Sıkılaştırmak için birebir hareketler gerçekten ben çok memnun kalmistimBen de deneyeyim bu Tuğçe Alpayı o zaman lesliye alıştım sanırım aklım hep ona gidiyor benim iç bacak çok fena pelikan torbası gibi asılıyo kollar karın hep cıvık cıvık oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılaştırmak için birebir hareketler gerçekten ben çok memnun kalmistimBen de deneyeyim bu Tuğçe Alpayı o zaman lesliye alıştım sanırım aklım hep ona gidiyor benim iç bacak çok fena pelikan torbası gibi asılıyo kollar karın hep cıvık cıvık oldu
wuuwuu harikasin cnaim, gunaydinGunaydin kizlar bugune cok guzel bi eksiyle uyandim gaza gelmis bulunmaktayım
4 sene önce yurt dışına otobüslü turla çıktık aman Allahım on beş gündü eve geri dönemeyeceğim sandım o günden sonra bir daha otobüse binmedimben de aynisiyim yol tutar beni o yuzden ya ucak ya tren, arabaysa da onde oturmamm lazm degilse yolda icin disima cikiyor. Ogrenciyken uzun otobus yolculuklarina gitmistim sonra 2 gun adeta hasta yattim (
Başta o çok istedi zayıflayayım beraber başladık hatta diyete şimdi çok kilo verdin sağlığına bir şey olacak yeter artık filan diyor böyle sürekli bu konuda gerginizAaa neden zayıflamanı istemiyor mu ?
Aslında menülerin o kadar dengeli ki çok sağlıklı besleniyorsun sporların da çok ağır değil .çok güzel olduysan kıskanıyordur belki4 sene önce yurt dışına otobüslü turla çıktık aman Allahım on beş gündü eve geri dönemeyeceğim sandım o günden sonra bir daha otobüse binmedim
Başta o çok istedi zayıflayayım beraber başladık hatta diyete şimdi çok kilo verdin sağlığına bir şey olacak yeter artık filan diyor böyle sürekli bu konuda gerginiz
Ellerine sağlık cnmKİLOLAR FİRARDA
(17.09/23.09)
ADIM TABLOSU
NoÜye Nick 17.09 18.09 19.09 20.09 21.09 22.09 23.09 1 @Azimliiii 2 Beyaz leylak 10.084 3 @bilgem tomris 4 @Breeze96 5 @Cagrihilal1 6 Calypso95 7 DeryaOnDiet 10.193 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 10.828 11 G Goklerce 5.300 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 17.651 14 hzlsel 13.506 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 @kardelelen321 6.000 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 20 Nikinik 21 @nnurc 4.800 22 @pacman 23 Pnrrr-12 10.000 24 @Sonsuz umut 5.000 25 @Ucmelekannesi 26 @yarimuhendis 28 El_Em 29 Z Z P
cnm leslie adımları dahilRakipler fenaa. 17000 her himm. Kalkayim birazdan da odadan odaya kosayim
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum valla çok sağol moral için cnmmmAfiyet olsun canim gezmenin tadını çıkardin öyle düşünüp yolumuza devam edelim
Halledeceksin canim. Yerleşmeden gitcek onlar
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgiliBen şu akıllı saat olayına alışamadım sifirlayinca uygulamada görünmüyor. Yoksa cuma günü güzel adımim vardı dünde yürümüştüm oysaki
Tamam canımDUYURU
Canlar menüleri yazarken menünün başına tarih atmanızı rica ediyorum.
Takip etmek acisinda daha iyi olacak
Hadi iyi yolculuklar kuzum onları bırakıyorsun ama sağlıklılar mutlular ve yine görüşeceksin öyle düşünGünaydınnn bugün bana yolculuk var aksi gibi de uyuyacak günü bulmuşumay burdan trenle ankaraya ordan gece yarısı trabzonaneyse ki otobüsten daha az yorucu olacak benim için
Pazartesiye göre -300 gr cnm çok mutluuyum valla yani orda da 300 gr almış oldumHedef60kgolmak hoş geldin canım ve ne güzel doya doya yemiş ama kilo almamış olarak döndün
Oooo hadi yılbaşına kadar bir hedef koyGunaydin kizlar bugune cok guzel bi eksiyle uyandim gaza gelmis bulunmaktayım
Kuzum tebrik ederim seni de iyi dengelemissin.Ellerine sağlık cnm
cnm leslie adımları dahil
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum valla çok sağol moral için cnmmm
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgili
Ya da alarm kur mesela 23.30 a. "Adımların ekran görüntüsünü al" adında
Tamam canım
Hadi iyi yolculuklar kuzum onları bırakıyorsun ama sağlıklılar mutlular ve yine görüşeceksin öyle düşün
Pazartesiye göre -300 gr cnm çok mutluuyum valla yani orda da 300 gr almış oldum
Aynen kuzum
Oooo hadi yılbaşına kadar bir hedef koy
Sağol cnm ay ama çok zor oldu hergün spor yürüyüş filan, onu haftada belli günler yapabilirim anca ,ayarlamam lazımKuzum tebrik ederim seni de iyi dengelemissin.
hedefim izne ayrilma kilom olsun bilmiyorum cok mu uctum ama
Canım aralıklı oruçta su bol içsen de sütün etkilenebilir çünkü çok küçük daha hani 9 10 aylık olsa yapılabilir belki,şu süreçte baklava yerine kuru meyveler,yoğurt meyve vs tuketsen daha iyi olur...bol protein ve sebze ekle öğünlerine, karbonhidrati azalt baya ve suyu çok arttır...hatta öğlen yulaf ezmesi tyketebilirsin çok fazla süt yapıyorEvet canım bıraktım ben onu. Yapamadım o akşam öyle midem agridi ki. Ve sütüm fazla olmadı. Evladımdan daha önemli değil hiç bisey. Şimdi sabah öğlen akşam besleniyorum. Kaliteli şeyler yemeye çalışıyorum. Hamur işinin,hazır tatlıların süte pek faydasi olmadigi için onları biraz kisitladimm. Ama hiç yememezlik yapmıyorum. Dün mesela baklavayı yanlış saatte yedim. Bir dilimi akşam yedim yanlış oldu. Şimdi yanlışları düzeltiyorum hep
Makarna gormezden gelinebillir bence menu guzl spor da var afyt olsn18 eylül
11.30 : 1 dilim ekmek, az yağda yumurta,salatalık domates,1dilim peynir
15.00 : 1 küçük salkım üzüm,1 avuç leblebi
18.30 : 1 tabak makarna(ablam ben seviyorum moralim kendine gelsin diye yapmış),2 3 parça karpuz
Su : 2 lt
Spor : 10dk zumba,40dk yürüyüş
El_Em @Azimliiii @eceboce
3 baget nekadara gelyr oyle diynce gozume cok geldi ama onun disinda guzl afyt olsn cnm18 Eylül cuma
Sabah 9
1 yumurta
1.5 uno buğday ekmeğine sürülmüş kremfistik
Öğlen saat 2
Fasulye kizartmasi
Biber kozlemesi
Kırmızı biber dereotlu maydanozlu zeytinyağlı salata
Akşam
3 baget
1 adet ince beyaz lahana dolması
Bir avuç bile değil çerez
Adım sayımı bugün saymamis telefonum bozuk sürekli kapanıyor. Evdeydim fazla yuruyemedim.
Yarım saat çocuklar uyuduktan sonra mekik tarzı spor yapacağım . Yaptıklarımın isimlerini bilmiyorum fazla
3litre su daha fazlasını saymiyorum
El_Em
Dondurma olmasa daha iyiymis ama guzl menun afyt olsn18 Eylül
Sabah klasik kahvaltı
Öğle yok
Akşam 19.00
1şiş et1şiiş ciğer ızgara bol yeşillik
21.00
1 Top dondurma
10 bin adım-3 litre su
@Cagrihilal1
Afyt olsn guzel cnm zaten diyetisyen menu sh18 eylul menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 domates.
Ara: 1 bardak ananasli keten tohumlu kefirli kokteyl
13:30- 120 gr kirmizi et, 150 gr kabak, 50 gr esmer pirinc karistirip pisirdim yagsiz. 1 kase salata ustune 1 yk yogurt.
Ara: 1 kase icine elma ve kirmizi tatli biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 1 kase balik corbasi.
Su:2,5 lt
Spor: 20 dk oryantel dans
10000 adim
@Azimliiii @Ucmelekannesi
Arada olurr ablamm sefan olsunn afiyet olsunaynısıı bacım sabah bir günaydın didim o kadar ilk defa burada pazara gittik 30 kilo domatesle başladık alışverişe 1 saatten fazla pazardaydık arabaya taşıyana kadar kollarımız uzadı , 3.5 kilo fasulye de almıştık bir tek onu kavurdum soğumasını bekliyorum ki dondurucuya atayım , akşama da baya acıktık benimkiler ekmek almıştı kıymalı melemen ekmek yeriz hadi çabuk dediler bende acıkınca daha da ortalık meyve sebze poşetinden geçilmezken kendime bir şey yapmadım, onlarla yedim gitti ama ne yalan hiiiç vicdan yapmıyorum yaavf neden acaba
Evet cnm ama ozamanlar cok iradeliydm o iradeyi azmi bulamiyorm artk kendimdeHeyy masallah canim 26 kilo mu harikaaa
Aboww bu ne kilo alma menu su mu18 Eylül
Kahvaltı : dondurma, küçük ıspanaklı börek
Öğle :, İskender , kola
Aksam; çeyrek hamburger
2 lt su, 9500 adım
Guzel menu cnm afyt olsun spor sahane18 Eylül menü
Kahvaltı:10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1ck bal
1domates
4yeşil biber
Ara:16 çiğ badem
Aksam:17.00
1kepçe tarhana çorbası
4yk yesil mercimek yemeği
Salata
Su:2litre
Spor:
22dk zumba class
18 dk zumba
11727 adım
Eki Görüntüle 2918651
@Azimliiii @Ucmelekannesi
El_Em @Fit mutlu anne
Sagol cnmKola olmasaymış iyiymiş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Klasik kahvaltıyı anlamadım dondurma erken olsaymış iyi olurmuş afiyet olsun
Harikasın
Bebişim daha yiyeceğin bir sey varsa çekinme
Yaa keske bende yapsam boyle esim yemez ztn oglanda saglikli seyler vermeye calisiyorm aslinda hurma vs gbi ama illaki istiyor kurabiye cikolataEn guzeli onlari eve sokmamak zaten canim. Ben de hic almiyorum kizim isterse markete gidiyiruz sec diyirum 1 tane onu da yiyir zaten. En iyisi boyle
Afyt olsn cnm guzl menhKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çk incir reçeli, 1 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme, 4 zeytin, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, eti form bisküvi
Akşam
3 ızgara köfte(boyut büyüktü), tavuk döner(80-100 gr), 4 yk haşlanmış bulgur
2 LT su, spor yok(temizlik günüydü)
@Azimliiii @Ucmelekannesi Beyaz leylak
Sagol cnmAfiyet olsun , guzel menu
Fistik cok yememissin ama hep karbonhidrat yemissin
Sporun cok guzeeel
Afiyet olsun canim gayet guzel menu
Afiyet olsun. Adimin cok iyi
18 Eylül
Cok kuru ve sagliksiz bir menu olmus canim. Biraz sebze meyve ekleyip kolayi dondurmayi cikartsan daha guzel bir menu olurdu.
Afiyet olsun canim
Helal olsum valla canimSağol cnm ay ama çok zor oldu hergün spor yürüyüş filan, onu haftada belli günler yapabilirim anca ,ayarlamam lazım
69lu bişey miydi cnm yaparsın bence
Helal olsum valla canim
71.9 la izne ayrilmistim. Bugunki tartiyi baz alirsam tam 8 kilo var haftalik 1.800 civari kilo vermem gerek
Hadi insallah canim
103 gün var yılbaşına yawrukushhhh 103/7 yaklaşık 15 hafta
Kolay gelsin canım ne ince düşünceli bir davranış eşin şanslıymışGünaydın kızlar
Bugün eşimin doğumgünü akşama yemeğe davet ettim ailesini ve bizimkileri, işim çoookkkkk bugün
Selam vereyim dedim, arada girmeye çalışırım yine
Cnm çok kısmadan yap e mi günün 1 vaktine kaçamak koy mutlaka o gün canın en çok ne istiyoraHadi insallah canim
Sağ ol canım ya aynen sporlarım hafif ama yok tabi gıcıklık yapıyor sabah yine bir tartışma zaten reglim duygularım tavan yapmış bir ağladım sonra tabi pişman olduAslında menülerin o kadar dengeli ki çok sağlıklı besleniyorsun sporların da çok ağır değil .çok güzel olduysan kıskanıyordur belki
Ben dün alt tarafı fazladan köfte yedim hemen artı gördüm 69 olmuşum Sporların çok iyiydi dengelemiş demek çok sevindim canımEllerine sağlık cnm
cnm leslie adımları dahil
Pazartesiye göre -300 gr cnm mutluyum valla çok sağol moral için cnmmm
Cnm youtube a yazsana kesin video vardır onunla ilgili
Ya da alarm kur mesela 23.30 a. "Adımların ekran görüntüsünü al" adında
Tamam canım
Hadi iyi yolculuklar kuzum onları bırakıyorsun ama sağlıklılar mutlular ve yine görüşeceksin öyle düşün
Pazartesiye göre -300 gr cnm çok mutluuyum valla yani orda da 300 gr almış oldum
Aynen kuzum
Oooo hadi yılbaşına kadar bir hedef koy
Sağ ol canım ama pek güzel değil anlaşılan menüm hemen artı gördümMakarna gormezden gelinebillir bence menu guzl spor da var afyt olsn
3 baget nekadara gelyr oyle diynce gozume cok geldi ama onun disinda guzl afyt olsn cnm
Dondurma olmasa daha iyiymis ama guzl menun afyt olsn
Afyt olsn guzel cnm zaten diyetisyen menu sh
Arada olurr ablamm sefan olsunn afiyet olsun
Evet cnm ama ozamanlar cok iradeliydm o iradeyi azmi bulamiyorm artk kendimde
Aboww bu ne kilo alma menu su mu
Guzel menu cnm afyt olsun spor sahane
Sagol cnm
Yaa keske bende yapsam boyle esim yemez ztn oglanda saglikli seyler vermeye calisiyorm aslinda hurma vs gbi ama illaki istiyor kurabiye cikolata
Afyt olsn cnm guzl menh
Sagol cnm
Sağol canımSağ ol canım ya aynen sporlarım hafif ama yok tabi gıcıklık yapıyor sabah yine bir tartışma zaten reglim duygularım tavan yapmış bir ağladım sonra tabi pişman oldu
Ben dün alt tarafı fazladan köfte yedim hemen artı gördüm 69 olmuşum Sporların çok iyiydi dengelemiş demek çok sevindim canım
Sağ ol canım ama pek güzel değil anlaşılan menüm hemen artı gördüm