• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

hzlsel hzlsel gunaydjn canim. Bana ortak yazmayin olur mu? Motivasyonum hic yok. Bebegim hasta baya (bibrek sorunu) muhtemelen onun da etkisi var. ortagimi tek basina birakiyirum, kotu oluyor.
Geçmiş olsun canım

bak yarılamışsın bile allah kolaylık versin perşembe göz açıp kapayana kadar gelsin inşallah:KK15:
amin canımm :KK60:

Yaa persembe de denk getirseydn ya kiz cumaya guzl eksiyi kacirmamis olrdn bu arada masallah ben yapamam heralde zor

Gunaydn cnm ornek menu fln isteseydn keske yani sana ozel olmasi gerekmiyormu mesela kilona yag seviyene vs gore tbi online olunca nasl oluyor bilmiyorm ama sen yinede moralni bozma 1 hafta dene belki cok guzel kilo vericeksin.birde genelde menuler ztn hep ayni oluyor onemli olan her istediginde ulasabilmek ve menuye uymak sanki

Hayirli yolculuklar abla simdiden, cocuk olmayinca evde dha duzenli olur kesn hadi insallah

Hayirlisi olsun kuzenin icin cnm netlesir insallah biran once, yemene ragmen sabit olman da guzel
yapamıyoruuummmm :D
vallahi bugün zor geçiyor midem de iyice toparladı sanırım gerçek bişeler için kıvranıyor resmen şu an :olamaz:

kuzum zaten bu 10 günlük program 3 günü sıvı detoks sonraki 7 gün de aralıklı oruca uygun şekilde menü gönderimi olacak yani haftaya çarşambaya kadar işi mecbur sıkı tutacağım

devam edebilirsem cumaya güzel bi eksi ile gelirim diye ümit ediyorum :KK49:

Kizlar benim bana ozel detokslu liste geldi. Istedigim gibi. Bugun dojtirda isimiz var biraz. Sonrasibda alisverise , diyet listesi icin.
ohhh çok şükür sevindim :KK49: :KK49:

benim oğlan bu akşam memlekete gidiyor 1 hafta yok o yokken düzene gireyim iyice
Ay çocuklar büyüdükçe bütün düzeni baltaliyorlar demi. Kendi kafalarina göre yemek istiyorlar. İstedikleri saatte yiyorlar falan. Neyse bir hafta olsa düzen iyidir abla
Günaydınn dın dındınnn
Bu gün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu 😍
Başlangıç 80.5
Güncel 77.5
Fark -3
:halay:
Harikasın be tatlım😘👏👏👏👏
ekim2009 ekim2009 cnm terazi burcu olduğunu nereden tahmin ettim, 2 yere de yetişmeye çalışıyorsun , gözüm ablamızsın 😍 ,zekisin, kimseyi kırmak istemiyorsun ve çok iyi birisiin :KK36:
Tam tespit vallahi ekim2009 ekim2009 😘😘 cansın abla
Geçmiş olsun canım

yapamıyoruuummmm :KK70:
vallahi bugün zor geçiyor midem de iyice toparladı sanırım gerçek bişeler için kıvranıyor resmen şu an :olamaz:

kuzum zaten bu 10 günlük program 3 günü sıvı detoks sonraki 7 gün de aralıklı oruca uygun şekilde menü gönderimi olacak yani haftaya çarşambaya kadar işi mecbur sıkı tutacağım

Canım ins işe yarayacak.
Sorması ayıptır 10 günlük sanırım ne kadar ödedim🙄

Kv karar değiştirdi gelmedi bize kadını zorla getirecek sanırım. Eşim ısrar kıyamet çağırıyor kadının gelesi yok 😂😂

Ben deseniz fenalardayim. Bugünün felaket başladı felakette gidiyor yeme içme olarak . Dur demeliyim. Sabah tartıldım düne göre 100 Gr artiyim. 😔😔Hiç diyet modunda da değilim. Bu hafta olanlar olsun diyip iyice bir rahatlayıp haftaya tam motivemi başlasam yoksa salarsam daha mı kötü olur onunda bilemedim off.

:KK200:

istedigini giyebilmek ve en önemlisi saglıklı olmak 😍

👏

uğraştırıcı diyet hoşuna gidiyor hee 😂 kolay gelsin canım

inanmıyoruum :eek: cnm kuruyu akşam yersen sabah biraz daha geç tartıl :KK66: baharatlarını da ekiyosun di miiii
Sagol canim. Degisik olsun. SIkilmayayim hemff er n 😉

Geçmiş olsun canım

yapamıyoruuummmm :KK70:

Sagol canim

Olsun bebişim😊arkadaşımla beraber diyetisyene gidiyoruz da onun da her gün 10000 adım ödevi var çok sıkılıyoruz yürürken dedi geleyim yanına beraber yürüyelim dedim oluuurrrrr🤣🤣
ooo hem diyet hem yürüyüş arkadaşı süpermiş kuzum 😍

Gördüm canım ellerine sağlık😍😍 Bayıldım böyle detoksa can kurban şeker var protein var en sevdiklerim🤩🤩
😂 di miiii

Kahvemi içtim lifalifimi yedim enerji patlaması yaşıyorum şu anda🤣🤣
ooh 10 bini havada yürürsün o zaman 💃

Ya ben de görmek istiyorum🤣🤣
hahaha 😂 cnm cumaya eksi gelirsek vereyim o zaman tutmuş olcak ;)
ben de bugün başladım şekersiz tahılsız baklagilsiz versiyonunu yapıcam 3 gün
şimdi verirsem ohoo ben bunları yersem kilo alırım diyebilirsin çünkü 🤭

ooo hem diyet hem yürüyüş arkadaşı süpermiş kuzum 😍

ooh 10 bini havada yürürsün o zaman 💃

hahaha 😂 cnm cumaya eksi gelirsek vereyim o zaman tutmuş olcak :KK66:
ben de bugün başladım şekersiz tahılsız baklagilsiz versiyonunu yapıcam 3 gün
şimdi verirsem ohoo ben bunları yersem kilo alırım diyebilirsin çünkü 🤭
Evet ya o da kilo aldı baya zayıftı beraber olunca gazladık birbirimizi🤣

Aynen ya 1 saate atarız adımları inşallah arada koşarım da🤣

Tamam o zaman öyle olsun öyle yapalım sonra ver sen bana o listeyi biraz normal kilolara geleyim de😊😊

Evet ya o da kilo aldı baya zayıftı beraber olunca gazladık birbirimizi🤣

Aynen ya 1 saate atarız adımları inşallah arada koşarım da🤣

Tamam o zaman öyle olsun öyle yapalım sonra ver sen bana o listeyi biraz normal kilolara geleyim de😊😊
inşallah birlikte de çabucak verirsiniz hayatım 😍 kalbin çok hızlanırsa dicem ama 1000 zıp yapan insana diyemiyorum 😁
çok basit ama doyana kadar yemeli bakalım tutar inşallah 😂 yoo bizde işe yararsa hemen veririm sana cnm

inşallah birlikte de çabucak verirsiniz hayatım 😍 kalbin çok hızlanırsa dicem ama 1000 zıp yapan insana diyemiyorum 😁
çok basit ama doyana kadar yemeli bakalım tutar inşallah 😂 yoo bizde işe yararsa hemen veririm sana cnm
Kilo aldım ama kondisyonum zayıflamamış allahtan💃💃 tamam o zaman cumayı bekliyorum😍😍

Back