- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
Bu arada pazar günü patatesli börek yapıp buzluğa atmıştım cuma günü ondan yemek istiyorum canım yiyebilirim değil mi BerryShake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu kıız :)
hzlsel cim tutuyordu listeyi cnm yarın söylerSaol canım
Tamam canım valla fazla takipte kalamiyorum o yuelzden kaçırmışım benim ortip DeryaOnDiet diye hatırlıyorum umarım yanilmiyorumdur
İsterim tabi canım böylelikle kaçamaklı menü mantığını da anlamış olurum hem sınırsız yiyecek varmış
hehe aynen o zaman simitli börekli kahvaltı kaçamağı ya da kekli börekli ikindi kaçamağı olabilir cnm kek de yaparsınBu arada pazar günü patatesli börek yapıp buzluğa atmıştım cuma günü ondan yemek istiyorum canım yiyebilirim değil mi BerryShake
iyi geceler bitanemİyi geceler kızlar
Nasıl tüketeyim özellikle ne için faydalı ona göre sartlayim kendimiAyneeeen gel artıık canım zerdeçal tüket çok faydalı
Canım eklemlere de faydalı hatta zeytinyağıyla karıştırıp masaj da yapabilirsinNasıl tüketeyim özellikle ne için faydalı ona göre sartlayim kendimi
Ya kesin deniycem canım insAllahCanım eklemlere de faydalı hatta zeytinyağıyla karıştırıp masaj da yapabilirsin
Kek de yapayım ikindi kaçamağı olsun cumartesi yaparım o zamannoldu kıız :)
hzlsel cim tutuyordu listeyi cnm yarın söyler
hehe aynen o zaman simitli börekli kahvaltı kaçamağı ya da kekli börekli ikindi kaçamağı olabilir cnm kek de yaparsın
iyi geceler bitanem
Bebiş evde yürüsene onun yerineGünaydın kızlarrrbende olan akıla bakın allah aşkına hava kötü bugün adım atasım gelmez tamamlayamam diye sabahın köründe annemle teyzemlere gidiyorım sonra kuzenimle işlerini halletmeye gideceğiz
olleeyyyyy o zaman C Cagrihilal1 ile birlikte senin menülerini takipteyim o zamanBolbol emzir canım sarılık uyku yapar sen uyandır emzir.
Son motivasyon bükücü hatun
Sanada aldım bebişim yollarım kargoyla hunini
Fikrin aklıma yattı.Ben de 75 kiloyum 69.9 u görene kadar kaçamak yok diyorum
orası öyle de ne biliyim işteayy daha iyi işte hazıra kon gitsin ne bakıyorsun yemek sitelerine fıtness sitelerine bak gülüm :)
Yok ya ben sevmiyorum eğer gün sonunda tamamlanmamışsa evde yürüyorumgün içinde gezerek atınca çok daha keyif alıyorumBebiş evde yürüsene onun yerine
Yok kuzum son zamanlarda canım hep kh istiyo. Ne yesem bilemiyorum.Afiyet olsun canım tam detoks menüsü :)
4 gün böyle mi olacak
❤Güzel menü canım Leslie de yaparsan mükemmel
Spor da menü de harika canım tam kaptan menüsü
Afiyet olsun canım ay et dürüm çekti canım cuma günü yiyeyim ben de
Ara yapsaydın bari canım aç kalmışsındır bu menüyle
Hafif geçmiş günün canım sen zaten dikkat ettiğim kadarıyla az yiyorsun genelde inşallah cuma günü güzel bir eksi görürsün
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Anam sadece sıvı mı ne ödemler atarsın ne kilolar verirsin
Afiyet olsun canım hafif bir gün olmuş senin de
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım adımlar çok iyi
Öğlen iyi yemişsin ama onun dışında blr şey yemediğin için dengelemiş canım
Yok kuzum vejeteryan değilim. Bizim evde her yemekte et vardır. Bazen yemek istemiyorum. Canım hamur işi istiyor bu ara. Zaten çok koptum nasıl toparlicam bilemiyorum.yine çok dengesiz sporun güzel ama besleyici bişey yok canım
canım vejetaryen misin? öğünlerin az çeşitli ve besleyici bişey yok yani, evet hamuru azaltmışsın ama protein yok denecek kadar az
canım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değişti ortini etiketlemen yeterli
aynen tşk
sana da afiyet olsun diyetisyen menüsü mübarek
Canim yazdim. Telefonuna baskasi cevap veriyir ve ertesi gun yazdilar. Cok yogun anladigim kadariyla. Baska birine basladim.aynen kızlar ta kendisi