Kilolar Firarda 😎

Iyiymis vallaha her serde bi hayir var dedikleri bu olsa gerek. Bende bi ciddiyete sokamadim kendimi pisirecek yemek bulamiyorum bu aralar oglen yrmedim bugun ogleyi atladim aksama kesin cok ac olacagim. Aksama buyuk bir savas olacak kendimle

ayy onu hiç sorma 940-TL bayıldım belki bu sebeple boğazımdan yemek geçmiyor olabilir

n ogleyi atladim aksama kesin cok ac olacagim.
Allah kolaylık versin be ortak atlatırsın sen güveniyorum ben sana

Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
Supersinnn
Eline sağlık kaptanım tamamdır ekliyorum
Sagol kaptanim
Ayy benm kv de oyle yaslandikca hic gelmek istemiyor 1 bucuk senedr gelmedi normalde senede 2 kez fln gelirdi yine israrla fln bende hep soylerm konustugumuzda ama esim eskisi kadr israr etmiyor ztn istemiyor kafasinda.
Bence tamamen salma cnm cninin istedigi biseyi ye bitane odul gibi sonra diyet moduna gir. Salinca alma potansiyelimiz cok yuksek sanki ya bide diyete geri girmesi zor oluyor bana yani sen naslsn kendni dha iyi bilirsn tabi

Yeni listem geldii

Liste
Sabah (10:30) 1 yumurta 2 dilim peynir /2 ceviziçi/5zeytin /bol yeşillik /1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates -salatalık

Ara(12:30) kahve +2 kurukayısı

Ara(15:30) 1 kase tarçınlı yoğurt +1 meyve

Akşam (19;00) 8 kaşık sebze yemeği veya 3 köfte kadar et ,tavuk ,balık
Bol salata
Ayran

3 litre su
40 dk yürüyüş
2 fincan rezene

hem de nasıl her gün yemek sepetini açıp şunu söyleyeyim mi yiyelim mi diyor bir de :)))

ekim2009 cnm terazi burcu olduğunu nereden tahmin ettim, 2 yere de yetişmeye çalışıyorsun , gözüm ablamızsın ,zekisin, kimseyi kırmak istemiyorsun ve çok iyi birisiin
ayy eridim resmennnn gülüm yaa ben o kadar da iyi biri miyim zeki miyim diye düşünüyorum şu an
cidden kimseyi kırmak istemiyorum çünkü herkes çok değerli demişimdir hayat düsturum ne ben kırılayım ne de başkası çünkü herşeyin yolu sevgiden geçiyor rabbim kalbimizi onun adaletinden ve emrettiği iyilikten yana kılsın her zaman diye dua ediyorum da insan işte arada o kalbi tarafsız tutmakta zorlanıyor :)
teraziler iyi zeki mi oluyormuş ben hiç burç şeylerine bakmam bir ara eski komşularım çok meraklıydı öyle şeylere ben karmaymışım tam terazi de değilmişim , ben benim işte yaaaa ne önemi var burçların demiştim de benim oğlanın burcunu okuyunca az inandım ucundan ama , boğa burcu rahatına düşkün yazıyordu tam benim sıpaaa işte

ferfecir kitap kulübüne de geliyor
Evet görüyorum arada orda tanımadığım kişiler arasında yazmak yerine buraya etiket ediyim dedim
ayy onu hiç sorma 940-TL bayıldım belki bu sebeple boğazımdan yemek geçmiyor olabilir

Allah kolaylık versin be ortak atlatırsın sen güveniyorum ben sana
Dediğin gibi baya varmış ama. Bence bu 10 günde güzel seyler olacak senin için canim. Çok iyi gelecek artık parayı odedigine göre listeye 4 elle sarılıp uygulaması kalıyor .
Ya bende bı salarsam gelecek kilo biliyorum ama. Böyle arada derede olmak ta yoruyor. Bı yandan yerken vicdan azabı çekip bir yandan hala yemeye devam ediyorum mesela. Nasıl bır psikolojideysem artık.
Bu hafta canımın istedigini ölçüsüz bir şekilde yiyeceğim ve bu cuma tartilmayacagim sanırım. Bakalım sonraki hafta cumaya neler olacak. BerryShake hzlsel kızlar sizlerede bu vesile ile bildirmiş oluyum bu hafta cuma pazartesi kilo bildirimi yapmayacağım.
hem de nasıl her gün yemek sepetini açıp şunu söyleyeyim mi yiyelim mi diyor bir de :)))
Ayy hem evdende istemiyor canim disardan. Bu çocuklar bizim para bastığımızi falan düşünüyorlar sanırım

babası kızacak diye bir de gündüz yiyelim diyor
allahtan arada tutuyor yiyelim davası ki çoğun da ben istemiyorum diye vaz geçiyor yoksa haftanın 4-5 günü dışardan yese yok demez de parası yok :)

valla canım baktım tek başıma altından kalkamayacağım en azından ilk hafta kendimi motive edinceye kadar bi destek olsun bana dedim
inşallah sonunu getirebilirim ama, şu anda nefis yemek tariflerinde geziniyorum

UcanSupurge nasılsın canım. Toparladın mi biraz daha. Arada fırsat bulunca gel yaz bize
Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?

Tabi ki de öylesiin
Aynen rahata lükse yemeğin iyisine düşkün olurlar

Ay yağmura tutulduk iyi miiiiiama 12000 adımı geçmiş bile
Oyy hey maşallah cnm

Uçan süpürgeli birini gören var mı acabaa
Kız zaten her hafta en az +2 geliyosun diyet yapanda stres olur

Elhamdulillah iyiyiz canım iki çocuklu hayata alışmaya çalışıyorum miniğin sarılığı var biraz benim dikişler de biraz zorluyor geçer inşallah bunlar da sen nasılsın kuzum iyi misin?
bol bol emerse geçer dediler demi minnakımın sarılığına çabuk geçer inşallah
senin canın tez de gülüm gözünü seveyim dikkat et aceleci olma ki çabuk kaynasın dikişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…