- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Kız spor yapmaya gidiyorumtamamhatta yanında da götürebilirsin leblebi üzüm tarzı
Ahahah tamam cicim
ahahah tamam cnm programını bilmiodumKız spor yapmaya gidiyorumevden çıkmadan bi sütlü nescafe yaparım içerim belki yanında lifalif yerim bakalım eve geldiğimde de akşam yemeğini yer günü kapatırım
Olsun bebişimahahah tamam cnm programını bilmiodum
Geçmiş olsun canımhzlsel gunaydjn canim. Bana ortak yazmayin olur mu? Motivasyonum hic yok. Bebegim hasta baya (bibrek sorunu) muhtemelen onun da etkisi var. ortagimi tek basina birakiyirum, kotu oluyor.
amin canımmbak yarılamışsın bile allah kolaylık versin perşembe göz açıp kapayana kadar gelsin inşallah
yapamıyoruuummmmYaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zor
Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sanki
Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallah
Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzel
ohhh çok şükür sevindimKizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
Sağ ol kuzumtamam
anladım cnmçok iyi valla evde 10 bin adım süper hem de kısa sürede helal
Harika!
çok iyi canım kolay gelsin şimdidenŞimdi de arkadaşım gelecek evimin altında sahil var orda yürüyüş yapacağız adımlarımı da tamamlayacağım
Gördüm canım ellerine sağlık
Kahvemi içtim lifalifimi yedim enerji patlaması yaşıyorum şu andaçok iyi canım kolay gelsin şimdiden
Ya ben de görmek istiyorumGördüm canım ellerine sağlıkBayıldım böyle detoksa can kurban şeker var protein var en sevdiklerim
Ay çocuklar büyüdükçe bütün düzeni baltaliyorlar demi. Kendi kafalarina göre yemek istiyorlar. İstedikleri saatte yiyorlar falan. Neyse bir hafta olsa düzen iyidir ablabenim oğlan bu akşam memlekete gidiyor 1 hafta yok o yokken düzene gireyim iyice
Harikasın be tatlımGünaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
Tam tespit vallahiekim2009 cnm terazi burcu olduğunu nereden tahmin ettim, 2 yere de yetişmeye çalışıyorsun , gözüm ablamızsın ,zekisin, kimseyi kırmak istemiyorsun ve çok iyi birisiin
Canım ins işe yarayacak.Geçmiş olsun canım
amin canımm
yapamıyoruuummmm
vallahi bugün zor geçiyor midem de iyice toparladı sanırım gerçek bişeler için kıvranıyor resmen şu an
kuzum zaten bu 10 günlük program 3 günü sıvı detoks sonraki 7 gün de aralıklı oruca uygun şekilde menü gönderimi olacak yani haftaya çarşambaya kadar işi mecbur sıkı tutacağım
devam edebilirsem cumaya güzel bi eksi ile gelirim diye ümit ediyorum
ohhh çok şükür sevindim
Sagol canim. Degisik olsun. SIkilmayayim hemff er n
istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak
uğraştırıcı diyet hoşuna gidiyor heekolay gelsin canım
inanmıyoruumcnm kuruyu akşam yersen sabah biraz daha geç tartıl baharatlarını da ekiyosun di miiii
Sagol canimGeçmiş olsun canım
amin canımm
yapamıyoruuummmm
vallahi bugün zor geçiyor midem de iyice toparladı sanırım gerçek bişeler için kıvranıyor resmen şu an
kuzum zaten bu 10 günlük program 3 günü sıvı detoks sonraki 7 gün de aralıklı oruca uygun şekilde menü gönderimi olacak yani haftaya çarşambaya kadar işi mecbur sıkı tutacağım
devam edebilirsem cumaya güzel bi eksi ile gelirim diye ümit ediyorum
ohhh çok şükür sevindim
Sagol canim, insallahHadi bakalım gönlüne göre olur inşallah
ooo hem diyet hem yürüyüş arkadaşı süpermiş kuzumOlsun bebişimarkadaşımla beraber diyetisyene gidiyoruz da onun da her gün 10000 adım ödevi var çok sıkılıyoruz yürürken dedi geleyim yanına beraber yürüyelim dedim oluuurrrrr
Gördüm canım ellerine sağlıkBayıldım böyle detoksa can kurban şeker var protein var en sevdiklerim
ooh 10 bini havada yürürsün o zamanKahvemi içtim lifalifimi yedim enerji patlaması yaşıyorum şu anda
hahahaYa ben de görmek istiyorum
Evet ya o da kilo aldı baya zayıftı beraber olunca gazladık birbirimiziooo hem diyet hem yürüyüş arkadaşı süpermiş kuzum
ooh 10 bini havada yürürsün o zaman
hahahacnm cumaya eksi gelirsek vereyim o zaman tutmuş olcak
ben de bugün başladım şekersiz tahılsız baklagilsiz versiyonunu yapıcam 3 gün
şimdi verirsem ohoo ben bunları yersem kilo alırım diyebilirsin çünkü
Kim tutar seni canım yürüme bence direk koşKahvemi içtim lifalifimi yedim enerji patlaması yaşıyorum şu anda
Ya ben de görmek istiyorum
inşallah birlikte de çabucak verirsiniz hayatımEvet ya o da kilo aldı baya zayıftı beraber olunca gazladık birbirimizi
Aynen ya 1 saate atarız adımları inşallah arada koşarım da
Tamam o zaman öyle olsun öyle yapalım sonra ver sen bana o listeyi biraz normal kilolara geleyim de❤
Çıktım şimdi bakalım neler olacakKim tutar seni canım yürüme bence direk koş
BerryShake dediği gibi işe yararsa verir sana listeyi canım zaten
Kilo aldım ama kondisyonum zayıflamamış allahtaninşallah birlikte de çabucak verirsiniz hayatımkalbin çok hızlanırsa dicem ama 1000 zıp yapan insana diyemiyorum
çok basit ama doyana kadar yemeli bakalım tutar inşallahyoo bizde işe yararsa hemen veririm sana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?