Kilolar Firarda 😎

Yine cok guzel bir menu cnm afyt olsn

Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi

Takım iși cnm motive ettin beni :KK36:

Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona

Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelr

Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatenn :KK36:

Eline emegine saglik cnm. nnurc nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.

@yarimuhendis ne yanlisi cnm cok guzel motive ettin beni sende sagol ex ortimm :rolleyes: :KK36:
Ortim evet benim gecen hafta ortim ugramadi yalnizdim
Bu hafta daha iyi olacak 😊 birincilik bizde 👍
Ben yarindan itibaren daha cok dikkat etmeye basliyorum

Ugrayamadm kizlar komsum bizdeydi o gitti ev darmadagan 2 yasinda cocuklar nasl bukadar dagitir ya :olamaz: neyse topla et oglanla ugras derkn smdi uykumodundayiz. Uyur insallah bende yatcm hemen gidip menu yazaym bide alintilar bakaym.
Çocuklar hep öyle ya savaş alanına dönüyor birden
Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona
Amin cnm cümlemizin evladına insAllah
Evde olmayınca bir oraya bir buraya gittik durduk canım zaten kaç gündür doğru düzgün yapmıyorum iştahım açıldı çok fena ama yarın son finali yapacağım pazartesi muhteşem bir şekilde döneceğim😍
Eminim cnm sen yaparsın bence o kadar kilo kolayına gitmedi

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende 😉Şimdilik paylaşmayanlara 👎 koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın 💙 kalplenelim 🤗😍
Canım ellerine sağlık 😘 tamam etiketlerim 😍
hzlsel hzlsel kuzum spor puanını biri tutacak mı yoksa hesaplamayalım mı artık 🤭

Canım ellerine sağlık 😘 tamam etiketlerim 😍
hzlsel hzlsel kuzum spor puanını biri tutacak mı yoksa hesaplamayalım mı artık 🤭
Canım herhalde tutan olmayacak çünkü ben yapamayacağım bu hafta geçen hafta zar zor yaptım ama belki gönüllü biri çıkar🥰

Spor puanlari gunluk mu paylasiliyor kizlar? Eger yapacak kimse yoksa ben yaparim. Spora cok duskunmusum gibi 😂
Bundan önce yapan da bendim canım yani spora düşkün olmayanlar yapıyor gibi sanki bu listeyi🤣🤣🤣 Her gün paylaşmana gerek yok canım ya 3 gün şeklinde pazartesi cuma çarşamba paylaşabilirsin ya da pazartesi cuma olarak 2 gün paylaşabilirsin ben geçen hafta 2 gün paylaştım🥰

KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM

Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende 😉Şimdilik paylaşmayanlara 👎 koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın 💙 kalplenelim 🤗😍

Eline sağlık kuzum 💕💕 Ucmelekannesi Ucmelekannesi önceki tabloda yoktu artık yazıyor onuda ekliyorum :)

X