• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Ayyy :KK70: tamaam

Yani bugün öğlen ye pilavla ye ne var :KK70:

Ooo cnm iyi ki uyandırmış o zaman 😀
👏👏👏

Ayy ne güzel ben de orda olsam 😍

😍 😘😘 terazi burcu musun kız 😃

Tamam canım
Kahvaltıda mı yesem acaba🤣🤣🤣

24 Eylul - 1 Ekim
UYECuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 195145165
@hedef54kg205227.5205
@kardelelen321 125105
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 15
@eceboce 92
@yarimuhendis 150262100300
@Breeze96 14080200100
@kumsal688012080140
@Sonsuz umut 5050
@Dermabebak 10
@Cagrihilal1 100100
@Pnrrr-20 40125175
@nnurc 4340
@Ucmelekannesi 19060
@eliya 45
@Calypso95 100

- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız :KK59:
-Spor puanlarını El_Em El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana :KK36:
Eline sağlık kuzum🤩

Harikasın canım iyiki uyandırmışlar🤩🤩

Aynısı ya rüyada bile pişmanlık yaşıyoruz uyanınca mutlu oluyorsun yemedim diye🤣🤣

Tamam canım çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah😔
Canim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye. 🙏

🤸‍♀️5. Takım Spor Puanlama 🤸‍♀️

Aktivite adıDakika/AdetPuan
Yürüyüşdakika1 puan
Adım sayısı100 adet1 puan
Lesliedakika1.5 puan
Koşudakika4 puan
Eliptikdakika3 puan
İp atlama5 adet1 puan
Jumping Jacks5 adet1 puan
Zumbadakika3 puan
Cardiodakika5 puan
Jilliandakika3 puan
Yüzmedakika3 puan
Bölgesel egzersizlerdakika2.5 puan
Bölgesel egzersizler10 adet1 puan
Mat pilatesdakika2 puan
Reformer pilatesdakika3 puan
Yogadakika1.5 puan
Bisiklet / stepperdakika3 puan
Jessica Smithdakika2.5 puan
Kangoo jumpsdakika3 puan
Fitness Blenderdakika3 puan
Chloe cardiodakika5 puan
Aletli egzersiz (salon)dakika3 puan
Direnç egzersiz dambıldakika4 puan
Squat5 adet1 puan
Tabata-cardiodakika5 puan

Kızlar spor puanlama sistemimiz sizde kaydedinki burdan hesaplayp menu altina puaninizi yazın :KK36:

El_Em El_Em kaptanım ilk sayfaya ekliyebillirmiyiz herkez bulabilsin diye acaba?

hzlsel hzlsel canim adimlar ayrica puanliyalimmi yoksa adimlar sen sayiyorsun zaten deyip onlara puan vermessek daha mi iyi olur.
Eline sağlık kaptanım tamamdır ekliyorum 😍

hzlsel hzlsel valla bırakıcam diyetisyenliğini hee az kaldı :KK70: bu ne sürekli şikayet aç bırakıyor beni diye :KK70: kuru yedin rüyanda yediğini görüp korktun profdan dahatsız oldum keşke züber olsaydı diyorsun ama özelde iyi ki yedim diyorsun :KK70:
Özelde başka burda başka :KK70:
Bebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemiş🤣🤣🤣

Bebeğim sen hiç aç bırakır mısın beni aşk olsun aylardır doymadığım kadar tokum benim hatam kuzum saatleri uyduramadım ama rüyamda pilav yediğimi görmek benim suçum değil kuru ile pilav bilinç altıma işlemiş🤣🤣🤣
Aman gaz yapar bisver ruyada kalsin 😀😀

Canim benim bebis dogdugubda bobrek ameliyati olmustu zaten. Umarim tekrar operasyon gerektirmeden gecer. Dun doktirdaydik bugun yine. Rabbim hastalik verio care aratmasin kimseye. 🙏
İnşallah canım ameliyata gerek kalmaz geçer
Kizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
çok iyi canım başlangıcın hayırlı olsun😘

Selam kaptancim. Cok gecmis olsun. Lazerle mi cizildi gozu? Umarim en kisa surede iyilesir.
Sağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresif 🙈 huzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim

Sağol tatlım
Aynen lazerle çizildi yarın 1 hafta olacak henüz bulanık görüyor o yüzden biraz agresif 🙈 huzura eremedik batma vs var dünkü kontrolde istediği gibi geçmedi morali bozuldu o yüzden onla ilgilendim buralara giremedim
Erkekler çocuk gibi oluyorlar zaten kaptanım Allah yardımcın olsun😅

Sağol tatlım
Gecmis olsun canim. Kolay degil tabiki goz.

Back