Kilolar Firarda 😎

Günaydınnn bugün bana yolculuk var aksi gibi de uyuyacak günü bulmuşumay burdan trenle ankaraya ordan gece yarısı trabzonaneyse ki otobüsten daha az yorucu olacak benim için
İyi yolculuklar canım tren yolculuğuna bayılırım

Hedef60kgolmak hoş geldin canım ve ne güzel doya doya yemiş ama kilo almamış olarak döndün

sagol canim

Günaydınnnnn
Mutlu Hafta Sonları
Merhaba güzellik nerelerdesin nasılsın hoşgeldin
Malesef canım şişmanken daha sıkıydım
Yağ hucrelerinin ici yagla tıka basa doluydu ondan.sıkılaşmak için spor yapacağız başka yolu yok
Bu menüsana yakışmıyor.Bugünden itibaren senden eski menü ve sporlarını bekliyorum.

Bak ben onu da severim ben genel olarak yolculuk yapamayı seviyorum sanırım ama otobüs yolculuğuna katlanamıyorum
ben de aynisiyim yol tutar beni o yuzden ya ucak ya tren, arabaysa da onde oturmamm lazm degilse yolda icin disima cikiyor. Ogrenciyken uzun otobus yolculuklarina gitmistim sonra 2 gun adeta hasta yattim (

Aaa neden zayıflamanı istemiyor mu ?

Menu listesini @Azimliiii tutuyor canim.
Ben sadece adım listesini tutuyorum.
Teşekkür ederim balım beni de düşünürmüş
Düşünmez miyim üç çocukla mezun olduğun halde burada aktif kontrol ediyorsun herşeyi emeklerine sağlık

Ben de deneyeyim bu Tuğçe Alpayı o zaman lesliye alıştım sanırım aklım hep ona gidiyor benim iç bacak çok fena pelikan torbası gibi asılıyo kollar karın hep cıvık cıvık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…