• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Bunu Bana @UcanSupurge m aralıkta söylemişti(menülerine bakayım diye)o gunden sonra verdigim kilolarda onun ve sopasının emeği büyük.Çok teşekkür ederim.😍😘

Inşallah canım ortim😍😘

Inşallah canım😍😘

Takıldık ya bitanem.insallah akıp gider üzerimizden😍😘

Yaaa nereye gidiyorsun:cry:

Stresli bir haftaydı canım.sporum ve yürüyüşüm iyiydi aslında persembe stres kaynakli çok yedim ne bulduysam yedim.

Kimseyi bekleme gel işte😍😘

Emeğine sağlık canım😍😘

Tebrikler kızlar.ortim üzgünüm😢
Kuzucum yeni bir başlangıç yapmak için farklı bir yerde takilayim dedim. Buradan ayrılmak beni uzse de boyle olması daha iyi olur diye düşündüm. İstedigin kiloya iner ve onu korursun inşallah 💗😘

Heyy bebeklerim nasılsınııız? 🥰🥰 Beni sorarsanız iyi değilim 😂 Tıp fakültesinde okuduğumu yeni anlıyorum. Her gün hastaneye gidiyorum. 2 haftada bir sınav ve hafta sonu dersaneye gidiyorum. O kadar yoruluyorum ki… Cuma sınavım vardı. Sınav günü sabaha karşı 4.30da yatıp 6.30da kalktım. Böyle bi hayat. 🥲 Neyse ki iki sınavı da geçtim. Mutlu olabiliriz hahahaha

Daha önce dönecektim ama bu ucu ucuna geçtiğim stajda çok kişiyi bırakıyorlarmış o yüzden daha çok çalıştım falan. Bu satırları da dersaneye gitmeden önce sizi artık çok çok özlediğim için yazıyorum. Dönmeyi çok istiyorum. Aşırı kilo almadım çok şükür. Ama aynı da değilim. 🥲

Sizde durumlar nasııl? 💕 Bir pacoya hala yer var mı? 😅

Kııııızzz sen nerdesin gittin gelmedin yokluğunda hamile kaldım doğurdum minnoşum 16 günlük oldu çok özlettin kendini yahu
Zehracım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrılalı o kadar zaman olmamış gibi sanki şaşırdım. Ara ara girip baktım size burası takım değil sanırım ama herkescikler burda.

hımm, bende de siyatik ağrısı vardı cnm 60lara düşünce geçti,çoğu kişide oluyor zaten va bel ve kalça kaslarını güçlendirmek çok önemli cnm ,gerek yok derim ama sen bilirsin :KK66: zaten vermeye başladın canım,duruş bozukluğundan da oluyor,yükü bir tarafla daha çok taşıyorsan mesela
omega 3 takviyesi de alabilirsin cnm

😍

rica ederim cnm

cnm sarımsaklı şampuan da denediniz mi? kortizollü iğne de geçici çözüm cnm,sürekli yapılamaz o yüzden başka çözüm de aramalı kuzum, beslenmesi de düzeldi mi biraz? vitamin omega 3 düzenli alıyor mu canım

canım çocuk geç uyuyup geç mi kalkıyordu? yani uykusunu alıyordu diye hatırlıyorum yava ş yavaş kaydırsan saatleri normale kuzum? 10 dk 10 dk mesela, birkaç aya daha düzenli uyuyabilir

tamam cnm ekledim :KK66:
Haklisin canim tabiki kilonun da cok etkisi var. omega takviyesi aklima geldikce aliyorum, duzenli alayim bundan sinra. Sagol hocam 👍

Saçkıran bir mantar çeşididir canım. Mantarlar inatçıdır ve bulaşıcıdır. İyi bir doktorla doğru bir tedaviyle zorlar ama geçer inş. Hiç ihmal etmeyin yayılmasın üzüldüm. Geçmiş olsun canım
Dr bulaşıcı değil dedi canım.inşallah geçecek.Allah büyük😍💕
Merhaba kızlar yine ben geldim. Bi türlü üstümdeki ruh halini atamıyorum. Belki diyete odaklanırsam geçer diye yeniden geldim. Sürekli çöp kutusu gibi yemek yiyorum anlamadım nolduğunu bana. Aylardır böyleyim. Ama olacak gibi değil. Kiloyu geçtim bu bitkin ve ağlak ruh halinden kurtulmam lazım. Menümü hergün mutlaka yazıcam inş. Bu sayede mideme çöp kutusu muamelesi yapmayı bi nebze bırakırım umuyorum ki. Yarın başlıcam inş. Bu defa götürmeye çalışacağımı umuyorum
Hoşgeldin😘
Gelemiyorum ama inan fırsatım olmuyor. Ödev yap okula git gel derken. Bir de rahatsızlık bu hafta hiç halim yoktu . Ama gelmeye çalışacağım bende istiyirum

Ay ayyy ayyyyyy çocuklardan 😘

Biz aynı canim okula git gel ödev yap tekrara bağlanmış bir şekilde devam. Birde hastalık geldi tam oldu işte😂😂

Sen nasılsın sarılığı geçti degilmi küçük hanımın. 2 çocuklu düzene alışmaya başladın mı 🤭

Geçmiş olsun canım. Nasıl bir hastalık bilmiyorum ama ins en kısa zamanda şifa versin rabbim 🤲

Tamam canım ins 😘
Inşallah canım sağol😍😘
hımm, bende de siyatik ağrısı vardı cnm 60lara düşünce geçti,çoğu kişide oluyor zaten va bel ve kalça kaslarını güçlendirmek çok önemli cnm ,gerek yok derim ama sen bilirsin :KK66: zaten vermeye başladın canım,duruş bozukluğundan da oluyor,yükü bir tarafla daha çok taşıyorsan mesela
omega 3 takviyesi de alabilirsin cnm

😍

rica ederim cnm

cnm sarımsaklı şampuan da denediniz mi? kortizollü iğne de geçici çözüm cnm,sürekli yapılamaz o yüzden başka çözüm de aramalı kuzum, beslenmesi de düzeldi mi biraz? vitamin omega 3 düzenli alıyor mu canım

canım çocuk geç uyuyup geç mi kalkıyordu? yani uykusunu alıyordu diye hatırlıyorum yava ş yavaş kaydırsan saatleri normale kuzum? 10 dk 10 dk mesela, birkaç aya daha düzenli uyuyabilir

tamam cnm ekledim :KK66:
Sarımsaklı şampuanı denedim.drun verdigi iki kremi denedim.baska bir drun kremini denedim.Geçmiyor.Yemek olarak sebze Yemiyor,yedirecek formüller arıyorum.bal yemez yumurta yemez.çikolata yiyor😢.Bunların dışında dr da dedi sac gelir ama streslenince tekrar dökülür diye.Psikolog destegi aldırmak istiyorum.esim yanaşmıyor pek.
@Breeze96 kuşum menülerine baktım genelde hafif menüler cnm,yürüyüşün güzel,haftada 3 gün sporun da var ama protein yetersiz cnm,pazartesi tavuk göğüs var,salı tavuk sote var onun dışında yumurta hariç güzel bir protein kaynağı göremedim kuzum :KK43:
her gün yaklaşık aynı saatlerde ve az öğün yemene de vücut alışmış olabilir, karbonhidrat yoğun besleniyorsun kuzum ,biraz azaltmanda fayda var
0

ilk dersimiz esas karbonhidrat kaynakları olsun kuzum 😍
* mercimek,kuru fasülye,nohut gibi bakliyatlar
*meyveler
*patates,kestane,mısır gibi ekmek yerine de geçen besinler
*makarna,pirinç,ekmek,çorbalar
*karabuğday,yulaf gibi glutensiz tahıllar
Teşekkürler canım.Dikkat edeceğim😍😘
Melekcim nasılsın teşekkür ediyorum tatlım. Ne yapıyorsunuz diye bakmak için girdim etiketini gördüm. Çok tatlısın. Tebrik ediyorum incecik olmuşsun.
Tontiskom gelmiş.Seni gördüm daha uyi oldum.sen nasılsın hoşgeldin.inceldim ama takıldım 74 de😍😘
Canım ya inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz geçer gider üzülme lütfen ama evlat söz konusu olunca olmuyor biliyorum benim kızın kafasında bi beyaz tel var içim sızlıyor onu gördükçe şifa olur inşallah tedavi bari yavrum üzülmesin daha fazla

Allah kolaylık versin canım ne hastalığı çocuklar okuldan mı aldı yoksa ? Götürmedim canım kontrole cihazla ölçtü önce güvenmedi kan aldırdı kan alınca mahvoldu çocuk teni filan eskisi gibi sarı değil uykusunu filan takip ediyorum 2 çocuk + misafir kayınvalide var alışıyorum şükür yavaş yavaş boş durmuyorum şöyle bi birkaç saat boş oturmak istiyor canım yalan değil 🙈 akşam yatağa girince ayaklarımın sızladığını hissediyorum
Inşallah canım sağol😍😘

tebeikler kizlarr😍😍😍

bende daha motive olurum belki bi ortagim olursa:)
istiyorum canim

bende ilkkez duyyorum
evlenmeden once bendede siyatik vardi sag bacagimda
kizima dogum.yapinca gecri sukur
dogum aninda kemikler genisleyince sıkısan damar acildi galiba

ahh canim cok uzuldum
gecmis olsun
insalalh en kisa zamnda tedavisi olumlu yanit verir
kac yasind aglun

hosgeldin canim
bede bugun itibariyle karildim guruba
insalalh zayifliycaz tekrardan:)
Inşallah canım sağol😍😘
Kuzucum yeni bir başlangıç yapmak için farklı bir yerde takilayim dedim. Buradan ayrılmak beni uzse de boyle olması daha iyi olur diye düşündüm. İstedigin kiloya iner ve onu korursun inşallah 💗😘
Gittiğin yer uğurlu olsun istedigin kiloya in ınşallah kolayca.arada uğra gel bekleriz😍😘

Heyy bebeklerim nasılsınııız? 🥰🥰 Beni sorarsanız iyi değilim 😂 Tıp fakültesinde okuduğumu yeni anlıyorum. Her gün hastaneye gidiyorum. 2 haftada bir sınav ve hafta sonu dersaneye gidiyorum. O kadar yoruluyorum ki… Cuma sınavım vardı. Sınav günü sabaha karşı 4.30da yatıp 6.30da kalktım. Böyle bi hayat. 🥲 Neyse ki iki sınavı da geçtim. Mutlu olabiliriz hahahaha

Daha önce dönecektim ama bu ucu ucuna geçtiğim stajda çok kişiyi bırakıyorlarmış o yüzden daha çok çalıştım falan. Bu satırları da dersaneye gitmeden önce sizi artık çok çok özlediğim için yazıyorum. Dönmeyi çok istiyorum. Aşırı kilo almadım çok şükür. Ama aynı da değilim. 🥲

Masallah canim. 🧿 Baya yogun tempon. Bu tempoda zaten cok kilo alman da mumkun gorunmuyor 😉

tebeikler kizlarr😍😍😍

istiyorum canim

bende ilkkez duyyorum

ahh canim cok uzuldum
gecmis olsun
kac yasind aglun

hosgeldin canim
Gecmesine cok sevindim canim. Benimki gececek duzeyde degil ne yazik ki ama sadece agrikari azalsa o da yeter. Tabiki bugune cook dukur yuruyorum, sporumu yapiyorum. 💃💃💃

8 ekim
Sabah : 1 tost,salatalık domates
Ara : türk kahvesi 1kare şekersiz çikolata minnak kurabiye
Akşam : 1 kepçe çorba,fırında tavuk patates,3yk yoğurt
Ara : 1 avuç çekirdek, 1 kase sufle
Arkadaşımdaydım🙈🙈
Su : 2.5lt
Spor : 15000 adım
hzlsel hzlsel @Pnrrr-20 nnurc nnurc
Ortim aksama kadar iyi gitmissin. Azcik bi kacamak olmus cok degil 😊👍
Benim dun aksam bol kaloriliydi. Hazir noodle hic yememistim cok guzelmis
Simdi tartilmaya korkuyorum
Bide bugun yarin misafir gelecek insallah kendimi tutabilirim kacamaklar devam ederse toparlamam zor olacak

Kizlar kusura bakmayın bu saate kadar gelemedim haftasonuna hızlı bir giriş yaptım 🤣 beni bu hafta sonu mazur görün, evi boyatacagiz yoğun olurum ugrayamayabilirim ve muhtemelen yemek işini disardan söyleriz :KK43:
Kolay gelsin kuzum 😘🥰

Canım ya inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz geçer gider üzülme lütfen ama evlat söz konusu olunca olmuyor biliyorum benim kızın kafasında bi beyaz tel var içim sızlıyor onu gördükçe şifa olur inşallah tedavi bari yavrum üzülmesin daha fazla

Allah kolaylık versin canım ne hastalığı çocuklar okuldan mı aldı yoksa ? Götürmedim canım kontrole cihazla ölçtü önce güvenmedi kan aldırdı kan alınca mahvoldu çocuk teni filan eskisi gibi sarı değil uykusunu filan takip ediyorum 2 çocuk + misafir kayınvalide var alışıyorum şükür yavaş yavaş boş durmuyorum şöyle bi birkaç saat boş oturmak istiyor canım yalan değil 🙈 akşam yatağa girince ayaklarımın sızladığını hissediyorum
Allah kolaylık versin balımm 😘🥰 düzene alıştıkça ufaklık büyüdükçe inşallah boş zamanlar yaratacaksın kendine ❤️

Minnoşum nasıl iyi di mi?👧🏻

Sarımsaklı şampuanı denedim.drun verdigi iki kremi denedim.baska bir drun kremini denedim.Geçmiyor.Yemek olarak sebze Yemiyor,yedirecek formüller arıyorum.bal yemez yumurta yemez.çikolata yiyor😢.Bunların dışında dr da dedi sac gelir ama streslenince tekrar dökülür diye.Psikolog destegi aldırmak istiyorum.esim yanaşmıyor pek.
Neden istemiyor psikoloğu eşin?

Ortim aksama kadar iyi gitmissin. Azcik bi kacamak olmus cok degil 😊👍
Benim dun aksam bol kaloriliydi. Hazir noodle hic yememistim cok guzelmis
Simdi tartilmaya korkuyorum
Bide bugun yarin misafir gelecek insallah kendimi tutabilirim kacamaklar devam ederse toparlamam zor olacak
Yok yok devam ettirmezsin🤗 benim de hiç hesapta yoktu arkadaş çok istedi yaptı yoksa güzel kapatıyordum yaaa kalktığım gibi hemen 26dk cardio patlattım gün içinde de beslenmemle adımlarımla ekstra sporlarımla telafi ederim💃💃
Ay evet ortim senin muhteşem yüzdenle🤗🤗💃

tebeikler kizlarr😍😍😍

istiyorum canim

bende ilkkez duyyorum

ahh canim cok uzuldum
gecmis olsun
kac yasind aglun

hosgeldin canim
Tamam canım seni eklerim o zaman kesinlikle daha motive oluyor insan🥰
artik bebek dusunuyoruz
rabbim.ne zmn verir bilmiyorum
en azindan fazla kilolarimi vermem lazim canim
Hadi inşallah Allah nasipsin etsin kuzum ben de bu amaçla başlamıştım ilk kilo vermeye yaşın kaç🥰
Tbrklwr cnm guzel eksi

Hayirlisi olsun hakkında :KK200:

Sagol cnm sizinde ellerinize saglık :KK36:

:KK200: :KK36:ellerine saglık kaptanım

Ellerine saglık kaptanım :KK36:
Sonuncu olmusuz ortim @kardelelen321 :olamaz:

Hosgeldin tekrardan cnm insallah yoluna koyucaksın kilolar da gidicek cnm bence once kendimizle goruntumuzle mutlu olmaliyiz sonra gerisi gelir inșallah :KK36: :KK200:

Sagolasin cnm

Kolay gelsin cnm

Ayy ne guzel bir sebeb cnm insallah hayirlisiyla zayiflar ve hamile kalirsin :KK200:
İkiniz de artı gelince kaçınılmaz son tam ortak oldunuz 🤭🤭
Oglum yeni uyudu bende uyuycam smdi aksam menumu yazdiktan sonra komsu cagrdi gittim orda kahveyle 1 tatli yedm malesef :/
Afiyet olsun canım ne yedin😋😋😋

Merhaba canım çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kendimi böyle bir tempoda hiç hayal edemedim her zaman senin için yerimiz var bebiş😍😍

Back