Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o duygu bana da çok olur insanın içine birşey oturuyor resmenAy anlamadım ama ayrılma üzüntüsü var galiba kendisini hissettiremiyordu ama böyle gösterdi kendisini
Aynen öyle aynen yarın dönüyorum bugün son
Çok güzel canım afiyet olsun17 Eylül menüm
Kahvaltı:10.30
2yumurta kk beyaz peynir ile omlet
Domates salatalık
Ara:1mandalina
Aksam:2kabağı yağsız fırınladım
Sarımsaklı yogurt
Ara:1mandalina
Aşure yaptım evdekilere ,sekerini ayarlamak icin 1kaşık tadina baktım
Su:2 litre
Spor:henüz yapmadım.
Çok güzel canım afiyet olsun17 eylul
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk bal
2 ceviz
Ogle
1 tabak tavuklu pilav
1 kase yogurt
Aksam
1 kase yoğurt
2 lt su
@Sonsuz umut @Ucmelekannesi
Aynen öyle çok fenaAy o duygu bana da çok olur insanın içine birşey oturuyor resmen
Evet Her ailemin yanına gidip geldiğimde kendi memleketimde yasamadigim için pişman oluyorum bekarsan tavsiye uzak bir yere yerleşme evleninceAynen öyle çok fena
Benim iş imkanlarımın hepsi neredeyse şehir dışında ne yapacağım bilmiyorumbekarken şehir dışında yaşamakla evliyken yaşamak çok farklı aslındabiz trabzondayız annem ve babamla abim istanbulda bekar ablam eskişehirde evliEvet Her ailemin yanına gidip geldiğimde kendi memleketimde yasamadigim için pişman oluyorum bekarsan tavsiye uzak bir yere yerleşme evlenince
Hmm evet mantikli sagol cnmkarabuğday olabilir başkaa yulaf olabilir aklıma gelenler bunlar cnm tavuk didikleyebilirsin
Eline emegine saglik cnm insallah kupayi kaparizzz hepimiz17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @hzlsel 68,4 67,5 @Calypso95 76,7 76 @eliya 80,1 79,1 @Sonsuz umut 69,6 68,8 kardelelen321 92,65 92,15 @kollontai 54,6 53,9 DeryaOnDiet 74,8 74,2 Tempus 79,3 78 @Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 Pnrrr-12 76,5 73,5 @Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak @Nikinik @eceboce 73,2 G Goklerce 62,7 62 @Fit mutlu anne 82,20 81 @nnurc 72,45 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 Jasminium84 66,85 65,9 @Cagrihilal1 69,65 69 @ekim2009 81 80,3 @Dermabebak 69,5 @karabiber01 @Beyaz leylak @Lizozom55
Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsinde olur inşallah.
Sagol cnm amin insallahBana kötü gelmedi canım menün afiyet olsun
Vay anam menüye gel ortim yaramasın
Afiyet olsun canım güzel menü
Fanta gereksiz kalori olmuş canım Afiyet olsun
Afiyet olsun süper menü
Kahvaltı daha güzel olabilirdi afiyet olsun canım
Akşam ki kekle patates olmasa güzel olurmuş Afiyet olsun canım
Güzel bence Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sağol canım aynen
Gönlüne göre olur insAllah cnm
Aynen insAllah canım
Sagol cnmAfiyet olsun canim güzel menu
Afiyet olsun canim. 1 simit çok gibi kalori açısından ama akşam ekmek yok telafi etmiştir
Afiyet olsun canim genel olarak güzel görünüyor. Tempolu yürüyüşün bir adım sayısı yokmu
Afiyet olsun canim güzel bence
Eline sağlık canım
Haftaya hedeflerimizi hepimiz tuttururuz insss
Supersin tebrikler canimmKilo bildirimi
Geçen cuma 67.3
Bu cumartesi. 66 .0
Fark -1.300
Yüzde %1.90
@Azimliiii @Ucmelekannesi El_Em @hzlsel Eki Görüntüle 2918339
Tmmdir. Canim. Hedefim gunluk en az 10000 bakalimOh iyi bari bir daha hastalanmasin kuzucullar.
Rakipler dişli baya ona göre başlayın adımlara
Nasıl oldu oğlun canım, iyi mi biraZ dahaSelam kızlar ben dün menü yazmayı unutmuşum ya çocuklar uğraşmaktan
Şehir dışına gidecek olmak kötü gerçekten, evet bekarken ve evliyken fark ediyor ya da yaş ilerledikçe sen fark ediyorsun uzak olmanın zorluğunu bilmiyorum ya da çocuk olunca daha çok ihtiyaç duyuyorsun ailene hepsi olabilir sebep ama gerçekten zor yani, benim de annem babam memlekette ben ve kardeşlerim hepimiz farklı sehirlerdeyiz...ben uniden beri ailemden uzaktayım ama son yıllarda çok zor gelmeye başladıBenim iş imkanlarımın hepsi neredeyse şehir dışında ne yapacağım bilmiyorumbekarken şehir dışında yaşamakla evliyken yaşamak çok farklı aslındabiz trabzondayız annem ve babamla abim istanbulda bekar ablam eskişehirde evli
Ben de uzaklardayım hep. Gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyor. Çok özlüyor.Şehir dışına gidecek olmak kötü gerçekten, evet bekarken ve evliyken fark ediyor ya da yaş ilerledikçe sen fark ediyorsun uzak olmanın zorluğunu bilmiyorum ya da çocuk olunca daha çok ihtiyaç duyuyorsun ailene hepsi olabilir sebep ama gerçekten zor yani, benim de annem babam memlekette ben ve kardeşlerim hepimiz farklı sehirlerdeyiz...ben uniden beri ailemden uzaktayım ama son yıllarda çok zor gelmeye başladı
Aynen öyle sadece biz de ihtiyaç duymuyoruz yeri geliyor ailelerimizn bize ihtiyacı oluyor ve yanında olamamak çok zor geliyor ama şuan değiştiremiyorum bu durumu çok saçma ama eşimin ailesi iyi insanlar ama neden sürekli onların yanındayım da kendi ailemin yanında değilim diye kızıyorum tabi yansitmiyorum onlara ama içten içe bu duruma kızıyorum, bu benim secimimdi onların da suçu yok, eşimin işini biliyordum amann öyle işte, düşünüp duruyorum saçma sapanBen de uzaklardayım hep. Gerçekten insan çok ihtiyaç duyuyor. Çok özlüyor.
Sen de ye :)At ciftligine gidiyoruz kızlar bakalm insallah sever biner oglan da degisiklik olsun dedik aksama yemegm hazır taze fasulye yanina yogurt salata esimle oglumada makarna eklerm
Aynen canım yaa..Aynen öyle sadece biz de ihtiyaç duymuyoruz yeri geliyor ailelerimizn bize ihtiyacı oluyor ve yanında olamamak çok zor geliyor ama şuan değiştiremiyorum bu durumu çok saçma ama eşimin ailesi iyi insanlar ama neden sürekli onların yanındayım da kendi ailemin yanında değilim diye kızıyorum tabi yansitmiyorum onlara ama içten içe bu duruma kızıyorum, bu benim secimimdi onların da suçu yok, eşimin işini biliyordum amann öyle işte, düşünüp duruyorum saçma sapan
Valla bakalım daha yolun başındayım neler olup neler bitecek. Ünideyken de ben en çok özlemde zorlanmıştım ailemi özlemekten okulu bırakmayı bile düşünmüştüm. Bir keresinde 2 3 günlüğüne evime dönmüştğm geri okuka giderken gitmek istemiyorum diye ağlamıştım annemle babamın önünde ve hiç yapmadığım iştir ağlamak o zaman nasıl dolduysam demek patlayıvermişimŞehir dışına gidecek olmak kötü gerçekten, evet bekarken ve evliyken fark ediyor ya da yaş ilerledikçe sen fark ediyorsun uzak olmanın zorluğunu bilmiyorum ya da çocuk olunca daha çok ihtiyaç duyuyorsun ailene hepsi olabilir sebep ama gerçekten zor yani, benim de annem babam memlekette ben ve kardeşlerim hepimiz farklı sehirlerdeyiz...ben uniden beri ailemden uzaktayım ama son yıllarda çok zor gelmeye başladı
Canım hem öğrenci kayıtları var, hem dönem kapanışı yapıyoruz hem de yök denetimi gelecek onun hazırlığını yapıyoruz 9 çarşamba biraraya geldi anlayacağınAllah Allah niye o kadar yogunsunuz canim. Sene başı diyemi . Çabucak salı gelsin ins o zaman
Ahhhh canım yaa çok çok geçmiş olsun, Allah tez vakitte versin şifanıAh keşke sadece diş olsaydı mide ağrısı grip üst üste geldi kaç gündür hiç dermanım yoktu bugün biraz daha iyiyim hamdolsun
Ellerine sağlık kuzum17 - 24 Eylül Cuma Hedef Tablosu
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ @hzlsel 68,4 67,5 @Calypso95 76,7 76 @eliya 80,1 79,1 @Sonsuz umut 69,6 68,8 kardelelen321 92,65 92,15 @kollontai 54,6 53,9 DeryaOnDiet 74,8 74,2 Tempus 79,3 78 @Azimliiii 64,8 64 @Breeze96 76,35 75 Pnrrr-12 76,5 73,5 @Ucmelekannesi 65,15 64,5 Hedef60kgolmak @Nikinik @eceboce 73,2 G Goklerce 62,7 62 @Fit mutlu anne 82,20 81 @nnurc 72,45 71 @pacman 65,8 65,5 @hadikonuşalım 63,9 62,5 @bilgem tomris 79,7 78 Jasminium84 66,85 65,9 @Cagrihilal1 69,65 69 @ekim2009 81 80,3 @Dermabebak 69,5 @karabiber01 @Beyaz leylak @Lizozom55
Kızlar hedef listemiz...
Cuma günü hepsinde olur inşallah.
İyi yolculuklar canımDönüş yolundayız tartıyı çok merak ediyoruum