• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

oy yerim yaa :KK60: donyo dorson mo ostoyoson sennn 😘

gel yamacımıza bacım :KK19:

vallaha mı 😍 tamam canım gell 😘

Ahahahah Allah seni :KK70:

canım tam doymacalı günlerin haftasonu 😍 bu sefer planlı yapalım cnm

İyi geceler aşk kuşum 😍 tatlı rüyalar

Ayneeeen gel artıık 😍 canım zerdeçal tüket çok faydalı 😘
😀😀

Kızlar bu hafta bi türlü toparlayamıyorum ne oluyo bana bilmiyorum. Uyku kalitem düşük kaç gündür. Bi aptallaştım. Unutkanlık hat safhada. Her şeye penceden bakıyo gibiyim yaşıyor gibi değil. Bilmiyorum anlatabildim mi ama ben de kendimi çözemedim. Bu nedir yaaa.

Kızlar bu hafta bi türlü toparlayamıyorum ne oluyo bana bilmiyorum. Uyku kalitem düşük kaç gündür. Bi aptallaştım. Unutkanlık hat safhada. Her şeye penceden bakıyo gibiyim yaşıyor gibi değil. Bilmiyorum anlatabildim mi ama ben de kendimi çözemedim. Bu nedir yaaa.
Canim gun icinde magnez al vitamin d takviyesi al. Ve cok sevdigin veya seni rahatlatacak birsey tap, herhangi birsey. Sanki hafif bir depresyon baslangici gibi. Oluyor bazen hepimizde.

iyi geceler diycektim gunaydinn olsun hadi napiyorsn cnm nasl gidiyorr
28 Eylül
Sabah klasik kahvaltı +1 çay kaşığı haşhaş ezmesi +çok az tereyağ bal
Öğle sütlü yulaf
19.40
Fırında mantar 1 servis kaşığı makarna
@Dermabebak
Guzel cnm afyt olsn
kaliteli lezzetli yemek seviyorsunuz işte gülüm :)
Yaa ama ben asiri aburcubura duskunumm :(
kızlar dün sıvı detoksun son saatlerinde patladım :KK43:

sıvı detoksun 2. açlığımın 3. günüydü galiba onun da etkisiyle akşam da evde haşlanmış mısır görünce dayanamadım yedim artık eee tabii arkası da geldi

evet bunu da denemedim demeyeceğim

çünkü hep merak ettiğim yapabilir miyim dediğim birşeydi şunu gördüm ki 1 günlük çok güzel yapıyorum kendimi iyi hissediyorum ama 2. gün artık bana eziyet oluyor

velhasılı kelam şuna karar verdim sıvı detoks işini haftanın bir günü o da perşembeleri yapacağım diğer günler de aralıklı oruçla adam gibi besleneceğim

bugün de öğlen normal öğün yiyeceğim diğer öğünlerde sıvıları içeceğim ziyan olmasın bi ton para verdim :KK70:
Yaa uzuldm cnm ama zor tabiki. Guzel dusunmussn persembeleri yapmakla
Ayyy maleseff yaa

Bir bir veya daha fazla kişi, çiçek ve şunu diyen bir yazı 'Kalbinizden sevgi, huzur; yüzünüzden tebessümün eksik olmadığı bir güne GÜNAYDIN...' görseli olabilir

Nasıl tüketeyim özellikle ne için faydalı ona göre sartlayim kendimi 🤭
faydası o kadar çok ki netten bak istersen
zerdeçalın içindeki kurkumin maddesinin ortaya çıkıp tam faydalanabilmemiz için karabiberle birlikte kullanmak lazım yoğurda silme 1 çay kaşığı zerdeçal , çay kaşığının ucuyla da karabiber atıp yiyebilirsin , ılık süte zerdeçal da güzel oluyor

günaydın gülüm
inşallah netleşir güzelce yerleşir yurduna bu sene yurt bulması da iyice zormuş hep öyle diyorlar
ne yediysen mutlu mutlu yemişsin demek ki ne güzel sabit çıkmışsın :)
Abla dün yurt çıktı ona bugün kaydını yapacağız ama şehire alışana kadar birkaç gün daha ben de olur sanirm ☺️ acaba gerçekten mutlu yeyince etkiliyor mu 🤔
Yaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zor

Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sanki

Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallah

Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzel
Çok sağ ol canım, dün netleşti çok şükür yurt çıktı 😍😘
Selammm kuzularrrr
Kaçakk kaptan geldii 🙈😜💕
Eşim bu hafta göz ameliyatı sebebiyle raporlu olduğu için evde o yüzden giremedim ya affedin :KK43:
Geçmiş olsun 😘
Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu 😍
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
:halay:
Vayy helal olsun sana 😍😁😘
Ya acaba fazla bir yorgunluk falan mı var sende ya da canını sıkan birşey ? Ben de bu hafta dikkat edemiyorum misafirim var biraz kosturmali geçiyor

kızlar dün sıvı detoksun son saatlerinde patladım :KK43:

sıvı detoksun 2. açlığımın 3. günüydü galiba onun da etkisiyle akşam da evde haşlanmış mısır görünce dayanamadım yedim artık eee tabii arkası da geldi

evet bunu da denemedim demeyeceğim

çünkü hep merak ettiğim yapabilir miyim dediğim birşeydi şunu gördüm ki 1 günlük çok güzel yapıyorum kendimi iyi hissediyorum ama 2. gün artık bana eziyet oluyor

velhasılı kelam şuna karar verdim sıvı detoks işini haftanın bir günü o da perşembeleri yapacağım diğer günler de aralıklı oruçla adam gibi besleneceğim

bugün de öğlen normal öğün yiyeceğim diğer öğünlerde sıvıları içeceğim ziyan olmasın bi ton para verdim :KK70:
ee yani bir ton paranın hatırına devaammmmmmm:KK24:

Abla dün yurt çıktı ona bugün kaydını yapacağız ama şehire alışana kadar birkaç gün daha ben de olur sanirm ☺️ acaba gerçekten mutlu yeyince etkiliyor mu 🤔

Geçmiş olsun 😘

Ya acaba fazla bir yorgunluk falan mı var sende ya da canını sıkan birşey ? Ben de bu hafta dikkat edemiyorum misafirim var biraz kosturmali geçiyor
ayy hadi gözünüz aydın inşallah temizdir yurt rahat eder , mutlu yiyip aklının kenarından bile çok yedim v.s. geçirmezsen kilo yapar mı yapmaz mı gibisine , o zaman bence yapmıyor , ama her şeyde olduğu gibi bunda da denge lazım gülüm her gün her gün de çok yemek insanı tembelleştiriyor

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165195
@hedef54kg205227.5205157.5140
kardelelen321 kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92100
yarimuhendis yarimuhendis 150262100300326
@Breeze96 14080200100240
kumsal68 kumsal68 801208014090
@Sonsuz umut 5050
Begonya2 Begonya2 40
C Cagrihilal1 100100
Pnrrr-12 Pnrrr-12 40125170197.5
nnurc nnurc 434050
Ucmelekannesi Ucmelekannesi 19060
eliya eliya 45
Calypso95 Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:

- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.

Gunaydin cnm son durum ne kv geliyor mu

Geçmiş olsun 😘

Cok sevindm cnm hayirlisi olsun insallah

iyi geceler diycektim gunaydinn olsun hadi napiyorsn cnm nasl gidiyorr

Guzel cnm afyt olsn

Yaa ama ben asiri aburcubura duskunumm :KK43:

Yaa uzuldm cnm ama zor tabiki. Guzel dusunmussn persembeleri yapmakla

Ayyy maleseff yaa
kural koy gülüm abur cubur için canının çok çektiğine seni sadece gerçekten acıktığım da yiyeceğim de acıkınca da önce yemeğini ye sonra hala canın abur cuburu çekiyor mu bak bakalım , yasak yok yani sen kötüsün yemiycem demiyorsun sadece erteliyorsun insanın karnı doyunca kan şekeri de düzene giriyor bu defa ıvır zıvırı canı çok da istemiyor

ayy hadi gözünüz aydın inşallah temizdir yurt rahat eder , mutlu yiyip aklının kenarından bile çok yedim v.s. geçirmezsen kilo yapar mı yapmaz mı gibisine , o zaman bence yapmıyor , ama her şeyde olduğu gibi bunda da denge lazım gülüm her gün her gün de çok yemek insanı tembelleştiriyor
Evet abla dengelemek şartıyla mutlu yemek etkili olabilir

Screenshot_20210928_215141.jpg

Screenshot_20210928_215154.jpg

ResimlerAlıntıdır / Deniz Yalabak (Kendisini takip ediyorum ve gercekten Motivasyon dolu paylasimlari var sizede atmak istedim)

Hangimiz Kiloluyken boydan resim cekilmek ister ki? Ben Șahsen hic sevmedim istemedim! Dügün resimlerimi bile zoraki cekildim hatıra olsun diye, ozamanlar 85kiloydum. Kendimi hic begenmezdim Özguvenim sıfırdı nezaman zayıfladım nekadar mutluydum boydan pozlar veriyordum. Hadi sende Kendinle Mutlu özguvenli bir Hayat icin Bogazını tut bugun!
Dün veya az önce ne yedigin önemli degil, illa pazartesi de gelmesi gerekmiyor Canlar.

Back