Kilolar Firarda 😎

Hiç beklemiyordum ya şok oldumtrabzknda olması özellikle çok çok iyi ama şimdi yeğenlerimden çabuk ayrılacağım doyamayacağım
Kesinlikle canım evinde olmuş olacaksın artık izinlerde yeğenlerinle görüşeceksin mecbur tabi alıştığın için ayrılmak zor gelecek ama iş için katlanacaksın müsait oldukça sık sık gider görürsün
Afiyet olsun canım

Aynen öyle olacak artık ama iş olsun da gerisi hallolur
Adalar ne güzel sakin olur şimdi hava da güzel şansınıza bisiklete de binin
Ay evet hava çok güzel bakalım belki abimle bineriz

Çok bir artı değil kuzum telafi edersin haftaya da inşallah güzel bir eksi görürsün
Pazartesi 70.2
Cuma 70.55

Dün sabah 69.5 din

Deniz ve Kum hedefim 69 canim
Eki Görüntüle 2938158
Dün kaçamakların vardı diye hatırlıyorum canım hemen tartıyı etkiliyor gerçekten haftaya inşallah kaçamaksız bir hafta olsun güzelce eksiler gelsin
Geçen hafta: 80.45
Bu hafta: 80.10
Fark: -350
Yüzde: %0.435
Tebrikler canım haftaya 7ler geliyor bir daha 8lere çıkma ama 7leri ortalayana kadar biraz dikkat etmeye çalış kuzum

Tebrikler canım haftaya 7ler geliyor bir daha 8lere çıkma ama 7leri ortalayana kadar biraz dikkat etmeye çalış kuzum
Evet cnm ya insAllah ben daha fazla bekliyordum meyve yemeseydim akşam daha iyi olabilirdi tabi bklm artık 75 görene kadar çok salmamam lazım

Gecen hafta 75.9
Bu hafta 76.6
Fark +700

Bidaha artı gelmek yok inşaAllah
Haftaya hadi insAllah eksi görelim canım
Geçen Hafta:66,5
Bu Hafta:66,3
Fark:0,2
Yüzde:0,300
Hedef:65,9

Buna da şükür sabit kalmayı öğreniyorum en azından
Bunu öğrenmekte süper canım artı değilsin süper
Gecen hafta: 69.85
Bugun 69.05
Fark 800 gram
Yuzde 1.15
Haftaya hedef 68
Fit mutlu anne hzlsel Pnrrr-12
Tebrikler canım güzel eksi
Oruç musun yine
Evet canım
Ay ben bi işe başvurdum çarşamba görüşmeye çağırdılar salı günü trabzona döneceğim
Hadi hayırlısı hakkında canım
Çok değil canım haftaya hallederim insAllah
Pazartesi 70.2
Cuma 70.55

Dün sabah 69.5 din

Deniz ve Kum hedefim 69 canim
Eki Görüntüle 2938158
Çok değil telafi edersin insAllah
Eksi eksidir artı değilsin en azından canım regl de olmuşsun

Sağlıkla kucağına al insAllah canım pınar değiştirdi nicki doğru yani
Tamaamdır o zaman canım inşaallahh inşaallahh gerçekten diyet yapmam la hele hele hergün 10bin adım yürüyüşümle işe yaradıı beklemiyordum bile ama lütfen dukan çayını çok dikkatli olun çocuk sahibi olmak istiyenler için diyorum acaba ondanmı diyorum bilmiyorum ama 15 gün içtim onuda belkide ondan düşük tehlikem var ben öğrendiğimde test yapıp yoğun kanamayla doktora gittik eşimle allah kimseye yaşatmasın cok şükür atlattım bebeğim beni bırakmadı eğerki içtiğinizde kasığınız ağrıyorsa bırakın benim ağrırdı ben yürumekten kaynaklı düşünürdüm

Son düzenleme:
Kızlar tüm evi sildim süpürdüm halılara kadar fırça attım 2 volkanı yıkadım kızımı uyuttum tam kahvemi yaptım balkona çıktım küllüğü kaldırırım ki bir böcek
Şuan mahsur kaldım resmen balkonda çok korkuyorum ya böcekten nasıl birşeyse de hep en olmayacak anda karşıma çıkarlar

Evet cnm ya insAllah ben daha fazla bekliyordum meyve yemeseydim akşam daha iyi olabilirdi tabi bklm artık 75 görene kadar çok salmamam lazım
Akşam yediklerimiz direk etkiliyor canım olsun yine de eksisin bundan sonra istikrarlı bir şekilde eksi gelmek önemli olan ve sen istediğin taktirde yapabilirsin
Olsun canım az da olsa eksi gelmişsin hiç azımsama
Aynen kuzum
Merhaba canım tekrar hayırlı olsun inşallah sağlıkla vaktinde kucağına aldığın haberini de alacağızben meşhur sakarlığım sağ olsun bir hafta önce yeşil çay yapacağım diye ayağımı haşladım bir haftadır evde yatıyorum spor zaten yok diyet de eh işte sabit olarak devam etmeye çalışıyorum

Sağlıkla al canım kucağına bitkisel şeylerden uzak durmak lazım hamilelikte güzel bir beslenme olursa çok kilo almazsın ben 41. Haftada 8-9 kilo kadar doğuma girdim o da son hafta vücudum ödem oldu diye yoksa Ortalama 6-7 kiloyla kapattım ama asıl risk doğumdan sonra salma kendini hiç doğumdan sonra tüm kilolar gitmişti ama emzirme döneminde 12-13 kilo aldım şimdiden kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…