- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Bugün iyidir ins teyzesinin kuzusuİyi akşamlar kızlar
Bugün komşuma kahvaltiya gittik tempolu bı gün oldu sabahtan internetimizfe sıkıntı vardı adamlar geldi gitti derken iki ev arasında mekik dokudum kız okula gidince oğlanla uğraştım ateşi oldu biraz hafif öksürük balgam burun akintisi var kuzumun bu ara bı de azı dişleri çıkıyor baya zorluyor yemekte yapamadım kahvaltı yapicaz snrm
Afiyet olsun canim güzel menu19 Ekim
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 1 dilim hindi füme, 2 çatal krem peynir, 1 çatal kaymak, 2 wasa
Ara
Sütlü nescafe, Antep fıstıklı bar
Akşam
1 kase domates çorbası, yeşil mercimek yemeği, salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, yeşil çay, Türk kahvesi
Fit mutlu anne @Breeze96
Olsun yürüyüş yapmışsın anladığım kadarıyla bebek arabası dediğin için.o da yeterSagol canim
Sagolasin canim
Oh afiyet olsn bizde tavuk yedk ama bugun kotu gecti ya cikolata kacirdm
Insallah canim
Supersin canimm ben yapamadm bugn leslie oglan oglen uykusunu bebek arabasinda yapinca kaldı malesef ztn babam evdeyken yapamazdim ama disardaydi bi ara o ara uyusa yapacaktim
Oglenki menun ağzımı sulandirdi19 Ekim Menüm
Sabah sütlü nescafe,1 fındıklı bar
öğlen büyük boy karışık pizza,kola ve patates,soslar
ara limonlu yeşil çay
akşam kıymalı bamya yemeği,2 kaşık yoğurt
2.5 lt su,
12.000 adım, 4 mil leslie
120 + 90 210 puan @nnurcFit mutlu anne
Güzel menü olmuş canim afiyet olsun19.10.2021
08.15
2 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim kek
11.00 sütlü kahve
12.30
2 köfte, salata,elma
18.00
2 porsiyon hamsi buğulama,2 dlm mısır ekmeği,2 kuru incir
Şu 2 lt
Adım 6400Fit mutlu anne kardelelen321
Geçmiş olsun canım.Kizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem
Gayet güzel süper menü olmuş afiyet olsun canim19 Ekim menüm
Kahvaltı:10.00
2haşlanmış yumurta
2 murat bey burgu peynir
4 zeytin
1mandalina
Aksam:17.00
1porsiyon hamsi
1dilim ekmek
Salata
Bir parça helva
Su:2 litre
Spor:yürüyüş
Eki Görüntüle 2936626
UcanSupurge hzlsel Fit mutlu anne @nnurc
Afiyet olsun canim balık günüymüş dün sanki19 ekim
11.30 : 1 yumurtalı omlet salatalık domates peynir 2 çatal fındık ezmesi
16.00 : 2 lokma kek,5 fındık
18.00 : yarım kepçe çorba hamsi buğulama salata
Su : 2.5lt
Spor : 11000 adım
@hadikonusalim
Az öz güzel bir menü afiyet olsun canim19 ekim
9.00
Kahve
10.00
1 yumurta
13.00
1 balık
3 dilim ekmek
16.00
1 avuç kuru yemiş
19.00
1 tabak haşlama
@yarimuhendis
Geçmiş olsun canım.Miden mi ağrıyor yine ondan mı yedin helvayı?
İnşallah canım damla ile geçmezse dediği gibi masaja başlayacağız artık
Bklm insAllahBugün iyidir ins teyzesinin kuzusu
Tamam kuzum afiyet olsunGeçmiş olsun canım.
Balık yeyince babam yedirirdi helvayı hep alışkanlık olmuş
Canım ya çıksa da şu diş rahatlasan geçmiş olsunUykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Şifa olsun inşallah canımGünaydın kizlarben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Canım ya Allah kolaylık versinGünaydın kizlarben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versinGünaydın canlar❤❤❤
Hiç uğrayamadım. Büyük kızım iyileşti ardından küçük hastalandı. Onunla ilgileniyorum. Kocam da bu ara evde. Hiç diyete özen gösteremiyorum. Spor da yok. Buraya zaten hiç vakit ayıramıyorum. Bi süre ayrılmak istiyorum. Birkaç hafta toparlanıp dönerim inşallah canlar. Hepinizi seviyorum..
insAllah ya hepsi karıştı çocuk uyuyacak uyuyamıyor çokCanım ya çıksa da şu diş rahatlasan geçmiş olsun
Şifa olur insAllah canımGünaydın kizlarben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
Hadi ya marketlerde mi ? Hiç görmemiştim süper oldu öğrendiğimCnm dondurulmuş vardı hazıryani dondurulmuş ürünler reyonundan
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin inşallah biran önce çıkar dişleriUykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
Çok geçmiş olsun hepinize canımGünaydın canlar❤❤❤
Hiç uğrayamadım. Büyük kızım iyileşti ardından küçük hastalandı. Onunla ilgileniyorum. Kocam da bu ara evde. Hiç diyete özen gösteremiyorum. Spor da yok. Buraya zaten hiç vakit ayıramıyorum. Bi süre ayrılmak istiyorum. Birkaç hafta toparlanıp dönerim inşallah canlar. Hepinizi seviyorum..
Şifa olsun inşallah canım
Canım ya Allah kolaylık versinİnşallah faydasını görürsün
Çok sağ olun kızlar, inşallah rahatlarim sonrasindaGeçmiş olsun canım Allah kolaylık versin
insAllah ya hepsi karıştı çocuk uyuyacak uyuyamıyor çok
Şifa olur insAllah canım
Ay haklısın yaSabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için
Gecmis olsun ne yanigi kacirmisim ben orayiSabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için
çok geçmiş olsun canımKizlar iyi aksamlar. Benim kizlar hastaydi ikisi de. Bugun de ben hasta oldum bogazim cok kotu. Atesim de cikti. Ben toparlanana kadar biraz uzak kalicam. Iyilesince hemen donucem
geçimş olsun kuzuyaUykusuz gecenin ardından günaydın kızlar gece yine ateşlendi minik ateş düşürücü verdim elini yüzünü yıkadım ha bire şimdi uyuyo gibi bklm uyanmazsa mutfağı toparliycam dün akşam yemeği bulasigini toparlayamadim menümu yazip menulerede bakamadım birazdan bakarm insAllah
günaydın canım, şifa olsun inşallahGünaydın kizlarben yine ağrılardan ölüyorum sırt ve omuz ağrısı mahfediyor, dün gittim ftr ye 10 günlük bir tedavi ve akapunktur yapalım dedi,izin dönüşü gideceğim inşallah fayda bulurum
aynen cnmHadi ya marketlerde mi ? Hiç görmemiştim süper oldu öğrendiğim
Sağ ol canımHadi ya marketlerde mi ? Hiç görmemiştim süper oldu öğrendiğim
Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin inşallah biran önce çıkar dişleri
Çok geçmiş olsun hepinize canım
Çok sağ olun kızlar, inşallah rahatlarim sonrasinda
Ay haklısın yaçok zor yanık Allah yardımcın olsun
Geçen hafta ayağımı kaynar suyla haşladımGecmis olsun ne yanigi kacirmisim ben orayi
Ay canım geçer bı an önce insAllah ya zor tabiSabah hastaneye gittim raporu uzatmak için bugün okula başlamam gerekiyordu çünkü on gün daha rapor verdiler inşallah iyileşir bu sürede gerçekten yanık çok acılı bir şeymiş özellikle sabahları yataktan kalkmak resmen işkence on beş yirmi dakika uğraşıyorum kalkabilmek için
Sağolun kızlargeçimş olsun kuzuya
Çok teşekkür ederim canım, inşallah. ❤Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin
insAllah ya hepsi karıştı çocuk uyuyacak uyuyamıyor çok
Şifa olur insAllah canım
Çok teşekkür ederim canım ❤Hadi ya marketlerde mi ? Hiç görmemiştim süper oldu öğrendiğim
Çok geçmiş olsun hepinize canım
Çok sağ olun kızlar, inşallah rahatlarim sonrasinda
Ay haklısın yaçok zor yanık Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?