- 31 Temmuz 2020
- 19.787
- 59.919
Allah seniŞahsım adına danaların sessizliği
Ay ben yanlış yere yazmışım ya19 Eylül menüm
Kahvaltı:10.00
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.00
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek
17:00
1kase aşure(dayanamadım)
Su:2:litre
Spor:44dk zumba class
Eki Görüntüle 2918967
Ucmelekannesi UcanSupurge Azimliiii Fit mutlu anne
Hoşgeldin canım nasılsınGruplar kapanmış üzüldüm kızlarbende aranıza katılabilir miyim ?
Hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın :)Hoşgeldin canım nasılsın
Ay okurken yoruldum kızHayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok
Neler yaptın gııı, iş buldun mu kafana gore, hosgeldinnnHoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın :)
Aşure hariç gusel , onu da sporla yakmıssın zaten19 Eylül menüm
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek
1kase aşure(dayanamadım)
Eki Görüntüle 2918967
Ya benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo ciddenGünaydın kızlarDün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor
insAllah canımBu menüsana yakışmıyor.Bugünden itibaren senden eski menü ve sporlarını bekliyorum.
Afiyet olsun canım güzel menü18 Eylül
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
Domates Salatalık
2 dilim ekmek
1 su bardağı süt
Ara 1
1 dilim karpuz
Öğle
6 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Salata
Ara
3 ceviz
Çok az kuru üzüm
Akşam
6 kaşık taze fasulye
1 kase çorba
1 küçük kase yoğurt
1 küçük fırın patates
Ara
1 bardak süt
Su 3.5 lt
Afiyet olsun canım güzel menü19 eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali omlet
2 yk yogurt
1 kk peynir
ara
3 ceviz
Kahve
aksam
1 tabak yogurtlu kereviz
2.5 lt su
@Sonsuz umutUcmelekannesi Azimliiii
Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi19 Eylül menüm
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek
1kase aşure(dayanamadım)
Eki Görüntüle 2918967
Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa ooooooAy okurken yoruldum kızo daha gün bitmedi aktiviteye devam
Ooo vücut bakımı mıııHayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok
Hahahaha nasıl anlamış hemen :))) bılıyorum canım seni ben oooooYa benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden
insAllah canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi
Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo
Ay evet bana da agda makınesi aldırdı pek makbule geçtiOoo vücut bakımı mıııçok iyi yapmışsın cnm hoşgeldin
Boyun kaçtı canım , sen eşini dinleme bence kıskansın bosver , 60 sana harika olurYa benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden
insAllah canım
Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi
Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo
Buldum şükür cnm 2 ay olmak üzere işe başlayalı :) hoşbuldumNeler yaptın gııı, iş buldun mu kafana gore, hosgeldinnn
Sürüm sürüm sürün o zmn cnmAy evet bana da agda makınesi aldırdı pek makbule geçtibeceremem sanıodum hep, koronada ii oldu valla Fit mutlu anne
Ooo hayırlı olsun canım cok sevındım , inş kafana gore biyerdirBuldum şükür cnm 2 ay olmak üzere işe başlayalı :) hoşbuldum
Yapsın vallaBoyun kaçtı canım , sen eşini dinleme bence kıskansın bosver , 60 sana harika olurgerisini eşin düşünsün ,o da onun sorunu, artık baklava göbek mi yapar, kas mı yapar kendi bilir