Kilolar Firarda 😎

Eline sağlık canım

Tebrik ederim ortim, çok ortilik edemesemde C Cagrihilal1

Bunu Bana UcanSupurge m aralıkta söylemişti(menülerine bakayım diye)o gunden sonra verdigim kilolarda onun ve sopasının emeği büyük.Çok teşekkür ederim.
Canim ortim. Oluyor bazen takilan kilolar. Devam et, pes etme canim. Haftaya gekecek o eksi. Cok guzel kilolar verdib, vermeye de devam edeceksin.
Inşallah canım ortim
Inşallah canım
Takıldık ya bitanem.insallah akıp gider üzerimizden
Yaaa nereye gidiyorsun
Stresli bir haftaydı canım.sporum ve yürüyüşüm iyiydi aslında persembe stres kaynakli çok yedim ne bulduysam yedim.
Kimseyi bekleme gel işte
Emeğine sağlık canım
Tebrikler kızlar.ortim üzgünüm

Canım ne durumdasınız şu sıra pek takip edemiyorum çocuklardan

Emeğine sağlık canım
Emeğine sağlık canım tebrik ederim kizlar

Özlemişim seni ya.oğlumda saç kıran çıktı bir türlü tedavi olmuyor.Psikolojim alt üst.tartiya da bir çıktım vermemiş almışım biraz.baska sıkıntılarda üstüste gelince perşembe yeme atağı gecirdim.+ 0.9 geldim bugün.75.5 geldim bugün.
Saçı akıyor resmen zehra.saclariyla saklamaya çalışıyor.Bayağı büyüdü.ön taraf bir de.ikinci de başladı.Persembeye baska bir drdan randevu aldım.kortizonlu igne yapılacak sanırım.

Saçkıran bir mantar çeşididir canım. Mantarlar inatçıdır ve bulaşıcıdır. İyi bir doktorla doğru bir tedaviyle zorlar ama geçer inş. Hiç ihmal etmeyin yayılmasın üzüldüm. Geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar yine ben geldim. Bi türlü üstümdeki ruh halini atamıyorum. Belki diyete odaklanırsam geçer diye yeniden geldim. Sürekli çöp kutusu gibi yemek yiyorum anlamadım nolduğunu bana. Aylardır böyleyim. Ama olacak gibi değil. Kiloyu geçtim bu bitkin ve ağlak ruh halinden kurtulmam lazım. Menümü hergün mutlaka yazıcam inş. Bu sayede mideme çöp kutusu muamelesi yapmayı bi nebze bırakırım umuyorum ki. Yarın başlıcam inş. Bu defa götürmeye çalışacağımı umuyorum

79.5 diyorum canım hadi insAllah niyet ettim amin
Az da olsa eksidesn cnm olsn bi toparlayip adapte olsan gidicek aslında canim
Amin insAllah ya vala
Geciktim kizlar özür dilerim
Geçen hafta 59,700
Bu hafta 59,100
Fark _600
Tebrikler canım
heyecanlı dakikalar başladııı
Fit mutlu anne eliya canlar aktif olabilcek misiniz bu hafta? Ucmelekannesi free devam mı cnm?
@karabiber01 @cotton @medine66 eliya Fit mutlu anne Ucmelekannesi kızlar ortaklarda olacak mısınız yarın ona göre yeni ortakları hazırlayacağım
Aktif olurum dedikçe olamıyorum bu hafta olmayim canım ortaklarda

Bazen yazarken biseyler oluyor yazdiklarim siliniyor oyle olduysa silinmistir ben gecmisten bakip atayim foto canim

3 ekim pazarmis canim pazarlari yurumuyorum ben pazartesi sandim onu bugunude eklersem hedefim tutuyor

Yaa buraya gelmemenin de etkisi cnm bence zorla kendini gel ozaman okadar yemiyceksin bak gör
Gelemiyorum ama inan fırsatım olmuyor. Ödev yap okula git gel derken. Bir de rahatsızlık bu hafta hiç halim yoktu . Ama gelmeye çalışacağım bende istiyirum
Ay ayyy ayyyyyy çocuklardan

Biz aynı canim okula git gel ödev yap tekrara bağlanmış bir şekilde devam. Birde hastalık geldi tam oldu işte

Sen nasılsın sarılığı geçti degilmi küçük hanımın. 2 çocuklu düzene alışmaya başladın mı
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir hastalık bilmiyorum ama ins en kısa zamanda şifa versin rabbim
Sağ ol canım

Tamam canım ama yine de dikkat etmeye çalış

Sağ ol canım
Tamam canım ins

Hoş geldin tekrar canım diyete odaklanabilirsen aslında kilo verdikçe daha motive ve daha iyi hissedeceksin kendini hem menülerini yazacağın için mecbur daha dikkatli olacaksın yediklerinde
79.5 diyorum canım hadi insAllah niyet ettim amin

Amin insAllah ya vala

Tebrikler canım

Aktif olurum dedikçe olamıyorum bu hafta olmayim canım ortaklarda
Tamam canım
Bazen yazarken biseyler oluyor yazdiklarim siliniyor oyle olduysa silinmistir ben gecmisten bakip atayim foto canim

3 ekim pazarmis canim pazarlari yurumuyorum ben pazartesi sandim onu bugunude eklersem hedefim tutuyor
Tamam canım ben cumartesiden başladım bugünü de ekleyeceğim sonuçları yarın paylaşacağım
Beni alma hakkıyla yapamazsam üzülürüm
Tamam canım

Hoş geldin tekrar canım diyete odaklanabilirsen aslında kilo verdikçe daha motive ve daha iyi hissedeceksin kendini hem menülerini yazacağın için mecbur daha dikkatli olacaksın yediklerinde
Ben de öyle düşünüyorum canım. Menü yazmak zorunda olunca daha dikkatli olurum muhtemelen. Son 2 haftadır amaçsız yiyorum. Tamamen duygusal açlık farkındayım. Ama devam etmemesi lazım. Her şey çok üst üste geldi. Bi de uykusuzluk.Sanırım o nedenle böyle oldu. İnşallah toparlıcam. Kilodan ziyade modumu yükseltmem lazım. Teşekkür ederim

8 ekim cuma

12.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm ekmek
1 cay kasigi bal ve yag
2 3 zeytin
salatalik

15.30
1 avuc findik
sutlu kahve

18.00
tavuklu salata
3 mini biber

sporda gece yapabilirsem yapicam.insallh
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü canım Afiyet olsun
8 ekim
Kahvalti 9:00
1 sigara boregi
1 kk peynir
yarim dilim ekmek

Ara 14:00
2 tane tahinli kurabiye

aksam 19:00
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek

3 lt su

13 bin adim

hzlsel @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…