• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

yaa canım inşallah ama cuma hedefim 71 di 69 biraz zor :KK70: o da olacak inşallah
Olacak inşallah canım bir şey kalmamış zaten çok da güzel ve hafif besleniyorsun😍
ben daha önce 60a düştüğümde yine aralıklı oruç yapıyordum ama onda haftada 1-2 gün günde tek öğün yiyordum. o çok etkili oluyordu
Ben bütün kiloları aralıklı oruçla verdim gerçekten çok işe yarıyor bir de canım hangi saatte isterse o zaman yiyorum bu özgürlüğü seviyorum ama hiç tek öğün yapmadım dayanamam herhalde🙈

Merhaba kızlar bugün anladım okulda yoğun ders anlatıyorsam bütün gün ayaktaysam uğraştırıcı sınıflarla dersim varsa daha çok acıkıyorum🤭 Bugün sadece kitap okuma ve yazı dersi yapıyorum o yüzden hiç yorulmadım ve acıkmadım😍 dün çok yorulmuştum o yüzden yedikçe yiyesim vardı ve doymuyordum sürekli açtım🤣🤣

Merhaba kızlar bugün anladım okulda yoğun ders anlatıyorsam bütün gün ayaktaysam uğraştırıcı sınıflarla dersim varsa daha çok acıkıyorum🤭 Bugün sadece kitap okuma ve yazı dersi yapıyorum o yüzden hiç yorulmadım ve acıkmadım😍 dün çok yorulmuştum o yüzden yedikçe yiyesim vardı ve doymuyordum sürekli açtım🤣🤣
Canim belki yumurtlama doneminse dun ve bitmisse bugun obdan olabilir mi acaba. Ben de tam aksine isteyken yogubsam gunum kahveyle geciyirdu degilse surekli alttaki kantinde ne yesem diye bakiniyirdum 😀😀

Canim belki yumurtlama doneminse dun ve bitmisse bugun obdan olabilir mi acaba. Ben de tam aksine isteyken yogubsam gunum kahveyle geciyirdu degilse surekli alttaki kantinde ne yesem diye bakiniyirdum 😀😀
aynı şeyi yazacaktım ben de
yoğunsam aklıma yemek gelmez gerçi cidden vaktim de olmaz :)
ama ne zaman işim olmasa elim boş olmaz sürekli bişeler yerim :D

Ayy ise gitmeyi ozledim sankii. Gerci bazen ozluyorum bazen de diyorjm evde hayat sakin. Ama ben galiba genel olarak sakin hayat sevmiyorum. Ev isi hele hiic sevmiyorum zaten. Gerci seven var mi ondan emin de degilim. 😀😀

Yumurtlama dönemiyle de alakalı olabilir bak🤭 Benim öyle çok boş vaktim yok ya kahve içmek için bile boş derse ihtiyacım var o da son ders iki gündür saat 7ye denk geliyor belki de kahve içemediğimden böyle oluyor olabilir🤔
aynı şeyi yazacaktım ben de
yoğunsam aklıma yemek gelmez gerçi cidden vaktim de olmaz :)
ama ne zaman işim olmasa elim boş olmaz sürekli bişeler yerim :KK70:
Çalışırken gelmiyor doğru ama eve gidince veya boş dersim olup da oturunca daha az yorulduğum günler o kadar yemiyorum canım istemiyor ne bileyim belki de bende bir cinslik vardır🤣🤣🤣

Kızlar gelemedm pazara gittim salatlk tursusu aldm ordan eve gecmeden oglani biraz parka goturdm evegeldm corba yemek yaptm esim hasta grip olmus ona tavuksuyu corbasi yaptm 2 gun rapor vermis doktor dinleniyor baklm. Oglan bugun gec uyanmisti yeni uyudu bugn gece yine uyumamiz gec olacak bende smdi dus alip tursumu kuracam insallah

Öyle yapıyorum canım yatırmasınlar hastaneye

Yatırılacak kadar Yüksek değil şükür abla beslenme ile atabilir dedi inşallah öyle olur
Zehram büyük oğlum 1gece sarılıktan yattı mavi ışık verdiler.Sıkıntı olmadı şükür.ınşallah sütünle atlatır bebiş😘

eline sağlık canım ☺️

ben keşke daha çok çekilseydim diyorum çünkü hayatımın o yılları yok gibi ve kiloluyken elbise giyip süslenen kızlar vardı keşke ben de yapabilseydim o yılları da doyasıya yaşasaydım 😭 yani kilolu olmak yaşamdan izole ettiren birşey olmamalı asla, ben kilolarımla kendimi sevince zayıflamaya başladım :KK200:
Kendinizi erkenden sevmeye başlayın kızlar ve yaşayın 😍
Haklisin cnm kendini sevmek onemli ama hazalinda dedigi gbi kiloluyken zor. Sanki hicbirsey yakismiyor herkez bana bakiyor gbi hissederdm hep asiri kilolu olmasamda hep rahatsizdim
Elimde boydan sadece bir iki resim var hep surattan resimler gerçekten😅suratım da şu an bakıyorum sanki bana değil başkasına ait gibi🙈 Ben kilolarımla hiç sevmedim kendimi özelikle son 1-2 yıl ne doğru düzgün makyaj yaptım okula sürekli saçımı toplayıp giderdim kendime yeni kıyafet almazdım aynaya bile doğru düzgün bakmazdım ama şu an aynalarla aşk yaşıyorum🤣🤣 Keşke kilolarımızla sevebilsek kendimizi ama çok kolay bir iş değil
Yaa bende aynen zorvalla ama artk dogru yoldayizzz
merhabalar kızlar
4 gündür doğru dürüst yürüyüş yapamadım bu gün kendimi kilo almış hissediyorum
hiç olmazsa gündüz iş yerimde yürüyeyim bari öğlen arasında
+200gr bisi degl cnm verirsn hemencikk
İyidir güzellik senin nasıl gidiyor💕
Iyi cnm sagolasn dha sık ugra gorunmez oldunnn pek :)

Yumurtlama dönemiyle de alakalı olabilir bak🤭 Benim öyle çok boş vaktim yok ya kahve içmek için bile boş derse ihtiyacım var o da son ders iki gündür saat 7ye denk geliyor belki de kahve içemediğimden böyle oluyor olabilir🤔

Çalışırken gelmiyor doğru ama eve gidince veya boş dersim olup da oturunca daha az yorulduğum günler o kadar yemiyorum canım istemiyor ne bileyim belki de bende bir cinslik vardır🤣🤣🤣
Tenefuste yapip icsen canim. Istah bastirir kahve iyi olurdu

Kızlar gelemedm pazara gittim salatlk tursusu aldm ordan eve gecmeden oglani biraz parka goturdm evegeldm corba yemek yaptm esim hasta grip olmus ona tavuksuyu corbasi yaptm 2 gun rapor vermis doktor dinleniyor baklm. Oglan bugun gec uyanmisti yeni uyudu bugn gece yine uyumamiz gec olacak bende smdi dus alip tursumu kuracam insallah
Kolay gelsin canim. Ellerine saglik

Back