Kilolar Firarda 😎

noldu kıız :)

Saol canım

Tamam canım valla fazla takipte kalamiyorum o yuelzden kaçırmışım benim ortip DeryaOnDiet diye hatırlıyorum umarım yanilmiyorumdur
hzlsel cim tutuyordu listeyi cnm yarın söyler

İsterim tabi canım böylelikle kaçamaklı menü mantığını da anlamış olurum hem sınırsız yiyecek varmış
Bu arada pazar günü patatesli börek yapıp buzluğa atmıştım cuma günü ondan yemek istiyorum canım yiyebilirim değil mi BerryShake
hehe aynen o zaman simitli börekli kahvaltı kaçamağı ya da kekli börekli ikindi kaçamağı olabilir cnm kek de yaparsın
İyi geceler kızlar
iyi geceler bitanem

Kek de yapayım ikindi kaçamağı olsun cumartesi yaparım o zaman

kızlar dün sıvı detoksun son saatlerinde patladım

sıvı detoksun 2. açlığımın 3. günüydü galiba onun da etkisiyle akşam da evde haşlanmış mısır görünce dayanamadım yedim artık eee tabii arkası da geldi

evet bunu da denemedim demeyeceğim

çünkü hep merak ettiğim yapabilir miyim dediğim birşeydi şunu gördüm ki 1 günlük çok güzel yapıyorum kendimi iyi hissediyorum ama 2. gün artık bana eziyet oluyor

velhasılı kelam şuna karar verdim sıvı detoks işini haftanın bir günü o da perşembeleri yapacağım diğer günler de aralıklı oruçla adam gibi besleneceğim

bugün de öğlen normal öğün yiyeceğim diğer öğünlerde sıvıları içeceğim ziyan olmasın bi ton para verdim

olleeyyyyy o zaman C Cagrihilal1 ile birlikte senin menülerini takipteyim o zaman
beni etiketle olur mu
ben de seni etiketlerim sana 69,9a bana da 64e kadar cısss yok

ayy daha iyi işte hazıra kon gitsin ne bakıyorsun yemek sitelerine fıtness sitelerine bak gülüm :)
orası öyle de ne biliyim işte

Afiyet olsun canım tam detoks menüsü :)
4 gün böyle mi olacak
Yok kuzum son zamanlarda canım hep kh istiyo. Ne yesem bilemiyorum.

Yok kuzum vejeteryan değilim. Bizim evde her yemekte et vardır. Bazen yemek istemiyorum. Canım hamur işi istiyor bu ara. Zaten çok koptum nasıl toparlicam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…