Kilolar Firarda 😎

Biliyorum çok saçma birisi için kendini salmak ama.
Eşimle olan problemlerin hep üstünü ortuyorum. Takmıyor gibi görünüyorum. Herşeye ragmen alttan alıp evin düzenini düşünüyorum.
Ama böyle arada da bir patlama yaşıyorum ve kendimi toparlayamiyorum.

Amann işte öyle ha diyeceksin bunun için neden kendine zarar veriyorsun. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Hayırlısı toparlarim canim kiloyu düşünemiyorum şu sıra 😔😔
Canım benim biliyorum sıkıntılarını ama değişecek mi yok kendini üzdüğünle kalacak kendin için çocukların için iyi olmak sağlıklı olmak (bedenen ve ruhen) durumundasın yıpratma kendini kurban olduğum

Canım benim biliyorum sıkıntılarını ama değişecek mi yok kendini üzdüğünle kalacak kendin için çocukların için iyi olmak sağlıklı olmak (bedenen ve ruhen) durumundasın yıpratma kendini kurban olduğum
Sağol canım benim 😍😍😍

Haklısın ama derdini atlattigin da karşı taraftan bişey beklersin ya hiçbir şey yapmasa bile haklısın demesini. Farkındayım ama değişemiyorum demesini falan filan. Amann neyse dediğin gibi onun degisesi yok bende arada böyle olup toparliyorum sonra

Sen neler yapıyorsun küçüğün gözü iyilesti demi tamamen . Kv gittimi çekirdek aile kaldınız mi

Sağol canım benim 😍😍😍

Haklısın ama derdini atlattigin da karşı taraftan bişey beklersin ya hiçbir şey yapmasa bile haklısın demesini. Farkındayım ama değişemiyorum demesini falan filan. Amann neyse dediğin gibi onun degisesi yok bende arada böyle olup toparliyorum sonra

Sen neler yapıyorsun küçüğün gözü iyilesti demi tamamen . Kv gittimi çekirdek aile kaldınız mi
Benim eşim de ilgisiz sevgi göstermeyi bilmez arada takıyorum konuşuyorum bir gün iki gün sonra hop aynı özüne dönüyor
İyileşti şükür canım ilaçtan sonra tekrar etseydi masaja başlayacaktık kayınvalidem epey oldu gideli 3 hafta kadar oldu zannedersem böyle kafam daha rahat ne kadar zorlansam da

Ben de yatarak bebeğini alanları çok takip ettim hepsi maşallah vaktinde doğurdu inşallah bana da nasip olur bakayım doktora gideceğim önce farklı sıkıntılarım var çünkü ona göre inşallah tekrar düşüneceğim🥰 Üzülmez mi insan ya ben beşiğini bile almıştım tam eve geldiği gün hastaneye yattım hiç görmedim bile hamile olan veya doğum yapan arkadaşları gördükçe içim cız ediyor şimdi benim de bebeğim vardı diyorum böyle😔 Ama her şerde bir hayır vardır diyorum inşallah nasibimizde vardır ve hayırlısıyla biz de bu duyguyu tadacağız canım 🥰

Sorma canım ya hem de nasıl okulda bunu daha çok anlıyorum merdivenle yukarı çıktığımda nefes nefese kalır sınıfa girmeden 1-2 dk kapıda nefesimi düzenlerdim şimdi koşa koşa çıkıyorum resmen🤣🤣
Çok zor canım gerçekten. İnşallah mükafatıda bir o kadar güzel olsun. Ben inanıyorum olacağına 😍☺️ 🤲🏼
Sağlıkla istediğin an nasip olsun inşallah 🤗
Resmen hayatı yaşayama başlamış gibi olur insan valla çok iyisin 😍

Kızlar esimin annesi covid oldu yașı da var epey 68. Kendisi bursa da buyuk oglu alt katta oturuyordu calisiyor ondan gecmis once o olmus. Kizi var bitane esimin ablasi o ve esi hastaneye goturduler 3 gundur evde haplari ilaclari kullaniyor ama kotulesmis dja qibugun terar gittiler cigerlerde tutunma var demis doktor yatıșı yapıldı. Tabi yaninda kalacak kimse yok gorumce 2 oglu var. Esim izin aldı 2 hafta gidiyor. Yani biraz tek kalicaz oglumla bakalm nasl olcak ilkdefa oyle uzun tek olucaz :KK43: acıkcası kendimede kiziyorm kadin orda kotuyken bunu dusunuyorm diye. Insallah iyi olur :KK43:
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah, bu ara baya bir arttı yine vakalar benim annemlerde karantinada 4. Gün babam akciğer kanserinden tedavi görüyor. Onun için endişeliyim inşallah biran evvel çıkıp gider şu illet artık 😔
İnşallah senin içinde zaman çabucak geçer zorlanmazsın hiç 🙏🏼

Biliyorum çok saçma birisi için kendini salmak ama.
Eşimle olan problemlerin hep üstünü ortuyorum. Takmıyor gibi görünüyorum. Herşeye ragmen alttan alıp evin düzenini düşünüyorum.
Ama böyle arada da bir patlama yaşıyorum ve kendimi toparlayamiyorum.

Amann işte öyle ha diyeceksin bunun için neden kendine zarar veriyorsun. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Hayırlısı toparlarim canim kiloyu düşünemiyorum şu sıra 😔😔
Canım konuyu bilmiyorum ama ne yaşadığını çok iyi anlıyorum
Çünkü aynı duyguları yaşıyorum şu an seninle
Senden bir farkla
Ben çok daha uzun süredir bunu yaşadığım İçin belki, artık eşimi görmezden gelmeye karar verdim, neredeyse yok sayıyorum çünkü artık bana daha fazla zarar versin istemiyorum
Çünkü onun bencillikleri hem bana hem çocuklarıma zarar veriyor psikolojimizi çok bozuyor ve şunun farkettim ki babadan yana sıkıntı yaşıyorlarken bir de benim yüzümden üzülmelerini istemiyorum çocuklarımın
Herşeyden önce bir anneyim ve çocuklarım İçin iyi olmalıyım iyi olmak İçin de mutlu olmalıyım
Ben çocuklarımla bi dünya kurmaya çalışıyorum evet eşim evde ama yok sayarak

Siz nasıl bi problem yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sen de ilk önce kendini düşünmelisin önce kendin sonra çocukların için

Senden önemli kimse yok çünkü bu hayatta bunu hiçbir zaman unutma

Kendine değer vermelisin ❤️

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah, bu ara baya bir arttı yine vakalar benim annemlerde karantinada 4. Gün babam akciğer kanserinden tedavi görüyor. Onun için endişeliyim inşallah biran evvel çıkıp gider şu illet artık 😔
İnşallah senin içinde zaman çabucak geçer zorlanmazsın hiç 🙏🏼
Çok çok geçmiş olsun kuzum Rabbim tez zamanda şifasını versin 🤲🏻

Senden bir farkla
Ben çok daha uzun süredir bunu yaşadığım İçin belki, artık eşimi görmezden gelmeye karar verdim, neredeyse yok sayıyorum çünkü artık bana daha fazla zarar versin istemiyorum
Çünkü onun bencillikleri hem bana hem çocuklarıma zarar veriyor psikolojimizi çok bozuyor ve şunun farkettim ki babadan yana sıkıntı yaşıyorlarken bir de benim yüzümden üzülmelerini istemiyorum çocuklarımın
Herşeyden önce bir anneyim ve çocuklarım İçin iyi olmalıyım iyi olmak İçin de mutlu olmalıyım

Siz nasıl bi problem yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sen de ilk önce kendini düşünmelisin önce kendin sonra çocukların için

Çok çok geçmiş olsun kuzum Rabbim tez zamanda şifasını versin 🤲🏻
Allah razı olsun canım inşallah 🤲🏼❤️

Senden bir farkla

Canım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Mesele hiçbir konuda kendinin haksız olduğunu kabul etmemesi. Ben bir şeye kırıldığımı hissettirdigim anda benden önce suratını aşıp kümesi. Ben abartiyorum hiç yoktan mesele çıkartıyorum ona göre. Gönlümü alma yok, surda da ben haksizdim demek yok hiç bir zaman.

Evet kabullendim diyorum ilgi beklemiyorum, olduğu kadar diyip kendimi geri çekiyorum çekiyorum çekiyorum. Bu sefer de sen çok değiştin diyor. Alıştı her ne yaparsa yapsın benim ona adım atmama.😔😔
Her durumda haklı olup benim sinirimi zıplatıyor. Ve sonuç ben bir çıldırma anı ağlama krizi geçiriyorum kendimi toparlayana kadar uzun bir süre geçiyor.
Beni kendinden soğuttu artık şu son olayla da artık kendi bilir canim.

Ama işte hemen toparlanamiyorum yapım herşeyi çok didikleyen ,takan bir yapı malesef.

Ama yazın çok iyi geldi siz çok iyi geldiniz sağolun😍😍😍😍

Benim eşim de ilgisiz sevgi göstermeyi bilmez arada takıyorum konuşuyorum bir gün iki gün sonra hop aynı özüne dönüyor
İyileşti şükür canım ilaçtan sonra tekrar etseydi masaja başlayacaktık kayınvalidem epey oldu gideli 3 hafta kadar oldu zannedersem böyle kafam daha rahat ne kadar zorlansam da
Artık o ilgi olayını bende geçtim canim. Çünkü artık benim de ilgi gosteresim gelmiyor soğudum.
Karı koca ilişkisi dışındaki konularda da hep zıt benimle amannn bir yola girecektir mutlaka ya da incelediği yerden kopacak nasip.

Bencede böyle daha rahatsınizdır canim. Alışırsın zamanla tempoya iki bicirik yoruyordur haliyle😍

Canım belli bir süredir onu yapıyordum bende aslında.
Mesele hiçbir konuda kendinin haksız olduğunu kabul etmemesi. Ben bir şeye kırıldığını hissettirdigim anda benden önce suratını aşıp kümesi. Ben abartiyorum hiç yoktan mesele çıkartıyorum ona göre. Gönlümü alma yok, surda da ben haksizdim demek yok hiç bir zaman.

Evet kabullendim diyorum ilgi beklemiyorum, olduğu kadar diyip kendimi geri çekiyorum çekiyorum çekiyorum. Bu sefer de sen çok değiştin diyor. Alıştı her ne yaparsa yapsın benim ona adım atmama.😔😔
Her durumda haklı olup benim sinirimi zıplatıyor. Ve sonuç ben bir çıldırma anı ağlama krizi geçiriyorum kendimi toparlayana kadar uzun bir süre geçiyor.
Beni kendinden soğuttu artık şu son olayla da artık kendi bilir canim.

Ama işte hemen toparlanamiyorum yapım herşeyi çok didikleyen ,takan bir yapı malesef.

Ama yazın çok iyi geldi siz çok iyi geldiniz sağolun😍😍😍😍
Ahhh canımm belli ki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşim bütün bunlara ek olarak bir de bencil ne yazık ki

Kendi annesi ameliyat olacakken hepimize dünyayı dar etti zaten gerginim canım sıkkın bi de siz üstüme gelmeyin diye hem çocuklara hem bana
Şimdi benim annem daha önemli daha riskli bir ameliyat olacak ama o hala sadece kendi ufak dertleriyle hepimizin canına okuyor ben onlara sıkıntımı yansıtmamak İçin canım çıkarken

Bir başkası da karı koca ilişkimiz tamamen bitti
Nedenini şu anda sorgulamıyorum çünkü somut bir adım atacak kadar güçlü değilim henüz

Ama diyorum ya artık 3 kişilik bi dünya kurdum öyle de yaşıyorum mutlu etmeye çalışıyorum hepimizi ❤️

Sen de çok mutlu ol inşallah ve umarım eşin artık seni ne hale getirdiğinin farkına varır ❤️❤️

Artık o ilgi olayını bende geçtim canim. Çünkü artık benim de ilgi gosteresim gelmiyor soğudum.
Karı koca ilişkisi dışındaki konularda da hep zıt benimle amannn bir yola girecektir mutlaka ya da incelediği yerden kopacak nasip.

Bencede böyle daha rahatsınizdır canim. Alışırsın zamanla tempoya iki bicirik yoruyordur haliyle😍
Yoruyorlar valla canım bazen hangi birine yetişeceğimi şaşırıyorum bi düzgün bi uyku düzeni tutturabilsek ben de kendimi düzenimi ona göre ayarlayabilsem daha iyi olacak inşallah şimdi hiç bi düzeni yok uyumasının kalkmasının

Ahhh canımm belli ki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşim bütün bunlara ek olarak bir de bencil ne yazık ki

Kendi annesi ameliyat olacakken hepimize dünyayı dar etti zaten gerginim canım sıkkın bi de siz üstüme gelmeyin diye hem çocuklara hem bana
Şimdi benim annem daha önemli daha riskli bir ameliyat olacak ama o hala sadece kendi ufak dertleriyle hepimizin canına okuyor ben onlara sıkıntımı yansıtmamak İçin canım çıkarken

Nedenini şu anda sorgulamıyorum çünkü somut bir adım atacak kadar güçlü değilim henüz

Ama diyorum ya artık 3 kişilik bi dünya kurdum öyle de yaşıyorum mutlu etmeye çalışıyorum hepimizi ❤️

Sen de çok mutlu ol inşallah ve umarım eşin artık seni ne hale getirdiğinin farkına varır ❤️❤️
Canım ya annenin nesi var geçmiş olsun

Annenin nesi var canim yazmismiydin kaçırdım.
İns canim hepimiz mutlu olalım😍😍
Yoruyorlar valla canım bazen hangi birine yetişeceğimi şaşırıyorum bi düzgün bi uyku düzeni tutturabilsek ben de kendimi düzenimi ona göre ayarlayabilsem daha iyi olacak inşallah şimdi hiç bi düzeni yok uyumasının kalkmasının
Küçüğün uyku düzeni daha hemen oturmaz sanırım. Ama uyanıkken sakin bir bebekdir ins . İlerleyen aylarda kendi kendine ya da ablasıyla oyalanirken sende bazen işlere bazen kendine vakit ayırabilirsin belki.

Küçüğün uyku düzeni daha hemen oturmaz sanırım. Ama uyanıkken sakin bir bebekdir ins . İlerleyen aylarda kendi kendine ya da ablasıyla oyalanirken sende bazen işlere bazen kendine vakit ayırabilirsin belki.
Kucak istiyor uyanıkken emzik de tutmuyor zar zor tutturursak kendi başına biraz duruyor tabi çoğunlukta emziği çoktan tükürmüş oluyor

Kucak istiyor uyanıkken emzik de tutmuyor zar zor tutturursak kendi başına biraz duruyor tabi çoğunlukta emziği çoktan tükürmüş oluyor
Oyy çok akıllı bu bebeler😂😂
Allah kolaylık versin canım. Büyüyecek bu günlerde geçecek tabi ama anne biraz yipraniyor tabi.

Benim bıdık 3 yaşını doldurdu ben baya rahatlamışim sen böyle anlatınca🤭

Oyy çok akıllı bu bebeler😂😂
Allah kolaylık versin canım. Büyüyecek bu günlerde geçecek tabi ama anne biraz yipraniyor tabi.

Benim bıdık 3 yaşını doldurdu ben baya rahatlamışim sen böyle anlatınca🤭
Ah tabi benim kız da 3 buçuk yaşında bakıyorum ilgilenmek dışında bi zahmeti yok bana çocuğun Allahtan o biraz büyümüş yoksa tam zorlanırmışım

Canım ya annenin nesi var geçmiş olsun
Sağol kuzumm 😘
Annemin kalp kapakçığı değişecek daha da önemlisi kalbinde toplamda 2,5 mm’lik 2 tane delik varmış ameliyat olmazsa max 6 ay götürür bu kalp seni demiş doktoru
1 ay içinde ameliyat olacak ve zor bi ameliyat ne yazık ki 😔

Ah tabi benim kız da 3 buçuk yaşında bakıyorum ilgilenmek dışında bi zahmeti yok bana çocuğun Allahtan o biraz büyümüş yoksa tam zorlanırmışım
İki çocuk annesi olarak bildiriyorum rahat ol kuzucum bi süre sonra birlikte oyun oynamalara başlayınca az da olsa rahatlıyorsun ☺️❤️

Kalbinde 2 tane delik var kuzum ve kalp kapakçığının değişmesi gerekiyor
1 ay sonra epey zor bi ameliyat olacak yani 😔

X