• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Sağol Zeynebim 💕

Dönerim dönerim 🤩 aslında o kadar çok yoruluyorum ki anlatamam vallaa
Adım sayıma bak 🙃 market okula git gel temizlik birazda eşim sıkılınca lojmanda yürüyüş yaptık
Harikasin kaptancim. Ben unuttum bugun akilli saatimi takmayi.

Ne yalan söyleyeyim ben de aynısını düşündüm 1 avuç neyine yeter insanın şöyle kase kase yiyeceksin🤣🤣🤣
yiyemezsiin aklın doycak önce :)

Yani bi de söz konusu kavrulmuş fındık🤣🤣ağzımı doldura doldura yiyip keyfini çıkartmak var🤣
iddia ediyorum yiyemezsin :KK70: kendini sıkarsan yersin bilinçsizce ama serbest olduğunu düşünüp diğer şeyleri de yersen yok yiyemezsin 😂
insan ihtiyacı kadar yiyor o zaman cnm valla bak 😂

Dönerim dönerim 🤩 aslında o kadar çok yoruluyorum ki anlatamam vallaa
Adım sayıma bak 🙃 market okula git gel temizlik birazda eşim sıkılınca lojmanda yürüyüş yaptık
doğrudur kaptancım çocuklar iki oldu :) Allah ikinize de sabır versin biran önce sağlığına kavuşur inşallah
daha çok sohbet ediyor musunuz peki, eski anıları hatırlıyor musunuz :)

Ah kuzun biran önce güzel bir uyku rutuni tuttursun sende rahat et inşallah canım uykusuz hiç bir şey olmaz o kadar haklısın ki.. şu süreçte elini hamur işi sağlıksız gıdalardan çeksen bile sana yeter sonrasında biz seni bekliyoruz 💕💕 kendine çok iyi bak
Önerini mutlaka dikkate alıcam canım. İyi oldu vurguladığın teşekkür ederim 💕😘
Insallah kizinin uykusu biran once duzelsin canim. Uykusuzken diyet cok zor. Kendine iyi bak, soz verdin bak kilo almayacaksin 😉
İnşallah canım. Biraz fazla yıprandım ama toparlayıp dönüşen inş kısa zamanda. Almıcam merak etme😄😘

Kızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum 💕💕
kuzum biraz da takılarak söylemiştim hani menü yazmasan sorun değil zaten free bir grubuz artık 😍 ama ben de koptuğunu hissettim ,menülerini çok eleştireceğimizden mi çekiniyorsun canım valla ben bayılıyorum hatta yazdırmaya çalıştım 😂
tamam canım biz de seni çok seviyoruz ve bekliyor olacağız unutma ❤️ kilo için değilse bile sohbete gel 😍

Ay çok iyi🤣düşüncelerimle oynuyorsun resmen🤣🤣👍🏻
senin gibi ben de onları yaşadım ama diyete pazartesi ya da yeniayda başlıcam vs dediğimde oldu,marketten poşet poşet abur cubur alıp bitirmeye çalıştım artı yağlı ev yemekleri hamurlar pilavlar ... neden yediğimi bilmiyordum reflüm bile oluşmuştu 😂 saat 12 olsun da dişimi fırçalarım diyordum :KK70: :KK70: :KK70:
ama şimdi sınırsız ye burcu diyorum ama şu gıdalardan, bakıyorum ki doyunca bırakmışım çok garip evet 😂

senin gibi ben de onları yaşadım ama diyete pazartesi ya da yeniayda başlıcam vs dediğimde oldu,marketten poşet poşet abur cubur alıp bitirmeye çalıştım artı yağlı ev yemekleri hamurlar pilavlar ... neden yediğimi bilmiyordum reflüm bile oluşmuştu 😂 saat 12 olsun da dişimi fırçalarım diyordum :KK70: :KK70: :KK70:
ama şimdi sınırsız ye burcu diyorum ama şu gıdalardan, bakıyorum ki doyunca bırakmışım çok garip evet 😂
Çok güzel evet ben de mesela pazartesi değil perşembe dikkat etmeye başladım öncesinde abanmadım yemeğe gayet relax başladım hiçbir şeyi yasaklı olarak görmüyorum istersem yerim kafasındayım😊😊💃

kuzum biraz da takılarak söylemiştim hani menü yazmasan sorun değil zaten free bir grubuz artık 😍 ama ben de koptuğunu hissettim ,menülerini çok eleştireceğimizden mi çekiniyorsun canım valla ben bayılıyorum hatta yazdırmaya çalıştım 😂
tamam canım biz de seni çok seviyoruz ve bekliyorolacağız unutma ❤️ kilo için değilse bile sohbete gel 😍
Yok kuzum ne menüler yazdım zaten yoktular😂 sen daha hiçbir şey görmedin😂ama odaklanamıyorum. Beyin olarak hazır olamadım. Bi şeyi doğru düzgün yapmayınca daha çok geriliyorum. Ama gelicem inş 😘😘

Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?
Bolbol emzir canım sarılık uyku yapar sen uyandır emzir.😍😘
Hı hı cnm görürsem söylerim 😂
Son motivasyon bükücü hatun😀😍😘
Şahane 😂
Huniyi nerden aldın ben de istiyorum 🙈

Ağır yaşamlar izliyorum biliyorsunuz motivasyon için 7. Sezondayım.simdiye kadar anladığım 270 kilo bir insan 1200 kalorilik düşük karbonhidrat yüksek protein diyet yapabiliyor.Açlıktan ölmüyor.:oha:sabah 1saat aksam 1saat yürüyüş yapabiliyor sıkıntı yok.:KK57:.

Aynı şey bende de var cuma yaptığım kaçamaklar beni hem geriye atıyor hem de pazartesi tartısında artıya sebep olduğu İçin motivasyonum düşüyor

Aslında şöyle yapsak kendimize kısa süreli hedefler koyalım o hedefe ulaşırsak çok istediğimiz bişeyi yiyelim

Mesela ben 67,50yim ya ilk hedefim 64 olsun 64ü gördüğümde o gün en çok neyi istiyorsa ondan yiyeyim

Ne dersin böyle mi yapsak
Sanada aldım bebişim yollarım kargoyla hunini😀
Fikrin aklıma yattı.Ben de 75 kiloyum 69.9 u görene kadar kaçamak yok diyorum :KK5:

yiyemezsiin aklın doycak önce :)

iddia ediyorum yiyemezsin :KK70: kendini sıkarsan yersin bilinçsizce ama serbest olduğunu düşünüp diğer şeyleri de yersen yok yiyemezsin 😂
insan ihtiyacı kadar yiyor o zaman cnm valla bak 😂

doğrudur kaptancım çocuklar iki oldu :) Allah ikinize de sabır versin biran önce sağlığına kavuşur inşallah
daha çok sohbet ediyor musunuz peki, eski anıları hatırlıyor musunuz :)
Psikoloji de etkili ama emin değilim kavrulmuş fındık bu sonuçta🤣🤣🤣
Çok güzel evet ben de mesela pazartesi değil perşembe dikkat etmeye başladım öncesinde abanmadım yemeğe gayet relax başladım hiçbir şeyi yasaklı olarak görmüyorum istersem yerim kafasındayım😊😊💃
Ben de şu an o durumdayım canım ne isterse onu yiyeyim ve doğru aslında çok daha azı yetiyor gözüm doymuyor ama karnım doymuş oluyor🤣

Psikoloji de etkili ama emin değilim kavrulmuş fındık bu sonuçta🤣🤣🤣

Ben de şu an o durumdayım canım ne isterse onu yiyeyim ve doğru aslında çok daha azı yetiyor gözüm doymuyor ama karnım doymuş oluyor🤣
Zaten asıl iş gözü ve beyni doyurmakta🤣

Fit mutlu anne Fit mutlu anne kuzum iyi misin? diyeti bıraktın mı? ya da bu haftalık mı cnm :/
Bırakmadım canım tabi ki bu haftalık böyle insAllah haftaya toparlamis olurum her temizlik hamur açtığımda vs ağrılarım oluyor bileklerimde biliyorum böyle bir hafta 10 gün çekiyorum ama bayadir dip köşe temizlik yapmamıştım şükür bitti artık bklm günlük süpür toz al durumuna geçtim aksatmadan yaparsam bı daha birikmez bu kadar memnun değilim kilomdan bu kışı güzel geçirip yaza hedefime ulaşmaya az kalmış olarak girmek istiyorum insAllah 🤲

Back