- 31 Ekim 2013
- 20.750
- 68.086
- 40
aaaa evet yanlış olmuşKiz kolu yanlis mi yazdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa evet yanlış olmuşKiz kolu yanlis mi yazdin
hzlsel kol yanlış olmuş yarın tekrar ölçeyim kolumugayet güzel canım afiyet olsun
ölçülerim benim de şu şekil canım
Kilo 67.3 Boyun 34 Göğüs 87 Kol 83 Bel: 83 Kalça: 108 Bacak: 57
oyy datçadan mıııKeçiboynuzu unu bende de var halam sağ olsun Datça’dan gönderdi doğal mı doğal hem de ama öylece duruyor hiç dokunmadım
Hep yazılıyo ya turşu yedim 1 kilo artıyım filan 500 gr eksideyim dündenTurşu ödem yapmaz inşallah canım onun dışında tam senlik güzel bir menü olmuş
Sağolasın canım hepimize afiyet şifa olsun inşallahÇok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel menü oruç olmana rağmen spor da yapılmış
Turşu ödem yapmaz inşallah canım onun dışında tam senlik güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun canım 4 parça çikolata da gayet iyi orada durmuş olman spor da şahane
Afiyet olsun canım kısırı biraz daha yiyebilirmişsin hatta azcık yemişsin
Çok güzel menü ortim afiyet olsun ama suyun az olmuş keşke 2 litre yapsaydın
Sağolasın canımEmeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım
Benim ortim yine harika
Bu mesajı okuduğumdan beri düşünüyorum ben tursunun yanında ne yiyorum da artı geliyorum diye..söylesene sen ne yedin de eksi geldinoyy datçadan mııı
Hep yazılıyo ya turşu yedim 1 kilo artıyım filan 500 gr eksideyim dünden
Demek ki yanında yenen şeyler ödem yapıyorrrr
Sağ ol canımEmeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım
Benim ortim yine harika
Tamam kuzum eklerim kolu da yarın eklerizgayet güzel canım afiyet olsun
ölçülerim benim de şu şekil canım
Kilo 67.3 Boyun 34 Göğüs 87 Kol 83 Bel: 83 Kalça: 108 Bacak: 57
Ben bu haftadan umutluyum ama inşallah sabitlemeyi başarabilirimAyy insallah 65 i bi görüp sabitlesek gerisi de olacak
Sen de alt bacaktan muzdaripsin yok ya gitmiyor nasıl bir şeyse bu
Oraya yerleşti yaz kış Datça’da kendime dağdan kekik topladım diyoroyy datçadan mııı
Hep yazılıyo ya turşu yedim 1 kilo artıyım filan 500 gr eksideyim dünden
Demek ki yanında yenen şeyler ödem yapıyorrrr
Sağolasın canım hepimize afiyet şifa olsun inşallah
UYE | Kilo | Kol | Bacak | Alt Bacak | Göğüs | Bel | Göbek | Kalça |
hzlsel | 66 | 28 | 52 | 37 | 93 | 73 | 91 | 93 |
61 | 32 | 58 | 38 | 86 | 72 | 89 | 97 | |
Cookiie | 85 | 36 | 69 | - - - | 105 | 90 | - - - | 119 |
67,3 | - - | 57 | - - - | 87 | 83 | - - - | 108 | |
C Cagrihilal1 | 68 | 27 | 59 | 40 | 90 | 72 | 86 | 100 |
Bugün de 500 gramı göndermişim o açlık boşa değilmiş
hadi bakalıımmm 1 ay sonra neler olacak acabaKilo ve Ölçüm Tablosu
25 Ekim - 25 Kasım
UYE Kilo Kol Bacak Alt Bacak Göğüs Bel Göbek Kalça hzlsel 66 28 52 37 93 73 91 93 61 32 58 38 86 72 89 97 Cookiie 85 36 69 - - - 105 90 - - - 119 67,3 - - 57 - - - 87 83 - - - 108 C Cagrihilal1 68 27 59 40 90 72 86 100
Kızlar ölçümlerinizi belirttikçe listeye ekleyeceğim kiloları yalnız yazmış olabilirim söylersiniz düzeltirim bakalım 1 ay sonra tekrar paylaşacağız nasıl fark edecek kaç kilo vermiş kaçar cm incelmiş olacağız
ahhh canım ne kadar yıprandınız yaKizlar nasilsiniz? Bizim hastaliklar devam ediyor ben pek dikkat edemiyorum iyilesince tekrar basliycam insallah
Ben göbek deliğinin altında göbeğin en kalın olduğu yerden alıyorum canımhadi bakalıımmm 1 ay sonra neler olacak acaba
göbek ölçüsü nereden alınıyor canım, bu arada
Zor ve yıpratıcı canım hastalıklarla uğraşmak inşallah iyileşin bir an önce kaldığın yerden devam edersin tekrar çok geçmiş olsun kuzumKizlar nasilsiniz? Bizim hastaliklar devam ediyor ben pek dikkat edemiyorum iyilesince tekrar basliycam insallah
tamamdır canımBen göbek deliğinin altında göbeğin en kalın olduğu yerden alıyorum canım
Kıymalı karnabahar canım 2.5 lt de suyum var yeşil çayım varBu mesajı okuduğumdan beri düşünüyorum ben tursunun yanında ne yiyorum da artı geliyorum diye..söylesene sen ne yedin de eksi geldin
Yani yanında yenenler ve bütün günün toplamı önemli cnmOraya yerleşti yaz kış Datça’da kendime dağdan kekik topladım diyor
Çok iyi canım 500 gr eksi ama içtiğin yeşil çay etkili olmuştur ödemini almıştır turşunun