- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy yerim yaa donyo dorson mo ostoyoson sennnGaliba kadin erkek pek farketmiyir da cani biraz fazla tatli ben hasta olunca ben de oyle oluyorum ne yazik ki tum dunya durcak ben hasta olunca. Allah yardimcin olsun canim.
gel yamacımıza bacımKizlar nasilsiniz benim ortim ortalarda yok bana da sahip cikin
vallaha mı tamam canım gellYok kuzum ne menüler yazdım zaten yoktular sen daha hiçbir şey görmedinama odaklanamıyorum. Beyin olarak hazır olamadım. Bi şeyi doğru düzgün yapmayınca daha çok geriliyorum. Ama gelicem inş
Ahahahah Allah seniSon motivasyon bükücü hatun
canım tam doymacalı günlerin haftasonu bu sefer planlı yapalım cnmPsikoloji de etkili ama emin değilim kavrulmuş fındık bu sonuçta
Ben de şu an o durumdayım canım ne isterse onu yiyeyim ve doğru aslında çok daha azı yetiyor gözüm doymuyor ama karnım doymuş oluyor
İyi geceler aşk kuşum tatlı rüyalarHepinize iyi geceler arkadaşlar ben artık yatar tatlı rüyalar bol eksiler❤
Ayneeeen gel artıık canım zerdeçal tüket çok faydalıBırakmadım canım tabi ki bu haftalık böyle insAllah haftaya toparlamis olurum her temizlik hamur açtığımda vs ağrılarım oluyor bileklerimde biliyorum böyle bir hafta 10 gün çekiyorum ama bayadir dip köşe temizlik yapmamıştım şükür bitti artık bklm günlük süpür toz al durumuna geçtim aksatmadan yaparsam bı daha birikmez bu kadar memnun değilim kilomdan bu kışı güzel geçirip yaza hedefime ulaşmaya az kalmış olarak girmek istiyorum insAllah
iyi gecelerrEki Görüntüle 2923853
İyi geceler canlarım
Hahaha supermisEki Görüntüle 2923740
Yeni kombinim nasıl
SupersinnŞu an boş ders tembelliğindeyim akşam leslieye enerji depoluyorum 14bin adım da atmış durumdayım eve gidene kadar 15 bin olur
Hayirlisi olsun hakkinda cnmAy ben 2022 kpss sine hazırlanacağım ama atamamız var mı yooookkkk annemle babamın isteği üzerine hazırlanacağım bir yandan da iş arayacağım
Oo sana gore supermis cnm afyt olsune ondan önceki hafta da artıymışsın
bak doymalı diyeti bulmama az kaldı o zamana kadar çık dolaş bi hava al bakalım hahaha
bence kendimi seviyorum yicem modundasın e hepimiz öyleyiz cnm bu normal bişey üzülme kendimizi seviyoruz napak
ben haftalar sonra ilk kez şekersiz tahılsız glutensiz gün yapıyorum çok hafif hissediyorum canım detoks suyu sevmiyorum ya
Guzl menu cnm spor harika28 eylül salı
11.00 : 1 yumurta,salatalık domates peynir 1 dilim ekmek, minnak bir incir
14.00 : 1 kupa sütlü nescafe,1 tane lifalif bar
17.30 : yarım kepçe çorba, 1 tabak z yağlı taze fasülye,salata yarım dilim ekmek
19.30 : 1 fincan yeşilçay, 8 tane kaveuk fındık
Su : 2.5lt
Spor : 1000 tane ip = 200p 12600adım= 126p totalde = 326p
hzlsel BerryShake Pnrrr-12
Guzl menu cnm adyt olsn28 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, kiraz saplı çay, 2 dilim hindi füme, 2 wasa, 1 çatal krem peynir
Ara
2 mandalina, 1 avuç kuruyemiş, züber limonlu lokum
Akşam
Kuru fasulye, 1 sb ayran, salata
2 LT su, 1 LT yeşil çay
15bin adım, 2 mil Leslie-195 puan
Pnrrr-12 @yarimuhendis
Tskrler cnmGayet güzel canım. Sporun da çok iyi
Insallah cnm benimAhh kız kardeşin nasıl güzel bir yardımcı oldu sana. Sende iyice toparlanirsin alışırsın az biraz artık
Aynen canım gelsede sıkıntı değil inan daha motive olacağıma eminim canim
Evet artiydim canim . Ama bu haftaki gibi bir artı görmedim uzun zamandır.
Yok be kendimi de çok sevdiğim söylenemez aslında
Neyse güzel olacak ben eminim canim
Sagol cnmYine çok iyi bir menü canım afiyet olsun
Kavrulmuş fındıklar yenilmiş afiyet olsun canım spor şahane
Afiyet olsun canım çok güzel menü şekersiz karbonsuz olmuş dediğin gibi
Ellerine saglik cnm ama bi yanlislikmi var benm adimlarda bugun 6bin dun de sanki dha az di suan hatirlamiyorm ama 12000 olmadigina eminimKİLOLAR FİRARDA ADIM TABLOSU
24 EYLÜL - 1 EKİM
ÜYE 24 EYLÜL 25 EYLÜL 26 EYLÜL 27 EYLÜL 14730 8000 13190 10938 10000 10000 10000 4000 Begonya2 9200 2000 10000 @eliya 6000 16908 18001 16000 15150 hzlsel 6000 14984 14000 16000 4000 4000 nnurc 4300 4000 Pnrrr-12 4000 12000 9000 5000 5000 11928 7273 6228 10222 11200 10000 10000 kumsal68 8000 8000 14000 @Tempus
Yaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnmKızlar hep söylerim kendim de onayladım bu 2 haftalık süreçte evet diyet kesinlikle zihinsel bir süreç. Zihinsel olarak hazır olmak gerekiyor. Anladım ki ben şu ara diyete hazır değilim. Sayfanın motivasyonunu düşürmemek için biraz müsade istiyorum sizden. Bu şekilde kötü hissediyorum çünkü kendinle birlikte kimseye faydam yok. Kızımın uykusuzluk sendromu aşırı yoğun okul ailemin sorunları vs beni fazla meşgul etti sanırım. Kafamı toparlayıp geri gelicem inşallah ancak şu an buraya odaklanamıyorum. Daha fazla kilo almıcam merak etmeyin. Kısa bir mola sonra buradayım inş. Sizi seviyorum
Benimkide gitti istersen senle biz orti olak cumaya kadar :)Kizlar nasilsiniz benim ortim ortalarda yok bana da sahip cikin
Guzl menu cnm afyt olsn 180p zumbaninmi adimlar eklemenmi puanina adimlarla 420p yapiyor28 Eylül menüm
Kahvaltı:9.00
1yumurta
1üçgen peynir
1közlenmiş kapya biber
4yeşil biber
1tk bal
1domates
4zeytin
2dilim ekmek
Ara:16çiğ fındık 1bardak süt
Aksam:16.00
1kepçe mercimek çorbası
4yk taze fasulye
4lahana sarma
1dilim ekmek
Sogan salatası
17.00
1mandalina
Su:2 litre
Spor:
1saat tempolu yürüyüş
1saat zumba
180+60:240 puanEki Görüntüle 2923837
Pnrrr-12 hzlsel
BerryShake Begonya2
Olmadi biz cumaya kadr orti olalm cnm nnurc ileKötü denk gelmiş ben bu hafta o gelir diye düşünmüştüm canım ama herhalde yoğunluğu bitmedi haftaya sana daha aktif bir ortak ayarlayacağım söz
bir kaç günde bile geçiyormuş duyduğuma göre bir de mavi ışık muhabbeti vardı sarılıklı bebekler için doktor bir şey dedi miAynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce
Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler
ayy daha iyi işte hazıra kon gitsin ne bakıyorsun yemek sitelerine fıtness sitelerine bak gülüm :)Sadece yarın olsa yine iyi, sonraki 7 gün boyuncada onlar ne gönderirse onu yiyeceğim
ahçılarının eli lezzetlidir inşallah
kaliteli lezzetli yemek seviyorsunuz işte gülüm :)Yaa bende bogaym ve yemege asiri duskunumm burda bogalar olark kalabaligizzz
Anladm cnm insallah iyi gelr 1 hafta sal ama sonra toparla kesn cnm yoksa artilar cok cabuk geliyor biliyorsun
sağol cnm ben de şaşırdımOo sana gore supermis cnm afyt olsun
ben de ben deekaliteli lezzetli yemek seviyorsunuz işte gülüm :)
benim oğlan yaz boyu ananesin de kaldı , güzel göbek yapmıştı 2 hafta önce eve geldi 95.5 kilo olmuş ilk hafta yine kola aldı içti sıpa 2. hafta doğal meyve suyuymuş güya torkunun , onu aldı sadece , beni pişirdiğim yemekleri yedi ekmekle 3 kilo vermişben de ben dee
ama sürekli kaliteli yağlı yiyince de gitmiyor kilolar
İyi geceler canımHepinize iyi geceler arkadaşlar ben artık yatar tatlı rüyalar bol eksiler❤
Bu sefer mantıklı yiyeceğim canım saçma sapan yemeyeceğim ve 3bin kalorilik de yapmayacağımoy yerim yaa donyo dorson mo ostoyoson sennn
gel yamacımıza bacım
vallaha mı tamam canım gell
Ahahahah Allah seni
canım tam doymacalı günlerin haftasonu bu sefer planlı yapalım cnm
İyi geceler aşk kuşum tatlı rüyalar
Ayneeeen gel artıık canım zerdeçal tüket çok faydalı
Leslie ekleyince artmış olabilir adım sayın canım onu da katıyoruz yaHahaha supermis
Supersinn
Hayirlisi olsun hakkinda cnm
Oo sana gore supermis cnm afyt olsun
Guzl menu cnm spor harika
Guzl menu cnm adyt olsn
Tskrler cnm
Insallah cnm benim
Sagol cnm
Ellerine saglik cnm ama bi yanlislikmi var benm adimlarda bugun 6bin dun de sanki dha az di suan hatirlamiyorm ama 12000 olmadigina eminim
Yaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnm
Benimkide gitti istersen senle biz orti olak cumaya kadar :)
Guzl menu cnm afyt olsn 180p zumbaninmi adimlar eklemenmi puanina adimlarla 420p yapiyor
Olmadi biz cumaya kadr orti olalm cnm nnurc ile
bazı öğünlerde fedakarlık yapmak gerekiyo canım hergün değil amabenim oğlan yaz boyu ananesin de kaldı , güzel göbek yapmıştı 2 hafta önce eve geldi 95.5 kilo olmuş ilk hafta yine kola aldı içti sıpa 2. hafta doğal meyve suyuymuş güya torkunun , onu aldı sadece , beni pişirdiğim yemekleri yedi ekmekle 3 kilo vermiş
ananesinin yemekleri genelde tuzsuz yağsız oluyor onları yiyememiş beyefendi ya ıvır zıvır tıkınmış ya da dışardan yemiş neredeyse 10 kilo almış yaaa bu boğaza düşkün değil olan iyi lezzetli olsun istiyor çocuğummm
kötü lezzetsiz mi yiyelim canımmm, ahh ahh bir de kilo derdi olmasa demiii
zaten dengeyi bir kursak bedenin kendi terazisi var farkına varmadan bile normal kiloya indiriyorbazı öğünlerde fedakarlık yapmak gerekiyo canım hergün değil ama
1 haftada 3 kg gitti kaptanımSağol tatlım nasıl gidiyor diyet memnun musun diyetisyeninden
3 bin olmıcak diye şartlarsan olmaz cnm :) hangi besin gruplarından sınırsız yiyeceğini söyleyeceğim ve bir plan yapıcazz istersen tabiBu sefer mantıklı yiyeceğim canım saçma sapan yemeyeceğim ve 3bin kalorilik de yapmayacağım
diy mi diy miiizaten dengeyi bir kursak bedenin kendi terazisi var farkına varmadan bile normal kiloya indiriyor
iyi gecelerr ablammiyi gecelerrrrr
canım +1 kilo gelse iki güne gider o :)1 haftada 3 kg gitti kaptanım
Ama bu gün ödül günümdü biraz içine.... Ettim yani inşaAllah toparlayabilirm
Gelicem inş kuzum. Minik bi araYaa uzuldm cnm ama haklisin tabiki tam. Adapte olup motive olmayinca olmuyor insallah yine bekliyorz seni yenilen gel cnm
Saol canımAfiyet olsun canım adımlar çok iyi
Tamam canım valla fazla takipte kalamiyorum o yuelzden kaçırmışım benim ortip DeryaOnDiet diye hatırlıyorum umarım yanilmiyorumduranım artık azimliyi etiketleme kaptanlar değişti ortini etiketlemen yeterli
İsterim tabi canım böylelikle kaçamaklı menü mantığını da anlamış olurum hem sınırsız yiyecek varmış3 bin olmıcak diye şartlarsan olmaz cnm :) hangi besin gruplarından sınırsız yiyeceğini söyleyeceğim ve bir plan yapıcazz istersen tabi
diy mi diy miii
iyi gecelerr ablamm