• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Tabi ki de öylesiin 😍😘😘
Aynen rahata lükse yemeğin iyisine düşkün olurlar 😆😆😆

Oyy 😮 hey maşallah cnm

Uçan süpürgeli birini gören var mı acabaa 😂😂😂
Kız zaten her hafta en az +2 geliyosun 😆😆😆diyet yapanda stres olur 🙄😆😆😆
allah razı olsun gülüm sen güzel gönlünle bakınca öyle görürsün tabi
aynı benim oğlan vallaha boğazına da çok düşkün sıpamm:))

valla canım baktım tek başıma altından kalkamayacağım en azından ilk hafta kendimi motive edinceye kadar bi destek olsun bana dedim
inşallah sonunu getirebilirim ama, şu anda nefis yemek tariflerinde geziniyorum :KK70:
bakma mamalaraa daha yarını var bunun :-)

Ne güzel vermişim lisedeyken ben 🥺 Screenshot_20210928_172903.jpg

Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?
Ben aynı bildiğin gibi canim iyiyim şükür koşturmaca ya devam .

Sarılık genelde oluyor zaten ons emdikçe düşer gider canim. Oy dikişler daha kendini toplayan kadar zorlar tabi.

Küçük abla neler yapıyor . Tek çocuktan sonra 2. Çocuk az zorlasa da alaisiyor insan canım Allah kolaylık versin. Yorma kendini bol bol dinlenemeye çalış . Ev çok kalabalık değildir ins

Tabi ki de öylesiin 😍😘😘
Aynen rahata lükse yemeğin iyisine düşkün olurlar 😆😆😆

Oyy 😮 hey maşallah cnm

Uçan süpürgeli birini gören var mı acabaa 😂😂😂
Kız zaten her hafta en az +2 geliyosun 😆😆😆diyet yapanda stres olur 🙄😆😆😆
AA aşkolsun bı bu hafta artı 2geldim🤭🤭
İşte bende ondan bahsediyorum. Ne tam diyet modunda yım ne de tam salma rahat. İkilemdeyim ve yoruyor bu da . En iyisi tam salmak. Hiç düşünmeden amannnn bı daha mı gelcez dunyaya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

bol bol emerse geçer dediler demi minnakımın sarılığına çabuk geçer inşallah
senin canın tez de gülüm gözünü seveyim dikkat et aceleci olma ki çabuk kaynasın dikişler
Aynen abla sık sık emzirmeye çalışıyorum inşallah geçer bi an önce
Ben aynı bildiğin gibi canim iyiyim şükür koşturmaca ya devam .

Sarılık genelde oluyor zaten ons emdikçe düşer gider canim. Oy dikişler daha kendini toplayan kadar zorlar tabi.

Küçük abla neler yapıyor . Tek çocuktan sonra 2. Çocuk az zorlasa da alaisiyor insan canım Allah kolaylık versin. Yorma kendini bol bol dinlenemeye çalış . Ev çok kalabalık değildir ins
Yok canım annemler gitti kız kardeşim ve kayınvalidem var onlar da birkaç güne giderler

ayy eridim resmennnn gülüm yaa ben o kadar da iyi biri miyim zeki miyim diye düşünüyorum şu an
cidden kimseyi kırmak istemiyorum çünkü herkes çok değerli demişimdir hayat düsturum ne ben kırılayım ne de başkası çünkü herşeyin yolu sevgiden geçiyor rabbim kalbimizi onun adaletinden ve emrettiği iyilikten yana kılsın her zaman diye dua ediyorum da insan işte arada o kalbi tarafsız tutmakta zorlanıyor :)
teraziler iyi zeki mi oluyormuş ben hiç burç şeylerine bakmam bir ara eski komşularım çok meraklıydı öyle şeylere ben karmaymışım tam terazi de değilmişim , ben benim işte yaaaa ne önemi var burçların demiştim de benim oğlanın burcunu okuyunca az inandım ucundan ama , boğa burcu rahatına düşkün yazıyordu tam benim sıpaaa işte:KK70:
Yaa bende bogaym ve yemege asiri duskunumm burda bogalar olark kalabaligizzz :rolleyes: :confused:
Evet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim🤭

Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .

Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.
Bu hafta canımın istedigini ölçüsüz bir şekilde yiyeceğim ve bu cuma tartilmayacagim sanırım. Bakalım sonraki hafta cumaya neler olacak. BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel kızlar sizlerede bu vesile ile bildirmiş oluyum bu hafta cuma pazartesi kilo bildirimi yapmayacağım. 😘

Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırım🤭🤭🤭
Anladm cnm insallah iyi gelr 1 hafta sal ama sonra toparla kesn cnm yoksa artilar cok cabuk geliyor biliyorsun

Neredesiniz kızlarrr hadi canlanınnn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: tartıya son 2 gün, ben az önce 2 gun icecegim ödem suyumu hazırladım. Hadi sizde hazırlayin, icine: nane, maydonoz, cubuk tarcın, tane karabiber, 1limon, salatalık koydum zencefil de olur bende yoktu koymadm :KK36: bu hafta hedeflere ulașalım inșallah

Neredesiniz kızlarrr hadi canlanınnn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: tartıya son 2 gün, ben az önce 2 gun icecegim ödem suyumu hazırladım. Hadi sizde hazırlayin, icine: nane, maydonoz, cubuk tarcın, tane karabiber, 1limon, salatalık koydum zencefil de olur bende yoktu koymadm :KK36: bu hafta hedeflere ulașalım inșallah
Şu an boş ders tembelliğindeyim akşam leslieye enerji depoluyorum🤣🤣 14bin adım da atmış durumdayım eve gidene kadar 15 bin olur🤩🤩

Ay ben 2022 kpss sine hazırlanacağım ama atamamız var mı yooookkkk annemle babamın isteği üzerine hazırlanacağım bir yandan da iş arayacağım😑😑😑
Hiç hazırlanma o zaman canım ya iş ara bul ve kendini yetiştir bence kpss ye vakit ayıracağına mesleki olarak seni geliştirebilecek iş bulmanı kolaylaştıracak bir şeyler yap

AA aşkolsun bı bu hafta artı 2geldim🤭🤭
İşte bende ondan bahsediyorum. Ne tam diyet modunda yım ne de tam salma rahat. İkilemdeyim ve yoruyor bu da . En iyisi tam salmak. Hiç düşünmeden amannnn bı daha mı gelcez dunyaya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
e ondan önceki hafta da artıymışsın :D
bak doymalı diyeti bulmama az kaldı :D o zamana kadar çık dolaş bi hava al bakalım hahaha :D
bence kendimi seviyorum yicem modundasın e hepimiz öyleyiz cnm bu normal bişey üzülme 😍 kendimizi seviyoruz napak

ben haftalar sonra ilk kez şekersiz tahılsız glutensiz gün yapıyorum çok hafif hissediyorum canım :rolleyes: detoks suyu sevmiyorum ya

Hiç hazırlanma o zaman canım ya iş ara bul ve kendini yetiştir bence kpss ye vakit ayıracağına mesleki olarak seni geliştirebilecek iş bulmanı kolaylaştıracak bir şeyler yap
Ben de onu istiyorum ama annem öyle bi baskı uyguluyor ki gir ne olacak iş bulana kadar çalış sınava boş boş duracağına bi yerde girip çalışırken de biraz biraz bakarsın en azından gir diyor ama dinletemiyorum asla bak diyorum alım yok 6 kişi alınmış 2019da 92 puanla yok anlamak istemiyor

Ben de onu istiyorum ama annem öyle bi baskı uyguluyor ki gir ne olacak iş bulana kadar çalış sınava boş boş duracağına bi yerde girip çalışırken de biraz biraz bakarsın en azından gir diyor ama dinletemiyorum asla bak diyorum alım yok 6 kişi alınmış 2019da 92 puanla yok anlamak istemiyor
Canım kpss ciddi çalışmak gerektiriyor hele sadece 6 kişi almışlarsa sen annene tamam de kendi bildiğini oku canımcım🤭🤭

Şu an boş ders tembelliğindeyim akşam leslieye enerji depoluyorum🤣🤣 14bin adım da atmış durumdayım eve gidene kadar 15 bin olur🤩🤩
ohaaa diyorum sayın seyircilerr :rolleyes: 7 bin de benden :D

Ay ben 2022 kpss sine hazırlanacağım ama atamamız var mı yooookkkk annemle babamın isteği üzerine hazırlanacağım bir yandan da iş arayacağım😑😑😑
ben de TUS a hazırlanıcam gel otur çalışalım 😂 diyeti oturtmadan kafamı bişeye veremiyorum ya sürekli kafamda hesaplar... ama az kaldı hissediyorum :D

Back