Kilolar Firarda 😎

ORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Unutur muyuuuz anlaşılıyor ki 70lere çıkmışsın gel gel hallederiz
Aynen 61 küsürlerdeyim cnm
Cnm zayıflama yarışı olarak kapandı burdan devam ediyoruz
Aleykümselam sen de söyle çok yerleşmesinler gidiciler zira
Canım gel gel sınavlarına çok sevindim kiloyu kafana takma

Haklisin canim tabiki kilonun da cok etkisi var. omega takviyesi aklima geldikce aliyorum, duzenli alayim bundan sinra. Sagol hocam

Yeni ismin resmin hayırlı olsun cnm eline sağlık
Spor tablosu yerine sırf adım mı tutarsın cnm bu hafta

Yok canım önce eşim grip gibiydi sonra tüm eve yayıldı.

Canım ne zamandır burda kv misafirden görme nolur fırsat bulunca gündüz akşam farketmez yat dinlen canim .

O boş oturma hissidini çok iyi anlıyorum ins küçük birazcık büyüsün rahatlarsin .

Orticim yanlış yere yazmışsın sanırım
Aa oyle mi ortim. Sagol canim yazatim dogru yere.
Eki Görüntüle 2929372
Bugün bir sinir anında yeme atağı geçirdim.Bugün yememem gereken seyler yedim.sinirimi onlardan çıkardım.Çok pişmanım.
Pnrrr-12 hzlsel DeryaOnDiet

Geçen hafta:74.65
Bu hafta:75.5
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 2929609
Ortum bugun yeni bir gun. Hafi beraber detoksla diyetle kilo verelim bu hafta. Oglusuna da cok uZuldun, stres yaptin tabiki anliyorum. Ama yemek yeyince gecmiyor. Gel kilo verelim beraber bugunden itibaren temiz beslenelim

Diyorum bu kim valyrian hzlsel sen misin kuzum? Hayirli olsun yeni nickin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…