Kilolar Firarda 😎

iç güdüleri hatun benden daha genç daha iyi görünüyor , ben yanın da iyi görünmezsem alarm mı veriyor galibaaa

Günaydın kızlar

Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine
rabbim hayırlı sağlıklı uzun mutlu ömürler versin eşine seninle çocuklarla beraber , bu gün çook güzel geçsin koşturup yorulacaksın ama olsun güzel şeylere koşturmak her zaman iyidir , kolay gelsin gülüüümm

her hastalıkta her diş çıkarma da huy değişiyor uyku düzeni bozuluyor gülüm bu çocukların , inşallah uzun sürmez azı dişleri de çabuk çıkar

Cnm çok kısmadan yap e mi günün 1 vaktine kaçamak koy mutlaka o gün canın en çok ne istiyora
Oyle yapacagim canim. Artik esim de kiziyor valla kendini ac birakiyorsun veriyorsun tamam ama sonra geri aliyorsun eziyet ediyorsun kendine diyor ya diyet yapma ya da ac kalarak yapma diyor.hakli da

Bir müddet 68 kilo olarak sabit gelmeye çalışayım en iyisi acelem yok zaten son beş kilodayım evet azcık kaçamaklı besleneyim bu hafta bakalım cuma ne olacak
iç güdüleri hatun benden daha genç daha iyi görünüyor , ben yanın da iyi görünmezsem alarm mı veriyor galibaaa
Olabilir zaten biraz kıskanç Sağlığı bahane ediyor olabilir Tabi ben 100 kiloyken kafası rahattı
Kolay gelsin ablacım

Tabii canim saatlerce otobuste cok zor.

Olsun yine de supeer

Canim alma eve aldirma, esin de mecburen alisir. Alinca bir paket al ve ye hepsini de. Yemez de birakirsa at gitsin bize yag olacagina cope gitsin daha iyi

Yine verirsin canim. Basladin ya devami gelir

5 yaşında canım aralıkta 6 olcak

Teşekkür ederim kızlar baya yordu bu dönem bugün daha iyi şükür. Bira hava aldırdık gezdirdik falan. Ben tabi bedbaht bir haldeyim inşallah yarın okul, iş, diyet herşeyi yoluna koyucam.

Bu arada ortaklaşmayı nasıl yapıcaz kızlar herkesin ortağı var mı şuan?

Canım müsait olamadım ins akşam paylasmaya çalışacağım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…