- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Önceki hedefle devam edelim 74.8cnm hedefini de alıvereyim gelmişken :)
|
|
| I Ilyusa |
|
|
C Cagrihilal1 | G Goklerce |
|
|
|
|
| @Breeze96 |
Unutur muyuuuzcanım unutun zaten beni. O eski ben yok artık Paini 2 ile çarp artık. löp löp oldum ben ya
Siz nasılsınız? Bıraktıgımdan beri ilk kez baktım buraya. Senin kilonu 60 gördüm sanki, ne güzel bir rakammış meğer 60
Cnm zayıflama yarışı olarak kapandı burdan devam ediyoruzAaaa ben burayi 5.takim sanmistim. Grubun ismi mi degisti kaptanimEl_Em ?
Nasilsin kaptanim, tatli oglusun nasil?
Gunluk bisiklet surmelerine devam ediyor mu
Bizimkiler ellerinden oper. Ben de operim
Ha unutmadan bedenimi esir alan yağ tabakalarının selamı var
Canım gel gelHeyy bebeklerim nasılsınııız?Beni sorarsanız iyi değilim Tıp fakültesinde okuduğumu yeni anlıyorum. Her gün hastaneye gidiyorum. 2 haftada bir sınav ve hafta sonu dersaneye gidiyorum. O kadar yoruluyorum ki… Cuma sınavım vardı. Sınav günü sabaha karşı 4.30da yatıp 6.30da kalktım. Böyle bi hayat. Neyse ki iki sınavı da geçtim. Mutlu olabiliriz hahahaha
Daha önce dönecektim ama bu ucu ucuna geçtiğim stajda çok kişiyi bırakıyorlarmış o yüzden daha çok çalıştım falan. Bu satırları da dersaneye gitmeden önce sizi artık çok çok özlediğim için yazıyorum. Dönmeyi çok istiyorum. Aşırı kilo almadım çok şükür. Ama aynı da değilim.
Sizde durumlar nasııl?Bir pacoya hala yer var mı?
Haklisin canim tabiki kilonun da cok etkisi var. omega takviyesi aklima geldikce aliyorum, duzenli alayim bundan sinra. Sagol hocam
Yeni ismin resmin hayırlı olsun cnmORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
yarimuhendis Pnrrr-12 nnurc I Ilyusa kardelelen321 Begonya2 C Cagrihilal1 G Goklerce Jasminium84 DeryaOnDiet BerryShake kumsal68 SonsuzUmut @Breeze96
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Sağ ol bebeğimYeni ismin resmin hayırlı olsun cnmeline sağlık
Spor tablosu yerine sırf adım mı tutarsın cnm bu hafta
Tmm cnm aynen birini seçmeliSağ ol bebeğim
Adım tablosu yerine spor tablosu tutulabilir ikisini birden tutamam çünkü canım
Yok canım önce eşim grip gibiydi sonra tüm eve yayıldı.Canım ya inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz geçer gider üzülme lütfen ama evlat söz konusu olunca olmuyor biliyorum benim kızın kafasında bi beyaz tel var içim sızlıyor onu gördükçe şifa olur inşallah tedavi bari yavrum üzülmesin daha fazla
Allah kolaylık versin canım ne hastalığı çocuklar okuldan mı aldı yoksa ? Götürmedim canım kontrole cihazla ölçtü önce güvenmedi kan aldırdı kan alınca mahvoldu çocuk teni filan eskisi gibi sarı değil uykusunu filan takip ediyorum 2 çocuk + misafir kayınvalide var alışıyorum şükür yavaş yavaş boş durmuyorum şöyle bi birkaç saat boş oturmak istiyor canım yalan değilakşam yatağa girince ayaklarımın sızladığını hissediyorum
Çizkek de yedin miDün en kotu beslenmemi de yaptığıma göre artık kendime gelebilirim. Bugünden itibaren menulerimi yazmaya başlıyorum ins .
Tartıyı da pazartesi bildiririm. Kahvaltim süperdi ins gerisi de öyle gelecek
Tamam kuzumTmm cnm aynen birini seçmeliben de günlük motivasyon atarım
Benim hiç diyet modum kalmadı canımEki Görüntüle 2930153
Haydi kızlarrrr
Pazartesiden öbür pazartesiye diyet listesi hazırlıcamkatılmak isteyenleri beklerim canlar
İnsta hesaplarından karma gibi olacak
Hoşbuldum canimÇizkek de yedin mi
Tamam cnm hg
Katılırım tabiki şu iki gün alışma evresi olur banada pazartesi de seninle tam gaz baslarimEki Görüntüle 2930153
Haydi kızlarrrr
Pazartesiden öbür pazartesiye diyet listesi hazırlıcamkatılmak isteyenleri beklerim canlar
İnsta hesaplarından karma gibi olacak
Aa oyle mi ortim. Sagol canim yazatim dogru yere.Orticim yanlış yere yazmışsın sanırım
Eki Görüntüle 2929372
Bugün bir sinir anında yeme atağı geçirdim.Bugün yememem gereken seyler yedim.sinirimi onlardan çıkardım.Çok pişmanım.
Pnrrr-12 hzlsel DeryaOnDiet
Ortum bugun yeni bir gun. Hafi beraber detoksla diyetle kilo verelim bu hafta. Oglusuna da cok uZuldun, stres yaptin tabiki anliyorum. Ama yemek yeyince gecmiyor. Gel kilo verelim beraber bugunden itibaren temiz beslenelim
Diyorum bu kim valyrianORTAKLAR
( 8- 15 EKİM )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
yarimuhendis Pnrrr-12 nnurc I Ilyusa kardelelen321 Begonya2 C Cagrihilal1 G Goklerce Jasminium84 DeryaOnDiet BerryShake kumsal68 SonsuzUmut @Breeze96
NOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?