Kilolar Firarda 😎

Evet canım zor Allah yardımcın olsun ama bildiğim kadarıyla stres sebebi, oğlun kaç yaşında bu kadar neyi stres yapıyor
11yaşında.Ah bilsem ne stresi var.Bir dedigini iki etmiyoruz.Ama cok takıyor herseyi.Çabuk sinirleniyor.
Dost acı söyler guzellik bu böyle olmaz
Tahinli tatlı? Döner dürüm?baklava?spor yok?
Seni cok seviyorum.Azimli günlerini çok özlüyorum.Sen özlemiyor musun?

Canım inşallah bir an avvel düzelir oğlun. Bu dönemde küçücük çocuklar dert sahibi oldular. Benim kızımın da elinin üstünde egzama çıktı geçen sene. Sık sık el yıkıyor, dezenfektan kullanıyor. Kortizon içerikli kremler kullandık. Ara sıra da tekrarlıyor. Rabbim hepsine kolaylıklar vwrsin
Tebrikler kızlar
Ben de çok seviyorum ip atlamayı. 90 üstü olmama rağmen atlıyorum. Zevkli. Bugün 800 atladım. Eşim gelince bıraktım 1000 e tamamlayacaktır olmadı

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun ortim güzel menü
2 ekim cumartesi
12:00 1 yumurta, peynir, domates, salatalik, ceyrek simit
15:00 1 probis, kahve
19:00 5 kasik kabak yemegi, 2 kasik yogurt
Su 2 litre
Spor 4000 adim 40 puan
hzlsel Hedef60kgolmak @Pnrrr-20 @yarimuhendis
Afiyet olsun canım güzel bence
2 Ekim

09.00
Baharatlı omlet
Örgü peyniri
Domates salatalık
7 tane siyah zeytin
1 dilim ekmek
3 tane mürdüm eriği

15.30
1 kase şehriye çorbası
1 adet balık fileto
1 kase piyaz

Su: 1 lt

@eceboce @Breeze96
Kızartma cips dışında güzel gözüküyor canım Afiyet olsun
Sabah kalabalık olmuş ama akşam hafif görünüyor
Sağol canım
Dost acı söyler guzellik bu böyle olmaz
Tahinli tatlı? Döner dürüm?baklava?spor yok?
Seni cok seviyorum.Azimli günlerini çok özlüyorum.Sen özlemiyor musun?
O kadar haklısın ki bugün tatlı hakkımı fazlaca kullandım yarın misafirlerin yanında tatlı yemiycem insAllah olabildiğine hafif yiyecem balım

Canımcım tahinli tatlı yerine keşke yumurtalı peynirli bir kahvaltı yapsaydın akşamki baklava da tabi olmasaymış keşke inşallah yarın daha güzel bir menü olsun canım azcık da spor eklesen mesela 1 mil Leslie

Inşallah canım sağol.aynen yavrular dert sahibi oldu.Kızına cok geçmiş olsun

Yarın normal kahvaltımı yapcam insAllah cnm haklsn bugün yarın zorda insAllah pazartesi spora başlarım

Yarın normal kahvaltımı yapcam insAllah cnm haklsn bugün yarın zorda insAllah pazartesi spora başlarım
Canım inşallah dedikçe bir rahatlık geliyor insana evet ama bir şeyler yapmak harekete geçmek lazım,önce tedbir sonra tevekkül sen önlemini al da haftada belli gün sayısında tatlı yemeye örneğin,sonra güç verir sana
mesela yarın misafirin gelecekmiş yarına bıraksaydın keşke

canım afiyet olsun bence güzel cıslar ikindi saatinde, akşamı hafif kapatmışsın ama biraz daha protein olabilirmiş kuşum, misal çorbana tavuk didikleyebilirdin ya da sabah füme yiyebilirdin
yürüyüş de çok iyi canım

Yarın cislari daha azalticam inşallah, aslında çorbada kıyma vardı çocuğa yaptığım için içine protein koymaya özen gosteriyorum ama onu yazmayı unutmuşum

Haklsn cnm ne bilim vala ya bı düzen oturtamadim yeterince istemiyorum snrm daha önce verdiğimde 5-6 ay içinde 16 kg vermiştim şimdi aylardir aynı rakamda iki ileri bı geri duruyorum

Canım merhaba daha önce bende oldu bendede oldu stres kaynaklı, bir gün ön yüzde 1 TL büyüklüğünde saçım döküldü cildiye ye gittim krem verdi geçmedi sonra başka doktora gittim oda krem verdi eğer geçmezse gel o bölgeye iğne yapacağız dediler ama hamile olduğum için doğumdan sonra yapacaklardı yine çıkmadı, okadar kafama takıyordumki kafamın arkasında avuç içim kadar döküldü aynalara bakamıyordum artık, internette çok araştırdım eşimede demişler o bölgeyi eşim eline tülbenti doladı iyice ovdu kırmızı olana kadar bazıları jiletle yapıyormuş sakın öyle yapmayın, zarar verir. İyice ovduktan sonra sarımsağı soyup 2 ye böldük sarımsağı kestiğimiz yerden o bölgeye iyice sürdük biraz yanıyor ama katlanacak şekilde senin oğlan yaptırır inşallah canım sakın denemezlik yapma bende inanmıyordum tam 2 yıl sonra denedim, neyse biz günlük oraya hergün sarımsak sürdük 1 hafta kadar ama birdaha ovmadık canım, daha sonra beklemeye koyulduk tam 1 ay sonra hafif tüyler çıktı ilk başta beyaz çıkıyor sonra uzadı gitti benim bu olay 10 yıl önce oldu canım

Kadınlar kulubü ne 10 yıl önce paylaşımım
Bu sayfadaki yazıları oku canım 10 yıl önce yazmışım burda

Cok gecmis olsun canim. En kotu ihtimalle eger cok uzulurse bu duruma sac ektirirsiniz. En azindan erkek kiz olsa vok daha kotu olurdu diye dusunuyorum. Bir de neyi kafasina takiyormus kuzum o kadar. Acil sifalar canim. Insallah bu kremin faydasini gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…