- 11 Şubat 2016
- 3.927
- 18.172
Merhabalar canımHoşgeldin canım
Harikasın
Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımm
Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılı
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.
Hoş buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar canımHoşgeldin canım
Harikasın
Vaayy şenlik vaar. Haydi 40 gün 40 gece spor yaparak kutlayalımm
Aaa ben favorim de Hasan. Çok başarılı
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok geçmiş olsun.
Sen 3 yaş olunca gör bideAncak bitti gecmis oglanda tam dalacakken yok isigi accam yok oyuncaklari dokcem moduna girdi bi guzel kizdim delirdi etrafi dagitti firlatti agladi smdi uyudu :/ benimde gelen uykum kacti gitti. Nolcak bu cocuk boyle yaptikca ben sinirime yemeklere sariyorum mutsuzluktan mutsuzluk doguyor... Bugunde menu yazamadm cunki yine abarttim. Yarin yeni baslangicim olucak insallah
Sabahları kahveci olanlar yapın kahveleri içelim karşılıklı ben tarçınlı yaptım içiyorum
Afiyet olsun.Afiyet olsun canim ben sabahlari cayciyim . Esimi ise oglumu okula biraktim geldim. Bi kahvalti yapip islere girisecegim. Bir de kurabiye yapacagim arkadas kahve icmeye cagirdi ilk defa gidecegim evine elim bos gitmeyim dedim sanirim 1 tane yerim
Bu kiloya bir şey diyince me kazanıyorlar acaba yabenim de artık canıma tak etti birilerini haşladım sözlerimle çünkü ben takık bi insanım gerçekten takıyorum ve o gece uyuyamıyorum ağlıyorum sürekliben ağlamaktansa en azından içim soğusun dimi sen de öyle yap bi de yeni doğum yapmışsın ayıptırTeşekkür ederim canım hosbulduk. Bu sefer kararlıyım vericem bu kiloyu. Bugün mahallede herkes bir laf etti kiloma. Okadar moralim bozuldu ki. Vericem inadım inattir.
Al al çok iyi oluyor onlarAaa bende bayadir almadm alaym bari hurma gunkurusu baymaya basladi cikolata da yememek icin bisiler lazim bana illaki yoksa aburcubura yoneliyorum
Kuzum "şöyle güzel bir kahvaltı " deyince aklıma patates kızartması börek reçeller vb geliyor şöyle güzel bir kahvaltı deme şöyle güzelce şekersiz bir çay iç miss gibi yunurtanı haşla vb.de ki sanki güzel birşey yiyoruz hissi olsun valla diyete başlayınca yediğim içtiğim hiç birşeyden zevk almıyorum bu yüzden 365 günün 65 günü zevkü sefa 300 günü diyetle geçiyorSen 3 yaş olunca gör bide
Benim kız şu ara bir triplerde anlatamam.
Daha ben birşeyi yapmaması gerektiğini söylerken küsüp gidiyor
O kadar gururlu ki geri dönmek için beni ayağına bekliyor
Dönem dönem çocukların hareketleri değişkenlik gösteriyor canım ama illaki sakinlesiyorlar merak etme.
Bugün şöyle güzel bir kahvaltıyla güne başla gerisi gelir zaten
Benim sırf bu sebep yüzünden kulağımda 2. Delik bile yokGünaydın herkeseee
Ya ben kulağıma piercing yaptırdım 2.5 hafta oldu hala akıyor daha önc eyaptıranınız varsa be yaptınız bu süreçte
Hakikaten ya bizim kahvaltının nesi güzel ya da ne kadar güzel olabilirher şeyde gözün kala kala kalkıyorsun sofradaKuzum "şöyle güzel bir kahvaltı " deyince aklıma patates kızartması börek reçeller vb geliyor şöyle güzel bir kahvaltı deme şöyle güzelce şekersiz bir çay iç miss gibi yunurtanı haşla vb.de ki sanki güzel birşey yiyoruz hissi olsun valla diyete başlayınca yediğim içtiğim hiç birşeyden zevk almıyorum bu yüzden 365 günün 65 günü zevkü sefa 300 günü diyetle geçiyor
Ben 2.deliğimde çok çektim akıllanmadım girtim 3.yü deldirdin bi de iğneylen deldirdimBenim sırf bu sebep yüzünden kulağımda 2. Delik bile yok
Hakikaten ya bizim kahvaltının nesi güzel ya da ne kadar güzel olabilirher şeyde gözün kala kala kalkıyorsun sofrada
Ben bir ara burnumu deldirmiştim hem de kapanma problemi yaşadığım için 3 kere Sonunda vazgeçtim bir tanecik deliğim var kulaklarımda onunla mutlu mesut yaşıyorumBen 2.deliğimde çok çektim akıllanmadım girtim 3.yü deldirdin bi de iğneylen deldirdim
Hiç fikrim yok canım benim niye akar ben çocukluk işte kulağıma ikinci deliği evde kendim delmiştim annemlerden habersiz şükür bişey olmamıştı şimdi asla yapamam o zmn deli cesareti varmışBen 2.deliğimde çok çektim akıllanmadım girtim 3.yü deldirdin bi de iğneylen deldirdim
Ay asla cesaret edemezdim herhalde İyi bari bir şey olmamış canım ama çocukluk ya akıl mantık yokHiç fikrim yok canım benim niye akar ben çocukluk işte kulağıma ikinci deliği evde kendim delmiştim annemlerden habersiz şükür bişey olmamıştı şimdi asla yapamam o zmn deli cesareti varmış
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Yeni uyandık mutfağa giricem şimdi kahvaltı için oğlan izin verirse
Dedim beni konuşturmayın dedimAy evet ya of o saate kadar çok güzeldi zaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsun