Kilolar Firarda 😎

D467BF81-5A9F-4B79-A4E6-2E7A65A9F9FD.jpeg

Benim de tatlışlarım geldi ben çoktan yedim🤣 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kadar iradeye ve sabra sahip değilim🤣 ay ama 3 taneyle kalmak çok zor oldu hepsinden 1 er paket bitirmek vardı şimdi🤭🤭

Benim de geldi yedim bile ara öğünde😋😋 Nasılmış tatları canım önerir misin🥰
😍 cnm 50leri görünce yicem inş 😍 hatta kahveyle resim atarım yeni elektrikli cezve de sipariş ettim :KK70:
dayanırsam çok güzel olcak 😍
Eki Görüntüle 2940349
Benim de tatlışlarım geldi ben çoktan yedim🤣 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kadar iradeye ve sabra sahip değilim🤣 ay ama 3 taneyle kalmak çok zor oldu hepsinden 1 er paket bitirmek vardı şimdi🤭🤭
oyyy canım güzel günlerde afiyetle ye 😘 diş tedavim olurken her gün 1 paket yiyodum bazen 2 aynen yedikçe yiyesin geliyor :KK70: :KK70:açınca gelen koku da muhteşem değil mi 😍

ben de kombiotik probiyotiğimin gelmesini bekliyorum, hayat işte :KK70:
Olsun canım gelen kargolar her türlü insanı mutlu ediyor🤭
😍 cnm 50leri görünce yicem inş 😍 hatta kahveyle resim atarım yeni elektrikli cezve de sipariş ettim :KK70:

oyyy canım güzel günlerde afiyetle ye 😘 diş tedavim olurken her gün 1 paket yiyodum bazen 2 aynen yedikçe yiyesin geliyor :KK70: :KK70:açınca gelen koku da muhteşem değil mi 😍
Yeni cezven hayırlı olsun canım ben de kahve makinası almak istiyorum kendime sürekli ocakta cezveyle zor oluyor🤣 Koku şahane ya ama en güzeli kesinlikle Antep fıstıklı olanmış🤩🤩
Ben de bugün fıstık ezmesi aldım indirime girmiştiler iftarın peşine yedim 3 4 çatal bizimkiler de o sırada baklavaları gömüyorlardı🤣🤣
Bir sonraki hedefim fıstıklı ezme almak🤣 Afiyet olsun kuzum senin karın baklavaların olacak onu düşün😍😍

Eskiden ben de öyleydim.simdi yapiyorum artik.kendimizi sevmeli önemsemeliyiz😍
Bu telefon alıntımda kalmış nasıl da atlarım cevap yazmayı buna 🥰
Çok haklısın kuzum annem hep der ki ilk önce sen kendini sev, sen kendin iyi ol ki çocuklarını d eşini de mutlu et 😍

Dayanırsın sen inanıyorum ben sana 😘❤️

Yeni cezven hayırlı olsun canım ben de kahve makinası almak istiyorum kendime sürekli ocakta cezveyle zor oluyor🤣 Koku şahane ya ama en güzeli kesinlikle Antep fıstıklı olanmış🤩🤩

Bir sonraki hedefim fıstıklı ezme almak🤣 Afiyet olsun kuzum senin karın baklavaların olacak onu düşün😍😍
Di mi yaaa kargonun içeriğini bilsem de sanki sürprizmiş gibi mutlu oluyorum 😘😍

Zaten bu aldığım şey işe yararsa benden mutlusu yok 💃🏼

Aldığım şekersiz fıstık ezmesi ama içinde az miktar tuz varmış tatlı isteğimi almadı🤣🤣

Di mi yaaa kargonun içeriğini bilsem de sanki sürprizmiş gibi mutlu oluyorum 😘😍

Zaten bu aldığım şey işe yararsa benden mutlusu yok 💃🏼
Hediye almayı çok severim sanki gelen kargolar hediyeymiş gibi geliyor🤣🤣İnşallah işe yarar canım🥰
Aldığım şekersiz fıstık ezmesi ama içinde az miktar tuz varmış tatlı isteğimi almadı🤣🤣
Ucundan baklavanın şerbetine bandırsaydın keşke çatalı🤭🤭

yeni züber lokmalarım geldiii
Oo afiyet olsn cnm bendede duruyor 3 paket diyete doneym onlarla devam
Sağ ol canım😍😍

Sağ ol kuzum ekledim seni listeye😍😍

Yiyebilirsin bence canım çok abartmamak kaydıyla😘

Harikasın ya ne iyi etmişsin🤩🤩

Cumaya kadar eksi gelecek inşallah canım😍😍

Bayağı uzakmışız birbirimize🤣
Ayyy insallahh canimmm
Eki Görüntüle 2940349
Ooo birsuru almissin afiyet olsn cnm bende antep fistiklisindan almistm 6 paketdi 3 u duruyor en iyisi o yazmissin sevindm
Bende evde fındık ezmesi yapmayı denemek istiyorum kızlar bilmem olurmu. Daha önce fıstık eZmesi denemiştim ama fındığı daha çok beğeniyorum 😬
Yaa bende istiyorm denersen tarifle nasl oldgnu yazarmisin cnm

X