iç güdüleri hatun benden daha genç daha iyi görünüyor , ben yanın da iyi görünmezsem alarm mı veriyor galibaaa4 sene önce yurt dışına otobüslü turla çıktık aman Allahım on beş gündü eve geri dönemeyeceğim sandım o günden sonra bir daha otobüse binmedim
Başta o çok istedi zayıflayayım beraber başladık hatta diyete şimdi çok kilo verdin sağlığına bir şey olacak yeter artık filan diyor böyle sürekli bu konuda gerginiz
rabbim hayırlı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin eşine seninle çocuklarla beraber , bu gün çook güzel geçsin koşturup yorulacaksın ama olsun güzel şeylere koşturmak her zaman iyidir , kolay gelsin gülüüümmGünaydın kızlar
Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine
her hastalıkta her diş çıkarma da huy değişiyor uyku düzeni bozuluyor gülüm bu çocukların , inşallah uzun sürmez azı dişleri de çabuk çıkarGunaydın kızlar benm oglan iyice cozuttu uyku konusunda gece 4 de zorla uyudu ki uyku moduna saat 1 gbi gectik ama uyumuyorrr azı disler patliyor artik eminim ona ve 2 yas sendromundan herseye inatlasiyor zaten uykuyada direniyor ama nolcak boyle bilmem
Oyle yapacagim canim. Artik esim de kiziyor vallaCnm çok kısmadan yap e migünün 1 vaktine kaçamak koy mutlaka o gün canın en çok ne istiyora
Bir müddet 68 kilo olarak sabit gelmeye çalışayım en iyisi acelem yok zaten son beş kilodayım evet azcık kaçamaklı besleneyim bu hafta bakalım cuma ne olacakSağol canım
Cnm artı gelmen normal çok mahrum bırakıp az kalori aldınşimdi besin gördü mü depolamaya çalışıyor
Sen kendini çok kısmadan sabit gelmeye bak sadece
Eşin de endişelenmekte haklı çünkü doğru dürüst kaçamak bile yapmadın jestlerine de hayır diyosun e hızlı da verdin :)
Olabilir zaten biraz kıskançiç güdüleri hatun benden daha genç daha iyi görünüyor , ben yanın da iyi görünmezsem alarm mı veriyor galibaaa
Kolay gelsin ablacımsüpürgemi getirdim mutfağa , her yeri topladım bismillah diyip işe başlıycam akşam kayınım gelecek ütü işi de var yine de geç saat olsa da uğramaya çalışırım
pazartesi tartı var gençler bu günü ona göre geçirelim :))
Aynen canımOyle yapacagim canim. Artik esim de kiziyor vallakendini ac birakiyorsun veriyorsun tamam ama sonra geri aliyorsun eziyet ediyorsun kendine diyor ya diyet yapma ya da ac kalarak yapma diyor.hakli da
Tabii canim saatlerce otobuste cok zor.4 sene önce yurt dışına otobüslü turla çıktık aman Allahım on beş gündü eve geri dönemeyeceğim sandım o günden sonra bir daha otobüse binmedim
Başta o çok istedi zayıflayayım beraber başladık hatta diyete şimdi çok kilo verdin sağlığına bir şey olacak yeter artık filan diyor böyle sürekli bu konuda gerginiz
Olsun yine de supeerEllerine sağlık cnm
cnm leslie adımları dahil
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum vallaçok sağol moral için cnmmm
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgili
Ya da alarm kur mesela 23.30 a. "Adımların ekran görüntüsünü al" adında
Tamam canım
Hadi iyi yolculuklar kuzumonları bırakıyorsun ama sağlıklılar mutlular ve yine görüşeceksin öyle düşün
Pazartesiye göre -300 gr cnm çok mutluuyum vallayani orda da 300 gr almış oldum
Aynen kuzum
Oooohadi yılbaşına kadar bir hedef koy
Canim alma eve aldirma, esin de mecburen alisir. Alinca bir paket al ve ye hepsini de. Yemez de birakirsa at gitsin bize yag olacagina cope gitsin daha iyiMakarna gormezden gelinebillir bence menu guzl spor da var afyt olsn
3 baget nekadara gelyr oyle diynce gozume cok geldi ama onun disinda guzl afyt olsn cnm
Dondurma olmasa daha iyiymis ama guzl menun afyt olsn
Afyt olsn guzel cnm zaten diyetisyen menu sh
Arada olurr ablamm sefan olsunn afiyet olsun
Evet cnm ama ozamanlar cok iradeliydm o iradeyi azmi bulamiyorm artk kendimde
Aboww bu ne kilo alma menu su mu
Guzel menu cnm afyt olsun spor sahane
Sagol cnm
Yaa keske bende yapsam boyle esim yemez ztn oglanda saglikli seyler vermeye calisiyorm aslinda hurma vs gbi ama illaki istiyor kurabiye cikolata
Afyt olsn cnm guzl menh
Sagol cnm
Kız veriyor valla hee ben de şaşırıyorumAboww bu ne kilo alma menu su mu
3 baget nekadara gelyr oyle diynce gozume cok geldi ama onun disinda guzl afyt olsn cnm
5 yaşında canım aralıkta 6 olcakGuzel menu afyt olsn cnm
Gözleme goze batiyor ama baska da bisey yok o yuzdn iyi gbi afyt olsn cnm
Guzel bence afyt olsn cnm
Masallah nr guzel boyle devam eder insallah canim. Bende diyetisyene gitsemmi diye dusundm ama 26 kiloyuda kendim vermistim yine verebillrm sorunum bogazimla bi tutsam
Yaa kiyamam onainsallah toparlar artık vitamin ver cnm bagisikligi dusmustur yemedikce tabi ilaclar bile cikariyormus bizse oyleydik oyuncak kopegi vardi o iciyor bak diye kandiriyordm o sekilde iciyordu sizde de ise yarar belki, bu ara nekadarlik oglun
Süper canım
Bekledikçe gelmiyor sanki o ilham ya bende henüz tam oturtamadim şimdilik bı gün yapıp diğer gün yapmıyorum
Ahh canım yine kovalamaca oynayalım insAllah ya öyle zevkli oluyor
Rabbim şifa versin ya kıyamam kuzum istifra zor hali kalmaz
Süpersin ortim kesin eksisin
Gündüz biraz ev işi yaptım sonra komşum geldi çay içtik akşam eşim gelince de düğüne gittik evde dönünce çocukları yatır derken anca elime aldım telefonu
Hayırlı geceler ablacım
İyi geceler canım süpersin
Teşekkür ederim kızlar baya yordu bu dönem bugün daha iyi şükür. Bira hava aldırdık gezdirdik falan. Ben tabi bedbaht bir haldeyim inşallah yarın okul, iş, diyet herşeyi yoluna koyucam.Harikasın Leylakim ancak donebildim kusura bakma canim
Ah yaa. Sprey baya faydalı oluyor boğaz kizarikligina ve ağrısına.
Geçmiş olsun ins cabucal iyileşir
Canım ilk sayfayaEl_Em kaptanım gelince görür ekler canim
Harikasın sen yaaa.
Pazartesi ne kadar artiydinki acaba. Ama metobolizmana maşallah diyorum. Sende güzel dengeliyorsun ve vücudunu çok güzel tanimissin canim
Canım müsait olamadım ins akşam paylasmaya çalışacağım canim5 yaşında canım aralıkta 6 olcak
Teşekkür ederim kızlar baya yordu bu dönem bugün daha iyi şükür. Bira hava aldırdık gezdirdik falan. Ben tabi bedbaht bir haldeyim inşallah yarın okul, iş, diyet herşeyi yoluna koyucam.
Bu arada ortaklaşmayı nasıl yapıcaz kızlar herkesin ortağı var mı şuan?
Afiyet olsun cnmOglen oglan uyudu bende leslie yaptm sukur smdi de yemegm firina attim tavuk pissin yiyip gunu kapatcam insallah gecmise bakacam ama suan durmuyor yine
Şahsım adına danaların sessizliğiKuzuların sessizliği
Tm canımCanım müsait olamadım ins akşam paylasmaya çalışacağım canim