Kilolar Firarda 😎

Kuzucum yeni bir başlangıç yapmak için farklı bir yerde takilayim dedim. Buradan ayrılmak beni uzse de boyle olması daha iyi olur diye düşündüm. İstedigin kiloya iner ve onu korursun inşallah

Heyy bebeklerim nasılsınııız? Beni sorarsanız iyi değilim Tıp fakültesinde okuduğumu yeni anlıyorum. Her gün hastaneye gidiyorum. 2 haftada bir sınav ve hafta sonu dersaneye gidiyorum. O kadar yoruluyorum ki… Cuma sınavım vardı. Sınav günü sabaha karşı 4.30da yatıp 6.30da kalktım. Böyle bi hayat. Neyse ki iki sınavı da geçtim. Mutlu olabiliriz hahahaha

Daha önce dönecektim ama bu ucu ucuna geçtiğim stajda çok kişiyi bırakıyorlarmış o yüzden daha çok çalıştım falan. Bu satırları da dersaneye gitmeden önce sizi artık çok çok özlediğim için yazıyorum. Dönmeyi çok istiyorum. Aşırı kilo almadım çok şükür. Ama aynı da değilim.

Sizde durumlar nasııl? Bir pacoya hala yer var mı?

Kııııızzz sen nerdesin gittin gelmedin yokluğunda hamile kaldım doğurdum minnoşum 16 günlük oldu çok özlettin kendini yahu
Zehracım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrılalı o kadar zaman olmamış gibi sanki şaşırdım. Ara ara girip baktım size burası takım değil sanırım ama herkescikler burda.

Haklisin canim tabiki kilonun da cok etkisi var. omega takviyesi aklima geldikce aliyorum, duzenli alayim bundan sinra. Sagol hocam

Dr bulaşıcı değil dedi canım.inşallah geçecek.Allah büyük
Hoşgeldin
Inşallah canım sağol
Sarımsaklı şampuanı denedim.drun verdigi iki kremi denedim.baska bir drun kremini denedim.Geçmiyor.Yemek olarak sebze Yemiyor,yedirecek formüller arıyorum.bal yemez yumurta yemez.çikolata yiyor.Bunların dışında dr da dedi sac gelir ama streslenince tekrar dökülür diye.Psikolog destegi aldırmak istiyorum.esim yanaşmıyor pek.
Teşekkürler canım.Dikkat edeceğim
Melekcim nasılsın teşekkür ediyorum tatlım. Ne yapıyorsunuz diye bakmak için girdim etiketini gördüm. Çok tatlısın. Tebrik ediyorum incecik olmuşsun.
Tontiskom gelmiş.Seni gördüm daha uyi oldum.sen nasılsın hoşgeldin.inceldim ama takıldım 74 de
Inşallah canım sağol

Inşallah canım sağol
Kuzucum yeni bir başlangıç yapmak için farklı bir yerde takilayim dedim. Buradan ayrılmak beni uzse de boyle olması daha iyi olur diye düşündüm. İstedigin kiloya iner ve onu korursun inşallah
Gittiğin yer uğurlu olsun istedigin kiloya in ınşallah kolayca.arada uğra gel bekleriz

Masallah canim. Baya yogun tempon. Bu tempoda zaten cok kilo alman da mumkun gorunmuyor

Gecmesine cok sevindim canim. Benimki gececek duzeyde degil ne yazik ki ama sadece agrikari azalsa o da yeter. Tabiki bugune cook dukur yuruyorum, sporumu yapiyorum.

Ortim aksama kadar iyi gitmissin. Azcik bi kacamak olmus cok degil
Benim dun aksam bol kaloriliydi. Hazir noodle hic yememistim cok guzelmis
Simdi tartilmaya korkuyorum
Bide bugun yarin misafir gelecek insallah kendimi tutabilirim kacamaklar devam ederse toparlamam zor olacak

Kizlar kusura bakmayın bu saate kadar gelemedim haftasonuna hızlı bir giriş yaptım beni bu hafta sonu mazur görün, evi boyatacagiz yoğun olurum ugrayamayabilirim ve muhtemelen yemek işini disardan söyleriz
Kolay gelsin kuzum

Allah kolaylık versin balımm düzene alıştıkça ufaklık büyüdükçe inşallah boş zamanlar yaratacaksın kendine

Minnoşum nasıl iyi di mi?

Neden istemiyor psikoloğu eşin?

Yok yok devam ettirmezsin benim de hiç hesapta yoktu arkadaş çok istedi yaptı yoksa güzel kapatıyordum yaaa kalktığım gibi hemen 26dk cardio patlattım gün içinde de beslenmemle adımlarımla ekstra sporlarımla telafi ederim
Ay evet ortim senin muhteşem yüzdenle

Tamam canım seni eklerim o zaman kesinlikle daha motive oluyor insan
artik bebek dusunuyoruz
rabbim.ne zmn verir bilmiyorum
en azindan fazla kilolarimi vermem lazim canim
Hadi inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç
İkiniz de artı gelince kaçınılmaz son tam ortak oldunuz
Oglum yeni uyudu bende uyuycam smdi aksam menumu yazdiktan sonra komsu cagrdi gittim orda kahveyle 1 tatli yedm malesef :/
Afiyet olsun canım ne yedin
Merhaba canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kendimi böyle bir tempoda hiç hayal edemedim her zaman senin için yerimiz var bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…