hayırlısıHooommm hom hom olsun kız afiyet bal olsun 2 günümüz var daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıHooommm hom hom olsun kız afiyet bal olsun 2 günümüz var daha
yaaaa iyi bariicanım her öğünde tahıl var onun dışında gayet dengeli bi menü bence
moralim bozulmasın diye tartıya çıkmadımha şöyle dökül bakalım hahaha
canım menülerin normal ama bu 2 gün kh aha kıs istersen ve erken bitirmeye çalış ekstradan limon maydanoz kürü deneyebilirsin hatta yeşil çayla karıştırabilirsin düşük tansiyonun yoksa ya da sadece bharatlı yeşil çay ve akşam leslie seansları
canım pişmanlık mı şişmanlık mı
pişman olursan kendine ceza gibi düşünüp sonra kendi kendini kurtarmak için daha çok yersin,karışık bir durum ama vücudun kendini korumaya çalışır böyle,o yüzden pozitif düşün ve eminim eksinin yanında bu sabahki artın hiçbirşeydir
cnm bu 2 gün dikkat et şıp diye gideeryaaaa iyi barii
sağol anam moral oldun cicim
bence hala eksidesinmoralim bozulmasın diye tartıya çıkmadım
bence debence hala eksidesin
Sağ ol canımcımafiyet olsun şimdiden cnms
@diyetcigeldihanim ben de pazartesi kiloma gelebildim bu hafta sabit gelsem yeter diyordum
Çalışma saatleri beni buna mecbur bırakıyor yoksa mümkün değil sabah totomu kaldırıp hareket etmem 8500 yaptım ben de gerisini de okulda halledeceğimoo yine erkencisiin ben de odamda 2 bin yapam bari
"hissediyorum" nedir kız :) tartılsana
minnoş minnoş yürü bari
Canım benom kaç gündür giremedim buraya, nasılsın toparladıniz miÖyle yapıyorum canım yatırmasınlar hastaneye
Yatırılacak kadar Yüksek değil şükür abla beslenme ile atabilir dedi inşallah öyle olur
Çok iyi yaaSağ ol canımcım
Çalışma saatleri beni buna mecbur bırakıyor yoksa mümkün değil sabah totomu kaldırıp hareket etmem 8500 yaptım ben de gerisini de okulda halledeceğim
Ooo cnmkızlar nasılsınız? öğlen çok acıkmıştım ama salata yedim yine ve doydum çok mutlu oldum diyeti bozmadığıma :) sizinle de paylaşıyım dedim
acıkınca sanki hiç doymayacakmışım gibi geliyor bana
Cuma 6lar geliyor mu ne dersinkızlar nasılsınız? öğlen çok acıkmıştım ama salata yedim yine ve doydum çok mutlu oldum diyeti bozmadığıma :) sizinle de paylaşıyım dedim
acıkınca sanki hiç doymayacakmışım gibi geliyor bana
Çok teşekkür ederim inşallah canıminşallah düzelir en kısa zamanda kuzu
Şükür canım daha iyiyiz elhamdulillah sen nasılsın?Canım benom kaç gündür giremedim buraya, nasılsın toparladıniz mi
yaa canım inşallah ama cuma hedefim 71 di 69 biraz zor o da olacak inşallahCuma 6lar geliyor mu ne dersin
canım olsun sorun değil siz varsınız arada laf atıyorum size deKötü denk gelmiş ben bu hafta o gelir diye düşünmüştüm canım ama herhalde yoğunluğu bitmedi haftaya sana daha aktif bir ortak ayarlayacağım söz
Umarim kisa surede daha iyi hissedersin canim. Bir de cynk ve selen al istersen. Bana diyetisyenim tavsiye etmisti. Ozellikle kadinlarda ve diyet esnasinda alinmasi gerekiyir diye.Benim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤
Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤
Basarabiliyirsan gercekten guzel canim.ben daha önce 60a düştüğümde yine aralıklı oruç yapıyordum ama onda haftada 1-2 gün günde tek öğün yiyordum. o çok etkili oluyordu
Geldim kuzum. Nasilsin? Baskayabildjn mi diyeye? Ve sitenin yuruyus grubuna katildin mi gecen demistin yuruyus yapanlar var diyeCanım öyle şey olurmu, yaa en azından sohbete gel kız sensiz buraların tadı olmaz nereye hemen gidiyorsun bakalım sen
Çok doğru, demişsin canım gitmek yok
Ben de aralıklı oruçla güzel kilo veriyorum tekrar o düzeni oturtmaya çalışıyorum o yüzden :)ben daha önce 60a düştüğümde yine aralıklı oruç yapıyordum ama onda haftada 1-2 gün günde tek öğün yiyordum. o çok etkili oluyordu