Kilolar Firarda 😎

Kızlar esimin annesi covid oldu yașı da var epey 68. Kendisi bursa da buyuk oglu alt katta oturuyordu calisiyor ondan gecmis once o olmus. Kizi var bitane esimin ablasi o ve esi hastaneye goturduler 3 gundur evde haplari ilaclari kullaniyor ama kotulesmis dja qibugun terar gittiler cigerlerde tutunma var demis doktor yatıșı yapıldı. Tabi yaninda kalacak kimse yok gorumce 2 oglu var. Esim izin aldı 2 hafta gidiyor. Yani biraz tek kalicaz oglumla bakalm nasl olcak ilkdefa oyle uzun tek olucaz :KK43: acıkcası kendimede kiziyorm kadin orda kotuyken bunu dusunuyorm diye. Insallah iyi olur :KK43:

Ben de yatarak bebeğini alanları çok takip ettim hepsi maşallah vaktinde doğurdu inşallah bana da nasip olur bakayım doktora gideceğim önce farklı sıkıntılarım var çünkü ona göre inşallah tekrar düşüneceğim🥰 Üzülmez mi insan ya ben beşiğini bile almıştım tam eve geldiği gün hastaneye yattım hiç görmedim bile hamile olan veya doğum yapan arkadaşları gördükçe içim cız ediyor şimdi benim de bebeğim vardı diyorum böyle😔 Ama her şerde bir hayır vardır diyorum inşallah nasibimizde vardır ve hayırlısıyla biz de bu duyguyu tadacağız canım 🥰

Sorma canım ya hem de nasıl okulda bunu daha çok anlıyorum merdivenle yukarı çıktığımda nefes nefese kalır sınıfa girmeden 1-2 dk kapıda nefesimi düzenlerdim şimdi koşa koşa çıkıyorum resmen🤣🤣
Rabbim nasip eder insallah saglikla kucagina alirsin canim
Tamam canım evde birisi varken zor oluyor gerçekten haklısın pazartesi temiz bir başlangıç yaparsın kilonu ölçülerini o zaman paylaşırsın🥰😘

Canım pek sırlık bir şey yok ama 5-6 gün boyunca sıfır kaçamak ve 1000 kalori civarı beslendim ve kaç haftadır kilo veremiyordum ondan gitti bence sen pazartesi itibariyle böyle yapsan kesin muhteşem bir eksi gelir🤩

Ya zaten bir an gaza geliyorum 59u göreyim diyorum sonra aman yeter bu halim de iyi diyorum biraz akışına bıraktım açıkçası kilo almayayım yeter🥰
Anladm cnm haklisin sır degl iș agzı tutmak da bakalm pazartesiden sonra belki sahursuz oruc tutarm diyorm ztn oglan 2 de uyuyor 11 de kalkiyor bu ara. Uyandiktan sonra 7 saat fln ac kalicam hem borclari oderm hemde ramazanda guzl kilo vermistm
Ben bugün menü paylaşamayacağım her cuma olduğu gibi yine cıvıttım yapmayacağım diye söz veriyorum sonra yine yapıyorum ne olacak bu cuma halim bilmiyorum🙈 Ama iki günlük kabak detoksu ile toparlayacağım durumu inşallah🤭🤭
Sen toparlarsin canimm. Civittim desense cok kotu oldugnu dusunmuyorum

Kızlar esimin annesi covid oldu yașı da var epey 68. Kendisi bursa da buyuk oglu alt katta oturuyordu calisiyor ondan gecmis once o olmus. Kizi var bitane esimin ablasi o ve esi hastaneye goturduler 3 gundur evde haplari ilaclari kullaniyor ama kotulesmis dja qibugun terar gittiler cigerlerde tutunma var demis doktor yatıșı yapıldı. Tabi yaninda kalacak kimse yok gorumce 2 oglu var. Esim izin aldı 2 hafta gidiyor. Yani biraz tek kalicaz oglumla bakalm nasl olcak ilkdefa oyle uzun tek olucaz :KK43: acıkcası kendimede kiziyorm kadin orda kotuyken bunu dusunuyorm diye. Insallah iyi olur :KK43:
Çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin😔 Çok bir süre değil canım tabi biraz zor olur başta sana ama sayılı gün çabuk geçer🥰

Rabbim nasip eder insallah saglikla kucagina alirsin canim

Anladm cnm haklisin sır degl iș agzı tutmak da bakalm pazartesiden sonra belki sahursuz oruc tutarm diyorm ztn oglan 2 de uyuyor 11 de kalkiyor bu ara. Uyandiktan sonra 7 saat fln ac kalicam hem borclari oderm hemde ramazanda guzl kilo vermistm

Sen toparlarsin canimm. Civittim desense cok kotu oldugnu dusunmuyorum
Evde de tek olacaksın rahat yaparsın orucu canım ama kahvaltı tarzında bir sahur yap bence zor olur tek öğün beslenmek😘
Bugün bayağı bozdum canım yarın ciddi bir artı bekliyorum ama toparlarım birkaç güne🥰

İnşallah bozmak yok canım yola devam😘

Pazartesiden sonra kaçamaksız başlarsın .sen halledersin😘

Afiyet olsun ortim.😘
Ayyy bravo canımm 👏🏻🥰

Cuma kaçamak olunca toparlayamıyorum ortim .Şunun şurasında son 8 kilo sabretmeliyim😍😘
Hiçbirşey kalmamış maşallah 🧿😘
Ben de bi 8 kilo daha versem artık korumaya geçeceğim inşallah 💃🏼

Ben de bi 10 kg versem şu anda çok rahatlayacağım😍😍
Yaa verirsinnnn 💃🏼🥰😍

Sağ ol canım😍

Benim teyzem öyle kilo alıp verdiğini hiç anlamayız çünkü hep etek veya elbise giyer çok güzel saklar pantolon hiç giymez🤣 Zor eriyen bir bölge canım alt kısım gerçekten ama bence üst kısma göre saklaması daha kolay🤭
Ayy sorma sorma oldum olası kalçam ve bacaklarım derttir bana
Üst bedenimin 36 olduğu zamanlarda bile alttan gören kilolu zannederdi beni 🙈🙈

Ben bugün menü paylaşamayacağım her cuma olduğu gibi yine cıvıttım yapmayacağım diye söz veriyorum sonra yine yapıyorum ne olacak bu cuma halim bilmiyorum🙈 Ama iki günlük kabak detoksu ile toparlayacağım durumu inşallah🤭🤭
Offf sorma ben de dün fena cozuttum cuma niyetine 😁

Ahhhh kuzum çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin 🤲🏻
Yanında birisi kalması gerekiyorsa imkan varsa bakıcı tutsunlar kuzum sakın kendileri kalmasın
Sen de üzülme nolur 2 hafta çarçabuk geçer hem biz buradayız sıkıldığın an yaz buraya seve seve yarenlik ederiz sana 🥰

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM

Bu hafta menü paylaşımı olarak oldukça kötüydük genel olarak kızlar malesef geçmiş yapamadım müsait bı zmnda bakacagim insAllah iyi geceler öpüldünüz🤗😘
Emeğine sağlık kuzum bu hafta daha sıkı tutacağım inşallah

Neden canim neyin var :KK43:
Oyle belirgin bişey yok aslında canim.
Yeme düzenim kaçtı iyice.
Takmıyorum dediğim bazı konular zaman zaman aklıma gelip modumu düşürüyor. Öyle bir zamandayim yine sanırım.

Ama bunun yanı sıra diyet te yapmak istemiyorum sanırım. Arada uğrarım bakarım sizlere iyi olunca gelirim zaten😘😘😘sağol kuzum

Ayyy bravo canımm 👏🏻🥰

Hiçbirşey kalmamış maşallah 🧿😘
Ben de bi 8 kilo daha versem artık korumaya geçeceğim inşallah 💃🏼

Yaa verirsinnnn 💃🏼🥰😍

Ayy sorma sorma oldum olası kalçam ve bacaklarım derttir bana
Üst bedenimin 36 olduğu zamanlarda bile alttan gören kilolu zannederdi beni 🙈🙈

Offf sorma ben de dün fena cozuttum cuma niyetine 😁

Ahhhh kuzum çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin 🤲🏻
Yanında birisi kalması gerekiyorsa imkan varsa bakıcı tutsunlar kuzum sakın kendileri kalmasın
Sen de üzülme nolur 2 hafta çarçabuk geçer hem biz buradayız sıkıldığın an yaz buraya seve seve yarenlik ederiz sana 🥰

Emeğine sağlık kuzum bu hafta daha sıkı tutacağım inşallah
Inşallah vereceğiz canım😍😘

Geçmiş olsun canım
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
22-28 EKİM

Bu hafta menü paylaşımı olarak oldukça kötüydük genel olarak kızlar malesef geçmiş yapamadım müsait bı zmnda bakacagim insAllah iyi geceler öpüldünüz🤗😘
Emeğine sağlık canım💕
Takmıyorum dediğim bazı konular zaman zaman aklıma gelip modumu düşürüyor. Öyle bir zamandayim yine sanırım.

Ama bunun yanı sıra diyet te yapmak istemiyorum sanırım. Arada uğrarım bakarım sizlere iyi olunca gelirim zaten😘😘😘sağol kuzum
Gidersen iyice motivasyonun düşecek konyalım.Gitme burada topla kendini😍😘

Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardan🥰😘
Bu da alıntı da kalmış geç oldu görmem ama🤭
Girip yazmaya elim gitmiyor çoğu zaman canim.

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin ins hızlıca toparlanır çıkar hastaneden

Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine

Cancağzım niye motivasyonun düştü bu kadar 65e yaklaşmışken 7ler gelmiş bile gidişata dur demezsek 75i görebiliriz bir anda yazık etme emeklerine
Biliyorum çok saçma birisi için kendini salmak ama.
Eşimle olan problemlerin hep üstünü ortuyorum. Takmıyor gibi görünüyorum. Herşeye ragmen alttan alıp evin düzenini düşünüyorum.
Ama böyle arada da bir patlama yaşıyorum ve kendimi toparlayamiyorum.

Amann işte öyle ha diyeceksin bunun için neden kendine zarar veriyorsun. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Hayırlısı toparlarim canim kiloyu düşünemiyorum şu sıra 😔😔

X