• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

noldu kıız :)

Saol canım

Tamam canım valla fazla takipte kalamiyorum o yuelzden kaçırmışım benim ortip DeryaOnDiet DeryaOnDiet diye hatırlıyorum umarım yanilmiyorumdur 🤔
hzlsel hzlsel cim tutuyordu listeyi cnm yarın söyler 😍

İsterim tabi canım böylelikle kaçamaklı menü mantığını da anlamış olurum hem sınırsız yiyecek varmış 🤩🤩🤩
Bu arada pazar günü patatesli börek yapıp buzluğa atmıştım cuma günü ondan yemek istiyorum canım yiyebilirim değil mi🤣🤣🤣 BerryShake BerryShake
hehe aynen 🤩 o zaman simitli börekli kahvaltı kaçamağı ya da kekli börekli ikindi kaçamağı olabilir cnm kek de yaparsın 😘
İyi geceler kızlar💗
iyi geceler bitanem ☺️

noldu kıız :)

hzlsel hzlsel cim tutuyordu listeyi cnm yarın söyler 😍

hehe aynen 🤩 o zaman simitli börekli kahvaltı kaçamağı ya da kekli börekli ikindi kaçamağı olabilir cnm kek de yaparsın 😘

iyi geceler bitanem ☺️
Kek de yapayım ikindi kaçamağı olsun cumartesi yaparım o zaman😍😍

kızlar dün sıvı detoksun son saatlerinde patladım :(

sıvı detoksun 2. açlığımın 3. günüydü galiba onun da etkisiyle akşam da evde haşlanmış mısır görünce dayanamadım yedim artık eee tabii arkası da geldi

evet bunu da denemedim demeyeceğim

çünkü hep merak ettiğim yapabilir miyim dediğim birşeydi şunu gördüm ki 1 günlük çok güzel yapıyorum kendimi iyi hissediyorum ama 2. gün artık bana eziyet oluyor

velhasılı kelam şuna karar verdim sıvı detoks işini haftanın bir günü o da perşembeleri yapacağım diğer günler de aralıklı oruçla adam gibi besleneceğim

bugün de öğlen normal öğün yiyeceğim diğer öğünlerde sıvıları içeceğim ziyan olmasın bi ton para verdim :D

Bolbol emzir canım sarılık uyku yapar sen uyandır emzir.😍😘

Son motivasyon bükücü hatun😀😍😘

Sanada aldım bebişim yollarım kargoyla hunini😀
Fikrin aklıma yattı.Ben de 75 kiloyum 69.9 u görene kadar kaçamak yok diyorum :KK5:
olleeyyyyy o zaman C Cagrihilal1 ile birlikte senin menülerini takipteyim o zaman
beni etiketle olur mu
ben de seni etiketlerim sana 69,9a bana da 64e kadar cısss yok

ayy daha iyi işte hazıra kon gitsin ne bakıyorsun yemek sitelerine fıtness sitelerine bak gülüm :)
orası öyle de ne biliyim işte :D

Günaydıııınnnn ❤️ Screenshot_20210929_095305.jpg

Afiyet olsun canım tam detoks menüsü :)
4 gün böyle mi olacak :KK66:
Yok kuzum son zamanlarda canım hep kh istiyo. Ne yesem bilemiyorum.
Güzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel😍

Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü🤩🤩

Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de🤣🤣

Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle🥺

Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün🥰😘

Çok güzel menü canım afiyet olsun😍

Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin🤩🤩

Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de🥰

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım adımlar çok iyi🤩

Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım😘

yine çok dengesiz :KK43: sporun güzel ama besleyici bişey yok canım

canım vejetaryen misin? öğünlerin az çeşitli ve besleyici bişey yok yani, evet hamuru azaltmışsın ama protein yok denecek kadar az :KK43:

canım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değişti 😂 ortini etiketlemen yeterli

aynen tşk 🥰
sana da afiyet olsun 😍 diyetisyen menüsü mübarek 🤭
Yok kuzum vejeteryan değilim. Bizim evde her yemekte et vardır. Bazen yemek istemiyorum. Canım hamur işi istiyor bu ara. Zaten çok koptum nasıl toparlicam bilemiyorum.

Back