Abovvvv gerçektenmiii emzirmelte çok iştah açıyormuş zaten olsun bebeğimm gelsinde omca yıl bekledim tedavilerden yorulmuştum mucize oldu benim için hayırlısı olsun kilodan yana pek sıkıntı etmem kendime elbetki veririzSağlıkla al canım kucağına bitkisel şeylerden uzak durmak lazım hamilelikte güzel bir beslenme olursa çok kilo almazsın ben 41. Haftada 8-9 kilo kadar doğuma girdim o da son hafta vücudum ödem oldu diye yoksa Ortalama 6-7 kiloyla kapattım ama asıl risk doğumdan sonra salma kendini hiç doğumdan sonra tüm kilolar gitmişti ama emzirme döneminde 12-13 kilo aldım şimdiden kolaylıklar diliyorum
Dukan birası mı sebep olmuştur bilemiyorum tabi canım ama zaten hamilelikte yeşil çay içmek sakıncalı bir durum önermiyorlar neyse Allah’a şükür bebeğin tutunmuş blr şeycik olmamışTamaamdır o zaman canım inşaallahh inşaallahh gerçekten diyet yapmam la hele hele hergün 10bin adım yürüyüşümle işe yaradıı beklemiyordum bile ama lütfen dukan çayını çok dikkatli olun çocuk sahibi olmak istiyenler için diyorum acaba ondanmı diyorum bilmiyorum ama 15 gün içtim onuda belkide ondan düşük tehlikem var ben öğrendiğimde test yapıp yoğun kanamayla doktora gittik eşimle allah kimseye yaşatmasın cok şükür atlattım bebeğim beni bırakmadıeğerki içtiğinizde kasığınız ağrıyorsa bırakın benim ağrırdı ben yürumekten kaynaklı düşünürdüm
Uçan böceklerden mi ben de çok korkarım bir fırsatını bul ve içeri koşarak kaçKızlar tüm evi sildim süpürdüm halılara kadar fırça attım 2 volkanı yıkadım kızımı uyuttum tam kahvemi yaptım balkona çıktım küllüğü kaldırırım ki bir böcek
Şuan mahsur kaldım resmen balkonda çok korkuyorum ya böcekten nasıl birşeyse de hep en olmayacak anda karşıma çıkarlar
Canımmmm sağoll inşaallahhhhh olsunn kafanız rahat olsun verirsinizzAkşam yediklerimiz direk etkiliyor canım olsun yine de eksisin bundan sonra istikrarlı bir şekilde eksi gelmek önemli olan ve sen istediğin taktirde yapabilirsin
Olsun canım az da olsa eksi gelmişsin hiç azımsama
Aynen kuzum
Merhaba canım tekrar hayırlı olsun inşallah sağlıkla vaktinde kucağına aldığın haberini de alacağızben meşhur sakarlığım sağ olsun bir hafta önce yeşil çay yapacağım diye ayağımı haşladım bir haftadır evde yatıyorum spor zaten yok diyet de eh işte sabit olarak devam etmeye çalışıyorum
Canimm ne guzel bi haberKızlarrr merhabaaa özlediimm sizii diyetten çıkmak istediğim zaman hamile olduğumu öğrendiim özledimm sizleride nasılsınız
hzlsel Hedef60kgolmak nnurc
@GoklercePnrrr-12 (pnrr yaza yaza helak oldum dedim nickmi değişti umarım doğrudur)
Canim yesil cay hamilelikte de emzirme doneminde de onerilmiyor. Cok sukur bebis saglikliymis halaTamaamdır o zaman canım inşaallahh inşaallahh gerçekten diyet yapmam la hele hele hergün 10bin adım yürüyüşümle işe yaradıı beklemiyordum bile ama lütfen dukan çayını çok dikkatli olun çocuk sahibi olmak istiyenler için diyorum acaba ondanmı diyorum bilmiyorum ama 15 gün içtim onuda belkide ondan düşük tehlikem var ben öğrendiğimde test yapıp yoğun kanamayla doktora gittik eşimle allah kimseye yaşatmasın cok şükür atlattım bebeğim beni bırakmadıeğerki içtiğinizde kasığınız ağrıyorsa bırakın benim ağrırdı ben yürumekten kaynaklı düşünürdüm
Inşaallahh canım beniimm devam edin heleCanimm ne guzel bi habersaglikla kucaginiza alin insallah bizler ayni diyete devam
Canim yesil cay hamilelikte de emzirme doneminde de onerilmiyor. Cok sukur bebis saglikliymis haladikkat et kendine canim yediklerin ictiklerin cok onemli
Tebrikler canımGünaydın canımslar
Tartımı iliştireyim de köşeme çekilip bakayım kimler kaç gr erimiş
Cuma:65
Bugün:63.9
Fark:1.1 kg
Yüzde:1.69
Böyle devam edecek inş
Bi daha bırakmayı düşünmüyorum
Emeğine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 @Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc Pain Killer Pnrrr-12 hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne SonsuzUmut Ucmelekannesi
Bu haftamenü bildirmeyen çok kişi var haftaya daha güzel bı tablo olsun kızlar yazalım ki kaçamak yapmaya yüzümüz olsun baya ben yine kaçamak oluyor ama az da olsa utanıp yemiyoruz
Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak
C Cagrihilal1 kızlar tebrik ederim eksiksiz menü bildirdiniz
Bu hafta aralarda aktif olupta menü bildirmeyen @Jasminium84
Yakın olsak bakardım cocuklara uyu derdim.Allah kolaylık versin canımgünaydın kızlar
küçük kızım hastaydı gece, çok tıkalıydı burnu, horlayıp durdu uyandı sürekli tıkanıklıktan sanırım
o uyudu büyüğüm uyandı
toplasanız 1 saat falan uyumuşumdur
bıraksalar da masamda kafamı koyup uyusam ne olur ki
Tebrikler canımGeçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Tebrikler canımGeçen cuma : 70.5
Bu cuma : 69.7
Fark : 800gr
Yüzde : 1.135
Haftaya hedef : 69
El_Em hzlsel @hadikonusalim
Tebrikler canımGeçen cuma 61.6 bugün 60.9 60 lar göründüüü
fark -700 grEl_Em kaptim
Yağ da azalmış kahveyi telvesiz içenlere duyurulur
Eki Görüntüle 2938063
Haftaya güzel bir eksiyle gelirsinGecen hafta 75.9
Bu hafta 76.6
Fark +700
Bidaha artı gelmek yok inşaAllah
Ortim eksi candırGeçen Hafta:66,5
Bu Hafta:66,3
Fark:0,2
Yüzde:0,300
Hedef:65,9
Buna da şükür sabit kalmayı öğreniyorum en azından
Tebrikler canımGecen hafta: 69.85
Bugun 69.05
Fark 800 gram
Yuzde 1.15
Haftaya hedef 68
Fit mutlu anne hzlsel Pnrrr-12
Hayırlı olsun canımAy ben bi işe başvurdum çarşamba görüşmeye çağırdılar salı günü trabzona döneceğim
Baban gidince toparlarsın canımTunaydn kizlar gelemedm ya gec uyuydk gec uyandk kahbalti telasi falan smdi oglana corba icircem sonra babamla yuruyus yapalm dedik parka dogru, yogun geciyor malesef artiyim
Gecen cuma: 74.1
Bugun: 74.4
Fark +300gr
Eki Görüntüle 2938153
El_Em nnurc
@kardelelen321 haftaya hedefim 73.9
Ödem mi var ki canım
Geliyor 7 ler.8 ler gitsin gelmesinGeçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.10
Fark: -350
Yüzde: %0.435
Regle rağmen iyi bir sonuç artı degilsin.haftaya güzel bir eksi gelirSelam kızlar kusura bakmayın gelemedim, birazdan yola çıkacağım önümüzdeki hafta aktif olamayabilirim...hemen bildirimi yapayım iki gün önce regl olduğum için çok eksim yok malesef
Geçen hafta:62.8
Bugün:62.7
Fark -0.100Fit mutlu anne El_Em
Canım ya üzüldüm.Böcekler beni de korkutuyorKızlar tüm evi sildim süpürdüm halılara kadar fırça attım 2 volkanı yıkadım kızımı uyuttum tam kahvemi yaptım balkona çıktım küllüğü kaldırırım ki bir böcek
Şuan mahsur kaldım resmen balkonda çok korkuyorum ya böcekten nasıl birşeyse de hep en olmayacak anda karşıma çıkarlar
hııııEtli yapılan sarma var ya. Bide iste zeytinyağlı yapılan var. Ben zeytinyağlı olanına yalancı dedimet yok ya
sağol cnmAfiyet olsun canım güzel menü
oooo tebriklerrr canımGünaydın canımslar
Böyle devam edecek inş
bak ayrı etiketlenince bildirim geldi canımKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 @Goklerce @hadikonusalim @medine66 nnurc Pain Killer Pnrrr-12 hzlsel yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne SonsuzUmut Ucmelekannesi
Bu haftamenü bildirmeyen çok kişi var haftaya daha güzel bı tablo olsun kızlar yazalım ki kaçamak yapmaya yüzümüz olsun baya ben yine kaçamak oluyor ama az da olsa utanıp yemiyoruz
Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak
Misafir kuzum
Geçen hafta:75.95
Bu hafta:74.70
Fark:1,25
Yüzde:1,64Eki Görüntüle 2938023
@UcanSupurgeEl_Em hzlsel nnurc
Geçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Ayyy aynen ya sağlıkla gelsin gerisi önmeli değil gerçektenAbovvvv gerçektenmiii emzirmelte çok iştah açıyormuş zaten olsun bebeğimm gelsinde omca yıl bekledim tedavilerden yorulmuştum mucize oldu benim için hayırlısı olsun kilodan yana pek sıkıntı etmem kendime elbetki veririz
Hahahah balkondan eşime seslendim geldi kurtardı beni çok tiksiniyprum yaDukan birası mı sebep olmuştur bilemiyorum tabi canım ama zaten hamilelikte yeşil çay içmek sakıncalı bir durum önermiyorlar neyse Allah’a şükür bebeğin tutunmuş blr şeycik olmamış
Uçan böceklerden mi ben de çok korkarım bir fırsatını bul ve içeri koşarak kaç
Eveettt insaallahh canım beniim pazartesi inşaallahh kalp atışını duyarızz inanki kiloymuş birşeymiş hiç umurumda değil bunca sene bekledimm bu anı beklemediğim ummadığım anda olduAyyy aynen ya sağlıkla gelsin gerisi önmeli değil gerçekten
Aynenn hemde coook, tavugu cok seviyormEvet ne güzel tesadüf lezzetli ama di mi
Hee bildigimiz sarmaa afiyet olsn cnmEtli yapılan sarma var ya. Bide iste zeytinyağlı yapılan var. Ben zeytinyağlı olanına yalancı dedimet yok ya
Dimikendimi hakli cikariyim.
Zeytinyağlı sarma canim
Super tebrkler cnmGünaydın canımslar
Böyle devam edecek inş
Ellerine saglik canimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Ucmelekannesi
Hedef60kgolmak
Yaa uykusuzluk zor cnm insallah bugun iyi uyursungünaydın kızlar
küçük kızım hastaydı gece, çok tıkalıydı burnu, horlayıp durdu uyandı sürekli tıkanıklıktan sanırım
o uyudu büyüğüm uyandı
toplasanız 1 saat falan uyumuşumdur
bıraksalar da masamda kafamı koyup uyusam ne olur ki
Tebrikler cnm cok iyi artik hep eksi gelsin insallahGeçen hafta:75.95
Bu hafta:74.70
Fark:1,25
Yüzde:1,64Eki Görüntüle 2938023
@UcanSupurgeEl_Em hzlsel nnurc
Tbrklwr cok guzel eksiGeçen hafta 67,20
Bugün 66,15
Fark 1,05
Yüzde1,56
Haftaya hedef 65,00
Tbrklwr cnm 6lar gelmis darisi 5lereGeçen cuma : 70.5
Tbrkler cok guzel eksiGeçen cuma 61.6 bugün 60.9 60 lar göründüüü
fark -700 grEl_Em kaptim
Yağ da azalmış kahveyi telvesiz içenlere duyurulur
Eki Görüntüle 2938063
Haftaya telafi ediceksin insallah cnmGecen hafta 75.9
Bu hafta 76.6
Fark +700
Aynenn yiyip kilo almamakta iyi cnm tbrklerGeçen Hafta:66,5
Bu Hafta:66,3
Fark:0,2
Yüzde:0,300
Hedef:65,9
Buna da şükür sabit kalmayı öğreniyorum en azından
Tbrklwr ortim cok guzel, eksi ben arti geldm malesef kusura bakmaGecen hafta: 69.85
Bugun 69.05
Fark 800 gram
Yuzde 1.15
Haftaya hedef 68
Yaa hayirlisi olsun insallah hakkındaAy ben bi işe başvurdum çarşamba görüşmeye çağırdılar salı günü trabzona döneceğim
Odemdir ozaman cnm 1gunde 1 kg olmaz ya, haftaxa eksi gelsinnn
Tbrkler cnm az da olsa eksi ve haftaya 7ler insallahGeçen hafta: 80.45
Insallah cnm sagolasinÇok bir artı değil kuzum telafi edersin haftaya da inşallah güzel bir eksi görürsün
Dün kaçamakların vardı diye hatırlıyorum canım hemen tartıyı etkiliyor gerçekten haftaya inşallah kaçamaksız bir hafta olsun güzelce eksiler gelsin
Tebrikler canım haftaya 7ler geliyor bir daha 8lere çıkma ama 7leri ortalayana kadar biraz dikkat etmeye çalış kuzum
Olsun arti degilya guzl cnm tbrklerSelam kızlar kusura bakmayın gelemedim, birazdan yola çıkacağım önümüzdeki hafta aktif olamayabilirim...hemen bildirimi yapayım iki gün önce regl olduğum için çok eksim yok malesef
Geçen hafta:62.8
Bugün:62.7
Fark -0.100Fit mutlu anne El_Em
Yaaa sagol cnm biz iyiyiz sen nasilsin asıl, saglıkla kucagina al insallahKızlarrr merhabaaa özlediimm sizii diyetten çıkmak istediğim zaman hamile olduğumu öğrendiim özledimm sizleride nasılsınız
@GoklercePnrrr-12 (pnrr yaza yaza helak oldum dedim nickmi değişti umarım doğrudur)
Ayy bendee cok huylanirimmmhic sevmemKızlar tüm evi sildim süpürdüm halılara kadar fırça attım 2 volkanı yıkadım kızımı uyuttum tam kahvemi yaptım balkona çıktım küllüğü kaldırırım ki bir böcek
Insallah canimTebrikler canım
Emeğine sağlık canım
Yakın olsak bakardım cocuklara uyu derdim.Allah kolaylık versin canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin
Ortim eksi candır
Tebrikler canım
Hayırlı olsun canım
Baban gidince toparlarsın canım
Ödem mi var ki canım
Geliyor 7 ler.8 ler gitsin gelmesin
Regle rağmen iyi bir sonuç artı degilsin.haftaya güzel bir eksi gelir
Canım ya üzüldüm.Böcekler beni de korkutuyor
Evett nerden bilebilirimki hamile kalacağımı ummuyodum bile resmen ugrarım tabii etiketler olmayınca ugramak nasip olmuyoOdemdir ozaman cnm 1gunde 1 kg olmaz ya, haftaxa eksi gelsinnn
Tbrkler cnm az da olsa eksi ve haftaya 7ler insallah
Insallah cnm sagolasin
Olsun arti degilya guzl cnm tbrkler
Yaaa sagol cnm biz iyiyiz sen nasilsin asıl, saglıkla kucagina al insallaharada ugraa. Cok sevindm bisi olmamasina dukan birasi tehlikeli tabiki.
Ayy bendee cok huylanirimmmhic sevmem
Insallah canim
Inşallah canım.Aynenn hemde coook, tavugu cok seviyorm
Hee bildigimiz sarmaa afiyet olsn cnm
Super tebrkler cnm
Ellerine saglik canim
Yaa uykusuzluk zor cnm insallah bugun iyi uyursun
Tebrikler cnm cok iyi artik hep eksi gelsin insallah
Tbrklwr cok guzel eksi
Tbrklwr cnm 6lar gelmis darisi 5lere
Tbrkler cok guzel eksi
Haftaya telafi ediceksin insallah cnm
Aynenn yiyip kilo almamakta iyi cnm tbrkler
Tbrklwr ortim cok guzel, eksi ben arti geldm malesef kusura bakma
Yaa hayirlisi olsun insallah hakkında
oyyy 60 ları gördün canımmGeçen cuma : 70.5
Süpersin cnm tebrikler
İnşallah canım hiç beklemiyordum bu sonucu ne yalan söyleyeyim
Vayyy tebeik edeeim canım çok iyiii
olsun cnm haftaya eksiiiiiGecen hafta 75.9
Bu hafta 76.6
Fark +700
bolca pilav pizza -200 gr getirdi naberHarikasın canım 5ler geliyor haftaya
Yok canım nerde geçen gün yediğim pizzalar dün yediğim bolca pilav sağ olsun
Bu hafta güzelce dikkat et canım salma toparla inşallah haftaya güzel bir eksiyle gel
Gecen hafta: 69.85
Bugun 69.05
Fark 800 gram
Yuzde 1.15
Haftaya hedef 68
Mikemmell
sen deeeeCanim harikasin
oyyyy hayırlısı olur inşallah cnm hakkındaAy ben bi işe başvurdum çarşamba görüşmeye çağırdılar salı günü trabzona döneceğim
UYE | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Carșamba | Perșembe | Toplam Puan: |
| 50 | 182.5 | 175 | 195 | 210 | 145 | 190 | 1148 |
| ||||||||
| 100 | 120 | 100 | 110 | 100 | 170 | 700 | |
| 40 | 367 | 265 | 265 | 285 | 65 | 1287 | |
@Breeze96 | 146 | 100 | 163 | 150 | 265 | 110 | 934 | |
| ||||||||
C Cagrihilal1 | 120 | 100 | 120 | 100 | 100 | 180 | 720 | |
| 50 | 50 | 100 | |||||
Goklerce | 67 | 57 | 72 | 64 | 57 | 317 | ||
| ||||||||
| 95 | 35 | 90 | 35 | 50 | 35 | 340 | |
| ||||||||
| 130 | 170 | 140 | 440 |
sana da afiyet olsun canımmmİnşallah canım
Afiyet olsun canım ben de ailemle beraber adalara gidiyorum
sağol cnmmmKesinlikle canım evinde olmuş olacaksın artık izinlerde yeğenlerinle görüşeceksin mecbur tabi alıştığın için ayrılmak zor gelecek ama iş için katlanacaksın müsait oldukça sık sık gider görürsün
Afiyet olsun canım
olsun canııım haftaya eksiiiTunaydn kizlar gelemedm ya gec uyuydk gec uyandk kahbalti telasi falan smdi oglana corba icircem sonra babamla yuruyus yapalm dedik parka dogru, yogun geciyor malesef artiyim
Gecen cuma: 74.1
Bugun: 74.4
Fark +300gr
El_Em nnurc
@kardelelen321 haftaya hedefim 73.9
hehe açmalar direkt oturmuş :)
Geçen hafta: 80.45
canım tebriklerKızlarrr merhabaaa özlediimm sizii diyetten çıkmak istediğim zaman hamile olduğumu öğrendiim özledimm sizleride nasılsınız