Kilolar Firarda 😎

Galiba kadin erkek pek farketmiyir da cani biraz fazla tatli ben hasta olunca ben de oyle oluyorum ne yazik ki tum dunya durcak ben hasta olunca. Allah yardimcin olsun canim.
oy yerim yaa donyo dorson mo ostoyoson sennn

Kizlar nasilsiniz benim ortim ortalarda yok bana da sahip cikin
gel yamacımıza bacım

Yok kuzum ne menüler yazdım zaten yoktular sen daha hiçbir şey görmedinama odaklanamıyorum. Beyin olarak hazır olamadım. Bi şeyi doğru düzgün yapmayınca daha çok geriliyorum. Ama gelicem inş
vallaha mı tamam canım gell

Son motivasyon bükücü hatun
Ahahahah Allah seni

Psikoloji de etkili ama emin değilim kavrulmuş fındık bu sonuçta

Ben de şu an o durumdayım canım ne isterse onu yiyeyim ve doğru aslında çok daha azı yetiyor gözüm doymuyor ama karnım doymuş oluyor
canım tam doymacalı günlerin haftasonu bu sefer planlı yapalım cnm

Hepinize iyi geceler arkadaşlar ben artık yatar tatlı rüyalar bol eksiler
İyi geceler aşk kuşum tatlı rüyalar

Ayneeeen gel artıık canım zerdeçal tüket çok faydalı

Hahaha supermis
Şu an boş ders tembelliğindeyim akşam leslieye enerji depoluyorum 14bin adım da atmış durumdayım eve gidene kadar 15 bin olur
Supersinn
Ay ben 2022 kpss sine hazırlanacağım ama atamamız var mı yooookkkk annemle babamın isteği üzerine hazırlanacağım bir yandan da iş arayacağım
Hayirlisi olsun hakkinda cnm
Oo sana gore supermis cnm afyt olsun
Guzl menu cnm spor harika
Guzl menu cnm adyt olsn
Gayet güzel canım. Sporun da çok iyi
Tskrler cnm
Insallah cnm benim
Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun

Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane

Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi
Sagol cnm
Ellerine saglik cnm ama bi yanlislikmi var benm adimlarda bugun 6bin dun de sanki dha az di suan hatirlamiyorm ama 12000 olmadigina eminim
Yaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnm
Kizlar nasilsiniz benim ortim ortalarda yok bana da sahip cikin
Benimkide gitti istersen senle biz orti olak cumaya kadar :)
Guzl menu cnm afyt olsn 180p zumbaninmi adimlar eklemenmi puanina adimlarla 420p yapiyor
Kötü denk gelmiş ben bu hafta o gelir diye düşünmüştüm canım ama herhalde yoğunluğu bitmedi haftaya sana daha aktif bir ortak ayarlayacağım söz
Olmadi biz cumaya kadr orti olalm cnm nnurc ile

Aynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce

Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler
bir kaç günde bile geçiyormuş duyduğuma göre bir de mavi ışık muhabbeti vardı sarılıklı bebekler için doktor bir şey dedi mi

ben de ben dee
ama sürekli kaliteli yağlı yiyince de gitmiyor kilolar
benim oğlan yaz boyu ananesin de kaldı , güzel göbek yapmıştı 2 hafta önce eve geldi 95.5 kilo olmuş ilk hafta yine kola aldı içti sıpa 2. hafta doğal meyve suyuymuş güya torkunun , onu aldı sadece , beni pişirdiğim yemekleri yedi ekmekle 3 kilo vermiş
ananesinin yemekleri genelde tuzsuz yağsız oluyor onları yiyememiş beyefendi ya ıvır zıvır tıkınmış ya da dışardan yemiş neredeyse 10 kilo almış yaaa bu boğaza düşkün değil olan iyi lezzetli olsun istiyor çocuğummm
kötü lezzetsiz mi yiyelim canımmm, ahh ahh bir de kilo derdi olmasa demiii

Hepinize iyi geceler arkadaşlar ben artık yatar tatlı rüyalar bol eksiler
İyi geceler canım
Bu sefer mantıklı yiyeceğim canım saçma sapan yemeyeceğim ve 3bin kalorilik de yapmayacağım
Leslie ekleyince artmış olabilir adım sayın canım onu da katıyoruz ya

bazı öğünlerde fedakarlık yapmak gerekiyo canım hergün değil ama

Bu sefer mantıklı yiyeceğim canım saçma sapan yemeyeceğim ve 3bin kalorilik de yapmayacağım
3 bin olmıcak diye şartlarsan olmaz cnm :) hangi besin gruplarından sınırsız yiyeceğini söyleyeceğim ve bir plan yapıcazz istersen tabi

zaten dengeyi bir kursak bedenin kendi terazisi var farkına varmadan bile normal kiloya indiriyor
diy mi diy miii

iyi gecelerr ablamm

3 bin olmıcak diye şartlarsan olmaz cnm :) hangi besin gruplarından sınırsız yiyeceğini söyleyeceğim ve bir plan yapıcazz istersen tabi

diy mi diy miii

iyi gecelerr ablamm
İsterim tabi canım böylelikle kaçamaklı menü mantığını da anlamış olurum hem sınırsız yiyecek varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…