• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

images.jpeg

İyi geceler canlarım💕

Galiba kadin erkek pek farketmiyir da cani biraz fazla tatli 😉 ben hasta olunca ben de oyle oluyorum ne yazik ki tum dunya durcak ben hasta olunca. Allah yardimcin olsun canim.
oy yerim yaa :KK60: donyo dorson mo ostoyoson sennn 😘

Kizlar nasilsiniz 😊 benim ortim ortalarda yok😄 bana da sahip cikin 😂
gel yamacımıza bacım :KK19:

Yok kuzum ne menüler yazdım zaten yoktular😂 sen daha hiçbir şey görmedin😂ama odaklanamıyorum. Beyin olarak hazır olamadım. Bi şeyi doğru düzgün yapmayınca daha çok geriliyorum. Ama gelicem inş 😘😘
vallaha mı 😍 tamam canım gell 😘

Son motivasyon bükücü hatun😀😍😘
Ahahahah Allah seni :D

Psikoloji de etkili ama emin değilim kavrulmuş fındık bu sonuçta🤣🤣🤣

Ben de şu an o durumdayım canım ne isterse onu yiyeyim ve doğru aslında çok daha azı yetiyor gözüm doymuyor ama karnım doymuş oluyor🤣
canım tam doymacalı günlerin haftasonu 😍 bu sefer planlı yapalım cnm

Hepinize iyi geceler arkadaşlar ben artık yatar tatlı rüyalar bol eksiler😍😍
İyi geceler aşk kuşum 😍 tatlı rüyalar

Bırakmadım canım tabi ki bu haftalık böyle insAllah haftaya toparlamis olurum her temizlik hamur açtığımda vs ağrılarım oluyor bileklerimde biliyorum böyle bir hafta 10 gün çekiyorum ama bayadir dip köşe temizlik yapmamıştım şükür bitti artık bklm günlük süpür toz al durumuna geçtim aksatmadan yaparsam bı daha birikmez bu kadar memnun değilim kilomdan bu kışı güzel geçirip yaza hedefime ulaşmaya az kalmış olarak girmek istiyorum insAllah 🤲
Ayneeeen gel artıık 😍 canım zerdeçal tüket çok faydalı 😘

Hahaha supermis :rolleyes:
Şu an boş ders tembelliğindeyim akşam leslieye enerji depoluyorum🤣🤣 14bin adım da atmış durumdayım eve gidene kadar 15 bin olur🤩🤩
Supersinn :KK36:
Ay ben 2022 kpss sine hazırlanacağım ama atamamız var mı yooookkkk annemle babamın isteği üzerine hazırlanacağım bir yandan da iş arayacağım😑😑😑
Hayirlisi olsun hakkinda cnm
e ondan önceki hafta da artıymışsın :KK70:
bak doymalı diyeti bulmama az kaldı :KK70: o zamana kadar çık dolaş bi hava al bakalım hahaha :KK70:
bence kendimi seviyorum yicem modundasın e hepimiz öyleyiz cnm bu normal bişey üzülme 😍 kendimizi seviyoruz napak

ben haftalar sonra ilk kez şekersiz tahılsız glutensiz gün yapıyorum çok hafif hissediyorum canım :rolleyes: detoks suyu sevmiyorum ya
Oo sana gore supermis cnm afyt olsun
28 eylül salı
11.00 : 1 yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek, minnak bir incir
14.00 : 1 kupa sütlü nescafe,1 tane lifalif bar
17.30 : yarım kepçe çorba, 1 tabak z yağlı taze fasülye,salata yarım dilim ekmek
19.30 : 1 fincan yeşilçay, 8 tane kaveuk fındık
Su : 2.5lt
Spor : 1000 tane ip = 200p 12600adım= 126p totalde = 326p
hzlsel hzlsel BerryShake BerryShake Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzl menu cnm spor harika
28 Eylül
Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 2 dilim hindi füme, 2 wasa, 1 çatal krem peynir
Ara
2 mandalina, 1 avuç kuruyemiş, züber limonlu lokum
Akşam
Kuru fasulye, 1 sb ayran, salata

2 LT su, 1 LT yeşil çay
15bin adım, 2 mil Leslie-195 puan

Pnrrr-12 Pnrrr-12 @yarimuhendis
Guzl menu cnm adyt olsn
Gayet güzel canım. Sporun da çok iyi
Tskrler cnm
Ahh kız kardeşin nasıl güzel bir yardımcı oldu sana. Sende iyice toparlanirsin alışırsın az biraz artık

Aynen canım gelsede sıkıntı değil inan daha motive olacağıma eminim canim

Evet artiydim canim . Ama bu haftaki gibi bir artı görmedim uzun zamandır.

Yok be kendimi de çok sevdiğim söylenemez aslında😂😂😂

Neyse güzel olacak ben eminim canim
Insallah cnm benim
Yine çok iyi bir menü canım afiyet olsun😍

Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane😍😍

Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi🤩🤩
Sagol cnm :KK200:
KİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM

ÜYE
24 EYLÜL
25 EYLÜL
26 EYLÜL
27 EYLÜL
14730
8000
13190
10938
10000
:KK43:
10000
10000
4000
9200
2000
10000
@eliya
6000
16908
18001
16000
15150
6000
14984
14000
16000
4000
4000
nnurc nnurc
4300
4000
4000
12000
9000
5000
5000
11928
7273
6228
10222
11200
10000
10000
8000
8000
14000

Ellerine saglik cnm ama bi yanlislikmi var benm adimlarda bugun 6bin dun de sanki dha az di suan hatirlamiyorm ama 12000 olmadigina eminim
Kızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum 💕💕
Yaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnm
Kizlar nasilsiniz 😊 benim ortim ortalarda yok😄 bana da sahip cikin 😂
Benimkide gitti istersen senle biz orti olak cumaya kadar :)
28 Eylül menüm

Kahvaltı:9.00
1yumurta
1üçgen peynir
1közlenmiş kapya biber
4yeşil biber
1tk bal
1domates
4zeytin
2dilim ekmek

Ara:16çiğ fındık 1bardak süt

Aksam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
4yk taze fasulye
4lahana sarma
1dilim ekmek
Sogan salatası

17.00
1mandalina

Su:2 litre
Spor:
1saat tempolu yürüyüş
1saat zumba
180+60:240 puanEki Görüntüle 2923837
Pnrrr-12 Pnrrr-12 hzlsel hzlsel
BerryShake BerryShake Begonya2 Begonya2
Guzl menu cnm afyt olsn 180p zumbaninmi adimlar eklemenmi puanina adimlarla 420p yapiyor
Kötü denk gelmiş ben bu hafta o gelir diye düşünmüştüm canım ama herhalde yoğunluğu bitmedi haftaya sana daha aktif bir ortak ayarlayacağım söz🥰😘
Olmadi biz cumaya kadr orti olalm cnm nnurc nnurc ile

Aynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce

Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler
bir kaç günde bile geçiyormuş duyduğuma göre bir de mavi ışık muhabbeti vardı sarılıklı bebekler için doktor bir şey dedi mi

ben de ben dee :rolleyes:
ama sürekli kaliteli yağlı yiyince de gitmiyor kilolar :KK70:
benim oğlan yaz boyu ananesin de kaldı , güzel göbek yapmıştı 2 hafta önce eve geldi 95.5 kilo olmuş ilk hafta yine kola aldı içti sıpa 2. hafta doğal meyve suyuymuş güya torkunun , onu aldı sadece , beni pişirdiğim yemekleri yedi ekmekle 3 kilo vermiş
ananesinin yemekleri genelde tuzsuz yağsız oluyor onları yiyememiş beyefendi ya ıvır zıvır tıkınmış ya da dışardan yemiş neredeyse 10 kilo almış yaaa bu boğaza düşkün değil olan iyi lezzetli olsun istiyor çocuğummm
kötü lezzetsiz mi yiyelim canımmm, ahh ahh bir de kilo derdi olmasa demiii:KK50:

Hepinize iyi geceler arkadaşlar ben artık yatar tatlı rüyalar bol eksiler😍😍
İyi geceler canım💗
oy yerim yaa :KK60: donyo dorson mo ostoyoson sennn 😘

gel yamacımıza bacım :KK19:

vallaha mı 😍 tamam canım gell 😘

Ahahahah Allah seni :KK70:

canım tam doymacalı günlerin haftasonu 😍 bu sefer planlı yapalım cnm

İyi geceler aşk kuşum 😍 tatlı rüyalar

Ayneeeen gel artıık 😍 canım zerdeçal tüket çok faydalı 😘
Bu sefer mantıklı yiyeceğim canım saçma sapan yemeyeceğim ve 3bin kalorilik de yapmayacağım🤣
Hahaha supermis :rolleyes:

Supersinn :KK36:

Hayirlisi olsun hakkinda cnm

Oo sana gore supermis cnm afyt olsun

Guzl menu cnm spor harika

Guzl menu cnm adyt olsn

Tskrler cnm

Insallah cnm benim

Sagol cnm :KK200:

Ellerine saglik cnm ama bi yanlislikmi var benm adimlarda bugun 6bin dun de sanki dha az di suan hatirlamiyorm ama 12000 olmadigina eminim

Yaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnm

Benimkide gitti istersen senle biz orti olak cumaya kadar :)

Guzl menu cnm afyt olsn 180p zumbaninmi adimlar eklemenmi puanina adimlarla 420p yapiyor

Olmadi biz cumaya kadr orti olalm cnm nnurc nnurc ile
Leslie ekleyince artmış olabilir adım sayın canım onu da katıyoruz ya🤔

benim oğlan yaz boyu ananesin de kaldı , güzel göbek yapmıştı 2 hafta önce eve geldi 95.5 kilo olmuş ilk hafta yine kola aldı içti sıpa 2. hafta doğal meyve suyuymuş güya torkunun , onu aldı sadece , beni pişirdiğim yemekleri yedi ekmekle 3 kilo vermiş
ananesinin yemekleri genelde tuzsuz yağsız oluyor onları yiyememiş beyefendi ya ıvır zıvır tıkınmış ya da dışardan yemiş neredeyse 10 kilo almış yaaa bu boğaza düşkün değil olan iyi lezzetli olsun istiyor çocuğummm
kötü lezzetsiz mi yiyelim canımmm, ahh ahh bir de kilo derdi olmasa demiii:KK50:
bazı öğünlerde fedakarlık yapmak gerekiyo canım 😂 hergün değil ama 😍 :KK50:

Bu sefer mantıklı yiyeceğim canım saçma sapan yemeyeceğim ve 3bin kalorilik de yapmayacağım🤣
3 bin olmıcak diye şartlarsan olmaz cnm :) hangi besin gruplarından sınırsız yiyeceğini söyleyeceğim ve bir plan yapıcazz 😍 istersen tabi 🤗

zaten dengeyi bir kursak bedenin kendi terazisi var farkına varmadan bile normal kiloya indiriyor
diy mi diy miii :rolleyes:

iyi gecelerr ablamm :KK36:

3 bin olmıcak diye şartlarsan olmaz cnm :) hangi besin gruplarından sınırsız yiyeceğini söyleyeceğim ve bir plan yapıcazz 😍 istersen tabi 🤗

diy mi diy miii :rolleyes:

iyi gecelerr ablamm :KK36:
İsterim tabi canım böylelikle kaçamaklı menü mantığını da anlamış olurum hem sınırsız yiyecek varmış 🤩🤩🤩

Back