyorum hala hatta diğer kulağımı da ikinciyi deldirip üçüncüyü de üstten deldiresim var da hep düşüncede kalıyor
Bmyle hiç hesapta yokken olacak işlerşahsen ben arkadaşımla dolaşmaya çıkmıştım deldirelim dedim gittik deldirdik

Genç o abla. İns biraz dikkat etse verir hemen.
Tabi vermek istiyorsa . Halinden memnunsa hiç sıkıntı değil zaten
halinden memnun değil gülüm , az evin etrafa bakınsın yerleri öğrensin bisiklet sürmeye çıkar o zaman eritir göbüşü babası izin verse yakın da spor salonu var oraya da gider de işte babasının izin vereceğini sanmıyorum evde ağırlık çalışsın, şınav mekik çeksin dışarda yürüsün der yine

Anaaa ortim değişmiş

Ay abla seslenmeyim oyun zannetmesin dedim yok daha fazla ısırıyor kızıyorum bu seferde canı yanan o sanki ağlıyor unutsa iyi olacak öyle tabi her evresi farklı bebekligini düşününce ne kolaymış diyorum zaten Rabb'im sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…