- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Ben de bayılırım kahretsinEristenin miktarı biraz fazla olmuş canım, ay çok da severim en azından saati erkenmis spor da yaptıysan yakmissindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bayılırım kahretsinEristenin miktarı biraz fazla olmuş canım, ay çok da severim en azından saati erkenmis spor da yaptıysan yakmissindir
Ortim evet benim gecen hafta ortim ugramadi yalnizdimYine cok guzel bir menu cnm afyt olsn
Aksam dengelemissin oglenki menunu afyt olsn cnm fena degl ama saglikli seyler aradi cnm salata yumurta peynir gibi
Takım iși cnm motive ettin beni
Masallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona
Kolay gelsn cnm zor herseye yetismek, gecmis olsn ihmal etme cnm ya insallah fizik tedavi iyi gelr
Verirsn cnm bi baslayinca duzenini orturt bekliyoruz zatenn
Eline emegine saglik cnm. nnurc ortim hayirli olsun ortiligmiz insallah 1ci oluruzzz bu hafta ben cok hirsliyimm.
@yarimuhendis ne yanlisi cnm cok guzel motive ettin beni sende sagol ex ortimm
Çocuklar hep öyle ya savaş alanına dönüyor birdenUgrayamadm kizlar komsum bizdeydi o gitti ev darmadagan 2 yasinda cocuklar nasl bukadar dagitir ya neyse topla et oglanla ugras derkn smdi uykumodundayiz. Uyur insallah bende yatcm hemen gidip menu yazaym bide alintilar bakaym.
Amin cnm cümlemizin evladına insAllahMasallah kuzuya yeni yasi mutluluk saglik huzur getirsin ona
Eminim cnm sen yaparsın bence o kadar kilo kolayına gitmediEvde olmayınca bir oraya bir buraya gittik durduk canım zaten kaç gündür doğru düzgün yapmıyorum iştahım açıldı çok fena ama yarın son finali yapacağım pazartesi muhteşem bir şekilde döneceğim
Ahahahah o ne kız çok değisik olur ama güzel olabilirSağol cnm haha ilginçmiş o zamaan pırasalı köfteden ev yapımı hamburger lazım sana
Günaydın ortim Bugün neler yapacaksın planların nedirGünaydın kızlar
Sağ ol kuzum inşallah yaÇocuklar hep öyle ya savaş alanına dönüyor birden
Amin cnm cümlemizin evladına insAllah
Eminim cnm sen yaparsın bence o kadar kilo kolayına gitmedi
Pırasa yemeğinden de olur, makinada bızzt sonra yımırta un kıymaAhahahah o ne kız çok değisik olur ama güzel olabilir
İki kuru kayısı bir bardak su ile güne başladım canım.Sağlıklı besleyeceğim inşallah.sen neler yapacaksınGünaydın ortim Bugün neler yapacaksın planların nedir
Sağ ol kuzum inşallah ya
Oh afiyet olsun Ben anneme geldim canım kadın onu ye bunu ye modunda bugünü atlatırsam inşallah yarın başlayacağımİki kuru kayısı bir bardak su ile güne başladım canım.Sağlıklı besleyeceğim inşallah.sen neler yapacaksın
Canım ellerine sağlık tamam etiketlerimKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce denizbenimadim @medine66 nnurc @Pain Killer @Pin-ky Hedef60kgolmak hzlsel @yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @diyetcigeldihanim @Sonsuz umut
Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende Şimdilik paylaşmayanlara koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın kalplenelim
Canım herhalde tutan olmayacak çünkü ben yapamayacağım bu hafta geçen hafta zar zor yaptım ama belki gönüllü biri çıkarCanım ellerine sağlık tamam etiketlerim
hzlsel kuzum spor puanını biri tutacak mı yoksa hesaplamayalım mı artık
Dolunay mı yine mi ne çabuk geliyor bu dolunayKızlar 700 gr artıyım dünden dolunay geliyor dolunay
Cumadan 100gr eksi olmam için 400 gr vermeliiiiiiii bugün biraz dikkat etmelii
Spor puanlari gunluk mu paylasiliyor kizlar? Eger yapacak kimse yoksa ben yaparim. Spora cok duskunmusum gibiCanım herhalde tutan olmayacak çünkü ben yapamayacağım bu hafta geçen hafta zar zor yaptım ama belki gönüllü biri çıkar
Bundan önce yapan da bendim canım yani spora düşkün olmayanlar yapıyor gibi sanki bu listeyi Her gün paylaşmana gerek yok canım ya 3 gün şeklinde pazartesi cuma çarşamba paylaşabilirsin ya da pazartesi cuma olarak 2 gün paylaşabilirsin ben geçen hafta 2 gün paylaştımSpor puanlari gunluk mu paylasiliyor kizlar? Eger yapacak kimse yoksa ben yaparim. Spora cok duskunmusum gibi
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim @Cagrihilal1 G Goklerce denizbenimadim @medine66 nnurc @Pain Killer @Pin-ky Hedef60kgolmak hzlsel @yarimuhendis @karabiber01 @Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne @diyetcigeldihanim @Sonsuz umut @Ucmelekannesi
Evet kızlar artık menüleri paylaşırken beni de etiketlerseniz sevinirim takip bende Şimdilik paylaşmayanlara koydum yarın bakarım cumartesi menüleri tamamlansın kalplenelim