Kilolar Firarda 😎

Ben memnunum canım halimden aslında ya sadece 50 kilodan fazla vermiş olduğum için ne yazıkki sarkan bir göbeğim var artık sporla çözmeye çalışacağım ama çözemezsem hamileliği de aradan çıkarttıktan sonra karın germe ameliyatı olacağım🤣🤣
Hamilelikte deformeoluyor baya vücut bende de çok çatlak ve sarkma var gerçi birada genetik ben şansız gruptayım ne yazık ki ama değer her şeye rabbim istediğin zaman sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin İnş

Mantı yedim kızz daha ne olsun🤣
Bende seni öyle sanıyordum gofret temişsin🤣
İnşallah yarına bi etki etmez🤣
Eşim sağ olsun bugün ne güzel kabak yiyecektim ama ben ne yaptım onun yerine sucuk ekmek yedim🙈
Amen allahım ama sen her türlü eksi geleceksin yani bir şey olmaz güzel bi eksi olacağını da düşünüyorum😉

Bende bir dönem ara verdim. Şimd yine başladım. Günde 2 olunca istifrah bile ettiriyor günde 1 içiyorum o yüzden ama çok bulandırıypr inşallah düzelir biraz dayanıyımda 😬
Ay inşallah göğüslerde var benim de 🤣
Benim bağırsakları fena yaptı ondan sonra bıraktım zaten kilo da veriyorum diye🤭 Blr süre sonra düzelir canım illa hep böyle olmaz🥰 Ameliyat olacaktım ben göğüsleri küçültme için o kadar büyüklerdi ama gerek kalmadı şükür😅
Yapmayaydık iyiydi neyse gidip menümü yazayım bari🙄
Hiç de blr şey yok canım senin menünde için rahat olsun😘
İyi akşamlar canlar 😍🥰

Düzen kuramadım bı . Yediğim içtiğim de saçma yine şu ara.

Buraya da bir gelip bir gidiyorum . En iyisi kendimi iyice toparlayıp gelmek sanırım.

Arada girer neler yaptığınıza verdiğiniz kilolara bakarım😘😘😘
Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardan🥰😘
Hamilelikte deformeoluyor baya vücut bende de çok çatlak ve sarkma var gerçi birada genetik ben şansız gruptayım ne yazık ki ama değer her şeye rabbim istediğin zaman sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin İnş
Amin canım inşallah kesinlikle değer🥰 Benim de genetik sıkıntı ya o halalarım yok mu ah ah🤣🤣🤣
Yaa kızlar bizde kaç geldik Adana’ya onların tartı bozukmuş bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım El_Em El_Em hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Olsun canım haftaya bildirim yaparsın artık🥰

Benim bağırsakları fena yaptı ondan sonra bıraktım zaten kilo da veriyorum diye🤭 Blr süre sonra düzelir canım illa hep böyle olmaz🥰 Ameliyat olacaktım ben göğüsleri küçültme için o kadar büyüklerdi ama gerek kalmadı şükür😅

Hiç de blr şey yok canım senin menünde için rahat olsun😘

Buraya menü yazsan aslında daha çabuk toparlarsın düzene girersin canım çok kopma buralardan🥰😘

Amin canım inşallah kesinlikle değer🥰 Benim de genetik sıkıntı ya o halalarım yok mu ah ah🤣🤣🤣

Olsun canım haftaya bildirim yaparsın artık🥰
Ya bağırsaklarına ne yaptı 2 gündür benim bağırsaklarda da tuhaflık var nesela bu akşam yemekten sonra bir şişkinlil geldi bağorsaklarım sancı falan yapıyor ondanmı acaba benimde.
Ay küçüldüyse çok iyi inşallah benimde küçülük maşallah kafa gibiler 🤣🤣

Aynen öyle olsun ben bugünden eksi gelirim inşallah🤣
Bence gelirsin canım geneline bakınca menünün gayet güzeldi😘
Uff oda nasıl yenmesin şimdi 😬 bol bol su iç bari sabaha kadAr gitsin 🤣
Su, yeşil çay ne bulursam içeceğim🤣
Ya bağırsaklarına ne yaptı 2 gündür benim bağırsaklarda da tuhaflık var nesela bu akşam yemekten sonra bir şişkinlil geldi bağorsaklarım sancı falan yapıyor ondanmı acaba benimde.
Ay küçüldüyse çok iyi inşallah benimde küçülük maşallah kafa gibiler 🤣🤣
Olabilir canım WC’den çıkamamıştım onu içtiğimde yan etkileri arasında da var zaten😘
Sütyende 105a veya 100d kullanıyordum canım şimdi 75c ye kadar düştüm ben de hep kafam kadar diyordum🤣🤣🤣

28 Ekim menüm

Kahvaltı:11.00
1yumurta
1simit
Kk peynir
1tk bal
Domates
Maydanoz
4ceviz

Aksam:16.00
2 fırınlamış kabak
1kase pul biberli yoğurt

17.00
4tane çiğ köfte
Bol marul

Su:2,5 litre
Spor:20 dk cardio,yürüyüş
Eki Görüntüle 2941751
UcanSupurge UcanSupurge hzlsel hzlsel Fit mutlu anne Fit mutlu anne yarimuhendis yarimuhendis @Jasminium84 @Ucmelekannesi @nnurc Cookiie Cookiie
Tartı öncesi olmuş mu simit bugün ödül yapsaydın bacım
821B58B3-208B-437F-82B4-EBE7F2238BDC.png

X