• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Canim gun icinde magnez al vitamin d takviyesi al. Ve cok sevdigin veya seni rahatlatacak birsey tap, herhangi birsey. Sanki hafif bir depresyon baslangici gibi. Oluyor bazen hepimizde.
Benim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤
Abla dün yurt çıktı ona bugün kaydını yapacağız ama şehire alışana kadar birkaç gün daha ben de olur sanirm ☺️ acaba gerçekten mutlu yeyince etkiliyor mu 🤔

Çok sağ ol canım, dün netleşti çok şükür yurt çıktı 😍😘

Geçmiş olsun 😘

Vayy helal olsun sana 😍😁😘

Ya acaba fazla bir yorgunluk falan mı var sende ya da canını sıkan birşey ? Ben de bu hafta dikkat edemiyorum misafirim var biraz kosturmali geçiyor
Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤

Kek de yapayım ikindi kaçamağı olsun cumartesi yaparım o zaman😍😍
tamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ile ;) reçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine ❤️ akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır ;)

kızlar dün sıvı detoksun son saatlerinde patladım :KK43:

velhasılı kelam şuna karar verdim sıvı detoks işini haftanın bir günü o da perşembeleri yapacağım diğer günler de aralıklı oruçla adam gibi besleneceğim

bugün de öğlen normal öğün yiyeceğim diğer öğünlerde sıvıları içeceğim ziyan olmasın bi ton para verdim :KK70:
canım normal patlaman ;) bi de iyileştin artık 😍 afiyet olsun cnm
çok iyi bir plan ayrıca :KK76:

Yok kuzum son zamanlarda canım hep kh istiyo. Ne yesem bilemiyorum.

Yok kuzum vejeteryan değilim. Bizim evde her yemekte et vardır. Bazen yemek istemiyorum. Canım hamur işi istiyor bu ara. Zaten çok koptum nasıl toparlicam bilemiyorum.
canım biliyorsun hepimiz öyle,bıraksan bütün gün kh yeriz :D
ama buraya gelip menüleri yazma amacımız dengesiz yediğimizin farkına varıp birbirimizi dürterek daha çeşitli besleyici gıdalardan da yemek gülüm 😘
biraz çaba sarfetmek gerekiyor gerçekten ,o güç de sende var biliyorum 😍
bu hafta gitti diye düşünme cnm geç bi kahvaltı yap canının istediğini ye, sonra 1 sütlü kahveli hurmalı cevizli ara 1 protein ve salatalı öğün şeklinde toparlarsın ;)

tamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ile :KK66: reçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine ❤️ akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır :KK66:

canım normal patlaman :KK66: bi de iyileştin artık 😍 afiyet olsun cnm

canım biliyorsun hepimiz öyle,bıraksan bütün gün kh yeriz :KK70:
ama buraya gelip menüleri yazma amacımız dengesiz yediğimizin farkına varıp birbirimizi dürterek daha çeşitli besleyici gıdalardan da yemek gülüm 😘
bu hafta gitti diye düşünme cnm geç bi kahvaltı yap canının istediğini ye, sonra 1 sütlü kahveli hurmalı cevizli ara 1 protein ve salatalı öğün şeklinde toparlarsın :KK66:
Sağ ol bebeğim ya cuma kahvaltısında da iyi gider dediğin gibi yapayım börek yemeyi özledim çünkü🤣🤣

tamam cnm cuma da kahvaltıda ye istersen simit peynir yumurta zeytin ile :KK66: reçel bal yemezsen ara öğün de züber lokum yersin yine ❤️ akşam da kıymalı sebze yemeği ve ayran salata tamamdır :KK66:

bu hafta gitti diye düşünme cnm geç bi kahvaltı yap canının istediğini ye, sonra 1 sütlü kahveli hurmalı cevizli ara 1 protein ve salatalı öğün şeklinde toparlarsın :KK66:
Kuzum yaşam koçu gibisiniz hepiniz. Seviyorum sizleri. Bi uyanmaya başlıyo gibi oldum . Harekete geçicem bugün spor yapıcam. Burdan ayrılmak zaten yok hedefime ulaşana kadar. ❤❤❤

+500 uyandım 😅 inşaAllah yarına gitmiş olur

Kızlar bu hafta bi türlü toparlayamıyorum ne oluyo bana bilmiyorum. Uyku kalitem düşük kaç gündür. Bi aptallaştım. Unutkanlık hat safhada. Her şeye penceden bakıyo gibiyim yaşıyor gibi değil. Bilmiyorum anlatabildim mi ama ben de kendimi çözemedim. Bu nedir yaaa.

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165195
BerryShake BerryShake 205227.5205157.5140
kardelelen321 kardelelen321 125105
@DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92100
@yarimuhendis 150262100300326
@Breeze96 14080200100240
@kumsal68801208014090
@Sonsuz umut 5050
Begonya2 Begonya2 40
@Cagrihilal1 100100
@Pnrrr-20 40125170197.5
@nnurc 434050
@Ucmelekannesi 19060
@eliya 45
@Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:

- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
eline sağlık canım ☺️

Hangimiz Kiloluyken boydan resim cekilmek ister ki? Ben Șahsen hic sevmedim istemedim! Dügün resimlerimi bile zoraki cekildim hatıra olsun diye, ozamanlar 85kiloydum. Kendimi hic begenmezdim Özguvenim sıfırdı nezaman zayıfladım nekadar mutluydum boydan pozlar veriyordum. Hadi sende Kendinle Mutlu özguvenli bir Hayat icin Bogazını tut bugun!
Dün veya az önce ne yedigin önemli degil, illa pazartesi de gelmesi gerekmiyor Canlar.
ben keşke daha çok çekilseydim diyorum çünkü hayatımın o yılları yok gibi ve kiloluyken elbise giyip süslenen kızlar vardı keşke ben de yapabilseydim o yılları da doyasıya yaşasaydım 😭 yani kilolu olmak yaşamdan izole ettiren birşey olmamalı asla, ben kilolarımla kendimi sevince zayıflamaya başladım :KK200:
Kendinizi erkenden sevmeye başlayın kızlar ve yaşayın 😍

eline sağlık canım ☺️

ben keşke daha çok çekilseydim diyorum çünkü hayatımın o yılları yok gibi ve kiloluyken elbise giyip süslenen kızlar vardı keşke ben de yapabilseydim o yılları da doyasıya yaşasaydım 😭 yani kilolu olmak yaşamdan izole ettiren birşey olmamalı asla, ben kilolarımla kendimi sevince zayıflamaya başladım :KK200:
Kendinizi erkenden sevmeye başlayın kızlar ve yaşayın 😍
Elimde boydan sadece bir iki resim var hep surattan resimler gerçekten😅suratım da şu an bakıyorum sanki bana değil başkasına ait gibi🙈 Ben kilolarımla hiç sevmedim kendimi özelikle son 1-2 yıl ne doğru düzgün makyaj yaptım okula sürekli saçımı toplayıp giderdim kendime yeni kıyafet almazdım aynaya bile doğru düzgün bakmazdım ama şu an aynalarla aşk yaşıyorum🤣🤣 Keşke kilolarımızla sevebilsek kendimizi ama çok kolay bir iş değil

KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165195
BerryShake BerryShake 205227.5205157.5140
kardelelen321 kardelelen321 125105
@DeryaOnDiet 15
eceboce eceboce 92100
@yarimuhendis 150262100300326
@Breeze96 14080200100240
@kumsal68801208014090
@Sonsuz umut 5050
Begonya2 Begonya2 40
@Cagrihilal1 100100
@Pnrrr-20 40125170197.5
@nnurc 434050
@Ucmelekannesi 19060
@eliya 45
@Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:

- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.

Eki Görüntüle 2923969

Eki Görüntüle 2923968

ResimlerAlıntıdır / Deniz Yalabak (Kendisini takip ediyorum ve gercekten Motivasyon dolu paylasimlari var sizede atmak istedim)

Hangimiz Kiloluyken boydan resim cekilmek ister ki? Ben Șahsen hic sevmedim istemedim! Dügün resimlerimi bile zoraki cekildim hatıra olsun diye, ozamanlar 85kiloydum. Kendimi hic begenmezdim Özguvenim sıfırdı nezaman zayıfladım nekadar mutluydum boydan pozlar veriyordum. Hadi sende Kendinle Mutlu özguvenli bir Hayat icin Bogazını tut bugun!
Dün veya az önce ne yedigin önemli degil, illa pazartesi de gelmesi gerekmiyor Canlar.
Ellerine sağlık canım😍😍

Sağ ol bebeğim ya cuma kahvaltısında da iyi gider dediğin gibi yapayım börek yemeyi özledim çünkü🤣🤣
afiyet olsun şimdiden cnms :rolleyes:

Kuzum yaşam koçu gibisiniz hepiniz. Seviyorum sizleri. Bi uyanmaya başlıyo gibi oldum . Harekete geçicem bugün spor yapıcam. Burdan ayrılmak zaten yok hedefime ulaşana kadar. ❤❤❤
:KK60:

Begonya2 Begonya2 ben de pazartesi kiloma gelebildim bu hafta sabit gelsem yeter diyordum :D

Benim de ilk vitamin eksikliği geldi aklıma canım. Dün birkaç takviye sipariş ettim bugün gelecek inşallah. D vitamini eksikliği vardı zaten. B 12 kullandım bi süre. Sağol canım❤

Zihin yorgunluğu var canım. Düşünceler bırakmıyor. Diyete de odaklanamıyorum. Spor da düzensizleşti. Aslında spor hayatımı düzene sokuyor benim ama hiç yapasım yok. Çok sağol kuzum❤
ooo tedbirler de alınmışşş ❤️
canım bir küçük defter al kendine ve yazmaya başla ilk sayfaya ,kafanı kemiren düşünceler korkular ne? sonra tek tek düşün gerçekten sorun mu, yoksa bakış açısı mı,sorunsa nasıl çözülebilir? ve aklına gelen diğer şeyler :KK5:

Günlük yürüyüş görevimi de bitirdiğime göre gönül rahatlığıyla tembellik yapabilirim🤣🤣🤣
oo yine erkencisiin :rolleyes: ben de odamda 2 bin yapam bari :rolleyes:
merhabalar kızlar
4 gündür doğru dürüst yürüyüş yapamadım bu gün kendimi kilo almış hissediyorum
hiç olmazsa gündüz iş yerimde yürüyeyim bari öğlen arasında
"hissediyorum" nedir kız :) tartılsana
minnoş minnoş yürü bari :KK36:

ooo tedbirler de alınmışşş ❤️
canım bir küçük defter al kendine ve yazmaya başla ilk sayfaya ,kafanı kemiren düşünceler korkular ne? sonra tek tek düşün gerçekten sorun mu, yoksa bakış açısı mı,sorunsa nasıl çözülebilir? ve aklına gelen diğer şeyler :KK5:

oo yine erkencisiin :rolleyes: ben de odamda 2 bin yapam bari :rolleyes:

"hissediyorum" nedir kız :) tartılsana
minnoş minnoş yürü bari :KK36:
tartıldım 200 g artı çıktım yaaa
ama neden hissediyorum diyorum çunkuuuu böyle bi şiş hissedersin ya bazen öyle :dondurma:

iyi geceler diycektim gunaydinn olsun hadi napiyorsn cnm nasl gidiyorr

Guzel cnm afyt olsn

Yaa ama ben asiri aburcubura duskunumm :KK43:

Yaa uzuldm cnm ama zor tabiki. Guzel dusunmussn persembeleri yapmakla

Ayyy maleseff yaa
inan ben de çok üzüldüm ve çok pişman oldum yedikten sonra :(

ama neyse önümüze bakalım di mi :KK60: :KK200:
en azından kendimi denedim bana neyin iyi geldiğini artık çok daha iyi anladım bu bakımdan iyi oldu aslında bu deneyim

ee yani bir ton paranın hatırına devaammmmmmm:KK24:
dii miiii :D

sağol kuzucum :KK60: :KK200:

28 eylul
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurta yagda
Zeytin

Ara
2 murdum erigi

Aksam
6 tane sardalya az yagda kizarmis
1 dilim ekmek
Salata

2.5 lt su

11 bin adim

hzlsel hzlsel @Pnrrr-20 Jasminium84 Jasminium84
afiyet olsun canımm çok iyi

tartıldım 200 g artı çıktım yaaa
ama neden hissediyorum diyorum çunkuuuu böyle bi şiş hissedersin ya bazen öyle :dondurma:
ha şöyle dökül bakalım 😂 hahaha
canım menülerin normal ama bu 2 gün kh aha kıs istersen ve erken bitirmeye çalış ;) ekstradan limon maydanoz kürü deneyebilirsin hatta yeşil çayla karıştırabilirsin düşük tansiyonun yoksa ya da sadece bharatlı yeşil çay ve akşam leslie seansları :KK8: :KK8:

inan ben de çok üzüldüm ve çok pişman oldum yedikten sonra :KK43:
ol kuzucum :KK60: :KK200:
canım pişmanlık mı şişmanlık mı :kahve:
pişman olursan kendine ceza gibi düşünüp sonra kendi kendini kurtarmak için daha çok yersin,karışık bir durum ama vücudun kendini korumaya çalışır böyle,o yüzden pozitif düşün ve eminim eksinin yanında bu sabahki artın hiçbirşeydir :rolleyes:

Bolbol emzir canım sarılık uyku yapar sen uyandır emzir.😍😘
Öyle yapıyorum canım yatırmasınlar hastaneye
bir kaç günde bile geçiyormuş duyduğuma göre bir de mavi ışık muhabbeti vardı sarılıklı bebekler için doktor bir şey dedi mi
Yatırılacak kadar Yüksek değil şükür abla beslenme ile atabilir dedi inşallah öyle olur

Burdakilerin yazdiklarini paylastim hep, nerden bilcek bulcak burdaki diye ama. Bu turk, bilindik. Durduk yere agritmayayim basimi. Ben bir sure ayriliyorum kizlar. Dedikletini yapayim bakalim sonuc ne olacak. Kendinize oyi bakin. Nasilsa ilerde birgun yone gelirim. Artik donup dolasip geliyoruz buraya hep. Coook sagolun canim butun emekleriniz icin.
Canım öyle şey olurmu, yaa en azından sohbete gel kız sensiz buraların tadı olmaz nereye hemen gidiyorsun bakalım sen

Dur cnm nereye gidiyorsun? ;) menü paylaşmasan da sohbet et, kilo bildirimi yap ne dersin? ve sporunu paylaşabilirsin ;)
Çok doğru, demişsin canım gitmek yok

hellöğğ

28 eylül menüsü
kahvaltı
1 yumurta
zeytin peynir domt salt
1 dlm tbe

öğle
çubuk kraker
mocha

akşam
fırında tavuk patates
1 kepçe tavuk çorbası
1 dlm tbe
salata

yoğurt+çubuk kraker
biraz fındık

su 1,5 lt
spor yaklaşık 4000 adım
canım her öğünde tahıl var onun dışında gayet dengeli bi menü bence :KK54:

Salı günü dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 yemek kaşığı lor

Ara
1 türk kahvesi

Öğlen
3 yemek kaşığı yulaf muzlu

Akşam
2 kepçe yüksük çorbası

Ara
2 dilim kek

7000 adım yürüyüş
@Pnrrr-20
canım afiyet olsun sabah çok iyi ama keki öğlen yulaf yerine yiyip akşam da çorbanı yoğurt ve salatayla yesen daha güzel olurmuş 😍 yeşil çay içtin mi canım? yürüyüş de güzel

Back