• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

ha şöyle dökül bakalım 😂 hahaha
canım menülerin normal ama bu 2 gün kh aha kıs istersen ve erken bitirmeye çalış :KK66: ekstradan limon maydanoz kürü deneyebilirsin hatta yeşil çayla karıştırabilirsin düşük tansiyonun yoksa ya da sadece bharatlı yeşil çay ve akşam leslie seansları :KK8: :KK8:

canım pişmanlık mı şişmanlık mı :kahve:
pişman olursan kendine ceza gibi düşünüp sonra kendi kendini kurtarmak için daha çok yersin,karışık bir durum ama vücudun kendini korumaya çalışır böyle,o yüzden pozitif düşün ve eminim eksinin yanında bu sabahki artın hiçbirşeydir :rolleyes:
moralim bozulmasın diye tartıya çıkmadım :D

afiyet olsun şimdiden cnms :rolleyes:

:KK60:

@diyetcigeldihanim ben de pazartesi kiloma gelebildim bu hafta sabit gelsem yeter diyordum :KK70:
Sağ ol canımcım😍
oo yine erkencisiin :rolleyes: ben de odamda 2 bin yapam bari :rolleyes:

"hissediyorum" nedir kız :) tartılsana
minnoş minnoş yürü bari :KK36:
Çalışma saatleri beni buna mecbur bırakıyor yoksa mümkün değil sabah totomu kaldırıp hareket etmem🤣🤣🤣 8500 yaptım ben de gerisini de okulda halledeceğim😍😘

Sağ ol canımcım😍

Çalışma saatleri beni buna mecbur bırakıyor yoksa mümkün değil sabah totomu kaldırıp hareket etmem🤣🤣🤣 8500 yaptım ben de gerisini de okulda halledeceğim😍😘
Çok iyi yaa 😍

kızlar nasılsınız? öğlen çok acıkmıştım ama salata yedim yine ve doydum çok mutlu oldum diyeti bozmadığıma :) sizinle de paylaşıyım dedim :KK70:
acıkınca sanki hiç doymayacakmışım gibi geliyor bana
Ooo cnm :KK8:

Benim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤

Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤
Umarim kisa surede daha iyi hissedersin canim. Bir de cynk ve selen al istersen. Bana diyetisyenim tavsiye etmisti. Ozellikle kadinlarda ve diyet esnasinda alinmasi gerekiyir diye.

Canım öyle şey olurmu, yaa en azından sohbete gel kız sensiz buraların tadı olmaz nereye hemen gidiyorsun bakalım sen

Çok doğru, demişsin canım gitmek yok
Geldim kuzum. Nasilsin? Baskayabildjn mi diyeye? Ve sitenin yuruyus grubuna katildin mi😉 gecen demistin yuruyus yapanlar var diye

Back