Kilolar Firarda 😎

Tenefuste yapip icsen canim. Istah bastirir kahve iyi olurdu
10 dk da yetiştiremiyorum kalıyor hepkahveyi az yaparsam olur aslında hiç böyle düşünmemiştim
Aynen iç kız hzlsel hatta çiya da kat demiştim yeşil çay hazırlayıp evden termosa koy götür bakim
Yarın hazırlayacağım canım bugün çok güzel geçti ama yarın yorucu bir gün bekliyor beni hazırlıklı gideceğim okula

Sevindm cnm
Kolay gelsin canim. Ellerine saglik
Sagolasin canim
29 eylul menum
Detoksta 1. Gun

Spor: 40 dk tabata
12000 adim

@Azimliiii Ucmelekannesi
Tabata nasl bir spor cnm puanlama icin soruyorm leslie gbi mi yokaa daha mi hizli zumba tarzı
Ayy yeni girdim gördüm mesajını canim .
Gelmiyor haber etmedi bir daha . Canı istediği zaman gelsin canim biz gittik geldik artık o gelmeyince.
Anladm cnm aynen zorlamak mantkli degl ya :)

Sevindm cnm

Sagolasin canim

Tabata nasl bir spor cnm puanlama icin soruyorm leslie gbi mi yokaa daha mi hizli zumba tarzı

Anladm cnm aynen zorlamak mantkli degl ya :)
Hizli canim. Zumba gibi. Ornek: 45 saniye jumping jack yapiyorsun, 15 saniye yerinde kosu, 45 saniye asiri yorycu 15 sn az yorycu spor seklinde…

Afiyet olsun ortim. Aslinda aksamki donere raen cok asiri kalori almamissjn. Sadece biraz fazla karbonhidrat olmus. I yuzden belki sis hissedebilirsin biraz.
Hayirdir neden moralsizsin?

aynen canım sütlü kahve de hazırlayabilirsin evden, çiya tohumu da yanında götür ondan sonra poşet yeşil çayını demleyince atabilirsin :)

Detoks la giriş yaptın canım çok güzel

Ne detoksu yapiyon berabermi yapsak acaba
Canim sebze, meyve ve sut urunu agirlikli bir detoks. Ama burda diyetisyenin adini filan konustuk o yuzden tam tarif veremiyorum. Simdi gorulur filan, liste yayinladim diye baskm agrimasin. Ama yarin sen yine baska detoksa beraber detoks yaoalim mesela ornek olarak soyle bir detoks var istersen:
Tam sayfaya surdan baksbilirsin canim:

Eklentiler

• 8FD576D4-300B-4978-A96B-B21689B2F815.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 23
Gecmis olsun canim. Nasil oeki? Cogu jnsan ayakta en fazka hafif ateske atlatiyor, umarim esininki de oyle hafif gecer

Tamam canım saol bi detos lazım banada bakicam
Gecmis olsun canim. Nasil oeki? Cogu jnsan ayakta en fazka hafif ateske atlatiyor, umarim esininki de oyle hafif gecer
Saol canım inşallah yarın daha ii olur adam kivraniyo resmen valla ateş vücut agrisi baş agrisi
çok geçmiş olsun kuzum sen iyi misin?
Saol canım iyim şimdilik ben bakalım artık

Zumba yaparken saat kolumdaydı canım
Haklsın canım çok yoğunum bu ara

Çok geçmiş olsun canım
aynen canım sütlü kahve de hazırlayabilirsin evden, çiya tohumu da yanında götür ondan sonra poşet yeşil çayını demleyince atabilirsin :)
Tamam canım yarın öyle yaparım yeşil çayı kahve de mantıklı evden götüreyim termosa koyup

Çok iyi menü ve spor canım cuma senden bomba bir eksi gelecek merakla bekliyorum

Çok iyi menü ve spor canım cuma senden bomba bir eksi gelecek merakla bekliyorum
İnşallah canım ya biraz fazla geldi aslında şiştim şu anda acıkmış olmam lazımdı neyse yarına telafi ederimfazla geldişini düşündüğüm için cardioyu az önce yaptım
Çok güzel senin de menün canım benim afiyet olsun

Kızlar laptop açılmıyor nazar değdirdim sanırım muhteşem özellikteki bilgisayarıma yarın tekrar denerim inşallah kendine gelmişse adım sayısını öyle paylaşırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…