Sağol kuzmAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
hımm, bende de siyatik ağrısı vardı cnm 60lara düşünce geçti,çoğu kişide oluyor zaten va bel ve kalça kaslarını güçlendirmek çok önemli cnm ,gerek yok derim ama sen bilirsinOzel fizyoterapistler ve fitness egitmenleriyle yapiliyor canim. Ozellikle saglik sorunu oranlara cok oneriliyir ve tabi kilo problemi opanlara. Ben siyatik hastasiyim, siyatik sinirimde sorun var. ara ara cok bel agrim oluyor, bir kere gittigim fizyoterapist demisti deneyin faydasini gorursunuz diye. Biraz pahali sma faydasi olursa isterim gitmeyi. En azibdan bir sure
Bunu BanaUcanSupurge m aralıkta söylemişti(menülerine bakayım diye)o gunden sonra verdigim kilolarda onun ve sopasının emeği büyük.Çok teşekkür ederim.
rica ederim cnmEmeğine sağlık canım
cnm sarımsaklı şampuan da denediniz mi? kortizollü iğne de geçici çözüm cnm,sürekli yapılamaz o yüzden başka çözüm de aramalı kuzum, beslenmesi de düzeldi mi biraz? vitamin omega 3 düzenli alıyor mu canımÖzlemişim seni ya.oğlumda saç kıran çıktı bir türlü tedavi olmuyor.Psikolojim alt üst.tartiya da bir çıktım vermemiş almışım biraz.baska sıkıntılarda üstüste gelince perşembe yeme atağı gecirdim.+ 0.9 geldim bugün.75.5 geldim bugün.
Saçı akıyor resmen zehra.saclariyla saklamaya çalışıyor.Bayağı büyüdü.ön taraf bir de.ikinci de başladı.Persembeye baska bir drdan randevu aldım.kortizonlu igne yapılacak sanırım.
canım çocuk geç uyuyup geç mi kalkıyordu? yani uykusunu alıyordu diye hatırlıyorum yava ş yavaş kaydırsan saatleri normale kuzum? 10 dk 10 dk mesela, birkaç aya daha düzenli uyuyabilirMerhaba kızlar yine ben geldim. Bi türlü üstümdeki ruh halini atamıyorum. Belki diyete odaklanırsam geçer diye yeniden geldim. Sürekli çöp kutusu gibi yemek yiyorum anlamadım nolduğunu bana. Aylardır böyleyim. Ama olacak gibi değil. Kiloyu geçtim bu bitkin ve ağlak ruh halinden kurtulmam lazım. Menümü hergün mutlaka yazıcam inş. Bu sayede mideme çöp kutusu muamelesi yapmayı bi nebze bırakırım umuyorum ki. Yarın başlıcam inş. Bu defa götürmeye çalışacağımı umuyorum
tamam cnm ekledim79.5 diyorum canım hadi insAllah niyet ettim amin
cnm hedefini de alıvereyim gelmişken :)Kızlar bu hafta kilo veremedim yatılı misafirlerim vardı bugün de merkeze gittim geldim anca atabildim kilomu. Sabit geldi yemek sonrası çekilmek zorunda kaldım anca atabildim
Eki Görüntüle 2930005
Melekcim nasılsın teşekkür ediyorum tatlım. Ne yapıyorsunuz diye bakmak için girdim etiketini gördüm. Çok tatlısın. Tebrik ediyorum incecik olmuşsun.
Canım ya inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz geçer gider üzülme lütfen ama evlat söz konusu olunca olmuyor biliyorum benim kızın kafasında bi beyaz tel var içim sızlıyor onu gördükçe şifa olur inşallah tedavi bari yavrum üzülmesin daha fazlaÖzlemişim seni ya.oğlumda saç kıran çıktı bir türlü tedavi olmuyor.Psikolojim alt üst.tartiya da bir çıktım vermemiş almışım biraz.baska sıkıntılarda üstüste gelince perşembe yeme atağı gecirdim.+ 0.9 geldim bugün.75.5 geldim bugün.
Saçı akıyor resmen zehra.saclariyla saklamaya çalışıyor.Bayağı büyüdü.ön taraf bir de.ikinci de başladı.Persembeye baska bir drdan randevu aldım.kortizonlu igne yapılacak sanırım.
Allah kolaylık versin canım ne hastalığı çocuklar okuldan mı aldı yoksa ? Götürmedim canım kontrole cihazla ölçtü önce güvenmedi kan aldırdı kan alınca mahvoldu çocuk teni filan eskisi gibi sarı değil uykusunu filan takip ediyorum 2 çocuk + misafir kayınvalide var alışıyorum şükür yavaş yavaş boş durmuyorum şöyle bi birkaç saat boş oturmak istiyor canım yalan değilAy ayyy ayyyyyy çocuklardan
Biz aynı canim okula git gel ödev yap tekrara bağlanmış bir şekilde devam. Birde hastalık geldi tam oldu işte
Sen nasılsın sarılığı geçti degilmi küçük hanımın. 2 çocuklu düzene alışmaya başladın mı
Kııııızzz sen nerdesin gittin gelmedin yokluğunda hamile kaldım doğurdum minnoşum 16 günlük oldu çok özlettin kendini yahuMelekcim nasılsın teşekkür ediyorum tatlım. Ne yapıyorsunuz diye bakmak için girdim etiketini gördüm. Çok tatlısın. Tebrik ediyorum incecik olmuşsun.
Benimkinin uykusu değişik canım. Saldım artık kafasına görecanım çocuk geç uyuyup geç mi kalkıyordu? yani uykusunu alıyordu diye hatırlıyorum yava ş yavaş kaydırsan saatleri normale kuzum? 10 dk 10 dk mesela, birkaç aya daha düzenli uyuyabilir
Anladım cnm inşallah yoluna girer her şeyBenimkinin uykusu değişik canım. Saldım artık kafasına göreaslında idare ediyordum ama bu dönem başka şeyler de binince zor geldi sanırım.
Bu arada diyet grubundaki ismine hasta oldum çok motive edici
tebeikler kizlarrORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
1 - 8 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇ@nnurc @yarimuhendis %2,013 kardelelen321 Pnrrr-12 %-3,624 @Cagrihilal1 Begonya2 %1,837 @Jasminium84 @eceboce %0,727 BerryShake G Goklerce %0,960 @hzlsel @Fit mutlu anne %1,750 @Sonsuz umut @kumsal68 %2,025 @DeryaOnDiet @Breeze96 %0,138
Haftanın 1. Olan Ortakları
@Sonsuz umut & @kumsal68
Haftanın 2. Olan Ortakları
@nnurc & @yarimuhendis
Haftanın 3. Olan Ortakları
@Cagrihilal1 &Begonya2
Tebrikler kızlar
bende daha motive olurum belki bi ortagim olursa:)@karabiber01 @cotton I Ilyusa @eliya @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi kızlar ortaklarda olacak mısınız yarın ona göre yeni ortakları hazırlayacağım
bende ilkkez duyyorumVucuda elektrik vererek farkli kaslarin cok yigun bir sekilde calismasini saglayan bir program canim. 20dk da 1200-1500 kalori civari yakabiliyorsun.
ahh canim cok uzuldumÖzlemişim seni ya.oğlumda saç kıran çıktı bir türlü tedavi olmuyor.Psikolojim alt üst.tartiya da bir çıktım vermemiş almışım biraz.baska sıkıntılarda üstüste gelince perşembe yeme atağı gecirdim.+ 0.9 geldim bugün.75.5 geldim bugün.
hosgeldin canimMerhaba kızlar yine ben geldim. Bi türlü üstümdeki ruh halini atamıyorum. Belki diyete odaklanırsam geçer diye yeniden geldim. Sürekli çöp kutusu gibi yemek yiyorum anlamadım nolduğunu bana. Aylardır böyleyim. Ama olacak gibi değil. Kiloyu geçtim bu bitkin ve ağlak ruh halinden kurtulmam lazım. Menümü hergün mutlaka yazıcam inş. Bu sayede mideme çöp kutusu muamelesi yapmayı bi nebze bırakırım umuyorum ki. Yarın başlıcam inş. Bu defa götürmeye çalışacağımı umuyorum
İnş balımhosgeldin canim
bede bugun itibariyle karildim guruba
insalalh zayifliycaz tekrardan:)
artik bebek dusunuyoruzİnş balım
Tbrklwr cnm guzel eksiGeciktim kizlar özür dilerim
Geçen hafta 59,700
Bu hafta 59,100
Fark _600
Hayirlisi olsun hakkındaOlsun kuzum farklı guruplarda da olsak gönüller bir olsun her şey için teşekkür ederim
Sagol cnm sizinde ellerinize saglık@hzlsel senin de eline sağlık kuşumaynen her gün bildirim yapıyoruz resim atıyoruz kitabımız ve çay kahveyle cnm,şu kadar okuduk diye belirtiyoruz sonra da o ay bitirdiğimiz kitapları listelediğimiz bir sayfa var
Pnrrr-12 cm çok güzel 2 haftaydı beraber kaptanlıkla bence her şey için eline sağlık kuzum
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
1-7 EKİM
Uye 1 Ekim 2 Ekim 3 Ekim 4 Ekim 5 Ekim 6 Ekim 7 Ekim @Breeze96 @Cagrihilal1 Calypso95 @cotton @eceboce @Fit mutlu anne G Goklerce BerryShake @hzlsel @Jasminium84 @karabiber01 kardelelen321 @kumsal68 @nnurc Pnrrr-12 @Sonsuz umut @yarimuhendis
Begonya2 ve @eliya 7
Her gün menülerini yazan @Cagrihilal1 @cotton @eceboce G Goklerce kendim @hzlsel @kumsal68 @nnurcPnrrr-12 @yarimuhendis tebrik ediyoruuum
Ellerine saglık kaptanımORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
1 - 8 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇ@nnurc @yarimuhendis %2,013 kardelelen321 Pnrrr-12 %-3,624 @Cagrihilal1 Begonya2 %1,837 @Jasminium84 @eceboce %0,727 BerryShake G Goklerce %0,960 @hzlsel @Fit mutlu anne %1,750 @Sonsuz umut @kumsal68 %2,025 @DeryaOnDiet @Breeze96 %0,138
Haftanın 1. Olan Ortakları
@Sonsuz umut & @kumsal68
Haftanın 2. Olan Ortakları
@nnurc & @yarimuhendis
Haftanın 3. Olan Ortakları
@Cagrihilal1 &Begonya2
Tebrikler kızlar
Hosgeldin tekrardan cnm insallah yoluna koyucaksın kilolar da gidicek cnm bence once kendimizle goruntumuzle mutlu olmaliyiz sonra gerisi gelir inșallahMerhaba kızlar yine ben geldim. Bi türlü üstümdeki ruh halini atamıyorum. Belki diyete odaklanırsam geçer diye yeniden geldim. Sürekli çöp kutusu gibi yemek yiyorum anlamadım nolduğunu bana. Aylardır böyleyim. Ama olacak gibi değil. Kiloyu geçtim bu bitkin ve ağlak ruh halinden kurtulmam lazım. Menümü hergün mutlaka yazıcam inş. Bu sayede mideme çöp kutusu muamelesi yapmayı bi nebze bırakırım umuyorum ki. Yarın başlıcam inş. Bu defa götürmeye çalışacağımı umuyorum
Sagolasin cnmAfiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü canım Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin cnmKizlar kusura bakmayın bu saate kadar gelemedim haftasonuna hızlı bir giriş yaptımbeni bu hafta sonu mazur görün, evi boyatacagiz yoğun olurum ugrayamayabilirim ve muhtemelen yemek işini disardan söyleriz
Ayy ne guzel bir sebeb cnm insallah hayirlisiyla zayiflar ve hamile kalirsinartik bebek dusunuyoruz
rabbim.ne zmn verir bilmiyorum
en azindan fazla kilolarimi vermem lazim canim
Hadi inşallahartik bebek dusunuyoruz
rabbim.ne zmn verir bilmiyorum
en azindan fazla kilolarimi vermem lazim canim
İnş kuzumHosgeldin tekrardan cnm insallah yoluna koyucaksın kilolar da gidicek cnm bence once kendimizle goruntumuzle mutlu olmaliyiz sonra gerisi gelir inșallah
Ayy ne guzel bir sebeb cnm insallah hayirlisiyla zayiflar ve hamile kalirsin
insalalhHadi inşallah
Pain Killer cnm seni unuttuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?