Kilolar Firarda 😎

İndirime girmişken alayım bir sürü evde bulunsun dedim kahvenin yanında iyi gidiyor ara öğünde canım için rahat olsun antep fıstıklı olan en şahanesi

İndirime girmişken alayım bir sürü evde bulunsun dedim kahvenin yanında iyi gidiyor ara öğünde canım için rahat olsun antep fıstıklı olan en şahanesi
çok iyi yapmışsın canım ayyy hayalim evde yapmak çeşit çeşit biliyo musunnn

İyi geceler kızlar nasıl açım anlatamam gidip uyumaya çalışmak en iyisi
ben de kaymak yedim biraz daha kh az olan şeyleri serbest bıraktım bakalım nolcak
iyi geceler canımmmm

çok iyi yapmışsın canım ayyy hayalim evde yapmak çeşit çeşit biliyo musunnn

ben de kaymak yedim biraz daha kh az olan şeyleri serbest bıraktım bakalım nolcak
iyi geceler canımmmm
Ya aslında geçen düşündüm şu hurma dolgularından alıp kendim mi yapsam diye sonra tabi üşendim aman kim yapacak dedim züberi sipariş verdim İnternette çok güzel tarifler var aslında ama gözümde büyüyorSana zor gelmeyecekse sen yap kuzum
Ben iyi dayandım sadece yeşil çay içtim ama daha yatamıyorum makinada çamaşırlarım var onları bekleyip asacağım

Kilo ve Ölçüm Tablosu
25 Ekim - 25 Kasım​
UYE
Kilo
Kol
Bacak
Alt Bacak
Göğüs
Bel
Göbek
Kalça
66​
28​
52​
37​
93​
73​
91​
93​
61​
32​
58​
38​
- - -​
72​
89​
97​
85​
36​
69​
- - -​
105​
90​
- - -​
119​

Kızlar ölçümlerinizi belirttikçe listeye ekleyeceğim kiloları yalnız yazmış olabilirim söylersiniz düzeltirim bakalım 1 ay sonra tekrar paylaşacağız nasıl fark edecek kaç kilo vermiş kaçar cm incelmiş olacağız

tamam yakında denicem keçiboynuzu unum bile var
biraz uzansan mı tv filan

cnm alt bacak benim de 38 göğüs 86 95 ti biraz büyük diyodum ama küçülmesin yeter yaaaa

tamam yakında denicem keçiboynuzu unum bile var
biraz uzansan mı tv filan

cnm alt bacak benim de 38 göğüs 86 95 ti biraz büyük diyodum ama küçülmesin yeter yaaaa
Keçiboynuzu unu bende de var halam sağ olsun Datça’dan gönderdi doğal mı doğal hem de ama öylece duruyor hiç dokunmadım
Ben azcık daha küçülsün istiyorum göğüsler şöyle 89 olsa çok memnun olacağım Ben de artık kalçam küçülmesin istiyorum ya korka korka ölçüyorum Alt bacağımı var ya kesip atasım var sağ 37 sol 36,5

Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel menü oruç olmana rağmen spor da yapılmış
Turşu ödem yapmaz inşallah canım onun dışında tam senlik güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun canım 4 parça çikolata da gayet iyi orada durmuş olman spor da şahane
Afiyet olsun canım kısırı biraz daha yiyebilirmişsin hatta azcık yemişsin
Çok güzel menü ortim afiyet olsun ama suyun az olmuş keşke 2 litre yapsaydın

sağol canım daha açmıcam
ben de ben deee

Iyi demissin cnm bulunsun zararli seyler yemektense saglikli atisdirmalik en iyisi
İyi geceler kızlar nasıl açım anlatamam gidip uyumaya çalışmak en iyisi
Iyi uykular canimm benimde ac yatmam gerek ki kilo vereyimmm
Super dusundun ya olculer cok motive edicek bizii bence

Iyi demissin cnm bulunsun zararli seyler yemektense saglikli atisdirmalik en iyisi

Iyi uykular canimm benimde ac yatmam gerek ki kilo vereyimmm

Super dusundun ya olculer cok motive edicek bizii bence
Sadece kiloya bakmayalım istedim çünkü bazen az kilo vermiş ama müthiş incelmiş oluyoruz ikisi de önemli incelme daha önemli hatta inşallah güzel farklar göreceğiz canım

Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım
Benim ortim yine harika

gayet güzel canım afiyet olsun

ölçülerim benim de şu şekil canım

Kilo67.3
Boyun34
Göğüs87
Kol83
Bel:83
Kalça:108
Bacak:57

Ayy insallah 65 i bi görüp sabitlesek gerisi de olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…