Kilolar Firarda 😎

19 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek

Aksam:16.00
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek

17:00
1kase aşure(dayanamadım)

Su:2:litre

Spor:44dk zumba class
Screenshot_2021-09-19-20-18-04.png

Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge Azimliiii Azimliiii Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki :KK70:
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok

Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bugün kahvaltıya dışarı çıktık ordan yolluk halı almaya gittik pazara uğradık turşuluk aldık kornişon falan eve gelince de akşam yemeği hazırlığına girdim çay faslı derken yenice uzandım koltuğa makineye çamaşır atmıştım o bitti o serip oğlanı uyuturum uykusu geldi snrm mızmızlanıyo yarın temizliğe kaldığım yerden devam halılar yıkamadan gelmeden bitirsem iyi olacak bugün kendime bakım yaptım komple vücut kişisel temizlik öyle iyi geldi ki :KK70:
Menümü yazarım uyumadan yorumlarım menuelri de insAllah sizde neler var neler yok
Ay okurken yoruldum kız 😅 o daha gün bitmedi aktiviteye devam 😅 :KK66:

Günaydın kızlar 💕💕💕 Dün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam🤣 Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor🙈
Ya benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden
Bu menüsana yakışmıyor.Bugünden itibaren senden eski menü ve sporlarını bekliyorum.💕😍😚
insAllah canım
18 Eylül
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
Domates Salatalık
2 dilim ekmek
1 su bardağı süt

Ara 1
1 dilim karpuz

Öğle
6 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Salata

Ara
3 ceviz
Çok az kuru üzüm

Akşam
6 kaşık taze fasulye
1 kase çorba
1 küçük kase yoğurt
1 küçük fırın patates

Ara
1 bardak süt

Su 3.5 lt
Afiyet olsun canım güzel menü
19 eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali omlet
2 yk yogurt
1 kk peynir

ara
3 ceviz
Kahve

aksam
1 tabak yogurtlu kereviz

2.5 lt su

@Sonsuz umut Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
19 Eylül menüm

Kahvaltı:10.00
4yk domatesli sosis
Kk peynir
1yumurta
4zeytin
2dilim ekmek

Aksam:16.00
Sebzeli fırın tavuk
2dilim ekmek

17:00
1kase aşure(dayanamadım)

Su:2:litre

Spor:44dk zumba class
Eki Görüntüle 2918967

Ucmelekannesi Ucmelekannesi UcanSupurge UcanSupurge Azimliiii Azimliiii Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Afiyet olsun cnm bnece yakmissindr asureyi
Ay okurken yoruldum kız 😅 o daha gün bitmedi aktiviteye devam 😅 :KK66:
Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo :oops:

Ooo vücut bakımı mııı :KK73: çok iyi yapmışsın cnm hoşgeldin

Ya benimki de minimum 70 hadi 68 diyo daha fazla sakın verme diyo çok zayıf sevmiyor demek ya da aşşırı kıskanıyor destek göremeyince insan sinir oluyo cidden

insAllah canım

Ahh ezom ya oğlan rehin alıyor gece beni çoğu zaman bklm bu gece ne olacak fırsat olsa oooooo :oops:
Hahahaha nasıl anlamış hemen :))) bılıyorum canım seni ben ooooo😅 sana uyku egıtımı ver dıyom dinlemıon😝 gece az uyanırdı.....😅😅😅

insAllah canım

Boyun kaçtı canım , sen eşini dinleme bence kıskansın bosver , 60 sana harika olur 😍gerisini eşin düşünsün ,o da onun sorunu, artık baklava göbek mi yapar, kas mı yapar kendi bilir 😅😅

Merhaba kızlar minik bi ban yedim de geldim😝
Şu an turşu vs yapıyorum. Pazara gittim bugün. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. O uyuyunca devam edicem inşalalh
Aşırı yoruldum yalnız
Dün ve bugün biraz fazla kaçamak yaptım. Dışardaydım. Bugün de kahvaltıya gittik. Kaçamaklarım baya var😳 umarım tartıya köy yansımaz. Dün sporla kapatmaya çalıştım da bakalım

X