Kilolar Firarda 😎

Hepinize iyi bir gun diliyorum

Eklentiler

• 20211117_104902.jpg
    20211117_104902.jpg
    141,5 KB · Görüntüleme: 32
Hayırlı geceler hanımlar.
Ara tatil olunca çocukları gezdiriyoruz. Misafirlerim geldi. Biz misafirlige gidiyoruz derken düzene giremedim.
Ptesi inşallah tam anlamıyla başlayıp , kilo işini bitirmek istiyorum.

Kimse aktif değil maalesef salmış durumdayız🙄🤪 iki gün annemde idik bizde bugün evdeyiz ama şükür artı değilim baklm tartı ne gösterecek yarın oğlanı uyuttum şimdi sabah çay demledim icemedim onu icicem yanında kuruyemiş yerim sanırım

Kimse aktif değil maalesef salmış durumdayız🙄🤪 iki gün annemde idik bizde bugün evdeyiz ama şükür artı değilim baklm tartı ne gösterecek yarın oğlanı uyuttum şimdi sabah çay demledim icemedim onu icicem yanında kuruyemiş yerim sanırım
Malesef diyet günlüklerinde takımlardaki ciddiyet olmuyor 😕 hoş artık takımlar da kalmadı ya

Hanimlar gelmiyorsunuz evet
Gunluk listeye de cok kisi yazmiyor
Ben hala azimliyim bugun biraz kacirsamda
Sabah tartida guzel bir rakam gordum ama yarin gorur muyum bilmem cunku bugun baya yedim :KK43:

Hanimlar gelmiyorsunuz evet
Gunluk listeye de cok kisi yazmiyor
Ben hala azimliyim bugun biraz kacirsamda
Sabah tartida guzel bir rakam gordum ama yarin gorur muyum bilmem cunku bugun baya yedim :KK43:
Sende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllah 🤗

Sende ben gibi durup durup perşembe yiyorsun sanırım takım hırsı bana hep yaramazdi cuma artı gelirdim sen eksi gelirsin insAllah 🤗
Aslinda genel olarak oyle degil ama bu hafta evdeyim diye boyle oldu. Okulda olsam bir sey yemezdim.
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
12-18 Kasım

Eksiksiz menü paylaşan Beth18 Beth18 tebrik ederim canım 😘👏👏
Tam menü yolunda olan Cookiie Cookiie Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve nazaarboncukk nazaarboncukk sizleri de tebrik ederim kızlar 🤗 bu azminiZ istikrarınız yarın tartıda eksi olarak size döner umarım 😍😍👏

12 Kasım13 Kasım14 Kasım 15 Kasım16 Kasım17 Kasım18 Kasım
nnurc nnurc 👎👎👎💙💙👎👎
Cookiie Cookiie 💙💙💙👎💙💙👎
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 💙💙💙💙💙👎👎
Beth18 Beth18 💙💙💙💙💙💙💙
nazaarboncukk nazaarboncukk 💙💙💙💙💙👎👎
deniz diyette deniz diyette 👎💙👎👎👎👎👎
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 👎👎👎💙👎👎👎
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 👎👎👎👎👎💙👎
Eine saglik tesekkurler bakalim insallah yarin gorecegiz :)

X